Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En regnsolig trädgård från förra veckan

Jag och Hanna hittade Cola med våra namn på (för övrigt bra kampanj, man måste ju bara köpa?!)
 
 
Efter regn kommer alltid solsken - right?!
Älskar att fota direkt efter regn. Älskar att vara ute direkt efter regn. Ungefär som den här dagen i mina föräldrars trädgård förra veckan! Åh damn, appropå Cola så måste jag sluta dricka det. Min tandläkare säger att mina tänder absolut inte tål det, så ja, det är kris. Jag har redan dragit ned på det väldigt mycket (drack rätt mycket innan.. ehm..), men jag har fortfarnade inte slutat dricka helt. Det svåraste är att inte ta en cola när man är ute och äter. Hemma spelar det inte lika stor roll..
 
Tur att prisessbröllopet inföll just nu när jag är sjuk btw.. så har jag något att titta på.. 😉 Har ni kollat?

30 comments on “En regnsolig trädgård från förra veckan”

 1. Tänkte faktiskt inte kolla då jag inte visste att det var förrän idag, men eftersom jag i stort sett bor i tv-soffan så kollade jag lite ändå 😉

 2. Om det regnat och sedan slår om till sol, så är det rätt ok att vara ute. Brukar vara riktigt frisk luft då 🙂

  Jag drack också alltid cola förut, minst 1,5 liter om dagen. Sen var det en jobbarkompis som sa till att det där kan f-n inte vara bra.. Så jag tänkte till och slutade, sen dess dricker jag nästan bara vatten. Men visst kan det bli cola någon gång ibland... Men nu kanske det är 1,5 liter per månad i stället för per dag...

  Nä, inte kollat bröllop. Kollar aldrig på TV... inte min grej.

 3. Jag tänkte på det idag med, att jag dricker nog lite för mycket cola. Är dock väldigt rädd om mina tänder ändå, så jag försöker jämna ut det med vatten och regelbundna tandborstningar.

  Bröllopet var ju så vackert! Har alltid tyckt om kungafamiljen och kommer förmodligen alltid vara en royalist (eller hur man stavar det?).

  Hoppas du blir bättre snart! Krya på dig.

 4. hej! jag måste bara fråga en grej. Du tar ju så grymma bilder som dessa ovan. Gör du något speciellt innan du lägger upp dem eftersom du alltid har så fin kvalité på bilderna??

 5. Drack också mycket cola innan men nu är det bara Ramlösa som gäller 🙂 Fast jag var ju tvungen att köpa en med mitt namn 😛 Tittade lite på bröllopet, jättefin klänning tycker jag.

 6. Är jättemysigt att vara ute efter regn! Känner igen mig i det där med coladrickandet, kanske prova övergå till typ kolsyrat vatten? Finns ju en del goda smaker, men visst är väl inte helt samma sak som cola.

  Missade att se brölloppet, men verkar finns på svtplay.

  1. Har aldrig varit mycket för annan kolsyrad dryck, har bara druckit cola (vilket kanske är bra), så nu försöker jag med citrondryck och lyxar till det med Mer Svartvinbär/hallon när det ska firas 😉

 7. Jag har inte lyckats hitta mitt namn ännu men köper en del cola jag oxå, har dock liknande problem med drycken. Har fått skära ner rejält då jag ett tag snittade en liter om dagen och det är inte nyttigt:)
  Fina sommarbilder och jag håller med, precis efter regn bilder kan bli riktigt bra:)

  Missade bröllopet, då jag var på fotoäventyr( testade IRfoto) i Astrid Lindgrenland, ja inte i Småland utan skogen och grusvägen jag gick på var som hämtad ur en Astrid bok mycket trevligt:)
  Hoppas du är på bättringsvägen

 8. Så mysigt foto, den på katten 🙂 Och har självklart kollat prinsessbröllopet, det är ju så sagolikt! Åhh, jag höll på att börja gråta när hon skred in i kyrkan.. så vacker! :')

 9. Hej jag bor i jönköping och undrar om du har tips på ställen man kan fota? 🙂

  Älskar din blogg !!♥ kram