Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tävling avslutad!

1,024 comments on “Tävling avslutad!”

 1. jag vill vinna den här kameran för att då skulle jag ge det till min mamma i julklapp! Jag tror den skulle passa henne perfekt för hon villar inte stora, komplicerade systemkameror... Jag hoppas jag vinner den här till min mamma, hon är verkligen värd det!

 2. Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna kamera eftersom jag bor i ett sånt otroligt vackert område med så mycket att fotografera.
  Men min kamera är så stor och klumpig att det inte går så bra att ta med den ut.
  Jag skulle vara dig evigt taksamm om jag vann! 🙂 <3

 3. Grym tävling! Skulle vilja vinna kameran för att min gamla har gått sönder.. Det enda jag har att fota med nu är min mobilkamera på 5 megapixlar. Visst funkar det, men när jag går en linje (stylistprogrammet) där vi hela tiden ska fota vårat arbete så blir bilderna inte så himla roliga, och vi ska dessutom använda dom i våran framtida portfolio. En ny, bra kamera skulle verkligen underlätta! Kram

 4. Jag skulle vilja vinna kameran för att jag verkligen vill lära mig konsten att fotografera och eftersom jag vill ha med mig kameran i varje ögonblick vill jag ha en så liten som möjligt men med STORA möjligheter till fina bilder och att utvecklas som fotograf. Skulle vara perfekt att kunna lägga min lilla budget på bra tillbehör och något ytterligare objektiv än på själva kamerahuset 🙂

 5. Jag vill vinna den här kameran,för att jag vill lära mig att fota.
  Jag har ingen bra kamera nu,och så sparar jag mina pengar till andra saker.
  Och det är synd om jag inte lär mig att fota!

 6. Jag vill verkligen vinna den här kameran. Jag har gått och dräglat inne på elgiganten, tror jag det var, ett bra tag nu. Så för att undvika fler drägelskador inne på elgiganten så är det bäst att jag vinner den här.

 7. Jag skulle vilja vinna eftersom jag inte har någon kamera och har inte råd att köpa någon heller då jag söker jobb och lever på en timanställing = knapert.
  Skulle vilja lära mig att ta fina bilder 🙂

 8. ooh! Jag skulle vilja vinna denna kamera eftersom jag behöver en nu när jag flyttat 130 mil från min familj och vill börja blogga och ta fina foton, så de vet vad jag håller på med här uppe. Det har bara gått en vecka, men de saknar mig redan och undrar vad jag sysselsätter mig med här uppe i Norr (Luleå). En kamera hade varit perfekt för att visa hur jag har det och hur det ser ut här uppe, eftersom man inte direkt tar en eftermiddags sväng och hälsar på;)

 9. Jag skulle behöva en liten kamera som jag kunde ta med mig i fickan och ta fram när något kul händer 🙂

 10. Att ha en systemkamera i ministorlek vore definitivt något nu då min lilla son på snart ett halvår gör stora framsteg varje dag. Det är inte alltid som jag har möjlighet att ta med mig min kamera när vi går på promenad då den tar en del plats, det hade då verkligen varit perfekt med en liten så att varje ögonblick kan fångas.

 11. Hej!

  Den 27e Augusti blev jag påkörd av en bil på Rhodos, sedan dess har inget varit som vanligt, jag hade änglavakt som överlevde men har sedan dess varit mestadels sängliggandes pga en operation som var tvungen att göras i ena knäet. Kort efter operationen lyckades jag dessutom ha oturen att få en blodpropp i samma ben.
  Nu har jag äntligen fått tillbaka mitt sug på att fota och har all tid i världen då jag är sjukskriven tills nästa år, MEN då jag har varit sängliggandes så länge och inte fått lov att röra mig så mycket så har muskler sinat och jag orkar knappt hålla i min TUNGA systemkamera så det hade varit perfekt med en mindre.. men när man är sjukskriven har man inte inkomsten som krävs för att köpa en ny tyvärr så jag hade blivit ÖVERLYCKLIG om jag hade vunnit!

  Många kramar ifrån Ännie

 12. jag skulle vilja vinna kameran som en glimt mot vackrare tider. Är ny på jobbet och i min yrkesroll med ansvar för människors väl och ve (död och liv rent krasst i vissa fall) (Sjuksköterska)och tvivlar dagligen på mitt val av yrke. Förkastar jag min kreativa sida när jag valt detta yrke? Förlåt röran, men med kameran skulle jag kunna fånga alla de vackra vardagsögonblick som faktiskt finnsm en som lätt försvinner i allt det andra grå..

 13. Jag skulle vilja vinna denna kamera till min sambo och mig, vi behöver en mindre kamera som fungerar jättebra och är liten och smidig att ta mig sig i vardagen. Som student i minst 1 år till har jag tyvärr inte pengarna själv att lägga ut och inte heller min sambo som nyligen blivit uppsagd från sitt jobb han haft i över ett år. Denna kamera skulle helt enkelt göra att vi kunde dokumentera underbara saker i vardagen spontant utan att behöva släpa på mina klump till systemkamera.

 14. Jag skulle vilja vinna denna kamera till min sambo och mig, vi behöver en mindre kamera som fungerar jättebra och är liten och smidig att ta mig sig i vardagen. Som student i minst 1 år till har jag tyvärr inte pengarna själv att lägga ut och inte heller min sambo som nyligen blivit uppsagd från sitt jobb han haft i över ett år. Denna kamera skulle helt enkelt göra att vi kunde dokumentera underbara saker i vardagen spontant utan att behöva släpa på mina klump till systemkamera.

 15. Jag skulle vilja vinna denna kamera till min sambo och mig, vi behöver en mindre kamera som fungerar jättebra och är liten och smidig att ta mig sig i vardagen. Som student i minst 1 år till har jag tyvärr inte pengarna själv att lägga ut och inte heller min sambo som nyligen blivit uppsagd från sitt jobb han haft i över ett år. Denna kamera skulle helt enkelt göra att vi kunde dokumentera underbara saker i vardagen spontant utan att behöva släpa på mina klump till systemkamera.

 16. Hej!
  Jag skulle gärna vilja vinna kameran för att under så många år har foto varit mitt största intresse, min identitet. Men för ett år sedan så svalnade mitt intresse för jag tappade bort mig själv. Jag har alltid sett världen genom kameralinsen. Jag vill verkligen hitta mig själv igen och bli glad av att fotografera igen, och då skulle en liten fin kamera vara lättare att ta med sig än min stora kamera. Jag vill att foto ska bli min största glädje igen. Jag längtar så himla mkt.

 17. Jag skulle vinna den här kameran för att min egen systemkamera, Nikon D40, är trasig och om jag skulle lämna in den på reparation skulle det kosta alldeles för mycket för mig. Dessutom har jag inte råd att köpa en ny heller, då jag lever på timanställning och samtidigt söker jobb. Så just nu har jag varit utan kamera i flera månader, jag som annars alltid är van vid att gå runt och fota allt och inget varje dag. Man blir väldigt rastlös, ska du veta.

  Jag skulle bli superdupermegaglad om jag vann den här kameran! Den verkar grym!

  För övrigt har jag följt din blogg sedan ungefär 2007 och har lärt mig väldigt mycket av dina fototips. Du får väldigt gärna fotografera när jag gifter mig, när nu det blir 😀

 18. Jag skulle vilja vinna kameran ha något smidigt att dra fram när min dotter tar sina första steg, det är nog inte långt kvar till dess och jag skulle så gärna vilja hinna fånga det på film eller bild 🙂

 19. Jag vill vinna kameran för att den hade varit superpraktiskt att använda när ja jobbar, jobbar som konsertfotograf och nu har bolaget KB börjat krångla med pressbiljettera. så det är bara de riktigt stora sidorna som festivalfoto som får tillträda till fotopass. Så under vissa spelningar ja hade behöver plåta för jobbet får ja inte ha med min vanliga kamera in.Men denna hade jag fått använda

 20. Jag skulle gärna vilja vinna kameran därför att:
  Jag har världens bästa kompis, en kompis som har ställt upp för mig nu när jag har haft det tufft. En kompis som har funnits där när jag behövde det!
  Jag skulle vilja visa min uppskattning för den här vännen, mer än vad jag redan gör!
  Genom denna att vinna denna kamera har jag en perfekt present till denna vän som fyller år (i slutet av november). Det skulle betyda mycket för mig att kunna ge en sådan present samt att denna vän behöver en kamera.

 21. Svårt att skriva en egen motivering eftersom alla skriver det jag tycker. Perfekt nu till julen, men skulle man vilja ge bort en sådan fin kamera? Har en canon xus kamera för tillfället, blivit kass och jag har tappat fotosuget. Nu blir det för det mesta iphone bilder, men hur kul är det? Brukar alltid låna vänners systemkameror, och oj vad kär jag blir.

  Lycka till allihopa med tävlingen, detta är första gången jag är med i någon.. spännande ^^ didiidudiii!

