Ovädersmoln

Canon EOS 5d mark II + Canon EF 50/1,4 USM + Halvtonat gråfilter (ND8)

I fredags kväll så twittrade jag som en galning om ovädersmoln.
Det var bland annat de här molnen jag pratade om. Tyvärr hann vi fara förbi de allra häftigaste molnformationerna och de coolaste Sol vs Regn-matcherna innan Erik fattade att jag menade allvar med mitt tjoande och han stannade bilen, så att jag kunde hämta ut min kamera ur bagageluckan. Tog några hastiga bilder utanför bilen och fortsatte sedan i farten – genom rutan. En klassiker. Har fångat ovädersmoln på det sättet förut. Det är alltid så härligt väder mellan Mullsjö och Falköping! 🙂

 
Älskar verkligen oväder. Det är härligt.

24 kommentarer

Kommenterarens avatar

Ser ut som hela året sommar mer eller mindre. Fast jag gillar djupet i bilderna

Kommenterarens avatar

Åh de blir så häftiga bilder när man fotar i oväder! Har provat en gång, men tog bort bilderna vilket är synd 🙁

Kommenterarens avatar

Ja, absolut! Oväder är härligt, men jag har grym respekt för åskmoln osv… men att sitta i en bil är ju de bästa man kan göra då! 🙂 Och med en kamera med sig! 😉

Kommenterarens avatar

Mäktigt!! Blir ju så sjukt häftiga effekter utav dessa ovädersmoln

Kommenterarens avatar

Nu har jag min absolut första tävling i bloggen och vill att så många som möjligt ska vara med och få chansen att vinna StellaWhite Whitening Strips. De som inte vinner kanske får något litet som tröst pris. Jag har testat Stella Whitening Strips och det gav resultat redan första gången.
Så missa inte chansen nu att vinna den första EU godkända hemma tandblekningen.

Kommenterarens avatar

Vilka underbara moln! De är memma (mörka) moln så som min kompis sa när han var liten. Har alltid gillat dina landskaps bilder, och dessa är inget undantag. 🙂 Gillar speciellt mycket den första, det är så fin kontrast mellan det ljusa gräset och de mörka molnen och så ennu vindkraftverkken, underbart!

Kommenterarens avatar

Har nyligen börjat få mycket hatkommentarer att jag inte är nog utvecklad som fotograf även fast jag börjat utveckla det nya inställningarna vill inte folk förstå det. Dina bilder ger mig en tyst tröst på något sätt. En dag ska jag också kunna ta lika slående bilder och då kommer dem bara kunna hålla käften!

Låter säkert jätte cheesy att säga så men hjälper mig verkligen..

Kommentera