Tidig, tidig midsommarmorgon

52
Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2,0 IS USM
 
 
Varför sover man när det är som vackraast?
Det undrade jag klockan 04.00 när jag och Hanna satt i sanden med soluppgången reflekterande i våra ögon.
Jag känner mig rik. Inte ur pengasynpunkt, utan för att jag har allt det här utanför dörren. Det är så vackert så att jag nästan dör. Om jag går dit ned själv någon morgon framöver, så ska jag ligga raklång i sanden och lyssna på Ludovico Einaudi.. betrakta himlen och vattnet.. ända tills det är alldeles ljust.
 
Passade förresten på att spela in mitt första klipp med instagram! 🙂

52 responses to “Tidig, tidig midsommarmorgon

 1. Gudars vilka stämningsfulla och vackra bilder! Måste ha varit en riktigt magisk midsommarmorgon för er. Glad midsommar!!!

 2. Ja det är nått visst med soluppgångar och nergångar med för en delen. Härligt att du har så nära till det. 🙂 Blir nästan lite avis men får nöja mig med att jag kan se Mölndalsån:)
  Visste inte att man kunde filma med instagram, det får jag kolla upp:)

 3. Hej! Min autofokus har precis gått sönder, så jag är tvungen att fota på manuelfokus för att jag har inget annat objektiv och hinner inte köpa ett nytt före jag reser bort på söndag
  Har du något tips på hur jag ska fota för att få bra fokus och skärpa i bilderna? För jag är nybörjare och kan i princip inget om objektiv osv.

 4. Trodde nästan ett tag att fototräffen och alla som var där hade helt tagit kraften ur er! 🙂 Väldigt härligt att se nya bilder från dig! Hoppas att alla ni hade roligt på fototräffen och jag hoppas verkligen att jag hinner med nästa gång en sån kommer!! 🙂

 5. HEJ på ELIN! 🙂
  VÄLDIGT MYCKET FIN bild på dig och Hanna!!
  Vem fick springa (ingen ser andfådd ut), eller finns det fjärrkontroll??…
  GLAD MIDSOMMAR!

  /Jeppe

 6. Verkligen galet fina bilder! 😀 Fuuuullkomligt älskar den första!!

  Avundas dig lite ^^

 7. Vansinnigt fina bilder. Verkligen helt fantastik soluppgång. Man borde ha fler sådana tidiga morgonar. Det saknar jag något otroligt med att inte bo helt nära havet (eller någon sjö heller för den delen) längre.

 8. einaudi ar min gud .. akte till Karlsruhe i Tyskland i mars bara for att se honom. jag bara lipade i tva timmar.. haha, verkligen awe inspiring. primavera och divenire fick mig att inse att jag var tvungen att lara mig piano!

 9. Kombinationen Ludovico Einaudi, Tolkiens litteratur och en solnedgång är obeskrivlig. Sinnesstämningen i ro och ett oerhört lugn som har varit väl uppskattat efter vårens studier. Tack för de vackra bilderna som bidrar till stämningen 🙂

 10. Förra året så var jag och familjen ute med båten natten till midsommarafton, så då gick jag upp runt klockan 03 för att fota soluppgången. 🙂 Det var magiskt! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
 • No products in the cart.