Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

På tåget mot Stockholm..Här har vi en trött och hungrig tjej.

Men det är bara 30 minuter kvar till Stockholm nu, så snart kan jag vila lite på hotellrummet och ta någonting att äta.
Det sitter en dam snett framför mig som verkar ha ätit glosylta till frukost. Eller så är det kanske underhållning att sitta och hålla koll på alla som går i gången här på tåget. Hon liksom "rycker ut" med huvudet varje gång hon skymtar någon, om det så är någon på andra sidan vagnen. Sen blänger hon med djupt rynkad panna och glasögonen långt ner på nästippen tills hon inte har någonting att stirra på längre. Hon ser riktigt förgrymmad ut.. haha. Men när hon inte blänger, så ser hon snäll ut, så jag tycker hon ska sluta med det 😉

Ouuuff nu åkte vi in i en tunnel.. lock för öronen direkt! Att det alltid ska vara så obehagligt.

35 comments on “På tåget mot Stockholm..”

 1. I love your blog and I love your photos! You are such a pretty girl. Unfortunately I don't understand your texts and Google Translation is really, really, really bad 😀
  Nevertheless I love each of your posts and I'm looking forward to your next one!

  All the Best <3

 2. Brukar alltid glo tillbaka, för det är ju i stort sett aldrig någon som glor som förväntar sig att få igen med samma mynt haha..

 3. Hej på dig! Skulle du vilja göra en sak för mig? Skulle du vilja tipsa om min blogg i din blogg. Du skulle såklart få en sak av mig som tack! Smycke eller liknande! Det är så att jag och en kompis har en tävling om den som först kommer upp i 1000 prenumeranter men jag behöver all hjälp jag kan få, haha. Det skulle vara otroligt gulligt av dig!

 4. Hej!!

  Var inne och röstade inför Blogawars och kände egentligen inte igen hälften av dem jag röstade på, utan utgick från den lilla texten under bilden. Såg att du hade en fotoblogg och röstade!! Har bara lite tid på mig nu men jag ville bara säga att din blogg verkar helt fantastisk!! Jag har skummat igenom lite och känner att här kommer jag spendera flera timmar! Gillar dina bilder väldigt mycket, då jag själv har ett nyfunnet intresse för fotografering och inspireras mycket av det jag hunnit se! Jag jobbar i dagslägetför att spara ihop till en bra kamera och den utrustningen som behövs för en bra start. Kanske kommer hitta lite tips på vilken typ, osv, det verkar som här finns allt! Wow alltså.. Verkligen jättefina bilder du har. Oj, det blev mycket skrivet ser jag, men du får ha en bra dag!

 5. finns en jävla massa människor som glor för mycket tyvärr 😛 nyfikna jävlar som inte har något bättre för sig 🙂

 6. När du åker igenom en tunnel, håll för näsan, blås upp kinderna och tugga luft! Funkar för mig..! 😉

 7. Hej!
  En fråga, vad använder/använde du för plattform när du gjorde din design? blogg.se/blogspot, devote, wordpress...osv? 🙂