Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tog ett dopp med kläderna på!

 
 
Idag var vi iväg till Silverfallen tidigt på morgonen,
för att fotografera syrrans kompis Sofia och hennes häst. Från början var det bara så att hon behövde skjuts ut, men det slutade med att jag hängde med och assisterade, tog Behind The Scenes-bilder, lånade henne min kamerautrustning och tog några foton själv också. Det var riktigt kul! Speciellt när Sofia tog fram värsta sagoklänningen som hon sytt ihop på bara en timme med hjälp av två långa tygbitar.
Well.. eftersom syrrann klampade runt i leran i Silverfallen-skogen helt barfota, så stannade vi till vid Flämslätt, så att hon fick tvätta av sig. Av någon anledning var det dock jag som hamnade i sjön - inte hennes fötter. Med kläderna på dessutom.
 
Ja det var en skön och händelserik dag... haha...

38 comments on “Tog ett dopp med kläderna på!”

 1. Underbart vackert ställe det där, dit måste jag åka nån gång.
  Fattade jag det rätt att det var din syrra som fotade själva porträttfotograferingen? Tror du hon kommer lägga ut nån bild på sin blogg sen? Ser ut att kunna bli jättefina bilder iallafall 🙂

 2. ser helt underbart ut! får man se nån av bilderna kanske? ser så himla drömlikt ut 😀

 3. Vilket underbart fint ställe, ser gärna de bilder du tog! 🙂 osså undrar jag vad stilleben är för någon typ av fotografering? såg att det fanns bland kategorierna (:

 4. Åh, vad häligt det låter!! Blir så avis över att ha en sån möjlighet att fotografera riktiga lvbilder ;-D Önskar mn boddde nära sådana där vattendrag och kände hästfolk! ;-D Bilderna kommer komma ut på din syrras blogg? Då måste man ju titta!!

  1. Ja henne bilder kommer på hennes blogg och mina på min :)Det finns massa underbart fint här runt Skara.. dock tror jag att det är för att min mamma känner till så många fina ställen.. finns säkert minst lika mycket fint runt Jönköping, bara att jag inte vet att ställena finns 😉

 5. Vilket härligt ställe ni var på..

  Gott med ett bad, men kanske inte med kläderna på 😉 Ha ha..

  Kram Mia