Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Mot Stockholmsmyset

Foton tagna med Sony RX1.
 
 
Nuni... när ni läser detta är jag på väg till Stockholm!
Jag ska träffa bland annat Ottilia och Annika - vilket ska bli väldigt roligt!

I skrivandets stund är det faktiskt fortfarande igår och jag sitter och funderar på om jag ska ta med mig kameran eller inte. Alltid samma visa: Jag vill ha med den, för att jag har lovat mig själv att alltid ha med den - men samtidigt orkar jag inte ha med den, för den är så stor och tung och jag undrar om det är värt det....? Det är nu jag skulle haft RX1:an - då hade det inte varit ett problem....!

Jag borde helt klart skaffa mig en liten systemkamera.. det hör jag ju...

36 comments on “Mot Stockholmsmyset”

 1. Åh vad kul! Vill också åka till Stockholm, skulle dit för två veckor sedan egentligen men blev inställt :/

 2. Hoppas du tog med dig kameran 😛 Jag skulle nog ha ångrat mig om jag lämnade min hemma om jag skulle iväg 😉 Men jo du får nog skaffa dig en liten systemare 😉

  Hoppas du får det jättebra i Stockholm!

 3. Jag håller på leta efter en bra kompaktkamera för de där helgerna/tillfällena då man mest vardagsfotar, men fortfarande vill ta bra bilder/fota på M och i raw. Funderat på Fuji x20 men det är svårt, finns så många de flesta kompakter har ju ingen sökare heller - det skulle jag bli knäpp på!

  Men jag har Alltid med mig min kamera, ibland 2, en analog också. (3 med mobilen). klart den ska med!

  1. Haha låter verkligen som jag 😉 Jag har också varit inne på en X20, men insåg sedan att jag behöver utbytbar optik (eftersom det lite är anledningen till varför jag inte använder min G11) 🙂

 4. Var hos er och köpte en Olympus OM-D för att jag till slut tröttnade på att släpa på 5Dn jämt och det är jätteskönt med en liten kamera. Det är ingen 5D men var nog den bästa lilla systemkameran som fanns när jag köpte den.

  Så, köp en liten kamera som får plats i jackfickan eller väskan, mycket enklare att ha med sig den då.