Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Testbilder från Sony RX1

Två (oredigerade) testbilder, tagna med Sony RX1.
 
 
Idag är det söndag, om någon missat det.
Dagen då man ska hitta på så mycket som möjligt, så att man inte blir sittande och har tråkigt, med ångest för att helgen redan är slut. Jag tror det blir en bra sådan söndag för mig denna vecka. Hurra!
Dock sa jag till mig själv i torsdags att jag skulle använda denna helgen till roliga fotoprojekt som jag suttit och kommit på.. men jag har inte haft det i tankarna överhuvudtaget förrän nu och åhh...
När kommer det bli av?!

Samtidigt som man ska ha mycket och göra, så ska man inte ha mycket att göra...

51 comments on “Testbilder från Sony RX1”

 1. Söndagar är för mig en sådan där typisk "kolla igenom skolarbete"-dag, tråkigt, haha!

 2. Det är så härligt med helger, det värsta med dem är att de så snabbt tar slut ^^

 3. hej tjejen!
  Har du någon erfarenhet av nya canon EOS M?? är så sugen på att köpa en , men alla säger att autofocus är trög.. men å andra sidan är jag ingen situationsfotograf heller..

 4. Hej Elin!
  På tal om kameror så tror jag att jag läste för ett tag sedan på din blogg att du testade Canon 5d Mark iii och tyckte den var jättebra?
  Nu är det nämligen som så att rajalaproshop.se låter en byta ut en 5d mark ii till en 5d mark iii om den är i bra skick!

  tänkte bara tipsa eftersom jag kom ihåg att du hade skrivit gott om den, inte menat som spam eller reklam 🙂

 5. Vad är det för fotoprojekt?

  Jag hade tänkt dra igång med 30 days of gratefulness... och filma det, men med en start i februari på IKEA där jag har fotoförbud och kommer hem till en liten, lånad lägenhet när det är mörkt och mest somnar direkt så kändes det inte optimalt... får bli i mars istället 😛