 22. Deltar gärna! Har länge tänkt köpa en mindre kamera att ta med mig istället för en stor system, skulle vara kul med en liten, lätt, smidig kamera att ha med på spontana äventyr. 🙂

 23. Först vill jag säga att jag älskar denna bloggen och att den ger mig väldigt mycket tips så Jag skulle vilja vinna kameran, då jag brinner för att fota.. och väldigt ofta stöter på intressanta motiv och häftiga saker att fota.. men är för lat för att släpa runt på min stora systemkamera. Jag hade verkligen haft användning för en sån här liten som kan få följa med mig på alla äventyr. Hoppas Hoppas Hoppas!

 24. Jag har en systemkamera som jag köpte december 2009, men har alltid haft problemet med att ta med den överallt så en mindra skulle vara perfekt då systemkamera är det bästa köper jag gjort. Nu när man inte tjänar så mycket har man inte råd att köpa massa bra tillbehör eller en ny mindre kamera. Det skulle vara en ära att få vinna denna kamera i din tävling! 🙂

 25. Jag skulle vilja vinna denna kamera för att min systemkamera, Canon EOS 550D, kan vara jobbig att bära med sig precis överallt. Därför skulle jag vilja vinna denna kamera för att den är mindre, smidigare och lättare att bära med sig 🙂

 26. Jag skulle vilja vinna denna kameran för att kunna ta med sig den överallt. Jag har en nikon d7000, men tycker att den ibland är lite klumpig (annars är den helt underbar!!) Och jag vill kunna ha med mig en kamera vart jag än går, för jag verkligen älskar att fotografera! Det har hjälpt mig väldigt mycket, för innan det så mådde jag bara dåligt hela tiden. Det ända jag gjorde var att hata mig själv för att jag inte kunde något. Men när jag fick min första kamera, en nikon d3000. Så har jag känt mig duktig på något, och det har hjälpt mig att må bra. Det går inte att beskriva känslan man får när någon säger att man tar fina bilder eller är duktig.

  Jag skulle verkligen bli hur glad som helst om jag kunde vinna den här kameran! För jag är verkligen en foto galen tjej. Med lite dåligt självförtroende utan en kamera i handen.

  Kramar!

 27. Vad kan inte vara bättre än att få en ny kompis? Jag arbetar tillsammans med min Nikon D3000 och jag trivs alldeles utmärkt men jag vill utöka min kunskap och bli en bättre fotograf. Hur stor är inte lyckan att stå med en ny kamera, testa på en massa nytt mitt i höstens glada färger, bara tanken är obeskrivlig.

 28. Det är snart jul och då kommer ju alltid frågan om julklappar. Min son är sju, går mot åtta, och det är så väldigt svårt att köpa julklappar till honom. Han kan inte leka med leksaker, kan inte hålla dem. Han kan inte röra sig nästan något, det finns i princip inga knappar han kan trycka på men jag vet att han ser och tänker i bilder och han ber mig ta bilder åt honom. Vi har ju tänkt på kamera så många gånger men aldrig sett att det skulle gå att lösa. Jag visste inte att det fanns pekskärm vilket ju absolut öppnar upp möjligheten för honom att själv ta sina bilder och få en sysselsättning ute där andra mest klättrar och hoppar och han har svårt att hänga på. Jag tänker - ett sånt där stativ som man kan binda om vad som helst, sätta det runt armstödet och så Sony NEX-5n och sen skicka ut honom!

 29. Jag vill vinna den här därför att jag nu går sista året på gymnasiet. Mitt sista år som kommer vara fyllt med massa saker som jag kommer vilja minnas föralltid. Mösspåtagningen, sista lektionen, skivorna, champagnefrukosten och så mycket mer. Efter studenten ska jag också åka iväg till Brighton och plugga engelska i några månader och jag skulle verkligen vilja ha en kamera och kunna fota allt det nya jag kommer uppleva. Vore helt underbart!

 30. Jag skulle vilja vinna denna kamera för att min systemkamera är trasig just nu och inte har råd att reparera den. Har ingenting att fotografera med och har smått abstinens. Jag vill gärna hinna fota lite och sätta ihop fotoböcker som jag tänkt ge bort i 18-årspresent till en kär vän och till familjen i julklapp!

  P.S tack för all inspiration du ger med din blogg (y)

 31. Jag skulle bli så himla lycklig om jag vann den här kameran! I somras köpte jag nämligen min första systemkamera, som jag sparat till så länge (man har inte råd med sån lyx när man har häst), men som mindre än en månad senare blev stulen. Han som tog den är samma person som mordhotade mig veckan innan. Jag polisanmälde direkt men kommer aldrig få tillbaka den och den elaka personen kommer aldrig få något straff.. Det enda värre han kunde gjort vore att döda min katt (vilket han också hotade om...)

 32. Jag vill vinna den där underbara kameran, eftersom jag behöver en liten och behändig kamera. Har länge tänk att köpa en. Men prioriterar annat. Så det har aldrig blivit av. Jag skulle deffinitivt ta mer bilder och lägga upp på bloggen. Och kanske även kunna uppfylla drömmen om att bli fotograf! 🙂
  (Har gillat på bloglovin)
  KRAM!!

 33. Jag skulle vilja vinna denna kamera till min morfar, han bor ute på landet och har en otrolig omgivning med både bäck och mycket vilda djur. Han skulle nog bli riktigt glad om jag överaskade han till jul med en kamera! Tycker inte jag gjort honom så glad i mitt liv, så hoppas att jag kan överaska honom med denna kameran! 🙂

 34. Åh det här vore underbart för mig nu, fattig fotostudent som släpar på mycket utrustning vilket inte är bra för ryggen, vi måste ofta ha en bra kamera för lektioner och små uppgifter men att släpa systemkameran blir mycket, har dock inte råd att skaffa en digitalkamera, speciellt inte en bra en.

  Dessutom släppte mitt stativfäste förra veckan och kamera + blixt osv åkte rakt ner i badrumsgolvet och allt gick sönder, så nu har jag ingen kamera och måste ha råd att betala reparation/självrisk.

  Att vinna den här just i det skede i livet där jag står nu vore guld värt!

 35. Jag skulle vilja vinna den här kameran eftersom jag har en liten bonusdotter här hemma. Det underbara lilla yrvädret älskar att stå framför kameran och vår digitalkamera sjunger på sin sista vers. Det skulle vara underbart att få möjligheten att ta fina bilder som vi kan titta tillbaka på när liten har blivit stor.

 36. I would love to have this camera! I have Nikon D5100, but it's quite big and hard to take with me where ever I go. 🙂 HD-video makes this camera perfect and I would be able to live my life completely with it.

 37. Jag skulle vilja vinna denna kamera för jag har ingen bra kamera själv. Jag älskar att fota men lever på studiebidraget som ska räcka till dyra skolböcker, busskort etc, så har inte råd med en ny kamera. Över julen kommer min pojkvän hit från Kanada och då har vi inte setts på sju månader(var där i ett år och träffade han). Och till sommaren ska jag åka tillbaka till honom. Det hade varit så roligt att ha en bra kamera att ta fina bilder med vid dessa tillfällen 🙂

 38. Om jag vinner den här kameran skulle jag ge den till pappa. För det första är det hans förtjänst att jag fotograferar. Han har lärt mig alla grunder och det var han som gjort och gör att jag fortfarande håller på med. Dessutom har han nu betalt en skidresa för nästan 6000 kr fast vi egentligen inte har råd, men han är så mån om mig. Han tycker det är jättekul att fota, men har ingen egen kamera och vill inte låna min. Jag hade blivit så glad om jag fick möjligheten att ge honom en egen kamera - för jag är skyldig honom så mycket men glömmer bor att tacka honom, och han är bäst!

 39. Super bra tävling! Har haft min kamera super länge har gjort allt för att köpa mig en ny men det tar så lång tid! Hade super gära vunnit. Fota är så kul och man vill utvecklas så mycket som möjligt. Lite svårt om man inte har någon!

  🙂

 40. because i'm from Venice and i need this to take great pics of my city!!!!!!!
  Kiss..
  Federica

 41. Hej!
  Kul grej!
  Jag skulle supergärna vilja ge den här till mina föräldrar. Dom har haft en del olika kompaktkameror, men har aldrig hittat en dom är riktigt nöjda med.. Med den här skulle dom kanske förhoppningsvis tycka det är mycket roligare att fota & fota mer för den skull, inte bara "måsten-kort". Dom har gjort mycket för mig, så det skulle vara så fint att kunna göra något litet för dom!

 42. Som nybliven (och fattig) student drömmer jag verkligen om dagen då jag äntligen kan köpa mig en ny kamera. Jag har nyss flyttat 40 mil hemifrån och vill så gärna kunna fotografera allt jag gör för att kunna visa de där hemma. Jag äger en massa analoga kameror som jag leker runt med, men pengarna räcker inte till för att jag ska kunna fota och framkalla hur mycket som helst. Så en digital och bra kamera vore drömmen för mig!

 43. Jag tycker jag kan få vinna den eftersom det är min födelsedag idag och jag har inte fått någon present idag 🙁 HAHA

 44. Jag skulle vilja ha den här kameran för jag äger bara en Canon EOS 1000D som det inte går att filma med. Om jag hade en Sony NEX-5n skulle jag kunna filma och bli bättre på det. Sen att den här kameran är så liten är det lätt att ta med sig hem till vänner och sånt.

