Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Närgånget i frostlandet

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 100/2,8 USM Macro
Inställningar: Bländare f/5,6, Slutartid 1/200 och ISO500
 

Macro är perfekt nu när snön valt att vara frånvarande och "helheten" är sådär ruggigt trist.
Lite frost på det och man kan hitta riktigt vackra motiv.. De här tog jag i trädgården, efter att jag precis vaknat och kollat ut genom fönstret. Frost är verkligen bland det finaste jag vet. Jag önskar att jag kunde vakna ledig en riktigt frostig och dimmig morgon... eller ännu bättre; att jag kunde förutse de dagarna, så att jag kunde planera en fotografering och fara ut till den bästa platsen... 😉

32 comments on “Närgånget i frostlandet”

  1. Gillar verkligen första och sista bilden. Den första ser ut att komma från en sagoskog (såg inte blomkrukan först) och så tycker jag om de små bladen på den sista bilden. Ett liiiitet hopp om att våren kanske kommer. Nån gång. Eventuellt. Kanske. 😛

    Det är de små detaljerna som får en att överleva.

  2. Ja det är riktigt vackert med frost! Tänk om man kunde förutse det, de vore nått! 😉 Man får bara hoppas på det bästa helt enkelt.

  3. Visst är det galet vackert med frost! En morgon när jag var på väg till jobbet var det en härlig dimma och ett fantastiskt ljus, synd att jag inte stannade upp och tog en bild!

  4. Ja det är himla vackert med frost, men jag har då aldrig lyckats fota det. Varför? För det verkar inte existera där jag bor. Jag har gått på frost-jakt flera gånger men aldrig hittat något. Bara någon isklump här eller där. Suck.