Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En sista vandring med en vidvinkelkompis

Fotade med Canon EOS 5d mark II + Canon EF 16-35/2,8 L USM (på 30mm och 35mm).

Åh i helgen skulle jag varit i en stuga långt inne i Smålands skogar.
Men naturligtvis blev jag precis lagom sjuk i årets tredje förkyldning med tillhörande feber.
Gotta love it... Istället kom jag ut på en något seg morgonpromenad, för att ta några sista bilder med min vidvinkelzoom, som snart får en ny ägare.
 
Så här har ni två bilder av Skolgatan och Krabbelund (träden) i Skara.
Här är det allt som oftast helt dött, förrutom under studenttider, då det både hålls sångframträdanden (medan fåglarna sitter där uppe i träden, ilsket bajsande) och gatan stängs av under studentbalsdagen, för att alla nygräddade vuxna ska tåga i sina vackra kreationer ända till Stadshotellet, där det bjuds på middag och ja... egentligen allt annat än en traditionell bal.
 
Japp, där har jag tågat själv tre gånger; två av dem blev jag bjuden av en av årets treor
och sista tog jag förstås  studenten själv... 😉

27 comments on “En sista vandring med en vidvinkelkompis”

 1. Skara verkar vara en sån himla mysig stad att fota i! Har jag rätt? Är glad att jag ska flytta dit haha 🙂 Måste ta mig till Silverfallet också!

 2. Hej, Elin! Jag ville bara säga att jag tycker verkligen du är grymt duktig fotograf! Du har säkert hört det så många gånger förr, men detta kommer ifrån en som väldigt, väldigt sällan berömer folk. (nu låter jag som världens neggo, men jag hoppas du förstår. jag är en snäll tjej^^). Fortsätt med det du gör!

  Ha en kalas dag! 🙂

 3. Elin!
  Jag har följt din blogg i flera år nu (typ 3-4 kanske?) och är ett stoort fan! (haha!)

  Och eftersom du bott i Jönköping så har jag ju sett dig som en Jönköpingstjej och inte reflekterat så mycket var du kommer ifrån.
  Men så i går var jag i Skara för första gången, och kom plötsligt att tänka på att du kommer där ifrån (och bor där nu). Det var som att jag plötsligt insåg att du ju finns på riktigt ^^

  Och när jag beställde en fika pratade tjejen bakom disken precis samma dialekt som du gör 🙂

  Ja. Hursomhelst. Det kanske inte är så intressant för dig att läsa att jag var i Skara i går. Men jag ville väl mest säga att jag tycker du är grym! Och det var kul att se din hemstad.
  Kram!