Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Livet går vidare oavsett om man vill det eller inte

Jag har befunnit mig i ett vakuum de senaste tre veckorna,

men livet och tiden har börjat spräcka hål på bubblan. Precis som många redan sagt, så går livet faktiskt vidare och även om jag inte ville acceptera det till en början, så är det så det är. Jag fäller en och annan tår för min lilla älskling dagligen, men jag går inte längre runt med röd nos och svullna ögon. Dags att vända blad.

Annars då? Här är fyra bilder från min Instagram. Första bilden är tagen i min favorit-allé som just nu är härligt gul. Håll tummarna för att det är fint väder några dagar till här, så att jag kan ge mig ut och fota lite landskap innan alla löv är borta. Andra bilden är i en annan härlig höst-allé, tillsammans med familjen. De kommer och hälsar på i helgen - längtar dit!
Tredje bilden är på mina favoritskor - ett par bruna, slitna kängor från have2have. Gör alla kläder extra snygga! Tredje bilden föreställer en liten utskrift från en fotoskrivare som jag fått av mamma och pappa. Nu kan jag göra ett kollage på väggen och byta ut bilderna snabbt och enkelt! 🙂

Framtiden är fin.

50 comments on “Livet går vidare oavsett om man vill det eller inte”

 1. Fina och sanna tankar om hur det är. Håller med: framtiden är fin 🙂
  Hur tungt saker och ting än känns så blir det alltid ljusare så småningom. Hang in there!
  Och tummen upp för bruna snörkängor! (mina egna kommer att sitta på mina fötter ända in i graven)

 2. Uskrifter är det bästa som finns ungefär, har några på min bortgångne katt Pelle och det är helt underbart att på ett sätt kunna "hålla" i han igen 🙂 Han känns mer levande på det sättet.
  Och måste säga att jag gillar din nya header, riktigt snygg och fräsh 🙂
  Kramar

 3. looking fantastic!! it's totally winter there huh? i see that not only leafs are turning red, but they are actually falling!!! i'm still tasting the big swing of temperature here.. a week hot, a week somewhat cool.. so hard to bare with this extremeness.. glad to see that you are doing fine and looking great!! 😀

 4. Fin ny design också! 😀 äntligen kommer du igång igen! Längtat efter det! Skönt att höra att du mår bättre också! 🙂

 5. jag tror man måste tänka att det är vad dem vill. de som går bort. oavsett om det är djur eller människor. man får leva för deras skull. ta hand om andra och hjälpa andra människor och djur.

 6. Så fina höstbilder! Bästa hösttiden är alledeles nu i dagarna!

  Det är skönt på något sätt att ha en sorgeperiod, att gråta, minnas och sörja. Sedan får man uppleva hur livet så sakta ljusnar och bära med sig det fina som ett litet skimmer i hjärtat <3

 7. Förstod nästan att du skulle skriva ett inlägg liknande detta. Hamnade precis som dig i en svacka när min kisse dog i somras. Livet går vidare, men man glömmer aldrig.

 8. Ja, snart är värsta smärtan över och snart fylls du av kärleksfull saknad och alla härliga minnnen just du och Diesel har upplevt tillsammans.

  Kämpa på, Elin!

 9. Det är viktigt att se det fina omkring sig, speciellt när man känner sig ledsen. För det hjälper alltid, och gör allt lite lättare.

 10. Åh vad kul med en fotoskrivare!! 🙂 Och så himla söt du är på första bilden 🙂 Du ser lite busig ut på något sätt 😀

 11. Tänk att de små liven kan ta så stor plats i hjärtat!

  Himla, himla fin jacka på headern, får man fråga var den är inhandlad?

  Ta hand om dig!

 12. Ja, nog är det så, livet rullar på, vare sig man vill det eller inte.. Fast man skulle vilja ställa sig mitt ute på gatan och skrika, så högt man kan:
  HALLÅ, JAG HAR PRECIS FÖRLORAT NÅGON SOM JAG HADE RIKTIGT KÄR OCH DETTA ÄR SLUTET PÅ MITT LIV, FATTAR NI INTE DET?!?!
  Men nää, allt rullar på runt omkring en, som om inget hänt...
  Finns en låt med Vonda Shepard, med en text om just detta, som heter "the end of the world"
  Lyssna.. (men jag kan säga att det kommer en och annan tår till denna text...)
  http://www.youtube.com/watch?v=RtpZvpr61sA

  1. Visst är det så... Man blir som.. Urknuffad från verkligheten och "alla andra" som bara lever vidare som vanligt. Ska lyssna! 🙂

 13. Kommentera gärna vad du tycker om mitt kök, har lagt ut massa bilder. Skulle va kul att höra vad du tycker. 🙂
  Kram

 14. Kul att du mår bättre nu! 🙂
  Var heter fotoskrivaren du hade fått? Den verkade vara bra 🙂
  //Tina

 15. Jobbig men sant, de är ju så.. Allt runt om en rullar ju på som vanligt till slut måste man också göra de. Man lär sig aldrig acceptera men vanorna försvinner förr eller senare.. Du är stark!

 16. Hej Elin! Du jag håller på att skriva en bok och behöver ha en fotograf som kan hjälpa mig med bilder. Jag kommer delvis behöva fota, men också ha hjälp med redigering av teckningar till boken. Vill du hjälpa mig med det? Självfallet gör jag det som en anställning om du vill.
  Hoppas du hör av dig.
  Kram

 17. Hejsan! Jag är med i en stor tävling och är i behov av fler röster, det tar max 20 sekunder. Klicka bara på länken: http://twimoment.se/spec.asp?id=54959
  sedan på hjärata nere vid hörnet en gång så det blir rött. Då har du/ni gjort en jätte tjänst för mig!!
  TACK så mycket för er som gör det, ni är guld värda!!

 18. Hej Elin,

  Jag har följt din blogg länge och tycker du tar kanon fina bilder.
  Måste fråga om du tar foton för bröllop?
  Jag letar efter en fotograf till vårt bröllop nästa sommar i Juni.
  Kram

  1. Hej Frida,Tack så väldigt mycket!
   Jag kommer tyvärr inte att fota några bröllop nästa år, men blev mycket glad över förfrågan 🙂
   kram

 19. Jag lider verkligen med dig. För några månader sen togs min älskade chucky ifrån mig. Jag önskar att jag kunde sörja, men det gör alldeles för ont. Jag har ingen ork att gå igenom det. Försök att tänka på att han hade det bra hos er. Och att ni gjorde vad ni kunde. Du tar otroligt vackra bilder.

 20. Skönt att läsa. Själv gick min älskade älskade katt bort igår efter nästan tretton år. Jag mår så dålig och sörjer henne just nu. Tårarna bara kommer och jag kan inte sova. Känner mig helt tom inuti. Men en vacker dag hoppas jag på att komma dit du är nuäven om det lkänns ljusår ifrån. Det är så otroligt svårt. Går inte en sekund utan att jag tänker på min älskling. Tårarna bara rinner. Detta inlägg gav mig en gnutta inblick i att det en vacker dag förhoppningsvis blir bättre.

  1. Det är så otroligt jobbigt de första veckorna. Man fattar inte att det är sant samtidigt som det är så sjukt jäkla jobbigt. Det enda som hjälper är att titta på fina bilder och gråta. Gråta, gråta och gråta. Stor kram! <3