Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Sista chansen att tävla om objektiv (och resa) + vinnare av väskinsats!

Vädret ute = opepp bloggare... SNÄLLA GE MIG SNÖ! Vill ju posta mysiga inlägg...
 
 
Åh jag mår så jäkla dåligt idag... TA BORT MIG! Vill inte...
Det är åtta dagar till julafton och jag vill inte känna såhär. Jag vill att myset ska infinna sig. Myset och den goa känslan! Men det blir väl en tarvlig vinter i år bara för det.. Vi fick en snö-Sven och that's it.
Men i alla fall... FÖRLÅT för att detta inlägg dragit ut på tiden, jag har varit på semester en vecka och inte haft tid, ork eller lust att ens fundera på vilken dag det är... men här är jag nu! Och en vinnare ska presenteras..
 
 
Och! Vinnaren av min väskinsats från Cochise är.... barambambam! Jonna Erlandsson!
Du kommer få ett mejl inom kort 🙂

17 comments on “Sista chansen att tävla om objektiv (och resa) + vinnare av väskinsats!”

  1. Jag kan inte annat än hålla med dig! Ge mig 30 grader kallt och tomtar överallt, drivvis med snö och en skog av gröna granar!
    Ge mig vinter och julkänsla!

  2. Håller helt med dig, det är dags för lite snö och kyla nu! Tror bristen på det har fått mig att kompensera genom julmusik på repeat, baka sjukliga mängder julgodis och annat gott samt låta presentpapper och inslagna paket stå framme. Då är det åtminstone jul inomhus, även om det inte syns ute...

  3. Känner likadant. När jag kollar vädret fram till julafton så ska det bara vara regn här i Trollhättan typ. Ville bara dra täcket över huvudet och vakna när det finns snö ute. Finns absolut inget att fota nu nästan, jag vill fota vinterlandskap ju =/ Ingen julkänsla får man utan snö heller, så ska det ju inte vara. Jag älskar julen men nu känner man bara "baah" ungefär.

  4. Helt underbara bilder, jag vart så avundsjuk på er i skara förra året när ni hade den jäkla snön, i gbg kom snön typ lagom till våren o värmen! 🙂

  5. Nu har jag tävlat i Tamrons tävling, så alla andra kan väl låta bli att tävla för jag vill fasen vinna haha. Elin, du får baka när du är nere. Det hjälper! Jag använder bakandet som "terapi" nu när vi skriver C-uppsats på sjuksköterskeprogrammet. Är uppe i sju sorters julgodis... Farligt haha. Hade du bott närmre (Skåne) så hade du fått vara med vid nästa bak!

  6. Hej! Är med i tävlingen o har varit inne och kollat efter en vinnare varje dag nu sedan den 17 (då jag trodde det skulle avgöras) det är nu 2 dagar kvar tills Julafton och undrar när det avgörs? Vet inte om du vet men kanske, så lika bra att fråga! Mvh Erika!

  7. Jaha! :/ hoppas dem avgör snart iaf! Är så himla nyfiken så jag spricker!! Skulle du kunna göra ngt inlägg om du får reda på ngt eller om du får veta vinnarna? 🙂