Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tillbaka i flickrummet

 
 
Ja då har jag gjort det lite fint inne i mitt rum i Skara.
Känns konstigt att säga "mitt rum". Från att ha haft en hel lägenhet, till att gå tillbaka till ett rum hos mina föräldrar - känner mig som en tonåring på nytt... haha. Fast jag vet inte om jag vill kalla det mitt flickrum riktigt ändå. Jag delade det visserligen med syrran fram tills jag var typ... tolv? Tretton? Men det är det rummet som syrran har nu som var mitt tillhåll när jag bodde hemma. Mitt lilla mysrum på 9kvm, där jag stängde in mig och målade och lyssnade på LOTR-soundtracket...
 
Ja, det var tider.. och även om det är deppigt det som skett,
så är jag ändå glad att ni är med mig på mina nya äventyr. Det känns bra på något sätt 🙂

69 comments on “Tillbaka i flickrummet”

 1. Så himla fina kameror, ska försöka hitta några liknande att inreda mitt drömrum i framtiden med! Jag vet att min morfar har 4 stycken fina!

  Fungerar dina?

 2. Det är ändå skönt att veta att man har sina föräldrar när något sådan här sker, att man kan få flytta hem och bo ett tag tills man finner sitt egna krypin igen. =) lycka till elin, du är stark.

 3. Jag blev verkligen ledsen att läsa om vad som hänt, för jag vet precis hur det är. Gick skilda vägar från min kille sedan fem och ett halvt år tillbaka för ett år sedan, och det var tufft. Att behöva lämna vår lägenhet och våra två gemensamma katter och flytta hem till mamma och pappa igen kändes inte alls kul, men samtidigt ändå nödvändigt. Och det blev bättre. Jag fann mig själv, fick testa på att bo själv i min egen lägenhet och så vidare. Som du själv sa, ibland måste något gå sönder för att något bättre ska kunna byggas upp.
  Jag tänker på dig och ger dig en stor, stärkande kram via cyberrymden, det här fixar du, fina, fina Elin!
  Kram

 4. Rätt bra ändå och kunna "backa tillbaka" och reflektera över tillvaron och ta en ny väg i livet om man hamnat i en återvändsgränd. Ska bli spännande att följa dina nya äventyr.

 5. Fint att vi får följa med på dina äventyr. Varje gång det finns ett nytt inlägg av dig i bloglovin-flödet så är det som att se att favoritgodisen inte alls var slut, utan att det fanns en bit kvar. Töntig liknelse kanske, men ja 🙂

 6. Måste kommentera nu kände jag bara för du skrev så där "att ni är med mig på mina nya äventyr". Det känns lite knäppt när man har läst någons blogg så länge att man inte ens minns när man började men man ändå inte känner personen liksom. Men jaa jag är med dig! Det är ändå skönt att se att livet går upp och ner för alla, inte bara mej 😉 Massa kramar!

 7. Jättetråkigt att höra att ni gått i sär. Men kan inte annat än att hålla med ovanstående talare. Du fixar det. Det gör man alltid. Livet förändras för alla på olika sätt och det formar en till den man blir i framtiden. Skönt att du har dina föräldrar att falla tillbaka på. Det har inte jag.. Då jag tragiskt förlorat dem båda när jag var 16 och 20 år. Men man lär sig att hantera det också. Nya dörrar öppnas alltid! Tack för att du delar med dig av ditt liv och att du förgyller vårt med alla dina kreativa sidor. Du verkar vara en sådan härlig person!! Ska du behålla Alvin eller tar Erik med sig honom?!

  Stora kramar från en Elin till en annan!!! <3

  1. Åh vad tråkigt att höra 🙁 Tack så mycket för din kommentar - för peppen! 🙂 <3Vi kommer att försöka ha delad vårdnad om Alvin, får se hur han mår av det och sedan avgöra hur det blir i framtiden 🙂 Kram!

 8. Sedan är det viktigt att tänka på att det är inte alla som har den möjligheten att kunna få flytta "hem" igen, det är ju vid tex sådana här tillfällen man förstår vad en riktig familj är...

 9. Gillar din attityd! Man ska alltid försöka de positivt på saker. Det är en ny utmaning i livet som du kommit till! 🙂

 10. Skjønner godt det må føles spesiellt å flytte hjem igjen. Men se på det som en liten periode før du er klar for nye eventyr. Du som er ung å ikke har noen forpliktelser nå, hvorfor ikke reise ut i verden? Jobbe med foto? Lage ett fantastisk eventyr av en reise....... Forresten var det kjempestilig med gamle kameraer til pynt. Jeg vil også ha.... 🙂

 11. Yey, äventyr! 😀 *följer med*
  The road goes ever on and on...
  *ger massor med kramar*

 12. Vi går ingenstans, följt dig i 4-5 år nu 🙂 <3 Riktigt tråkigt det som hänt, men du verkar hantera det och har ju gjort det himla mysigt hemma nu - ser superfint ut!

