Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Royal

 
 
Lindex har så galet kungliga smycken (framför allt halsband) just nu!
Jag brukar inte vara den som är så mycket bling-bling, men så är det ganska stor skillnad på bling och bling också.. jag köpte i alla fall det här halsbandet till nyår (och framtida fotograferingar... hehe) och jag kände bara att... min stil är så himla obvious, så om jag någon gång ska festa till det, så ska jag inte köra på mina säkra kort. Jag har gjort det så många gånger tidigare, men det slutar alltid med att jag kör på mina så kallade "festkläder" och festsmycken till vardags sen - och då är de ju inte så festliga längre...  Så.. varför inte då satsa på ett set med en totalt otippad klänning, med tillhörande smycken? (Jag är ju inte ute och svävar så mycket som ni vet.. så man hinner ju glömma bort outfiten mellan varven.. haha). Ja. varför inte?
 
Någon gång önskar jag att jag fick gå på en riktigt uppklädd middag.. det hade vart häftigt.

18 comments on “Royal”

 1. Blev det någon ny klänning då? 🙂 Det är ju svårt det där och ha riktigt festliga kläder eftersom man ofta inte har så mycket användning av dem sen. Jag brukar försöka tänka genom kläderna och tänka att jag ska kunna ha dem sen för att de ska bli använda.. Du gör tvärtom. Lite roligt hur olika man tänker faktiskt. Men god jul på dig Elin. Hoppas du får en bra jul och ett bra nyår och jul och nyårs-outfiten får vi väl se sen kanske?

  1. Jo det är så jag brukar tänka - att jag ska kunna använda dem så mycket som möjligt sen.. men det är ju då jag börjar använda finklänningarna till vardags och sen när det är fest igen så vill jag inte använda dem för de påminner mig om.. jobbet typ.. hah nej men vardag i alla fall 🙂 Det här är dock en klänning som jag tror att jag kan ha på allt från födelsedagar, jul, nyår och diverse annat.. så hängande lär den inte bli, den är väldigt fin 🙂 Hur det blev kommer på nyår, om jag inte får upp en sneakpeek tidigare 😉 God jul! 😀

 2. Sjukt fint halsband 🙂 Gillar din stil enormt mycket och jag tror att du skulle kunna bära detta till vardags också.
  Vad blir det för klänning då? 😉

 3. Håller verkligen med om att de har haft super fina smycken på sistone! Jag köpte senast igår ett väldigt bling bling halsband till min julfest outfit. ^^ Super snyggt smycke har du också skaffat!

 4. Så brukar jag tänka med finporslinet hemma. "Idag borde man festa till det lite och ta fram fiiiiinliret"

  Eller så är det för att jag är så fruktansvärt lat ibland av att diska - lättare att ta fram vinglasen då, funkar även på oboy for your information!

 5. Ehhh EllenElement?!

  Där fick man för att man sitter och skriver på en skumpade buss.

  Skulle bara önska god jul till dig också Elin! Och gott nytt år om vi inte hörs innan dess! 🙂

 6. Har missat att de har festliga smycken, tack för tipset, kanske hittar någon julklapp då.

 7. Skulle jag också vilja, älskar att klä upp mig men blir aldrig så där jätteuppklätt… Jag är lite nyfiken, hur såg du ut på din studentbal (om du gick), fast du kanske inte hade hittat din personliga stil då ännu? =)

  1. Nej det hade jag tyvärr inte, den kom några år senare 🙂 Hade vart roligt att gå på bal igen nu och se förändringen ;D

 8. Lindex har gjort mig fttig i år! Köpte ett blått halsband innan ju, och nu ett grönt och ett rött och ett par fantastiska örhängen. Ser fram emot våren! JHag har hgittat symaskinen igen och börjat sy klänningar. Sk abli så kul att fotografera ute så fort ljuset återvänder - och värmen! ;-D