Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Det som finns är bara tomhet

Många undrar var jag är.
En del vet, för ni har läst det på min Twitter. Lika bra att säga som det är - att mitt liv är upp och ned.
Jag och Erik har gått skilda vägar efter sex och ett halvt år tillsammans och jag bor just nu i Skara hos min familj - tills dess att jag hittat en egen liten lägenhet i Jönköping, dit jag kan flytta in. Detta betyder utöver själva uppbrottet att jag under en kort tid pendlar nästan tio mil till jobbet och av praktiska skäl även är skild från min älsklingskisse Alvin :'(

Just nu är jag som en radda böcker där ena stödet fallit bort och böckerna har tippat åt sidan.

Trodde aldrig att jag skulle komma att behöva lämna det här beskedet och vill inte prata mer om det här.
Livet blir inte alltid så som man trott, men som en god vän citerade för ett tag sedan:

Sometimes good things fall apart, so better things can fall together.

215 comments on “Det som finns är bara tomhet”

 1. Läste det på twitter. Förstår precis hur det känns och jag hoppas verkligen att det ordnar sig för dig. Fast det kommer det att göra, det vet jag! Men jag hoppas att vägen till att må bra igen inte är så knagglig.
  Kram!

 2. Så ledsen för din skull även fast jag inte känner dig. Låt det få ta sin tid. Förstår att det måste vara jobbigt. Men du har hela livet framför dig!
  Kramar

 3. Nej fy vad ledsen jag blev nu! Hoppas du får lite ro hos din familj i alla fall. Du får tänka på ditt liv som en bok - just nu har du skrivkramp men när du minst anar det kommer orden, viljan och kraften tillbaka. När du är redo så väntar nästa kapitel på dig. Ta hand om dig Elin! 🙂

 4. Stora styrkekramar till dig Elin!
  Det löser sig till slut och du ska se att det finns en mening med allt! Var stark och se framåt men tillåt dig samtidigt att sörja och vara ledsen .. När en dörr stängs finns det möjligheten till att öppna en ny och även om det kanske inte känns så nu så tror jag att ditt liv kommer bli alldeles fantastisk i framtiden 🙂
  Min lilla ragdolltjej hälsar en extra stor gosig styrkekram!

 5. <3 . Det enda jag egentligen kan kommentera då jag inte har en endaste aning om hur det kan vara.

  <3

 6. Vet hur det känns.. blev lämnad bara veckor innan mitt bröllop.. levde upp och ner i ett år och hittade sen världens finaste kille som jag nu bor ihop med..

  Så din vän har rätt.. ibland måste det bli sämre innan det kan bli bättre 🙂

 7. Åh fyfan Elin. Det är inte kul att säga men jag vet precis hur du känner. Och det blir bättre. Många många tankar och kramar till dig, och bara skriv om du vill.

  Citat från garden state som hjälpt mig mycket:
  Andrew Largeman: Fuck, this hurts so much.
  Sam: I know it hurts. That's life. If nothing else, It's life. It's real, and sometimes it fuckin' hurts, but it's sort of all we have.

 8. Usch så tråkigt! 🙁 vet exakt hur det känns. Hoppas du kommer till ro snart igen, många kramar<3

 9. Vet precis vilken sits du sitter i när jag för ett år sedan lämnade ett sjuårigt förhållande, boendesituationen blev förjävlig och jag förlorade min älskade hund på köpet. Efter ett år är jag nu på benen igen och börjar damma av kamera och blogg. Ta den tid du behöver vännen. Andas och fokusera på nuet.

 10. Kan förstå att det är väldigt jobbig tid för dig just nu. Hoppas på att du kommer på fötter igen och orkar med att fortsätta med allt. Får hoppas på att du får ta med dig Alvin. ♥

 11. Vad tråkigt 🙁 Mitt krossade hjärta håller på att läka men jag minns hur ont det gjorde. Kramar

 12. Misstänkte nästan det... Usch, är så ledsen för din skull!
  Är själv i ett förhållande som hållit i 6,5 år nu.. man blir ju så rädd för att det ska ta slut en dag...

