Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lightat håret lite grann...


Foto: Hanna Kero (Med Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,4 USM)

Förra fredagen gjorde jag slingor i håret!
Det är första gången (ah okej, bortsett från en hemma-miss i åttan) som jag gjort håret ljusare. Håret blev kopparfärgat och jag gillar det riktigt mycket! I framtiden kommer jag dock att jobba på att få ur de röda tonerna, eftersom jag vill att håret ska bli mer likt min naturliga nyans, så jag slipper fixa färgen så ofta. Men ja.. det får vänta ett tag, för som sagt - jag diggar detta riktigt mycket! 😉
Det mest intressanta med förändringen är att jag plötsligt inte ser alls lika blek ut som innan. Det är najs.. 😉

27 comments on “Lightat håret lite grann...”

 1. sv: Ja verkligen!

  Kommenterade inlägget för ett tag sedan då du var nere i Malmö och fotade och då du var på en av bryggorna här i Malmö! Den bryggan ni fotade vid var just nere vid mig, och dessvärre läste jag inlägget sent och hade jag vetat tidigare att ni skulle till Ribban i Malmö den dagen/kvällen hade jag absolut kommit ner och hälsat och kollat om man kunde få utryme att få lite tips och snacka lite foto .. Så nästa gång, hojta till, hade vart riktigt kul att få lite tips av favorit fotobloggen!

 2. Hej!

  Jag tror starkt att du skulle gilla den här låten då den är i medeltida stil som du gillar och kvinnan som sjunger har en ljuvlig röst. Sök på mordred´s lullaby på youtube så kommer den upp direkt 😀

 3. Jag vet inte hur du brukar se ut, men det var en jävligt snygg och lite annorlunda bild. Gillar håret i munnen och och att man inte ser ögonen. Har du tagit den själv?

 4. Vad fin du är!

  Skulle du kunna skriva ett inlägg om fjärrutlösare och uv-filter? Skulle vara till stor hjälp ^^

 5. jag har en fråga som jag önskas få svar av.
  Jag hag preics köpt ett Canon objektiv 1.4 med bländare och får inte riktigt till min bländare när den är så hög eller fokusen. Om jag är ute och det är halvsol ute och ska ta ett poträtt, vad ska jagha för bländare. Eller när jag fotar solen över vattnet vad ska jag då ha för bländare?