 13. Jeg er så glad for at du har en familie som støtter deg gjennom alt det vanskelige, Elin. Du er fantastisk og du har rett innstilling. Hold deg sterk. Du klarer dette. <3

  PS: Jeg er sjalu på de fine kameraene dine!

 14. Nu har jag tagit lite vårbilder med mitt 100 mm macro som du kan kika på, så att du får lite inspiration, mitt objektiv låg och samlade damm i ett år, precis som du säger används det inte så ofta.

 15. Jag ser en del av mig själv i dig, jag är 15 år (16 i sommar) och helt gaaalen i LOTR och har varit sen jag var 14, och jag hoppas att jag kommer gilla fantasy och LOTR och sånt i typ hela mitt liv...hehe.

 16. hej!
  har precis själv börjat blogga om att vara kreativ. Jag gillar din sida och undrar om det e ok att jag länkar din sida på min blogg ?

 17. åh vad glad jag är att du fortsätter uppdatera här trots allt som hänt, du är så stark! <3

  när jag ändå är igång och kommenterar kan jag passa på att dela med mig av lite nyfunnen musik, som inte alls är så ny. (med tanke på att du är den enda jag vet lyssnar på sånt i denna stil)
  Får igång insprationen riktigt mycket!
  Den första är "fate and destiny" av Patrick Doyle, ifrån soundtracket till Brave. Älskar verkligen delen som börjar vid 0:50!
  Den andra är "Arise, Watcher" av John Debny, från soundtracket till the sims medival. För tankarna till vackra landskap och stora slott!

 18. följer med dig vad som än händer Elin! Din blogg var den första jag började läsa för drygt 5 år sedan och fortfarande en av de jag läser regelbundet. Du har varit en stor inspirationskälla för mig, önskar dig allt gott!

 19. Hej!

  Tænkte bare, at jeg lige ville sige, at jeg er blevet fuldstændig forelsket i din blog! Du en fantastisk fotograf og jeg elsker dine billeder!
  Det var bare det, hihi. Hav en fortsat god dag!

 20. Hej fina Elin! Läste inlägget om vad som hade hänt och blev så sjukt ledsen! Du är stark, det vet jag, även fast jag inte träffat dig eller något. Stoora kramar! <3

 21. Är verkligen tråkigt vad som hänt, men jag stöttar dig och vet att alla andra stöttar dig <3 vi hänger med dig oavsett vad! Du är min största förebild! Och har varit sen jag började följa dig för flera år sen 🙂 Önskar dig all lycka <3

 22. Kan tänka mig att det tar tid att landa och innan man kan blicka fullt framåt. Önskar dig all lycka och styrka. Kram

 23. Åh! Vill så gärna veta vad som hänt, även fast man inte ska lägga sig i 😉 Känns ändå som att man "känner" dig för att man följt dig sen Lunarstorm liksom! Men det kommer lösa sig för dig, du är en snygg och utåtriktad tjej så du kommer lyckas i livet, det vet jag 🙂

 24. Grymt snygga kameror, jag har en Agfa Billy Record II liggande som skall fungera. Har inte haft möjlighet att testa den än dock. Kostar ju en del att köpa film till dom och att sen framkalla. I alla fall om man inte har tillgång till mörkrum.

 25. Jag älskar sånadär kameror... Önskar att jag hade en så jag kunde testa att fota med dem.

 26. Hamnade i samma situation som du för ca 1 år sedan. Vi hade haft det svårt en längre period och det blev bara värre och värre. Efter nästan fyra år gav vi upp, och jag flyttade hem till min mamma igen. Först kände jag mig så misslyckad, jjag hade inte bott hemma på fem år, och så plötsligt sitter man där igen. Men det gick så smidigt, fungerar så bra. Mamma är min bästa vän och vi har roligt ihop. Det är mycket roligare att bo hemma nu än det var när jag var tonåring. Jag har ett annat rum, som vi gjort riktigt fint i, och vi hjälps åt med allt (exet lämnade allt åt mig när vi bodde ihop... klar förbättring!) så jag vill faktiskt inte ens flytta härifrån igen. Jo, på sikt, men jag måste hitta något som är lika bra, som känns MIG. Jag har så mycket drömmer nu och lever ett mycket rikare liv än jag gjorde innan det tog slut. Nu har jag mer tid åt vänner, jag reser, fotograferar och åker på äventyr. Jag är lycklig nu. Ett eget boende är drömmen, och att hitta kärleken igen... men det kommer när det kommer och jag har inte bråttom!

  Jag hoppas att du kommer känna något liknande när det väl börjat lägga sig. Det var vackert det som var, men framtiden är lika vacker om än skrämmande i början. Alla ens drömmar kastas omkull och man måste tänka om, tänka nytt... Ta väl hand om dig, Elin. Du är en supertjej! <3 Jag ser upp till dig, du verkar vara en så otroligt rolig människa och jag har följt din blogg i nästan två år nu... tack för att du finns.

  1. Wow vad fint att läsa! Tack för din kommentar - den gjorde mig väldigt glad och det känns som att framtiden kommer bli bra <3