Duschkräm, IKEA-påsar, insektslik, besiktning och jeans

27
 
 
Idag kan jag konstatera:
– Att irriteras över att du tar en klick duschkräm – som typ är slut – och råkar ha handen rakt i duschstrålen, så att det spolas bort (slöseri!) innan du hinner klena in dig, är en grej.  Att sedan filma en spelad sekvens av det hela till en ”Dumma saker som händer i vardagen”-videoblogg, så att duschkrämen verkligen tar slut, är en helt annan grej. Don’t do this at home.

– Diesel älskar IKEA-påsar. Big time.

– Har inte tvättat bilen ordentligt på ett halvår. Vänta inte så länge. Låt din pojkvän göra jobbet istället. Jag säger bara: Gamla skånska flug-lik på rutan är big no-no. Speciellt eftersom jag har haft den där insektskyrkogården på rutan sedan mitten av maj…

– Bilbesiktning är döläskigt!! Att se sin lilla Fetta där uppe i skyn, när man själv står där nere med spagettiben, är inte kul! ”Det äär lugnt! Stå stilla lilla du… jag fångar dig om du trillar ner!!” Ehhh. Neeeh. Mos. Jaja, hon klarade sig felfritt – hurra!!

– Jag har återupplivat jeansen. Älskar plötsligt dem! Älskar plötsligt skärp i hällorna på brallorna också, som jag nästan hatade innan. Vet-inte-vad-som-hände. Fortsättning på detta?

27 responses to “Duschkräm, IKEA-påsar, insektslik, besiktning och jeans

 1. Supersnygg ju! Insåg själv idag att ett par "klack-stövlar" (typ sådana du har) är nästa inköp för mig, vilket jag typ aldrig tänkt skulle passa mig innan.. man förändras tydligen (eller ens smak i alla fall)

 2. Haha, vad roligt! Och vad söt Diesel är! 😀

  Det där med att man plötsligt blir som förälskad i klädesplagg som man annars inte alls ville ha på sig har hänt mig också, förut tyckte jag inte alls om att ha strumpbyxor på mig, av någon skum anledning, nu tycker jag att det är jättebra, haha!

 3. Haha, klart han gillar ikeapåsarna. Han har ju uppenbarligen en känsla för vad han passar i, som dessutom matchar hans ögon helt perfekt ;D

 4. Jeans som är så bra! Har alltid varit en jeanstjej så jag ser fram emot att ta mig ur mammajeansen och i de vanliga igen inom en snar framtid (eller i alla fall till jul).

 5. Haha, har en IKEA-kasse som båda mina katter varit/är helt tokiga i ^^
  Prasslar väll roligt och man kan gömma sig i den 😀

 6. Haha, en gång försökte jag lyfta ner en av våra stallkatter från höloftet i en ikea-kasse, för han verkade inte våga hoppa ner själv, men han var inte lika förtjust i dem som Diesel… Han verkade typ tycka det var väääärldens läskigaste.

 7. Söta Diesel! Hemskt med besiktning, jag får spagettiben bara jag följer med min mor bara för HON är så nervös, haha. Kommer aldrig klara att besikta min egen (skickar någon annan ;P).

 8. Hej! Här kommer en till Diesel fråga 😉 Var inne på uppfödarens hemsida och de har precis fått en kull. Mamman heter Sassa, otroligt fin. Vilka är föräldrar till Diesel?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.