Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Julklappsinslagning

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag har inte riktigt fattat att det är den 19 december idag.
Inte ens efter att jag suttit här och surplat te och slagit in julklappar, medan julmusiken gått varm i högtalarna, så har jag förstått. Men det har varit mysigt att pyssla, som det alltid är.
 
Jag har kommit på att jag stylar och komponerar saker utan att jag egentligen tänker på det. Började tänka på det när jag fick en kommentar om att jag tänder min adventljusstake på "fel håll" och jag frågade mig själv varför jag gjort det - jag menar.. allt går ju från vänster till höger, det borde sitta i ryggraden.. haha.. Men efter att ha funderat en stund och vridit en gång på ljusstaken, så insåg jag att det är för att jag har dekorerat min byrå så att dekoren är tyngre på vänstersidan och det vägde helt enkelt upp bättre att börja tända ljusstaken på höger sida..
 
Roligt det där; hur ögonen läser av saker utan att man reflekterar över varför..
Så är det när jag fotar också, har jag märkt... 🙂

27 comments on “Julklappsinslagning”

 1. Otroligt fina paket, och bilder såklart! Får man fråga var du hittade det bruna pappret? Har letat under varje sten men det närmsta jag kommit är Icas brun/röd-randiga. Så snyggt med mer naturliga färger!

  1. Detta är faktiskt från Ica! 🙂 Hittade det på vårt supermarket i Bankeryd av ren flax när jag egentligen skulle köpa något annat haha 🙂

 2. Fint pyssel och väldigt du! Håller med att December gått j*kligt fort och jag är inte redo för jul på tisdag (ledigheten, däremot, är oerhört välkommen).

 3. Mysigt, jag slog in alla julklappar igår. 🙂

  Jag har också tänt min adventsljusstake åt fel håll, för det blev snyggare i mitt fönster då jag har en ganska hög krukväxt till vänster och en lite lägre lampa till höger, så det blev snyggare så 😉

 4. Klapp-verkstad är ju jättemysigt, med julmusik såklart! Men varför drack du inte glögg, eller äggtoddy?

 5. Låter mysigt 🙂
  Snygga och fina paket, såna paket hade man gärna velat ha på jul 😀
  Paketet på sista bilden tycker jag lite extra om, roligt att ha med en bild 🙂
  Hoppas du förresten börjar må bättre,krya på dig Elin 🙂

 6. Jag fattar det inte heller knappt, december bara glider så snabbt...
  Himla maffig sax, btw!
  Jag fick lite fårklippningsfeeling av ngn anledning... men INTE, va?
  Reflektera mera - intressant och roligt.
  Trevlig fredag!

  /Jeppe

 7. Haha, lustigt det där! Min kompis som jag delar lägenhet med skakar bara på huvudet åt mig när jag plötsligt börjar flytta runt blomkrukorna och prydnaderna i fönstret för att "det känns fel".

  Superfina paket! De ser verkligen ut att vara inslagna med kärlek! 😀

 8. Väldigt tjusiga paket! 🙂
  God Jul Elin. Hoppas ni får en mysig jul och nyår.
  Kram

 9. Haha, själv blev jag osäker eftersom jag alltid tänt dem från vänster och googlade bilder efter att jag skrev kommentaren om "fel håll"! Hade liksom inte reflekterat över det förut, hade det i ryggraden kanske som du skriver. Fast så är det kanske därför du gör allt så snyggt då 🙂