 45. Jag läser till förskolepedagog och älskar att fota. Skulle tycka att det hade varit kul att ha en ny kamera som jag kan ta med och låta barnen använda. Det är ju inte speciellt lätt att få pengar till att göra sånt i förskolan tyvärr.

 46. Om jag skulle vinna kameran skulle jag ge den till mamma i julklapp för att hon är en fantastiskt bra mamma som har ställt upp i alla lägen fast hon skulle behöva tänka lite mer på sig själv. Jag tror att den skulle passa henne väldigt bra eftersom hon har ett jobb där det kan vara smidigt att ha en lättare kamera men även hemma där hon har två små barn som man aldrig vet när en kamera eller filmkamera kan komma väl till pass.

 47. Jag skulle vela vinna denna kamera. Har flera gånger tittat på en mindre kamera, vet inte hur många ögonblick jag missat pågrund av att systemkameran känns så stor och klumpig.
  Tjejkvällar, utlandsresor, resor, sommarkvällar och mycket mer. Små ögonblick man vill fånga utan att behöva bära med hela kameraväskan.
  Jag hoppas verkligen att jag vinner, vill ha fler vardagsbilder som jag kan titta tillbaka på.

 48. Jag skulle vela vinna denna kamera. Har flera gånger tittat på en mindre kamera, vet inte hur många ögonblick jag missat pågrund av att systemkameran känns så stor och klumpig.
  Tjejkvällar, utlandsresor, resor, sommarkvällar och mycket mer. Små ögonblick man vill fånga utan att behöva bära med hela kameraväskan.
  Jag hoppas verkligen att jag vinner, vill ha fler vardagsbilder som jag kan titta tillbaka på.

 49. Jag skulle vela vinna denna kamera. Har flera gånger tittat på en mindre kamera, vet inte hur många ögonblick jag missat pågrund av att systemkameran känns så stor och klumpig.
  Tjejkvällar, utlandsresor, resor, sommarkvällar och mycket mer. Små ögonblick man vill fånga utan att behöva bära med hela kameraväskan.
  Jag hoppas verkligen att jag vinner, vill ha fler vardagsbilder som jag kan titta tillbaka på.

 50. Hej Hej!
  Jag skulle jättejärna vilja vinna en kamera eftersom att jag har alltid har älskat att fota! Och nu är det så att min kamera har gått sönder & går inte att laga... Den går inte häller på försäkring. Det skulle ta en evighet för mig att spara ihop till en ny! Får ta & nöja mig med mobilkameran tills dess att jag har sparat ihop det som behövs!
  Puss & tack för en awesome blogg!

 51. Jag skulle vilja vinna för att jag ofta är i stallet men min systemkamera är för klumpig för att kunna ha med helatiden och det går inte att filma med den. Jag älskar att dokumentera mina dagar och med en smidigare kamera så skulle man kunna få med ännu mera av alla små guldkorn i vardagen! Den skulle dessutom få hänga med min bror när han t.ex. klättar i bergen då han inte har någon kamera att ta med då han är ute och vandrar. Helt enkelt skulle det vara en perfekt kamera för vår familj!

 52. Vilken gullig liten kamera! Jag skulle ge den till min pojkvän som alltid använder min systemkamera, då han har fått det intresset av mig och älskar det! Jag har kollat runt på en massa olika små systemkameror, precis som den, men inte hittat den perfekta ännu. Denna skulle verkligen bli perfekt för honom att ha i skidjackan när vi ska till t.ex. Sälen efter nyår så han har sin egna och slipper vara bunden till mig hela tiden.
  Den perfekta julklappen till min pojkvän helt enkelt!

 53. ÅH! Fantastisk tävling, jag skulle så gärna vilja vinna den här kameran! Enbart av egoistiska skäl, jag vill så jäkla gärna ha en grym (mindre) kamera och det verkar den här verkligen vara! En liten behändig sak att ha med vart man än går för att föreviga stunder och skapa vackra minnen.

 54. Hej Elin!
  Jag skulle vilja vinna den här kameran eftersom jag redan har en systemkamera som är rätt klumpig att ta med sig överallt och jag har nyss börjat första året på gymnasiet och med en mindre kamera så kan man fotografera alla minnen utan att bära på en systemkamera hela dagarna (det är jobbigt). Då skulle den här kameran lätta upp vardagen lite. Hoppas jag vinner, kram!

 55. I LOVE SONY! 🙂 Jag ska fara med min familj till Thailand/Australien/Nya Zeeland/Kina efter jul på en långresa (1 månad) - jag skulle bli så otroligt lycklig över att få använda Sony NEX-5n på vår drömresa!

 56. Jag skulle så gärna vilja vinna den kameran då min just gick i sönder helt och garantin funkar inte! Jag läser foto på gymnasiet så studiebidragen är inte så mycket att hänga i granen till heller. Om tre veckor ska jag ned till Malmö för att ha praktik hos en känd fotograf så det hade varit SUPER om jag hade kunnat ha en kamera med!!

  Åh, hoppas du väljer mig!!

 57. ÅÅÅååå så heldig du er som får lov til å gi vekk et slikt kamera. Jeg har jo kamera fra før, men det er jo gigantisk å ikke minst tungt å dra med seg overalt. Vet ikke hvor mange kg det veier men det er noen. Ergo ønsker jeg meg et kamera som jeg kan ha i vesken min uten å slite sømmene på veskene mine:( Jeg trenger sårt litt flaks nå etter deg jeg opplevde sist uke.... 🙁 Krysser labbene mine..

 58. Hej! jag vill jätte gärna vinna kameran! Jag köpte nyss Nikon D3100 och är jätte nöjd med kamera och objektiv. jag älskar att fota och vill helst av allt ha med mig kameran och utrustningen överallt men det går ju inte så därför vore det jätte smidigt att ha en lite smidigt kompakt systemkamera. alla gånger man bara är ute och inte alls planerat att fota något speciellt men man ser något som man bara vill föreviga. du vet säkert vad jag pratar om. jag håller tummarna för mig själv!

 59. Hej Elin! Jag skulle bli överlycklig om jag vann en sån kamera. Jag tränar & tävlar mycket med min hund och det finns inget bättre än att filma och fota träningen för att kunna se framsteg och fel man gör. Men min systemkamera är för klumpig att ta med, och är mest i vägen då man tränar. Är i stort behov av en liten smidig kamera som både kan ta rörliga och stilla bilder. Tack för en fin blogg föresten, den är en av favoriterna på Bloglovin!

 60. Jag skulle vilja vinna den för att jag har en systemis från förut men det är jobbigt att dra med sig den överallt, har letat efter en mindre men vill ändå inte ha en som har dålig kvalitet, men den där kameran är liten och har bra kvalitet så det skulle passa mig perfekt! 🙂

 61. Gillar inlägget 🙂

  Jag skulle sååå gärna vilja vinna den för att den är perfekt att ta med sig på alla festivaler och konserter då man inte får ha med sig systemkameran. 😀

 62. Åh! Jag skulle verkligen vilja vinna den här tävlingen. Har ett stort fotointresse men äger ingen kamera. När intresset kom (under gymnasiet) så köpte jag en kamera, den blev stulen. Senare köpte jag en kompakt digitalkamera, den tuggade min hund på. Sen skulle jag köpa en digital systemkamera, men då blev min hund sjuk och jag la alla pengar på det. Och nu är jag helt enkelt en fattig student. Skulle såå gärna vinna en kamera! 🙂

 63. Min syster omkom i en olycka för några månader sen.
  Hon tog sällan kort, så det finns väldigt lite foton. Vill inte att mina barn ska ha det så om något skulle hända mig.
  Jag tar kort även idag, men med systemkamera och pga dess storlek blir det ju sällan att man tar med den i "vardagen" och det är ju vardagen man vill dokumentera som minnen åt barnen.

 64. För tillfället så släpar jag runt på en kameraväska som nästan skulle rymma en människa i. Allt för att kameran ska finnas med vid varje ögonblick. Jag är inte mer speciell än någon annan och har väl inte heller mer anledning att vinna den. Bara det att viljan att utvecklas finns där, mer än hos många andra. Hoppas att du väljer mig, trots att jag inte är någon speciell. Kram.

 65. För tillfället så släpar jag runt på en kameraväska som nästan skulle rymma en människa i. Allt för att kameran ska finnas med vid varje ögonblick. Jag är inte mer speciell än någon annan och har väl inte heller mer anledning att vinna den. Bara det att viljan att utvecklas finns där, mer än hos många andra. Hoppas att du väljer mig, trots att jag inte är någon speciell. Kram.

 66. För tillfället så släpar jag runt på en kameraväska som nästan skulle rymma en människa i. Allt för att kameran ska finnas med vid varje ögonblick. Jag är inte mer speciell än någon annan och har väl inte heller mer anledning att vinna den. Bara det att viljan att utvecklas finns där, mer än hos många andra. Hoppas att du väljer mig, trots att jag inte är någon speciell. Kram.