  Massa kramar till dig fina du <3

 13. Jag läste på twitter och kan bara säga att det var tråkigt att läsa, fast vi inte känner varandra tycker jag det.
  Har jag ju följt din blogg länge så jag menar verkligen att jag hoppas du finner ett "bokstöd" att stötta dig mot så småningom.

  Jag hoppas du följer dina mål du skrev om en gång att leva för din lycka och hittar äventyr så att du kan gå vidare och ha kul igen:) Take care!

 14. Å fy jag får rysningar i hela kroppen (är i din ålder och har också ett seriöst förhållande med sambo och så) så kan verkligen tänka mig tomheten. Hjälper väl inte dig så mycket men ville i alla fall skriva min empati. <3 Stay strong.

  P.S. Eftersom du är konstnär antar jag att du kan utnyttja sorgen till att skapa riktiga mästerverk!

 15. Nej livet blir inte alltid som man tänkt sig, men det betyder också att det kan bli bättre än vad man först trodde. Tråkigt nog blir det ibland också sämre men det vänder alltid och blir till något bra i slutändan, för det måste det. Styrkekramar till dig!

 16. usch, det här trodde jag aldrig att jag skulle läsa...

  tror inte jag kan säga något som hjälper. men oavsett hur ont det gör och hur mycket man än tror att man kommer gå under så överlever man, för människan är byggd för att överleva. den måste det, den kan inte låta sig själv dö.

 17. Jättetråkigt att höra Elin! Du tar dig igenom det här och vi är här och stöttar dig. Kram <3 🙂

 18. Nej men fan.. Hatar sånt här. Vet hur det känns och hur världen faller samman.. Men va bara stark för du kommer klara det här ! Du är bäst <3

 19. tänker på dig ! jag skickar en massa styrkekramar till dig, min största inspirationskälla. lycka till med allt <3

 20. Om det är någonting jag lärt mig om livet så är det att det blir bättre. Hur förjävligt det än må vara. Kram <3

 21. Kan inte skriva att jag vet hur du känner dig.
  Mitt uppbrott med den jag trodde var min soulmate och ditt uppbrott med din är inte det samma.
  Vi är alla människor, men vi fungerar på olika sätt.

  Men det var ett väldigt fint citat. och allt löser sig med tiden. Saker och ting måste bara suga ett litet tag först.

  Hoppas du hittar en fin lägenhet i Jönköping! Helt fantastiskt fin stad det där! 🙂
  Kram på dig!

 22. Eventually all the pieces fall into place... until then, laugh at the confusion, live for the moment, and know that everything happens for a reason.

 23. Jag och exet, fadern till min son, gick isär för 2 månader sen, han var otrogen mot mig. Efter fem år ihop. Första tiden var det skit o är ibland än, men jag har saknat friheten o bestämma själv i olika situationer. Hoppet o sonen är vad som håller mig över ytan. Citatet stämmer otroligt bra.. Hoppas allt löser sig, vet ju inte så mycket men skickar massa styrkekramar!

 24. Kom ihåg att du är den bästa bloggaren! Livet blir tufft ibland, och tyvärr händer saker man aldrig vill ska hända!
  Det positiva är att livet går vidare<3
  Kram fr Belinda

 25. Nei og nei, dette var trist. Føler med deg. Så en kommentar hvor det stod du er ung og har livet foran deg. Det er nok ikke lett å se den nå, men det er mye sant i det. Jeg pleier å følge ett motto: Alt skjer for en grunn, du vet ikke grunnen nå kanskje men med tid og stunder så vet du. Trøsteklem

 26. Har precis trillat in här på din blogg.
  Ville bara skriva ett par rader och skicka lite värme. Vet hur det känns att få livet omskakat. Man får ge det tid och efter ett tag kan man skaka av sig dammet och inse att det kan finnas något bättre där bakom kröken. Även om man inte ser det just nu.
  Kram

 27. Ja usch, livet är inte alltid lätt. Citatet är så sant så sant! Hoppas att du kan hitta en ny lägenhet snart så att du slipper pendla.

