Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Hur det är att beställa från Etsy

Macbook- och iPadfodral i filt från feltk/Etsy
 
 
Jag nämnde Etsy.com för ett tag sedan och fick därefter en drös med förfrågningar hur det är att beställa därifrån. Just då kunde jag inte svara, men nu har jag äntligen fått mina båda leveranser och ja... vad ska man säga? Det är precs som att beställa från vilket annat ställe som helst, bara att du bläddrar bland olika shoppar på en och samma sajt... 🙂 Bra instruktioner finns vid utcheckning och hur mycket fint som helst i de olika shopparna - upplevde själv inte att det var några problem alls. Så det kommer garanterat att bli fler beställningar framöver!
 
Andra leveransen får ni se i Vlogmas #3 som publicerades igår! 🙂

47 comments on “Hur det är att beställa från Etsy”

 1. Så himla fint! Jag har precis beställt en ny Macbook och är så himla sugen på att köpa något fint fodral till den men jag använder lixom aldrig det så det känns inte lönt. Vill mest ha för att det är så himla fint och det finns ju huuur mycket fint som helst på etsy!! 🙂

 2. Etsy är ju lite som Ebay, det beror helt på vem man beställer ifrån, men kanske något säkrare/fler seriösa (?). Och också viktigt att kolla feedbacken på shoparna för att få ett hum om kvalitet och leveranstid. Jag har fått mina grejer inom en vecka (beställt från USA, Spanien och England), men då har det varit mindre prylar, mobilfodral, alvöron och rävöron ^^.

  Men åh vad mycket fint det finns att dregla över!!

 3. Det är ju väldigt varierande beroende på vilken shop man handlar från på Etsy, men de jag har använt mig av har också varit bra 🙂

  1. Det har tagit hundra år att spara ner klippet, sitter själv och väntar och dör för att det är så långsamt.. haha.. Kul att du gillar Vlogmas! 😀

 4. Jag fullkomligt älskar Etsy. Men man får passa sig lite vem man handlar av, för vissa säljare är inte speciellt pålitliga. Men det är ju likadant med Ebay. Jag brukar kolla vad de har för betyg och hur trovärdigt det verkar vara.

 5. Uj uj uj, så himla längesedan jag besökte din fina blogg, och så satt jag inloggade på blogg.se och där bland alla namnen såg jag ditt 🙂

  Din blogg är en guldgruva och fylld med ljuvliga bilder och tips och allt möjligt godis.

  Blev glad att jag hitta hit igen och fick se allt vackert du skapar nuförtiden.

  Var rädd om dig!

  Med vänlig hälsning

  Tammy

  1. Åh Tammy, vad roligt! Och det samma, så kul att du lämnade ett avtryck här så att jag kan klicka in och kolla hos dig också :DMassa kramar!

 6. Hej Elin!
  Jag fundear lite på att köpa en kompaktkamera istället för min systemkamera, då jag knappt använder den längre. Undrar lite över vilken du rekommenderar? 🙂

 7. Hej 🙂 Helt off topic, jag vet att jag fått svar på det för länge sen, vilka som var Diesels föräldrar men det var omöjligt att hitta det bland kommentarerna i Diesel inläggen.... Har för mig Leonardo da vinci eller är jag ute och cyklar? Kram!

 8. Varåt har du tagit vägen?

  vägrar skriva ordet "vart", fan nu gjorde jag det iaf.. jag är allergisk mot det ordet, särskilt när folk använder det fel.. som "vad vart det" när det heter "vad blev det" och i det här fallet.. VARÅT har Nevvan tagit vägen?!

 9. Det var så alltså 🙂 Skulle så gärna vilja visa bilder på min Dexter... Leonardo är hans "farfar" så Diesel borde då va hans "farbror"? 🙂 Kan jag maila dig?

 10. Vilken underbar dialekt du har!!
  Läste ditt inlägg om att du haft det lite kämpigt. Har alltid tyckt du varit en vacker människa, men när man delar med sig av sånt så växer man och blir ännu vackrare, i alla fall i mina ögon.