Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Cats Next Top Model!

 
 
Sicken kille!
Imorgon är det min och Alvins dag. Då är bara vi hemma - mys! Fast vi ska inte bara gosa - jag ska spela in lite film också, med min systemkamera för en gångs skull. Har köpt på mig en fem meter lång kabel, så att jag ska kunna fjärrstyra kameran från min MacBook helt obehindrat. Har hittills kört med den USB-kabeln som kom med kameran när jag köpte den, men den är en aning kort, så jag har inte haft så mycket rum att röra på prylarna. Men nu är det andra bullar! Fem meter känns megalångt.

Ps. Mina videos kommer att komma upp på min Youtubekanal innan jag lägger upp dem på bloggen,

så vill ni ha en förhandstitt - prenumerera på mig där! 🙂

48 comments on “Cats Next Top Model!”

 1. Åh så söta bilder! Hahah, på den sista bilden trodde jag att måttbandet var hans framtänder!

 2. Det är så roligt att titta på dina vloggar! Skulle du inte kunna göra ett inlägg om hur man lyckad få en bra vlogg? Kanske hur du brukar göra, lite knep och tips (inspelning+redigering)? Vore jätteroligt! Din blogg är grym för övrigt! 😀

 3. Så söt han är lille Alvin 🙂 Det måste kännas varmt i hjärtat att ha en så fin katt som sällskap när man är hemma <3

 4. Hej!

  Hitta till din blogg idag, och jag lär komma in här igen. Fin blogg och vad fna bilder! 🙂

  Jag behöver lite hjälp, jag ska köpa min första kamera nästa månad och jag behöver lite tips vad jag ska välja för kamera, jag är helt nybörjare och vill lära mig ta fina bilder.
  Vore jätte tacksam om du ville lämna några tips i mitt senaste inlägg i min blogg.

  Kram och trevlig helg!

 5. Åh vad fin han är! Har läst om det hemska med Diesel och känner verkligen med er. Min f.d kille och jag hade också en Ragdoll (senaste tiden hade exet honom), Simba.. Och han blev också sjuk för ett par veckor sedan. Från ingenstans blev han jättedålig och det fanns inget att göra så han fick somna in. Kroniska njurproblem. Jag hoppas verkligen att det går bra med Alvin. Vår Simba var frisk enligt besiktningen när han var kattunge, för då syntes inget.. Nu hade han njurar lika små som en kattunge och han var 4 år.
  Så ett tips från mig är att kanske kolla Alvin en gång extra hos veterinären, även när han blir lite större..

 6. Fina bilder och kul med en ny video 🙂 De är alltid jättebra! Såg på twitter igår att du varit med i en tidning, vilken tidning är det?

  1. Tack! 😀 Ja, jag är med i senaste numret av Phokusera (av Scandinavian Photo). Känns awesome, för jag vet inte om någon anställd varit med i en så stor artikel tidigare... 🙂

 7. Ååå, han är underbart vacker. Och så lik sin pappa i ansiktet. Må så gott 🙂 Kram

 8. Han är så söööt den lilla blåögda krabaten 🙂

  Älskar dina inomhus bilder, förstår inte hur du kan få dom så bra! Skulle va skoj med ett inlägg som handlar om inomhus fotografering 🙂

 9. Aww, gud vad söt Alvin är. Önskar att min gamla katt kunde göra såna poser som Alvin.

  Kram på dig♥

 10. herregud människa, vilka fina bilder du tar! & eran nya kisse är så himla söt! beklagar verkligen bortgången av diesel, han verkade vara en helt otrolig katt!

  fortsätt såhär med bloggandet, jag är en trogen läsare! :))

 11. Hej! 🙂 Vad fin han är din lilla kisse. Är han en blåtabby mitted? Jag har också en ragdoll som heter Alvin, han är en blåtabby mitted som snart är 2 år! 🙂
  Beklagar sorgen för Diesel.. Jag hade en ragdollhona som hette Luna som gick bort i mars. Hon blev bara 7 månader 🙁 Det är så himla hemskt när dom försvinner från en..