 28. Jag förstår dig och hur du känner. Citatet är jättebra, lyssna till det, det säger en hel del.
  Kram!

 29. Ibland tvingas vi att falla handlöst mot marken... Men var stark, våga sörja och våga vara...
  Det kommer inte att gå över på en vecka eller två, hålet i hjärtat kommer ta tid att fylla, och ändå lämna ärr, men det enda vi kan veta är att det kommer att bli bättre. Det kommer komma en morgon då du faktiskt kan njuta av fågelsången och känna att livet inte är alltför pissigt!
  Men tills dess...umgås med nära och kära som ger dig kärlek, styrka och glädje, tappa inte bort vem du var och vem du är och var ledsen, våga falla ner i det mörka hålet för att sedan kunna börja klättra upp!
  Du är stark Elin! Och en tjej med många drömmar och mål, och jag önskar dig allt gott och många många styrkekramar!

  Kram

  När natten känns som mörkast, ligger solen precis bakom horisonten, redo att stiga på nytt...

 30. oh fina du, din blogg var den första bloggen jag följde. du är så stark, så fin och alltid så inspirerande. du har lyckats fått mig att le under de mest hopplösa tiderna, tack för det fina du<3

  efter regn kommer solsken, kom ihåg det!
  skickar massor utav styrkekramar till dig, och hoppas att allt blir bättre snart. du förtjärnar verkligen all lycka i världen <3 !!!

 31. Jag beklagar verkligen!!! *skickar styrkekramar* Om du vill får du ta mitt rum i fotokollektivet i Bankeryd i strax över en månad. Jag kommer inte vara där förrän den 25:e februari! Många av de andra är borta också eftersom vi håller på med ett bokprojekt. Fast förstår om du inte är så sugen på att bo bland okända människor när du är ledsen. Men vill du så får du det så klart! Eller om du bara behöver övernatta nån gång! Bara att säga till!

  1. Tack för det! Det är ju ett jättebra alternativ om jag behöver övernatta som sagt.. hör av mig om det blir aktuellt 🙂

 32. Vad tråkigt! Vad som än händer kommer du att klara dig igenom det här och lära dig något av det och finna styrka i det. Förra året var bröt jag och min sambo upp efter nio år, jag trodde att jag skulle dö, men nu har jag hittat min egen lycka i en liten lägenhet på Bommagatan (går förbi dina föräldrars hus dagligen). Men låt det ta tid. Gråt när du vill, skratta när du vill, klaga, älta och var bara som du vill!

 33. Jag beklagar. Kan inte tänka mig hur jobbigt allt måste kännas nu 🙁 Hoppas du kan samla tankarna, gå vidare och hitta styrkan och kärleken igen! STOR VARM KRAM!

 34. Vad tråkigt att höra.

  Men det blir nog snart bättre igen, ska du se. På något sätt brukar det alltid lösa sig 🙂

 35. Elin, jag känner med dig. Det är så jävla jobbigt sånt här. Vet vad du går igenom och jag vet också att det absolut kommer att läka med tiden, det är så det fungerar!

  Din vän har alldeles rätt, och du ska veta att jag som bara "känner" dig genom bloggen som jag läst i år och dar är här hela tiden, och kommer stötta dig med telepati varje dag (försöker nog hoppas sådana krafter existerar...) men jag vet hur jobbigt sånt här känns verkligen, jag känner med dig.

  Var med din familj, jobba och fyll dina dagar med böcker och teckning<3 Håller tummarna för att du hittar en lägenhet snart och får återförenas med Alvin också!