 67. Jag skulle verkligen vilja vinna eftersom jag ofta är ute och reser, men jag tycker att det är så "jobbigt" att släpa med mig min systemkamera och alla tillbehör varje gång och pga det så tar jag inte så mycket bilder när jag är borta, vilket är synd.
  Så det skulle verkligen hjälpa mig jätte mycket. Både med mitt fotograferande men också med mitt bloggande, då jag kan ta mer bilder och lägga upp på bloggen (:
  (jag har gillat inlägget och din blogg på bloglovin och tipsat om din blogg på facebook och på min blogg (: )

 68. Jag borde vinna den här kameran för att min egna kamera har precis gått sönder, jag är student och har just nu massor av utgifter så kan inte köpa en ny inom det närmsta året.. bor väldigt långt ifrån min familj och bloggar med ord och bilder för att visa dom mitt "nya liv" och det väldigt tråkigt att inte kunna visa några bilder. Norrland har en sån fantastiskt fin natur som jag bara vill fånga på bild! försöker även få in mer träning och tips i min blogg som kräver bilder. så skulle helt enkelt hjälpa mig otroligt att få vinna den här kameran!

 69. Jag vill ha kameran för att jag har ett stort behov av en kamera. Jag äger inget bättre än min mobil (Iphone) och visst den tar hyfsade bilder, men jag vill ha nått lite profsigare än så.

  Jag ska åka på språkresa till Florida nästa sommar, och jag önskar jag kunde ta de dära fantastiska res-bilderna. Men med mobilen får man inte ut det jag vill. Det hade varit så kul att ha med sig en liten men bra kamera, som tar väldigt fina bilder.
  Dock har jag inte råd att köpa en egen kamera eftersom jag måste betala resan (en månad i Florida är inte billigt). Så fram till dess har jag knappt några pengar, och framförallt inte pengar till en ny kamera.

  Därför vore det så OTROLIGT roligt om jag fick den stora äran att vinna kameran. Jag behöver den verkligen och kommer bli den gladaste resenären NÅGONSIN!!!! 😀

 70. Jag skulle vilja vinna kameran för att kunna ta ett riktigt bra fotografi på min mormor. Hon är 92 år. Att få ha ett riktigt bra kort på henne på väggen där hon är glad och fortfarande mår bra hade varit underbart. Hon betyder allt!

 71. Gillat på bl.

  Jag vill gärna vinna denna eftersom jag är på jakt efter en bra liten kamera som är smidigare att ta med en min stora systemkamera. Vill kunna ta med kameran på utflykter till t ex busfabriken, då man inte kan klättra omkring med systemkameran runt halsen, för att föreviga lyckan hos min dotter när hon hoppar på studmattan, åker rutschkanan eller kramar den stora elefanten. Såna minnen som jag alltid vill minnas och kunna visa henne när hon är vuxen. Eller när man åker på kalas och det känns lite väl att komma med den stora kameran men ändå vill fota mina syskonbarns paketöppningar och hur fint våra små leker med varann.

  Jag vill vinna för att föreviga fina ögonblick i min dotters uppväxt!

 72. jag skulle vilja vinna den där kameran, eftersom jag annars bara har en systemkamera och vill inte ha med den jämt eftersom en är så stor. den där är mer diskret och man får rum med den enkelt i väskan. Du vet den känslan man får när man ser något awsome att fota, och så kommer man på att man har kameran hemma. Den skulle vara perfekt! 🙂

 73. Den här kameran har jag haft span på ett bra tag, gillar verkligen det kompakta formatet i kombination med de riktigt grymma specifikationer den har. Kameran jag har nu är stor och klumpig och inte alltid särskilt praktiskt att ha med sig. Om jag vann den här kameran så tror jag att mina fotokunskaper skulle öka väldigt mycket just därför att man kan ha med den sig precis överallt.

 74. Jag hoppas på att vinna för att få komma med på bild här hemma 🙂 Idag är det nästan alltid jag som fotar, roligt, men det gör också att jag själv sällan hamnar på bild. Med en lättare, enklare och smidigare kamera skulle barnen och sambon få dela fotograferandet med mig, och familjealbumet skulle bli komplett 🙂 Håller tummarna!

 75. Tja! Jag vill vinna denna kamera till min lillebror, som har fattat ett intresse för fotografering. Det tycker jag är jättekul eftersom jag själv har fotat ett par år. Han är 12 år gammal och en systemkamera är lite avancerad för honom kanske? Sonys kamera verkar helt perfekt för honom!

  Ha det bra! 🙂

 76. Jag var för ett halvår tvungen att sälja min systemkamera pga brist på pengar, så jag sålde som sagt min kamera för att kunna hålla huvudet över ytan. Och jag känner att jag kunde lika bra försökt leva på vatten och knäckebrödssmulor, för jag saknar att kunna skapa och vara kreativ genom en kameralins så oerhört mycket. Jag vill vinna kameran för att kunna dokumentera min vardag, min vackra familj och galna upptåg. För att kunna ge sig ut en krispig vintermorgon och föreviga varje snöflinga. För att kunna föreviga en ljummen sommarmorgon. Jag saknar kreativiteten som en kamera medför.

 77. Hej jag skulle så mycket vilja vinna dendär kameran. Själv har jag nog en systemkamera som inte är så bra,men duger. Den har dock igen filmfunktion, alltså man kan inte filma med den. Och jag älskar att filma, skulle vilja börja lägga upp filmer på min blogg men jag har inget att filma med. Sen så är dendär både liten och smidig att ta med sig. Själv försöker jag släpa med mig min kamera överallt, för att jag vill dela med mig på bloggen om vad jag gör om dagarna. Men ibland kan det vara lite jobbigt att dra med sig sin stora systemkamera. Så denhär skulle vara perfekt för mig!

 78. Men hallå?! Till att börja med är det ju en av de snyggaste kamerorna som någonsin funnits på denna jord. Snygga linjer, enkel på ett sett, fullständigt high tech på ett annat. Börjar nästan dreggla lite när jag tänker på den. Vem behöver Alexander Skarsgård när man kan ha den här? (Helst vilja jag ju ha båda då)
  Och sen kommer vi till alla funktioner den har, blir lite smått galen av allt de lyckats trycka in i den, men jag klagar inte 😉
  Alltså bara de att den kan filma, jag som aldrig ägt något som man kan filma med (förutom en liten skruttmobil) blir helt till mig av den här funktionen och att det är i HD (maktgalet ondskefullt skratt) hade man ju aldrig kunnat drömma om!
  Wow, måste nog vila lite efter den här uppenbarelsen, men jag avslutar med ett citat från grabben på trehjulingen i Superhjältarna: "De där va helt otroligt!!!" 😀

 79. I mars väntar vi vårt första barn och vi är sjukt förväntansfulla båda två! Förberedelser inför vår nya familjemedlem sker så gott som dagligen. Säng skall inhandlas och byggas, skötbord, bilbarnstol. Och så var det det där med vagn också... Allt kostar pengar. Men det är han/hon såklart värd ;). Att få en sån här grym kamera skulle dock verkligen göra oss båda glada! Det är juh nämligen ingenting man prioriterar att lägga pengar på själva när så mycket annat skall inhandlas. Men det är en oerhört viktig sak att kunna föreviga vår bebis första tid på snyggast sätt :).

 80. Hej,
  Jag skulle vilja vinna kameran för att jag önskar att jag hade en mindre kamera att alltid kunna ha med mig i väskan. Då skulle jag ta mycket mer bilder, mera vardagsbilder och på den vägen skulle jag nog bli mera aktiv på min blogg.
  Som nybliven arbetslös så har man inte riktigt råd att lägga några pengar på just sin hobby tyvärr så därför vill jag vara med och tävla och hoppas på tur 🙂
  /Annelie

 81. När jag blev student var jag tvungen att sälja min kära systemkamera för att kunna ha
  råd med en dator. Och det är dagar som igår.. en solig höstdag, jag saknar den som mest
  det skulle betyda om inte allt, så i vilket fall mycket att kunna få komma ut och fota igen.

 82. Hej, jag älskar att fota och gör det ofta. Men ibland kan den stora systemkameran vara lite för stor och klumpig att ta med sig. Den är inte den lättaste att klämma ner i handväskan direkt. Då skulle denna praktiska lilla Nex vara helt perfekt. För dagar då man är ute och bara råkar stöta på något otroligt vackert att fota
  för visst dyker de stunderna alltid upp när man inte har tagit med sig kameran.

 83. Hmm jag vill vinna kameran för då kan jag ge den till mina föräldrar, så kanske jag får några snygga studentbilder iår! Haha annars ska stackrarna försöka sig på att hantera min systemkamera, och förragången fick jag några fina bilder på ett staket 😉 men inte mig och mina brorsöner haha ^^

 84. Jag vill vinna för att jag är fotogalen, jag älskar allt som har med foto att göra, jag fotar saker som ingen skulle kunna tänka sig fota & det blir endå snyggt, min systemkamera är väldigt stor & klumpig & så brukar jag ha med min kamera i skolan, så hade varit jätte bra med en liten & smidig! nu hoppas jag bara på det bästa! 🙂

 85. Jag skulle vilja vinna denna kameran för att ge den till min mamma i julklapp. Mina föräldrar har nyss skiljt sig och skulle verkligen vilja ge min mamma det hon förtjänar. Jag har själv ett stor fotointresse och om min mamma skulle få samma intresse skulle vi kunna göra något som jag älskar tillsammans. Min mamma förtjänar detta så därför skulle jag vilja vinna denna kameran!

