Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Yellow Fellow

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 50/1,4 USM

Här är min snygga karl. Det andra E:et.
Han köpte ett par gula solbrillor i lördags. Jag tyckte de var balla. Släpade iväg honom till Vätterstranden för ett par bilder på honom och fick en ny prima fotoplats på köpet - ubersnyggt ställe!
Nu sitter han väl och svär för att jag tar sån tid på mig... förstår honom. Vi ska se film och jag "ska bara...". Men det är ju för en bild på honom som det tar tid, så det får han ju nytta av i slutändan ändå 😉

Hej och hå.. nu ska jag gå.. Ps/ Kul att ni gillade älgvideon! 😉

29 comments on “Yellow Fellow”

 1. Älgvideon är epic!!

  Och herr E har förjävla snygga kindben alltså, markerade kindben är hett! En hunk till en.. hunkinna (?!)

 2. Ni är så fina ihop!
  Hur länge har ni varit tillsammans nu?
  Jag är så less på att höra meningar som "blir ni inte less på varandra!?" och "men hallå, du måste ju prova på fler killar!" när man varit tillsammans med sin partner några år (i mitt fall fyra).
  Är detta något du har fudnerat på/fått höra?

  Jag tycker att det är så roligt att se att det faktiskt finns fler som är tillsammans länge, -som även är yngre. Kärlek är så mycket finare och mer äkta om man verkligen försöker i ett förhållande istället för att dumpa varandra efter minsta gräl.
  Eller jämförelsevis att man ligger runt med nya killar/tjejer helg efter helg. Men på något sätt verkar just det vara mer "normalt" och okej, än att ha varit tillsammans med "bara" en person vid min ålder(20)i några år.

 3. Haha, den där sista meningen fick mig att kolla videon, även om jag brukar hoppa över alla sådana inlägg. Tack, det var en helfestlig film, jag ser gärna en uppföljare... 😉

 4. *
  *
  *
  FUNDERSAM: Tack! 🙂 Vi har varit tillsammans i sex år, så det är ju ett tag nu haha.. tiden springer.
  Jag har inte fått höra något dåligt alls från någon ang att vi varit tillsammans länge. Det verkar ju sjukt tråkigt att känna så! Det blir ju som det blir! Haha.. Det är ju inte så att man går och planerar att .. Nu måste jag vara ihop med någon lääänge.. 😉 All lycka till dig och din kille. Att ha varit ihop i fyra år när man är 20, är ju riktigt häftigt! 🙂 kram!
  *
  *
  *

 5. Hej Elin!! Har ställt en fråga i din blogresponse men det har inte kommit upp svar än. Såg att det krånglade men nu funkar det så tänkte fråga hur ofta du brukar svara på blogresponse/vecka? 🙂 Jag tycker att du är mycket duktigare än andra blogresponsare att svara där men det kan vara kul att veta 😉 Älskade er älg video!♥

 6. Hej! Jag ville bara säga att jag tycker om din blogg jätte mycket. Jag kan titta runt i din blogg hur länge som helst, du har så många fina bilder och hjälpinlägg! om jag behöver hjälp med min kamera går jag direkt till din blogg, för där hittar jag svaret 🙂 jag tycker mest om dina djur bilder, eftersom jag själv drömmer om att bli naturfotograf. Kolla gärna min blogg om du vill det!

 7. Åh, jag tycker det är så kul att du och din E fortfarande är tillsammans. Började läsa din blogg runt 2008 tror jag (jag bodde iaf i Jkpg då) och har läst sedan dess, ibland mer och ibland mindre. Men du har alltid inspirerat mycket med din kreativitet och fotograferande! Kram på dig!