  Sedan får du ta dig till Göteborg någon gång och träffa Rania och mig!:)

  1. Alltså du är ju för go! Tack så mycket!Jag ska till Gbg nästa helg! Dock kanske det blir rätt körigt, beror lite på, men vad gör ni på fredagen? 🙂

 36. Jag såg det på facebook förra helgen. Jag satt på en fest just då när jag läste det och blev helt chockad. Jag skrek åt en kompis "du vet den där bloggaren som jag har haft som förebild i århundraden?! Hon och hennes sambo/fästman/pojkvän har gjort slut nu, jag vet inte vad jag ska ta mig till!". Jag blev lite förstörd när jag läste det för jag har själv varit i den sitsen, nog för att jag blev tillsammans med honom igen och vi bor fortfarande tillsammans sen 2½ år tillbaka. Men vad jag försöker säga är att.. jag vet inte, även om jag inte känner dig så bra då vi bara pratat ett fåtal gånger så måste du veta att jag bryr mig! Det gör vi alla mer eller mindre och jag hoppas innerligt att du tar dig ifrån det här utan att slitas sönder helt och hållet. Jag håller tummarna för dig! Många kramar! <3

  /Louise

  1. Men wow vad fint skrivet - tack så jättemycket! Det är så svårt att visa tacksamhet så här, men jag menar det verkligen <3 Kram!

 37. <3 Känner med dig! För ett år sen nästan exakt så delade jag och min (ex)sambo på oss efter nästan 7 år tillsammans. Jag vet att allt känns skit och som att inget kommer ordna sig, men jag lovar att det gör det!!

  Every cloud has a silverlining!

  Omge dig av människor du tycker om, saker du tycker om att göra och hitta nya saker du gillar så lovar jag att det kommer kännas mycket lättare! <3 <3 <3

 38. Jag hoppas verkligen det kommer bli bra för dig snart, jag förstår att det är jobbigt. Framför allt eftersom det har gått 6 år er emellan men jag vill veta att du är inte ensam. Hoppas allt löser sig <3

 39. Kära Elin, styrkekramar till dig! Trist att det blev som det blev, livet är inte alltid en dans på rosor. Ta dig den tid du behöver, vi är alla här för dig och stöttar dig. Bearbeta din känslor i lugn och ro, känn smärtan, känn besvikelsen, fastän det gör skitont. Ta itu med dina känslor i lugn och ro annars är det ännu svårare att gå vidare. Det är helt okej att vara ledsen och uppgiven just nu! Det kommer att bli lättare med tiden fastän det känns omöjligt just nu. Jag lovar.

  Skickar dig många varma kramar från Finland

 40. Gud, vad tråkigt! 🙁 Jag och min pojkvän gjorde också slut i veckan efter 3 och ett halvt år tillsammans... Men allt löser sig alltid! Kram på dig!

 41. Vet inte om jag kan skriva att jag beklagar, för detta är kanske vad du ville, (menar eftersom du inte gått in på detaljer) men vill iaf skriva att jag tänker på dig och förstår att det är jobbigt vilket som, ett uppbrott är alltid en stor omställning, på gott och ont. KRAM <3

 42. Det är så tråkigt att höra att ni gått skilda vägar Elin, har alltid tyckt att ni varit ett så fint par, men ibland så har ödet något annat i sina planer.

  Är helt övertygad om att du har något stort som kommer i framtiden och överraskar dig.

  Kramar!
  /Lari

 43. Hoppas du får ha din lille Alvin hos dig snart igen, djur är verkligen de mest tröstande och mysigaste när man är ledsen och allt känns som skit.

  Jag önskar dig innerligt all lycka och kärlek jag kan. <3

 44. Nej, vad tråkigt ):
  när jag för en gångs skull mår bra rasar livet för alla andra, det är synd Elin <3

 45. Jättetråkigt att höra. Du är en fin människa och du kommer klara det!

 46. Det är hemskt när riktigt jobbiga saker händer, man får helt enkelt hoppas att det händer av en anledning. Kommer du få ha Alvin hos dig när det löser sig, eller tillhör han Erik? 🙁

 47. Jag är hemsk ledsen för din skull. Det måste vara fruktansvärt jobbigt. Tänker på dig!

 48. Your life is a journey ahead of you.

  Each day is a new beginning.

  Yesterday is a friend that will guide you,,,

 49. Bara du inte glömmer hur himla bra du är mitt i allt det tråkiga! Och du, jag vet att det är en klyscha, men kom ihåg att Good things happen to good people- om man alltid har det i bakhuvudet så kan man vara rätt säker på att allt ordnar sig och det blir bra!