 86. Hej! Eftersom det kliar i fingrarna på mig varje gång jag är utomhus och ser allt det vackra i naturen, det som man bara vill föreviga. Men så har man bara mobilkameran till godo som långt ifrån gör motivet rättvisa. Jag skulle bära med denna smidiga kamera vart jag än gick, för att fånga alla små fina stunder i vardagen. Jag hade tänkt unna mig en systemkamera efter sommarens jobb och slit, men så hipp som happ fick jag och pojkvännen erbjudande om en lägenhet och sommarlönen fick istället gå till möbler och andra förnödenheter. Vilket i och för sig var kalasbra, men en kamera skulle verkligen inte sitta fel. 🙂

  Tack för en fin blogg, puss!

 87. Varför jag ska vinna kameran, det är för jag brukar resa utomlands väldigt mycket. Då skulle vara väldigt bra att ha en lite mindre, bra kamera i väskan som är smidigare att ta med sig. Då skulle den här kameran vara perfekt för mig att kunna ta med och samtidigt få lika bra bilder som min systemkamera! 🙂

 88. Åh, spexigt! Ptja, det skulle vara ett grymt komplement till kameran jag redan har. Extrakamera till bröllop, mindre kamera att släpa runt på stan (inte lika uppmärksamhetsfångande som att dra upp "stora kameran" och fota en kaffekopp liksom, tycker det lyser BLOGGARE!!!!!!! i pannan på mig då, haha!), perfekt kamera att ha med sig på fjällturer och sånt då man tänker på vikten på packningen.. Ja du ser ju vad bra det skulle vara för mig, höhö. 😉

 89. Hej, jag skulle vilja vinna denna kamera av den anledningen till att jag inte har någon kamera, jag tycker det är jätte roligt att fota och brukar låna skolans kamera, då jag går en foto-linje. det hade vart jätte kul att vinna en kamera och ha en egen!
  håller tummarna! din blogg är bara för underbar♥

 90. Jag vill vara med och tävla! Jag har en Nikon D3000 som jag älskar men den är ändå klumpig att ta med sig så den stannar mest hemma... vilket är super tråkigt! Missar massor med roliga bilder på vänner och familj eftersom jag inte orkar eller vågar ta med den så har länge funderat på en mer kompakt kamera som får följa med i väskan överallt med mig och på alla mina vardagliga äventyr 🙂

 91. Jag önskar att jag vann den här kameran otroligt mycket. Jag är just nu i en period där jag reser väldigt mycket och detta gör att jag vill spara alla härliga minnen. Dessutom ser jag resandet som en otrolig chans att ta vara på alla dina underbara tips och bli en bättre fotograf. För du är verkligen en stor inspirationskälla och jag har läst din blogg länge och sett hur du har utvecklats på bara några få år. Kameran ger mig chansen att påbörja en nya hobby, på riktigt!

 92. Jag skulle vilja vinna kameran för att jag går medieprogrammet och har en Canon 500D med batterigrepp, den är inte alltid så smidig att ha med sig till skolan, plus att det är stor risk att den blir stulen om jag har den i mitt skåp. Men har jag en liten så kan jag ha den i en liten kameraväska som jag kan ha i min väska som jag alltid har med mig i skolan. Och har jag den stora kameran så belastar jag mina axlar så mycket, då den väger en del, och jag har redan en snedställning på ryggen och vill inte förvärra det. Plus att det skulle vara grymt att behöva slippa dra med sig den stora kameran om jag bara ska iväg på någon resa och inte vill bära runt på den stora jag har.

  Förresten så älskar jag din blogg och du är en av mina stora inspirationskällor! (:

 93. Jag vill vinna kameran för att jag ska snart bege mig ut på en lång resa till Thailand och sen vidare till Australien. Vill ha en kamera som är smidig att ha med sig överallt så att jag ska kunna föreviga alla minnen från resan.

 94. Jag hoppas denna tävling både är för fotogalna och filmgalna!
  När jag såg denna tävling var det som att en dröm gick i uppfyllelse, jag är nämligen väldigt fotointresserad men även filmintresserad!
  Vår familj ska resa en hel del i år och därför vore denna kamera som är smidig att ta med sig överallt perfekt att bara slinka ner i väskan när man ska på en utflykt. Jag vet att det finns mycket fint att filma och fota utomlands med olika ljus och härliga färger, som man missar att ta kort på när man inte har kunnat konka med sig systemkameran.
  Denna kamera vore helt enkelt toppen!

  Kram, har gillat detta inlägg också! 🙂

 95. Jag som fortfarande är nybörjare och håller på och lär mig för fullt hade blivit göööörglad om jag fick en sådan kamera!
  Jag älskar Mysis (japp jag döper min kamera) över allt annat och eftersom det är min första bra kamera kommer den alltid att finnas med i mitt liv. Men jag vill så gärna utvecklas ännu mer och det kan jag definitivt göra med Sonyn! Dock har jag inte ekonomin att köpa mig den.
  Jag har redan kommit på ett namn till den till och med, Finis. Då har jag Mysis & Finis. Hur bra låter inte det?!

  Lycka till nu med att välja någon, det ser jag att det inte blir lätt 🙂
  Tack för en lärorik och jättehärlig blogg!

 96. EN perfekt tidig julklapp. Jag har alltid viljat lära mig filma också.
  Denna är smidigare än min systemkamera som annars följer med överallt. Det vore en lättnad!
  Emelie

 97. Jag skulle vilja vinna kameran eftersom jag älskar att fota, och föreviga minnen. Men min systemkamera är väldigt jobbig att ta med när jag är ute på grejer. Jag har en blogg, och då vill man ju ta med kameran för att kunna visa i bloggen vad jag gjort. Och då skulle den här kameran vara perfekt 🙂
  Jag har inte råd att köpa en själv eftersom jag går i skolan, och inte hinner jobba.

 98. Hej, jag skulle inte bli såå speciellt ledsen om jag fick en kamera. Men om jag fick den här tror jag nog att jag skulle ge den till mamma i julklapp. Hon har en gammal digitalkamera, och hon vill ha en ny kamera. Så det skulle vara med glädje jag skulle ge den till henne. 🙂

 99. jag har gillat på bloglovin'!
  Jag håller på att starta upp mitt egna företag där jag säljer kläder och heminredning. Nu i början är det hur mycket utgifter som helst, och jag skulle verkligen vilja ha en bra, smidig kamera att fota mina produkter med! Allt ligger på nätet, och bra bilder är a och o. Just nu har jag bara min telefon att ta bilder med, så en kamera skulle vara en helt underbar start för mitt företagande!

 100. När jag läser de ovanstående motiveringarna, inser jag hur svårt det är att motivera varför just jag ska vinna, då så många av de andra faktiskt förtjänar den mer. Jag har det trots allt helt okej ställt och har haft turen som sluppit vara med om tragiska händelser. Däremot har jag alltid sett mig själv som en kreativ själ. Det stora hindret jag har haft är faktiskt mig själv och mina tankar. Jag har gjort det man inte bör göra - jämfört mina prestationer med andras och givit upp, gång på gång. Men sedan jag började studera bild på universitetet i höstas har jag sakta med säkert börjat att tro på mig själv. Allt handlar om att våga, släppa taget och inte vara så rädd för att det ska bli fel. Och jag har börjat försiktigt att våga mer och kritisera mig själv mindre. För vad tusan gör det om det blir fel? Detta faktum har blivit lite som ett uppvaknande för mig. Man känner sig befriad. I denna process har även din blogg funnits i mina tankar. Att man kan om man vill, alla är nybörjare från början, vilket du är ett levande bevis på. Hur roligt vore livet om man bara över en natt var ett proffs i det man gör? Då får man aldrig uppleva den spännande vägen att få utvecklas, se små framsteg, lära sig nya vägar och upptäcka. Och jag är redo nu, för att upptäcka och det hade jag önskat få göra med en kamera i handen.

 101. Hej!
  Denna skulle ja jätte gärna vilja vinna, skulle bli överlycklig! Skulle behöva en bra kamera så ja kan fota mina två gullungar här hemma 🙂 Gick foto i skolan och älskar att fota men de har tyvärr inte funnits pengar till en bra kamera :/ Och nu börjar jag förhoppningsvis plugga till polis i Januari och då dubbade definitivt inga pengar till en kamera ..

  Hoppas hoppas 🙂
  Ha de fint!

 102. Jag vill vinna för jag BEHÖVER verkligen en ny kamera nu. Min gamla Canon 350D köpte jag för över 6 år sedan och den har tjänat mig väl. Jag har hand i hand följt din blogg och utvecklats tillsammans med den men det fungerar inte längre. Kameran har gjort sitt, och all min inspiration är borta. Jag blir ledsen när jag tänker på det att jag inte är lika kreativ längre som tidigare, jag ser på dina bilder och hade velat kört på i samma takt men jag kan inte längre. 🙁 Jag blir ledsen när jag tänker på det, och att allt jag behöver just nu är en ny kamera, men ekonomin sätter ständigt stopp. Jag vill verkligen ha tillbaka min kreativitet och stora hobby.

