Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En massa sommar som ni inte sett

Varför känns det som att sommaren redan är över?
Kanske för att jag har börjat frysa om fötterna, så att jag inte kan gå barfota dygnet runt längre. Kanske för att det är så kallt i sovrummet när jag har haft öppet hela natten, att jag måste vira in mig som en kokong i täcket. Kanske för att benen knottrar sig när jag är barbent ute och solen går i moln. Kanske för att det blåser mer. Kanske för att skolorna har börjat och träden börjat gulna. Kanske för att det märks att kvällarna blivit mörkare.
 
Men jag kommer att totalvägra ett par veckor till.
När jag jobbade på posten så var det typ tävling om vem som klarade att cykla i kortbyxor längst in på hösten/vintern. Katrin vann alltid, för hon hade kortbyxor året runt - även i den allra värsta snöstormen! Wow. Och där stod man själv som en mumie iförd vinterkläder size 42. Haha. Så, jag kommer posten-vägra hösten med mina bara ben, trots att huden knottrar sig. Får väl helt enkelt börja med Converse och strumpor i stället för sandaler, så ska det nog gå vägen..
 
Här kommer lite sommar! 😀
 
 
 
"Köpa glass!!". 27 juli - förmodligen sommarens absolut varmaste dag. Guuud vad jag svettades!
 
Här har vi safthållaren Lauren (låren), går att få gratis även utanför IKEA.
 

Vackra svenska sommarvägar <3
 
Mamma med en bok i utesoffan = en vanlig syn.
 
Plocka jordgubbar och stiga upp tidigt för att beskåda soluppgångens prakt.
 
Syrrans nya haircut i solnedgången på en äng...
 
Dimman efter ett sent kvällsbad.
 

Den mest fantastiska solnedgången, varmt sommarvatten och miljoner fotografier.
 
Spontant kvällsdopp med syrran.
 

Efter ett av många bad...
 
Mys i utesoffan = min favoritplats denna sommar.
 
Knäpp katt i magiskt kvällsljus...

73 comments on “En massa sommar som ni inte sett”

 1. lol, vad gör den där katten egentligen? 😛
  Räcker upp tassen och vill säga nåt? ..men var är huvudet? Leve sommaren!! ^_^

 2. ÄLSKAR bilden på dig i utesoffan! Jäklar, vilket ljus. Och du är så himla fin!

 3. Åh vilka vackra bilder! Saknar redan sommaren 🙁 men å andra sidan älskar jag den mysiga hösten, de fina röd-bruna färgerna, den friska luften och de gosiga stickade tröjorna man myser i.

 4. Här i Stockholm IDAG är sommaren iallafall över! Brrrr.... så sjukt blött och kallt! Men gillar hösten. Mys och tända ljus och täcke i soffan! ^^

 5. Åhh asdfghdw jag kollade igenom ganska många "Natur&Växtlighet"-bilder av dig här på bloggen, nu är det kaos i min hjärna för jag kan inte bestämma mig om jag vill ha vår, höst, vinter eller sommar eftersom du har så fina bilder från alla årstider...wääh. Men jag tror jag vill ha höst och ser fram emot fler bilder av dig!

 6. Så sjukt vackra och härliga bilder! haha och jag som ändå längtar till hösten! Till alla stickade tröjor och mysiga, kalla kvällar ;D

 7. Men do not fear! Det verkar ju som sommaren börjar komma tillbaka en sista gång! Idag har det varit riktigt badväder, sen tror jag nog att jag ska följa ditt exempel och bära sommerkläder och sola i vintersolen!
  Fast igentligen så blir de rätt gött med höst, underbara höst!! 😀

 8. Fina sommarbilder, det är nästan så att man redan känner saknad av sommaren av bilderna ochnästan blir tårögd av att den i dag är över enligt kalendern. Jag har alltid varit en höst människa men senaste åren har det svängt mot sommaren:) Fast jag älskar årstiderna!

  Som ni hade på posten så har även vi det på jobbet försten som byter till långbyxor är en mes;) Jag brukar hålla ut till oktober men vi jobbar ju inomhus så det är enklare, dock utomhus kommer jag att göra som du, kortbrallor några veckor till:)

 9. Helt underbara bilder och sammanfattning! Önskar att jag hade tagit massa mer foton än vad jag gjorde 🙂

 10. Jag ääälskar din blogg så sjukligt att jag kommer avlida. Seriöst, Elin. Hur bra får man vara? Och så din personlighet. Grädden på moset.

  Kommer aldrig kunna läsa din blogg. Inte ens om du slutar blogga!

 11. Jag gillar verkligen ditt småleende, man kan inte låta bli att le själv. Sista bilden är hur skön som helst. Dock uppskattar jag att katten var vänd med ryggen mot kameran vid det här tillfället... Hahaha!

 12. Vet att folk också påpekat detta förut, men du måste verkligen vara syster med marilyn monroe! Dom är såå lika! 🙂

 13. Riktigt härliga foton, verkligen! Sen så har jag tittat igenom en del på dina foton i arkivet och jag måste bara säga ( vilket du säkert redan vet 😉 ) men du är verkligen en duktig fotograf!! 🙂

 14. Massor av underbara bilder. Bra gjort med mobilbloggning! Hur man får så fint ljus med en iPhone fattar jag inte.... synd att jag kan inte fråga Albus Dumbeldore ha ha. 😉

 15. Riktigt härliga sommarbilder 😀

  Haha, på sista bilden ser man knappt vad som är bak och fram på katten!

 16. Alltså.. jag vet inte ens. Försöker lista ut men nää.. hur fasiken sitter katten egentligen? Haha men hjälp alltså xP

 17. Hej!
  Gud, vilka härliga bilder! Speciellt dem och på din syster i motljus!!Måste bra säga att du har en jättefin blogg, och önskar att min någon dag kommer bli lika perfekt som din!