 50. En massa styrkekramar till dig! <3 Du klarar det här och det kommer kännas bättre, kanske t.o.m bättre än vad det gjorde innan även fast det kan vara svårt att tänka så när hela livet just ställts upp och ned.

 51. Kära Elin! Ta din tid och ta hand om dig själv. Du är en stor förebild och genom bloggen så får jag en speciell känsla. Kan inte förklara den men den känns hemma! Så proppa i dig massa skit om du känner för det eller ät nyttigt om du känner för det. Gör det som får mig att må bra! Du betyder mycket för mig även om bi aldrig träffats och jag vill att du ska må bra! När du kommer hem till Jönköping igen så hoppas jag att jag ser dig någon gång och att jag kan få ge dig en kram, för det har jag alltid velat göra. Du är underbar och även om ditt liv är uppochner för tillfället så vänder det alltid någon gång. Du klarar allt det vet du va? För du är grym, kom ihåg det. Tänk inte på bloggen så mycket. Kom tillbaka när du orkar, ta all tid i världen. Okej? Bra.

  Kram Anna

 52. kämpa på elin! det skär i hjärtat att läsa detta inlägg, för att gå skilda vägar är något som ingen vill, när man älskat någon i sex år.

  kramar åt dig elin, och du kommer klara dig. tiden läker alla sår <3

 53. Det var ett bra citiat även om jag kan tänka mig att det inte känns så just nu, alltid trist när kärlek inte håller. Lycka till och hoppas du mår bättre snart.

 54. Jag har läst din blogg i ungefär fem år nu (tror jag aldrig har kommenterat förut dock), och det gör väldigt ont i mig att se det här - att se dig så här. Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart, för det förtjänar du.

  Jag kanske inte känner dig personligen, men genom bloggen känns det som att jag har tagit en del av ditt liv och formats utefter dig. Du är en stor inspirationskälla till mig och en stor förebild! Just nu ska du bara fokusera på att må bättre, jag - vi, dina läsare kommer att stötta dig.

  Ta hand om dig, kram!

 55. Åh! Massa kramar till dig! Sen när du kommer tillbaka till Jönköping tycker jag att vi ta en massa fotopromenader 🙂
  Kramar!

 56. Hej Elin. Jag bor just nu i USA men foljer din blogg lika mycket som jag gjort tidgare , och jag vill bara beklaga. Men jag tror nog att det alltid finns en mening med vad som hander. Det hjalper nog inte vad vi lasare sager, for kanslor finns bara dar. Men kanske finns det nagot ljust i denna situation som du kan ta in just nu, och sen vet ju bade du och jag att livet blir battre, men just nu ar det bara att andas och vila och vara med alla de andra som ocksa alskar dig otroligt mycket.
  Ta hand om dig! Jag ser upp till dig! 🙂
  Kram Louise

 57. Så himla konstigt att man kan bli så himla ledsen för någons skull när man inte ens känner personen! Men du verkar vara en så otroligt fantastisk människa och du förtjänar verkligen att må bra! <3 nu kan framtiden åtminstone bara bli bättre, kram <3

 58. Styrkekram <3
  Jag tänker på dig och hoppas och vet att det blir bra, hur det än blir. Du är stark och fantastisk, och du är du. Tack för dig! 🙂

  Ta hand om dig.

 59. Åh, jag förstår precis vad du går igenom. Man tror att man inte kommer ur det, någonsin. Men det gör man. Efter sex år tillsammans flyttade jag och min förra kille isär. Jag satsade på mig då. Köpte en superfin lgh där jag visste att jag skulle trivas. Fick jättestöd av arbetskamrater, så jobbet kändes roligt att gå till (jag jobbade mkt men skit i det). Åkte och hälsade på föräldrarna ofta. Samma vecka vi gjort slut så kommer jag ihåg att min syster och hennes kille tog med mig ut på bio och vi såg "sommaren med göran". Man tror inte man kan skratta i allt elände, men det går 🙂 Efter 6 månader som singel träffade jag världens finaste kille och vi ska nu ha barn ihop <3 Håll ut, gråt massa tårar som sen tar slut och umgås med de som betyder mest! Massa kramar till dig!