 103. Jag skulle gärna vilja vinna denna kameran för jag har en stor systemkamera men denna skulle vara perfekt när jag vill ha en lätt kamera i handväskan och kunna fota vart jag än är, då slipper jag ta fram den stora klumpiga kameran!
  Kramkram!

 104. Precis som du skrev, Har en systemkamera canon 450d men saknar en bra smidig kamera att ha med sig överallt 🙂 hade tidigare en Sony Cyber-shot 7,2 megapixel som jag var jättenöjd med och har fungerat bra och haft hög standard inga problem med den sen jag köpte den 2005, men min klantiga sambo råka tappa den på asfalt och den gick i tre bitar för 3 veckor sen.. saknaden är outhärdlig... saknar att inte kunna plocka fram och fota när det uppstår spontant fina fototillfällen med syskonbarnen eller ute i naturen..

  Ha en fortsatt bra dag!

 105. Jag har en systemkamera redan. MEN jag skulle gärna vilja ha en systemkamera som skulle vara praktisk att ta med sig också 🙂

 106. Jag skulle vilja vinna kameran så jag kan ge den till min lillasyster. Hon har precis flyttat till London, and she's having the time of her life! Men ingen kamera att dokumentera det med.. Storleken är perfekt för att ha med i handväskan när hon springer omkring på Londons gator! Jag skulle bli jätteglad om jag fick glädja min allra finaste syster! <3

 107. Jag förtjänar att vinna för att jag har länge funderat på att köpa en sådan kamera men inte haft ekonomi till det. Kameran skulle vara med överallt för att föreviga de där vardagsögonblicken man alltid missar att ta bilder på eftersom systemkameran är jobbig att släpa med. Lika så skulle den åka med på resor över hela världen. Efter varje år skulle jag skapa ett album med de gångna året i bilder. Som en dagbok fast i bilder.

  (gillat på bloglovin)

 108. Systemkameror är älskade av alla men vid vissa tillfällen mindre älskade, de tillfällena då man inte alls har lust att bära på en stor klumpig kamera. Det är alltid så att man ångrar sig och tänker att man skulle haft med sig den ändå och tagit fina foton. En mindre kamera hade vart perfekt då man kan ha med den överallt och framförallt, få lika bra bilder med som med en systemkamera.
  Jag skulle vilja vinna den här kameran för att fota resor och andra ögonblick som jag vill föreviga när jag inte använder min systemkamera.

 109. Jag skulle vilja vinna denna kameran då jag inte har råd att köpa en egen (en bra kamera). Har en gammal digitalkamera som inte fungerar alls och mina systemkamera är alldeles för klumpig att bära med sig till kompisar, utomlands m.m. Hade vart perfekt med en liten smidig kamera som är riktigt bra! 🙂

 110. Jag skulle jätte gärna vilja vinna en liten systemkamera! 🙂
  Jag har redan en "riktig" systemkamera, men skulle vilja ha en liten som man kan ha när man är ute med kompisar, på fester och liknande. Den kameran jag tävlar om nu verkar vara bra, snygg design på och lätt och smidig när man ska ngn stans! 🙂

 111. Jag skulle så gärna vilja vinna den här kameran för jag vet att jag skulle utveckla både mitt foto- och filmintresse! Dessutom har jag en fin vän som också har detta intresse och det vore så kul om vi kunde utvecklas tillsammans och slippa släpa våra tunga systemkameror hela tiden. Med en sån här liten kamera med Hd-video skulle jag känna en ny kick av mitt foto- och filmintresse, och jag och min vän behöver inspireras!

 112. Jag skulle vilja vinna kameran för att få tillbaka suget att fota vardagen igen! Äger en Canon 450D och blir ganska tungt att fota med tjocka Tamrom 17-50 objektiv, you know how it is! Därför vore det skönt att kunna ha en liten och smidig kamera att ta spontana vardagsbilder med igen, och med igen så menar jag att jag har ägt en Canon G11, som jag älskar, men hade ett litet missöde då jag hade glömt kameran i min resväska efter att ha besökt pojkvännen i Karlstad, så beslutade min lilla kissemisse för att kissa i min väska! På min kamera! Är lite bitter :/ Efter incidenten döpte jag kameran till, and it will always be, det ökända namnet - Kisskameran. Please, have some sympathy 😉 I need a new one!

  Ha en fortsatt underbar vecka och lycka till med ditt beslut av kamerautdelningen!

 113. Foto är en av min stora passioner och detta verkar vara en awesome liten sak. Smidig, lätt att ta med sig. Det skulle verkligen kunna utvidga mitt intresse
  till oanade höjder.

 114. Foto är en av min stora passioner och detta verkar vara en awesome liten sak. Smidig, lätt att ta med sig. Det skulle verkligen kunna utvidga mitt intresse
  till oanade höjder.

 115. Foto är en av min stora passioner och detta verkar vara en awesome liten sak. Smidig, lätt att ta med sig. Det skulle verkligen kunna utvidga mitt intresse
  till oanade höjder.

 116. Jag skulle vilja vinna den här kameran för att kunna dokumentera en resa till Florida som jag ska göra tillsammans med min farmor,farfar,familj och kusiner denna jul. Det vore kul att dokumentera bilder som jag senare kan göra fotoalbum av och ge bort till släktingarna som minne av resan.

 117. Min mamma har under 3 års tid bytt och blivigt bestulen på kameror. Det började med att hon köpte en långzoom kamera för flera år sedan som blev bestulen från bilen medan hon var inne och handlade, när hon var 40 fick hon en systemkamera i present men som efter ett tag blev för omständg att ha eftersom att hon var tvungen att köpa objektiven till så hon fick bilderna som hon skulle ha och det skulle bli för dyrt. Efter detta så köpte hon en till digitalkamera för mer bekvämlighet men som slutade att fungera. Nu har hon precis köpt sig en ny långzoom som hom hoppades skulle hålla måttet. men icket! även denna krånglar och jag tror att min mamma skulle bli överlycklig om jag gav denna till henne i tex julklapp. Jag hoppas verkligen att du väljer mig. det hade gjort såååå mycket, eftersom fotandet är en utav de stunder då hon verkligen kan koppla av från sina 11 barn. mamma förtjänar den verkligen!

 118. Jag älskar att fota och redigera filmer, men min systemkamera har inte filmfunktionen vilket betyder att jag åker på att filma med min mobilkamera (alla vet ju vilken otrolig kvalité den har....). Systemkameran får inte följa med så ofta eftersom att den tar så mycket plats i väskan när man är på skolan. Hoppas verkligen att jag vinner denna då jag kommer kunna uppdatera bloggen oftare med nya bilder, filmer och dessutom är kameran liten! =)

 119. Det hade suttit fint med en ny kamera då min nyligen gick i sönder, och jag har inte råd att laga den/köpa mig en ny förrän flera år framåt. Jag köpte min systemkamera 2008, och jag har älskat varje minut jag har fått fotografera. Så att sitta utan en kamera för att man inte har råd att laga den/köpa en ny, det känns verkligen trist.

 120. När jag var liten fick mamma höra mig tjata
  "Snälla, ge mig en My little Pony!"
  Nuförtiden hör mamma mig gnata
  "Jag vill ha en kamera från Sony!"
  Mamma har tröttnat på tjatet såklart
  Så en vinst vore helt enkelt underbart.

  (har gillat på Bloglovin')

 121. Jag kommer att vara i Afrika i tre månader och skulle gärna vilja vinna kameran för att kunna föreviga min vistelse där och för att kunna visa alla nära och kära vad jag fått vara med om.

 122. Hej!

  Jag vill vinna denna kamera eftersom jag vill ha en mer praktisk kamera att ha med mig ut på mina äventyr när jag inte kan ha med mig min systemkamera. Anledningen till att jag inte har en redan är pengabrist, svårt att få ihop pengar till en ny kamera då man pluggar och inte hinner jobba!

  Och grym blogg du driver 😉

  Kram 🙂

 123. Hej, jag skulle vilja vinna denna kamera för då skulle jag blir mer duktig på att ta mer foton. Jag har en systemkamera, men om jag skulle vinna denna skulle nog mitt intresse för foto blir mycket större. Och skulle vilja prova på den också, verkar så sjukt roligt att ta kort o så med den!

