Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tvätta fettan

Man vet att bilen är skitig, när man kan rita hjärtan på rutan...
 
Och såhär såg hon ut före... En aning matt efter alla mil på saltad väg, i baken på långtradare..
 
Avfettar fettan 😉
 
....och såhär blev hon efter!! Schnöggt!
 
Ironin när man hittar en dammsugare i bilen, mitt när man dammsuger...
 
 
Sista dagen på ledigheten = perfekt städardag!
Man orkar inte fixa sig, så man hittar inte på något och ligger hellre och sölar i sängen.. det är just då man ska skita i sminket, dra upp sitt smutsiga hår i en knut på huvudet och hugga i med stöket. Jag har både rensat min macbook på ca 27 000 filer och städat bilen, från insidan och ut.. Känns fantastiskt!

Jag har förklarat det förrut, men kan skriva det igen om någon undrar... Min bil kallas Fettan, för att modellen döptes till Honda Fitta i Asien, men det funkar ju inte i Sverige, så här heter de Honda Jazz... Så fult... 😉

34 comments on “Tvätta fettan”

 1. Ja nu fick jag änna lite dåligt samvete. Jag började som du med datastäd, sen blev jag sugen på mer data och kom inte ens ut, bilen är toksmutsig och behöver lite bilvård:)Men du fick en ren bil och kul att du dammsög fram dammsugare.
  Och du jag gillade din överskrift, du har skön humor:)

 2. Fin bilen blev till slut! Och haha 27 000 filer?! Jag som känner mig stolt om jag tagit bort typ.. 10. haha. Känner att jag ligger i lä här ;P Jag är så sjukt dålig på att ta bort filer från datorn av rädsla för att "ångra mig" senare. haha.

  1. Hahaha ja det var galet.. .trodde aldrig att jag skulle ha så många! 🙂 Men jag förde över till andra hårddiskar, så det var mest filmklipp som jag redan gjort klart de färdiga filmerna av, som jag kasserade 🙂

 3. Men Elin - Fin bil du har,likadan som farmor.
  Men tror du att farmor vill sitta i en..... jag tror
  att Jazz passar bättre som namn i Sverige än det andra cencurerade namnet. Kalla den Fats eller nått.
  Många glada påskhälsningar från soliga och sommarlika BODEN......just joke

 4. Haha, men gud.. Jag trodde du hade blivit helt från vettet.nLäskig bild jag fick upp i huvudet innan jag scrollade ner på sidan hahah!

 5. Haha fettan ;p
  Jag tänkte på dig häromdagen! Du som också är LOTR-fan borde åka till Gbg till helgen på science fiction mässa! John Rhys-Davies (Gimli) kommer dit!! ^^ Han är suuuupertrevlig och rolig! 😀

 6. Fin bil du har! Jag undrar hur du tyckte det var att ta körkort? Lätt/svårt? Fick själv köra upp med en riktig snuskgubbe som började med att kommentera föregåendes tjejs bröststorlek, euw! Hur var din uppkörning?

  Tack för en bra blogg!

 7. Hahaha, verkligen coolt namn på din bil. Innan jag läste texten längst ner fick jag titta efter två gånger.. "jo, där står verkligen fettan". Haha!

 8. Vilken skillnad efter tvätt 🙂
  Måste tvätta min "Panzerwagen II" snart, på tre veckor har han blivit jätte smutsig igen :/
  Som tur är nästa tvätt gratis @ Statoil så det får bli typ till helgen när sommarskorna åker på igen 😀