Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Välkomna på Vernissage!

När? 9 juni kl 11-14
Var? Scandinavian Photo i Bankeryd (Tallvägen 34)


Idag har jag ramat in och spikat upp tavlor!

Hoppas jag har några superläsare i trakterna, som vill gå och titta på en fotoutställning!
För nu ställer jag nämligen ut mina bilder i galleriet på Scandinavian Photo i Bankeryd. Nästa lördag är det vernissage och jag tänkte jag skulle komma på någon rolig aktivitet utöver utställningen. Hur som helst, så får ni gärna titta förbi och säga hej - kanske är det någon som vill fråga något eller bara snacka -  vore himla kul att få träffa er!

Kram och klem! 😉

28 comments on “Välkomna på Vernissage!”

  1. Hade varit så skoj att kunna kika förbi. Du får ta massa bilder så man får se hur det såg ut sen iaf, lova 🙂

  2. Hej, skulle inte nummer 3 av shoot komma denna vecken eller har det äv. Någon anledning lagt ner ? Skulle varit super gulligt om du svarade 🙂

  3. Hade gärna kommit och kollat på utställningen om det inte vore för att jag bor så långt (30mil) ifrån... 🙁

  4. Attans att man inte är i närheten! Jag hade lätt tittat in för att snacka med dig om lite fotoinställningar för att få mer tips!

  5. Jag kommer nog svänga förbi! Det ska jag boka in 🙂 Nu har jag ju bott här i stan i över ett halvår, dags att upptäcka lite KULTUR! 😀 Och se en glimt av dig såklart, jag har ju följt din blogg i flera år och beundrar dina bilder väldigt mycket.

  6. Jag skulle jätte gärna komma men bor förlängt bort:( men jag har en fråga den ser ut sÅ här i promarkers pennor så finns det en färg som heter blender och jag undrar vad den gör?? Jätte tacksam om du svarar;)

  7. Jag får också säga att det är hemskt att jag bor så långt borta.. Finland är bra på många sätt, men alldeles för långt från Sverige. 😛