 124. Skulle passa perfekt i min flickvänns händer, samt så får jag har min kamera i fred. Det är hur kul som hellst att man har lyckats frälsa en till människa på denna jord till fotografering men blir lite lack när jag inte få ha mina saker i fred 🙂

 125. Hejsan. Jag vill vinna denna kamera för att jag är i stort behov av en ny kamera, försöker att spara ihop pengar och så men det lilla jag får i lön från mitt extra jobb så får jag nog spara ihop i nå år. Och då såg jag chansen att vinna en här. vore ju helt toppen och jag skulle bli så oerhört glad om just lilla jag fick vinna. Kram

 126. Jag har en fungerande kamera! (Nikon)
  Min mamma har en fungerande kamera! (Canon)
  Mina barn kan gå! (om de ids)
  Dreglar inte offentligt! (nykter)
  Bor granne med mamma! (yippi)
  Jag ger aldrig bort något jag vunnit. (varför?)
  Jag har pengar! (enligt mina barn)
  Jag har flera smidiga kameror! (enligt mina barn)
  Nu vill jag vinna en egen....HEMLIG!! (att gömma i bilen.. ha själv)

 127. Jag har en hög med katter hemma. Just nu 2 små rara kattungar. Något jag saknar är något att filma dem med. Eftersom de inte kommer stanna så vill jag ha något att minnas dem med.
  Dessutom vill jag börja kattfilmer och lägga upp på youtube. 😀
  Sen vore det inte fel att ha en extra kamera, som är smidigare att ha med sig överallt, så man inte missar alla dessa underbara foton som jag ser överallt. <3

 128. Jäg älskade att fotgrafera för några år sedan! Läste till och med foto i gymnasiet. De sista åren har jag tappat alla hobbies, inklusive denna, då jag varit sjukskriven och kämpat mot bipolär sjukdom. Nu mår jag bra och är mer eller mindre frisk, och vilken tidpunkt kunde vara bättre än detta nu att återuppta mitt fotointresse?!

 129. hej 🙂 eftersom jag ofta är ute på olika turnéer, där jag sjunger och spelar. Så vill man självklart fånga dessa ögonblick. Men att dra med sig sin systemkamera är inte det smidigaste och den här kameran som du lottar ut är en perfekt kamera att ha med vid sådana tillfällen! Därför skulle jag mer än allt vilja vinna denna kamera. Tack på förhand 🙂

 130. Oh vad jag längtar efter en liten kamera som jag kan ha med mig överallt och ta fram när det händer något kul!!
  KRAM

 131. När jag var liten fick mamma höra mig tjata
  "Snälla, ge mig en My little Pony!"
  Nu förtiden hör mamma mig gnata
  "Jag vill ha en kamera från Sony!"
  Mamma har tröttnat på tjatet såklart
  Så en vinst fore helt enkelt underbart.

  (Gillat på bloglovin')

 132. Så himla glad jag skulle bli om jag vann denna! Har tidigare varit väldigt intresserad av foto, men det svalnade av när jag efter ett par år slutade dra med mig stora systemkameran överallt och till slut gav jag bort min fina kamera till pappa, i utbyte mot att jag får låna den när jag vill. Jag köpte en liten kompaktkamera men känner mer och mer hur fotografen inom mig håller på att dö, för det är absolut inte lika kul att fota när man inte kan styra över hur bilden blir. Jag har inte råd att köpa en ny systemkamera eftersom jag numera har flyttat hemifrån och lever på CSN så att vinna denna skulle bli en ny livsstart för mig.

 133. jag skulle vilja vinna denna kamera just för att jag förevigar varje dag i fotografier. jag kan dock inte ta med min systemkamera varje gång och jag skulle vilja kunna få bra bilder samt filmer trots att jag inte tar med min stora systemkamera som jag är väldigt rädd om. jag har tänkt köpa en bra "vardagskamera" men känt att de pengarna inte funnits (sparar nämligen till en ny systemkamera, vilket kostar endel...) jag är även den bland mina kompisar som alltid har med kamera och alltid vill ta bilder just för att jag älskar det, vill ha fina bilder att kunna minnas till. framförallt är det också för att jag just är fotograf :)!

  Därför i första hand skulle jag vilja vinna denna kamera :)!

 134. Jag vill inte vinna den här kameran till mig själv, utan jag vill få ge den i julklapp till min fantastiska fästmö och sambo - vi råkar till och med ha vår årsdag på julafton!

 135. Jag vill vinna den här kameran för att....

  Nä på riktigt så vill alla andra vinna den mer än mig verkar det som. Det är en skitbra kamera och en jättekul tävling.. Hoppas nån som förtjänar den vinner !

  Förresten är det asroligt att läsa din blogg Elin, men vad hände med alla illustrationer ? !! Jag saknar dem lite...

  Önskar dig allt gott !

 136. Jag gilla din blogg jätte mycket! och rolig tävling! =) jag vill gärna vinna kameran dess för att min digitalkamera har gott sönder. och sedan tycker jag det är jätte kul att fota allt som går, på fester, människor, natur, blommor min hund osv. hade varit perfekt med en liten systemkamera och lära sig lite mera. tack för en inspererande blogg 🙂

 137. Varför jag skulle vinna.

  Jag är en driven kille som ser bilder i min vardag. Jag gillar tanken på att man fångar stunden, och den gärna i bra kvalité. Jag har inte alltid ork eller tid att släpa med mig min Canon alla gånger, och denna kamera skulle utveckla mitt öga för fotografi stort, och jag skulle också kunna känna mig fri att inte få dåligt samvete om jag inte tar med mig min stora system överallt. Jag redigerar också en hel del film, och denna är ju suverän att filma med.

 138. OJJJ! Jag har alltid velat att köpa mig en systemkamera, men jag har inte pengar! 😀 Jag älskar fotografering och min dröm är att ha en egen blogg! Jag hoppas att du förstår vad jag menar, eftersom jag är från Finland :-)puss

 139. Søsteren min har alltid ønsket seg et eget kamera som er bedre enn et treårgammelt, ødelagt digitalkamera. Hvis jeg hadde vunnet så hadde jeg gitt det til henne fordi hun fortjener det så utrolig mye!

 140. Om jag skulle vinna skulle jag ge kameran till min pojkvän. Han har alltid haft ett stort fotointresse men aldrig haft råd med en kamera. Jag har en systemkamera som jag fick i studentpresent och jag tror han är lite avundsjuk på mig för det... Förra året hade vi inte råd att köpa några julklappar till varandra så om han kunde få en splitter ny kamera i julklapp det här året skulle vi båda bli otroligt glada! Frågan är om jag kan hålla mig ända till jul 😛

 141. Ønsker meg det kameraet så jeg kan ha et kamera lett tilgjengelig når jeg skal ut med venner eller på fjellet. Det er så mange fine motiver som man finner når man ikke orker å bære på speilrefleksen/systemkameraet...

 142. Jag gilla din blogg jätte mycket! och rolig tävling! =) jag vill gärna vinna kameran dess för att min digitalkamera har gott sönder. och sedan tycker jag det är jätte kul att fota allt som går, på fester, människor, natur, blommor min hund osv. hade varit perfekt med en liten systemkamera och lära sig lite mera. tack för en inspererande blogg 🙂

 143. Åh jag började nästan gråta när jag läste inlägget om den här tävlingen.. Jag har följt din blogg i flera år och du ger mig sådan inspiration! Jag skulle så gärna vilja vinna denna kameran då jag haft sådan hemsk otur tidigare då jag bodde i Spanien med min pojkvän. Förra året hade jag äntligen sparat ihop till min första systemkamera, åh jag var så glad när jag äntligen kunde köpa den! Lyckorus i hela kroppen! Bara två månader senare blir jag rånad på min väska- Som alltid hade jag kameran med mig. Jag brydde mig inte så mycket om upplevelsen av att ha blivit rånad, utan min första tanke var att jag var av med min älskade kamera! Jag fick låna pengar av min mamma för att köpa en ny, likadan, vilket jag gjorde i julas. I våras, en vecka innan jag och min pojkvän skulle flytta hem till Sverige så hade vi inbrott i lägenheten och de tog allt! Kläder och skor lämnade de kvar. Än en gång tog de min bästa vän ifrån mig. Eftersom jag och min pojkvän fick börja om helt på nytt, har jag inte kunnat prioritera köpet av en ny kamera, utan kameran känner jag mig inte hel! Därför skulle denna kamera vara en perfekt present till mig (som fyller år den 4:e november oxå hihi:)!!

 144. Åh vilken bra tävling!
  Jag har haft sån otur med mina kameror. Min ena slutade fungera, den dog med objektivet ute och har inte gått att fixa. Köpte en ny, och det gick bara några dagar så gick dragkedja sönder på min kameraväska och kameran ramlade ut. Sen dess har den här också börjat tjorva och man får slå till objektivet varje gång man startar den för att linsen ska öppna sig. Nu delar jag kamera med mamma, och fotar där med alldeles för sällan. Med en egen kamera skulle jag äntligen kunna fota precis när jag vill och hur mycket som helst =)

 145. Okej, till skillnad från alla som vill ge bort den till någon annan, vill jag faktiskt ge den till mig själv!;) Alla borde unna sig själv något från önskelistan då och då, eller hur? Då slipper jag leka proffsfotograf med iPhonen och alla dess apps och istället leka och öva på att bli en grym fotograf med en riktigt grym kamera!

 146. Jag är jätte gärna med och tävlar, även fast att det är många många som är med 🙂 Har kikat på denna kamera länge och jag tycker den är helt fantastisk! Men varför ska just jag vinna den? Jo för att jag har så mycket att ge, mycket att visa och mycket att uppleva 🙂 Den skulle bli flitigt använd och jag skulle vårda den ömt ^^ Nä men ser att det är många många bra motiveringar här...men jag hoppas på att jag har en chans i alla fall utan att behöva säga att du har en tok bra blogg med mera, för det vet du ju redan ^^ Kramar

 147. Hej jag vill vinna kameran för att jag har ingen och behöver en. Jag älskar att fota och jag ska gå på ett gymnasium med media så jag kommer behöva en kamera och jag skulle gärna vilja vinna denna kameran. Jag har också prövat att använda den och jag vet hur man gör så det skulle vara bra om jag vann den. 

