Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Bridesmaid

Åh åh åh... finns inte ord för gårdagen. Dagen då finaste Pernilla Bolwede blev fru och bytte efternamn till Jungåker. Dagen då jag fick stå bredvid henne när hon sa JA. Jäklar vad kul det var! Och även om det inte var vi som skulle gifta oss, så var vi ett gäng väldigt nervösa och spända bestmans och bridesmaids.
 
Så här såg vi tärnor ut! turkos klänning från Vila/Nelly.com, sidenband i midjan och ett par högst obekväma ballerinas, som jag köpte på Skopunkten i all hast. Jag var den enda tärnan med flats och också den första att gå barfota och senare även byta skor.. och där trodde jag att jag gjort ett klokt skoval... haha... inte. Men jag hade i alla fall inte problem med balansen.... 😉
 
Håret var hollywood-lockigt i typ 30 min, sen var det platt igen.. Hopplöst.
 
 
 
Foto: Hanna Kero med Canon EF 35/2,0 IS USM

26 comments on “Bridesmaid”

 1. Ååh, bröllop är så fint! Önskar att jag fick gå på fler ^^
  Den turkosa färgen passar helt grymt till din solbrända hy och underbara hår, lockigt eller inte 😀

 2. Och du var precis hur fin som helst. Vilken färg på dig!
  Och grattis till den vackra bruden!

 3. Oj, dator krångel igen... 3kb/sekund. Jag kan se kanske 0,5 cm av den första bilden. Nu måste jag skynda mig och titta i efter middag. Men det som jag kan se är makalös fint!

  PS
  Jag hoppas att jag inte bryter mot kommentarfältets regler med en länk men jag vill gärna se Elin ta emot folkets jubel!
  Här kommer en länk till blogawards sidan som troligtvis kommer att fungera nån gång idag:
  http://www.veckorevyn.com/blogawards/BlogAwards2013?p=7

 4. Jätte fina bilder, världens finaste bröllop! Ni är såå fina!! Skulle vara så coolt om du tog en titt på våran blogg och kanske till och med lämna en kommentar efter dig 🙂