Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Diesel vs Ozzy

 
Diesel har en polare som heter Ozzy.
De föddes hos samma uppfödare. När de blev lite äldre så flyttade de från Mullsjö in till storstan Jönköping. Tog ett rum i varsin lägenhet rätt centralt. De har haft ganska mycket för sig det senaste året, men har i alla fall hunnit träffas lite då och då.
 
Ozzy är en riktig teaser - kör en bitch slap så fort ingen ser. Tilsllut är det ändå han som ligger på rygg som en fegis... Diesel försöker vara The King. Slår en sjua eller lägger av en kabel så fort han kommer och hälsar på - kläm på den liksom. Försöker sitta högre och blicka ner.. vad tror han att han är??
 
Det är rätt kul ändå, att se dem hålla på. Som syskon.
Så här såg de ut när de var små.. Sötingar. (Fotade av Sandra Holmgren).

33 comments on “Diesel vs Ozzy”

 1. Såg bröllopsbilden publicerad i Vimmerby Tidning idag. Det var den finaste på hela bröllopssidan, och jag blev så glad när jag kände igen fotografens namn. Bra jobbat!

 2. Men, så fint!! Vad gulligt att han har en kattkompis som han kan hänga med ibland ^^ det sötaste jag sett på länge, åååh! 😀

 3. Vilka vackra katter! Min katt är "bästa kompis" med mina föräldrars katt trots att de varken är från samma kull eller lika gamla. Vi brukar åka dit någon gång i veckan så att katterna får leka av sig lite 🙂

 4. Helt sjukt detta! (tycker jag ialf 😉 )
  För ca 4 år sedan fick jag en jätte underbar katt, som jag döpte till Diesel! Men han dog förra året :'(
  Nu har jag en liten hund istället och han heter Ozzy!
  hur stor är chansen?! haha!
  Super bra blogg!
  Kram