Vad ska jag göra idag tro….? ;)

 
Ja, vad ska jag göra med min nystädade lägenhet idag tro?
Ledtråd är bilden ovan och den här från Instagram. Scenen är för övrigt tagen från mitt sovrum/vardagsrum och när jag satt och skissade upp den, så fick jag lite flashbacks från min högstadietid när jag satt och gjorde serier om mig själv och Hasse, och de flesta utspelade sig i mitt rum hemma i Skara. Det var mystider det! 😉
 
Jag sitter i en mysig stickad tröja och lyssnar på världens bästa jullåt. Tittar ut genom fönstret och fastnar med blicken i några minuter, medan jag tänker på någonting som inte alls har med bloggen att göra. Sedan fortsätter jag skriva.. och känner att det är en väldigt bra söndag. Dan före dan före dopparedan! När det här inlägget är publicerat så tror jag att jag ska laga mig lite kryddstark köttfärssås. Ja. Det ska jag göra! Mums!
 
Nu känner jag mig ganska frisk också, så det blir nog till att återuppta Vlogmas!
Spara

14 kommentarer

Kommenterarens avatar

Hej!

Du är awesome. Och killen du har hittat (grattis grattis grattis!) är säkert ett kap, men det är ju du med! 😀

Glad advent och god jul! Kram

Kommenterarens avatar

JAA Vlogmas! Har saknat dig så mycket ! Skönt att du mår bättre.

Kommenterarens avatar

Yay, jag har tyckt jättemycket om ditt vlogmasprojekt. Roligt med lite mer innan jul!

Kommenterarens avatar

Du borde måla lite där hemma… Fylla i med
Lite färg. Allt är ju så vitt =P
Men jag gillar mattan.
Ha en fin söndag!

Kommenterarens avatar

Hej Elin,
Du har en väldigt fin blogg med bra tips. Jag tänkte passa på att fråga lite råd av dig. Jag har en canon 550d, och den har nu under en längre tid haft problem med fokuseringen oberoende vilket objektiv jag använt. Frågade i den lokala fotoaffären vad som kan göras och fick till svar att de skickar kameran någonstans för granskning, och bara det + offert kostar långt över 100€ (1000kr) och så om de ska fixa den kommer det ytteriligare kostnader till. Antar att det rör sig om 200-300€, dvs hälften av ett nytt kamerahus. Funderar på att istället avansera lite och investera i en canon 700d, eftersom jag fotat 3 år med 550d:n.
Har någon av dina kameror haft likande problem? Och vad tror du, är det lika bra att köpa en ny istället?

Kommenterarens avatar

Men shit vad dyrt! Här i Sverige kostar en kontroll 500:- vad jag vet, men sen tillkommer det ju minst 1500:- om man tänker ta det på försäkringen. Det låter ju verkligen som att det skulle gynna dig bättre att köpa ett 700d hus… Har själv inte haft jätte-problem med just fokuseringen.. Det är väl min fullformatare jag har nu då som är lite dålig på fokuspunkterna ute i kanterna, men den i mitten fungerar, så jag använder den fortfarande 🙂

Kommenterarens avatar

Åh dina vlogmas och videos i synnerhet är fantastiska. Ja okej , hela jävla bloggen är fantastisk. Så , fick jag det sagt.

God jul goding!

Kommenterarens avatar

jag känner verkligen igen det där när man kollar ut genom fönstret och stannar upp för en liten stund. Sedan ler man och bara känner att det faktiskt är en rätt bra dag.

Kommentera