 60. Som så många andra har sagt så har du varit min förebild i ett x antal år, älskar att komma hit och drömma mig bort, blev helt chockad när jag läste om det som hade hänt, hoppas det blir bättre snart för din del.
  Massor av kramar

 61. Åh.. Det måste kännas hemskt jobbigt. Jag tänker på dig och önskar att jag kunde ge dig en kram som lite hjälp på vägen men jag antar att det är något man måste ta sig igenom själv.. Hoppas du hittar en liten lägenhet snart och får återförenas med Alvin för då kommer det säkert kännas lite bättre, katter är bra på det sättet.

 62. Såg detta på Facebook då jag hade dig där som vän. Måste säga att du är så oerhört stark som ändå orkar uppdatera om detta!! Det är svårt att inte se något annat än mörker i dessa tillfällen, men efter regn kommer solsken! Du är en människa jag ser upp till och jag vet att du fixar allting i alla lägen för du är en av världens häftigaste människor!

  Jag ber för dig, kram! :3

 63. Ush, förstår att det är obeskrivligt jobbigt 🙁 Stackare, krama dig själv från mig! Hoppas att du hittar en egen lägenhet snart, och att du snart börjar må lite bättre, fina du <3

 64. Svar: Jag slutar skolan 13.00 så jag är helt ledig efter det och har ingenting planerat, frågade Rania också! Vore ju kul om alla var lediga så vi kunde fika eller något:)

 65. Usch vet hur det känns. Blev dumpad av min kille sedan 4 1/2 år för snart ett år sen. Mådde verkligen skit. Han var min första pojkvän också och det kändes som det alltid skulle vara vi men det tyckte inte han.

  Men jag vet också att det blir bättre! Nu mår jag bra och har gjort det ett tag. Inte träffat någon ny och vill nog inte göra det på ett tag. Jag trivs bra som singel idag 🙂

 66. Mitt favorit citat är: "Efter regn kommer solsken" och det stämmer alltid, även om det känns jobbigt. Det som inte dödar oss, det härdar oss istället!
  Du kommer att ta dig igenom det här, även om det känns jobbigt nu.

  Stor kram och ett stort lycka till!

 67. Åh jag vet hur de känns! 3 år va jag tillsammans med min fd. Några dagar innan nyårsafton -12 så säger han att de inte funkar längre och 2 veckor innan detta så har vi fått ett positivt graviditetstest och ca 1 månad innan så hade vi bestämt att försöka skaffa barn igen efter vårt missfall i juli. Ja de kom minsann som en chock!
  Aldrig kul att lämna någon man varit tillsammans med så länge. Vi två va förlovade, sambos, hade katt och väntade barn. Han väljer att bara slänga bort de och inte försöka en sista gång..

  Styrkekramar till dig!

 68. Vad jobbigt och tråkigt, men det där citatet är så bra och sant.

  Ett annat som jag tycker är bra:
  "If you are going through hell - keep going"

  kram!

 69. Åh nej! Vad hemskt jobbigt, tråkigt, uschigt och ledsamt det är att behöva skiljas från någon som har stått en så nära. Man får glädjas åt de tider som vart och försöka se framåt i stället... 🙁

 70. Jag har läst din blogg huuur länge som helst! Den har gett mig så otroligt mycket styrka, speciellt under min jobbiga tonårstid. Önskar att jag kunde hjälpa dig efter allt du hjälpt mig. Du är en otroligt fin förebild ska du veta, och det gjorde väldigt ont när jag läste genom dessa rader...
  Jag vet att du kommer klara det <3

 71. När jag läste det här blev jag verkligen jätteledsen! och då kan jag förstå hur du känner just nu. Men du är stark och kommer klara dig genom det här! Det vet jag!
  Ta hand om dig! <3

 72. Åh fy, vad jobbigt det låter. 🙁 Hoppas att du får gosa med Alvin snart så att han kan få dig att må bättre!

