Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lång Trång Gång

Tror jag ska göra detta motiv till mitt nya "året-om-foto-projekt" - och ja, huset ÄR snett 😉

Det mest charmiga med gamla städer, är sånna här smala gångar.
 
Fotade med Canon EOS 5d mark II + Canon EF 16-35/2,8 L USM (på 35mm och 16mm)
 
 
Ja, då var man tillbaka i Skara då, men bara en kortis!
På torsdag får jag nycklarna till nya lägenheten och inflytt påbörjas i helgen. Kommer att bli en himla massa fixande, men jag gillar det. Satt och skrev under papper från Adressändring imorse och allting blev plötsligt så verkligt. Jag flyttar verkligen, jag bor inte bara tillfälligt på annan ort.

På tal om påskrivna papper, så kan jag inte förstå att det fortfarande används kuvert som man måste slicka igen år 2013?? Jag ryser bara jag tänker på hur det känns att sätta tungan mot torrt papper och känna den där bläiga smaken.... uuuuh.... Aja, det är väl tur att man inte gör det alltför ofta... 😉

Åh jag vill bara börja nu nu nu nu nu nu NU!

 

36 comments on “Lång Trång Gång”

 1. Så kan man göra.... ELLER så tar man lite vatten på disksvampen och gör ett dragande på kuvär flärpen så slipper man den icke awesome smaken som hänger kvar hela jäkla dagen! :D.

 2. Tänk att få mötande trafik i den passagen - najsigt!... eller inte.
  För att slippa gå och skölja munnen 20 ggr (och guuurgla 10), brukar jag köra lite småvätat hushållspapp el. bomull, till kuverten.
  Fin måndag!

  /Jeppe

 3. Vilken sida brukar du använda dig av när du gör om menyn i din blogg? jag hittar ingen sida som hjälper mig? Och en till fråga hur göra man så att inläggsrubriklinjen ligger som du gör hur ändrar man på det i sin blogg?

 4. Så otroligt roligt att du börjat uppdatera så mycket! Det gör ens dag när du uppdaterar, lika underbara bilder varje gång 😀

 5. Åååh, så mysigt! Det verkar sjukt spännande (och ganska läskigt) att flytta till något eget! Måste vara svårt att koncentrera sig på nåt annat 😉
  Flytt-pepp!! <3

 6. Mysiga bilder!
  Håller med dig om kuverten, och blev helt chockad när jag skulle skicka ett brev för någon vecka sedan(första gången på några år) att dom inte ens kommit på andra sorters frimärken..

 7. Har du några tips hur man får fina bilder när man fotar gator? Du lyckas få det så snyggt när du fotar gator! Jag äger en 35mm / 1.4 till EOS 550D.

  Så himla bra att du börjar uppdatera mer!

 8. Tja Elin :)!
  Jag hängt med din blogg snart i 1,5 år och det har gett mig hur många bra tips som Helst 🙂 bra inspirationskälla som fan:) du tar otroliga bilder, du kanske kan vara ännu mer till hjälp vad du använder för slutartid bländare och ISO 🙂 tack för att din blogg finns 🙂

 9. Fukta fingret istället, antingen med en kran eller med saliv, Skulle aldrig falla mig in att slicka på ett kuvert 🙂

 10. Åh jag känner igen den där flyttlängtan! Ska flytta den 17 maj från en studentlägenhet till en annan. Kommer bo mitt inne i stan i stället för ute i gettot. Så skönt!
  Hoppas allt går bra för dig med flytten och allt! 🙂