 73. Jag vet precis hur det känns. Ta hand om dig, glöm inte att du är en riktigt, riktigt fin tjej! Kram! <3

 74. Så tråkigt att höra, sörjer med dig <3
  Men som så många sagt förr i världen "Stängs en dörr så öppnas en annan", jag tror du kommer må toppen och stå på benen igen om någon månad eller två så viljestark som du är.
  Har följt dig sen 2009 och du är verkligen en helt underbar person som förtjänar allt gott i hela världen, sprudlande av energi och glädje! Det är tufft och jobbigt, speciellt på nätterna och man kramar kudden så hårt för det är ett stort hål i magen, men man tar sig igenom det och du har alla dessa människor som skriver till dig som stöd <3

 75. Förstår precis hur det känns, jag och min pojkvän gick skilda vägar för två månader sedan. Det känns så konstigt och gör så ont och livet känns bara upp och ned. Men vet du vad? Det blir faktiskt bättre. det tar tid, men det går. <3

 76. Så hemskt <3 Kan föreställa mig hur du känner dig, har själv ett uppbrott i ryggsäcken efter ett långt förhållande. Inte roligt, inte lätt :-/ Massa kramar <3

 77. Är där du är. Förlorade min kära Marie i en hjärtinfarkt, något som inte kunde ske. Två år av sorg har passerat och det ljusnar så sakteliga. Det blir bättre även om det känns omöjligt. Häng i där och sköt om dig.

 78. Tänker på dig och hoppas att vändningen i ditt liv så småningom riktar dig åt nya, fina möjligheter i livet.

  Jag antar att en fullständigt awesome SA-konsert nu till helgen inte sitter helt fel? ^^

  Kramar!

 79. Det kommer bli jättebra till slut! Utan tvekan! Nu får du sörja så mkt du bara behöver och få massa omsorg av dina nära. Du verkar ha fötterna på jorden och vara en snäll, mysig och kreativ tjej 🙂

  Den där 7-årsgrejen alltså som många skriver om...

  Jag tycker det svåraste nästan är att vara i en relation. Har så svårt att släppa människor nära inpå och nojar och blir konstig. Önskar mest av allt att jag ska bli tryggare i mig själv och att min relation växer med det. Vill inte stöta bort andra som jag ibland gör.

 80. Blir helt rörd av alla fina kommentarer du fått och det känns som jag inte har så mycket att tillägga. Vill mest bara visa att jag bryr mig och tänker på dig. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men jag är övertygad om att en underbar framtid väntar på dig! Kramar <3

 81. Ush, detta var tråkigt att höra! Fick en tår i ögat 🙁
  Jag lider verkligen med dig. Jag kan ibland vara rädd för att detta en dag ska hända mig!
  Var stark ELIN! Kämpa och våga! Var stark!! Jag vet att du klarar detta 🙂

 82. Du har ett fint "skyddsnät" här ser jag efter att ha läst en del av allt fint folk har skrivit! Jag vet hur det känns! Du är stark och kommer att ta dig vidare så mycket kan jag säga efter att ha följt din blogg en längre tid.. tänk positivt och se framåt, nya mål och nya utmaningar 🙂

 83. I know the feeling. Sitter i precis samma sits just nu, min sambo och stora kärlek sedan 5 år har nu gått skilda vägar.

  Man får försöka trösta sig med att det blir lättare med tiden.

  Hoppas det löser sig för dig snabbt.

  /H

 84. Du är en jättefin tjej och jag vet att det kan vara jobbigt, jag har följt dig ett tag så jag är lite utav chockad just nu. Men saker händer för att man måste utvecklas, skulle inte funka hur som helst om man hela tiden gick med samma liv. Ta den tid du behöver att fixa i ordning livet, och tillåt dig vara ledsen, men till viss del.
  Du är lite av en förebild enligt mig, så kämpa på. Du har dina vänner och din familj och vi på bloggen också.
  Du klarar det!
  <3

 85. beklagar verkligen och hoppas att det ordnar sig till det allra bästa för dig !