 148. Vore perfekt att få vinna den kameran då jag sällan har plats att ta med mig en systemkamera och eftersom studentkassan inte tillåter att jag kan köpa en systemkamera, dessutom håller jag på att spara ihop till mitt eget första boende så det vore så kul att få ta med en ny egen smidig systemkamera när jag flyttar! 😀

 149. Vilken bra tävling!
  Jag skulle vilja vinna kameran för jag skulle behöva en liten och smidig kamera när jag är ute med hundarna för då hittar jag alltid en massa fototillfällen. Men när man är själv med två stora hundar kan man inte ta med sig systemkameran hela tiden eftersom att dom kan vara ganska klantiga dom två bustrollen.

 150. Hej!

  I min värld finns ingen tanke på att spara då alla pengar går åt till det viktiga i vardagen.
  Jag har alltid har varit foto och djurintresserad men aldrig kunnat föreviga minnen eller ljusglimtar i mitt liv.
  Jag är en envis fattig student som går sista året med inriktningen djurvård. Tyvärr äger jag ingen kamera överhuvudtaget, dock finns sonyn i mina drömmar.. 🙂

  Hade bra och hälsa din underbara lilla ragdoll från mig!

 151. Jag vill vinna denna fina kamera för jag älskar att arbeta med foton och digiscrapa. Så jag vill ha fina foton att arbeta med samt att jag vill ha en bra kamera som är liten, smidig och som tar fina foton. Dessutom har jag nyligen fått en flicka (Holly) så nu har jag två barn och min erfarenhet är att man vill fota massor massor när dom är så här små, men jag tycker inte att min lilla digitalkamera håller måttet för fina foton och tyvärr är en systemdigitalkamera fördyr, man är ju inte särskilt rik som mammaledig =( Det här vore en fantastisk möjlighet att få föreviga mina barns liv i underbara foton och minnen. Tack för en fantastisk blogg! /Magdalena

 152. ååh jag vill vara med! och jag skulle vilja vinna för jag älskar att fota och föreviga varenda minut med min underbara lilla familj, speciellt dottern och snart lilla syskonet som är beräknat i april, jag vill dela med mej av bilderna och hänga upp alla på väggen! men tyvärr har vi för lite väggar i lägenheten för det 😛 jag använder bara mobilkamera nu då vi har det lite kämpigt med ekonomin och det blir ju inte så bra bilder alls oftast.. det skulle vara den bästa tidiga julklappen nånsin!

 153. Jag är en tjej som inte kan gå ett steg utan en kamera i handen. Jag älskar att fota, helst min son och alla nya saker som han lär sig! Eller alla fina motiv som finns utomhus. Men nu har min sambo börjat åka på olika bilrace och då vill han också använda våran kamera. Så samtidigt som jag inte klarar av att vara utan kameran för att kunna föreviga varje liten sak min son gör så vill jag att min sambo ska kunna ta kort på det han tycker väldigt mycket om också! Så därför hade jag blivit superglad om jag hade vunnit denna kameran till honom!

  Så nu håller jag tummarna!
  Kram

 154. Jag fastnade just på en hemsida för fotografering av små bebisar. Oh boy om jag blev fast! Nu pirrar det i min mage när jag tänker på det, och jag vill bara lära mig mer om hur man komponerar snygga bilder på alla sätt för att gå djupare in på det intresset. Dessvärre har jag ingen kamera. Nu deltar jag och hoppas på en lyckoträff. Kram!

 155. Hej Elin!
  Jag skulle vilja vinna kameran för att det vore perfekt att ha som "ta-med-på-krångliga-utflykter-kamera". Som till exempel på en konsert där man helst inte vill dra med sig sin systemkamera med flera tunga objekiv och alla andra tillbehör. ett plus är ju att man dessutom kan vinkla skärmen som är toppen på konserter och sånt! 🙂
  Tack o hej! 🙂

 156. Ära vare gud i höjden
  detta har jag gjort i slöjden
  I alla jag detta skrivit
  Varpå mor alltid grinit'
  Jag kan inte ge henne en ponny
  Snälla låt mig ge henne en son(n)y!

 157. Att hela tiden behöva låna mammas kamera betyder att jag måste vara hemma när jag fotar eftersom att hon är så rädd om den. Det betyder även att jag inte kan ta kort när jag umgås med vänner och sådant.
  Och det slutar med att jag helt slutat skriva om min vardag i bloggen efersom att jag inte kan få några bra bilder...

  Jag har gillat på Bloglovin, och följer din blog sedan lääänge!

 158. Jag skulle vilja vinna denna underbara kamera eftersom att jag älskar att fotografera! Har just nu en canon eos 1000d, men den är dels för stor och klumpig för att jag ska kunna ta med mig den överallt och dels så har jag ett så dåligt objektiv (kit-objektivet) vilket gör att jag har tappat motivationen att fota. En sån där kamera hade jag kunnat ta med överallt vilket skulle innebära att jag skulle kunna lära mig mer och hålla på med det jag älskar!

  Tack för en jättebra blogg!

 159. Wow, vilken möjlighet! Jag är gärna med!

  Min motivering är följande; Mitt drömyrke är festivalfotograf. Musik och foto är mina största intressen, och tillsammans så blir det en ännu större passion. Om en månad så åker jag till Tyskland för att se mitt favoritband Rammstein, och det hade verkligen varit guld värt om jag vunnit denna kamera, just för att man kunde filma och fota i sådan oerhörd kvalité. Och man får inte ta med sig systemkameror - Så denna vinst hade passat mig så, så bra då jag är på festivaler och konserter flera gånger per år! Nu håller jag tummarna!

  Och, jag har gillat på bloglovin 🙂

 160. Jag har precis flyttat 120 mil hemifrån, och saknar min fina familj. Jag vill att de ska ha en kamera så att jag kan få se min lillasysters första steg, mammas nya konstverk och alla mysiga högtidsdagar med vänner och släkt som jag missar. Att få se deras leende ansikten lyser upp min värld och är oersättligt när man är såhär långt borta! 🙂

  Mycket kärlek
  /Matilda

 161. Skulle vara grymt roligt att vinna. Men som alltid är det jätte svårt med en bra motivering. Alla förtjänar att vinna och jag tror alla vill han en bra kamera lika mycket. En motivering blir så lätt så tjatig och överdriven tyvärr. Jag vill iallafall vinna kameran just för att jag älskar fota och som sagt kameran är bra och lätt att ta med sig överallt, det är väldigt jobbigt att släpa med sig sin stora systemkamera överallt. Har man ingen mindre så gör man såklart det för att fånga vackra ögonblick. Men med den där skulle allt underlättas, man skulle fånga ännu flera ögonblick där den andra kameran är för klumpig.
  Kram!

 162. Hej, jag skulle vilja vinna den här kameran av den anledningen att den är liten och praktisk och lätt att ta med sig. Jag var i Kina i somras och där fanns så många fantastiska och vackra saker att fotografera - muren, förbjudna staden, vackra parker, palats m.m MEN jag kunde inte ta med min stora klumpiga systemkamera överallt. Gud vad jag önskade att jag hade haft en liten bra kamera som denna då 🙂

 163. Jag skulle vilja vinna den här kameran för att, som du skrev, jag ännu inte har en systemkamera och skulle väldigt gärna vilja bli bättre på att fotografera. En systemkamera är nästan nödvändigt då, men jag har inte riktigt råd att köpa en själv.

 164. jag är med & tävlar (:
  jag skulle jätte gärna vilja vinna för att: Jag har ingen bra kamera , och jag har länge velat ha en bra kamera eftersom jag verkligen älskar att fota.. Det är så underbart det får mig glad och jag mår så bra då.:)

  Gillat inlägget också:D

 165. Jag ska vinna den för att jag bär med mig min kamera överallt, vilket resulterar i en gigantisk och tung handväska och träningsvärk i axlar och armar. fast å andra sidan bör jag ju INTE vinna den, just eftersom det kanske är bra träning för mina stackars armar att flänga runt med min systemkamera dagarna i enda!

 166. Jag skulle jätte gärna vilja vinna för att jag aldrig ägt en kamera och jag skulle verkligen vilja lära mig att fotografera på en helt ny nivå.

  Gillat inläggt 🙂

 167. Åh, den här tävlingen vill jag verkligen vara med i.
  Jag har ett brinnande fotointresse, men har alldeles för lite fritid för att hinna med att fota. Jag har en Nikon sedan innan, och då den är stor och klumpig blir det inte av att jag bär med mig den utan den används bara när jag planerar in fotograferingar eller dylikt.
  Med en mindre kamera skulle jag kunna bära med mig den, och då också få möjlighet att fota mycket mer, vilket jag verkligen saknar!

 168. Underbar tävling!
  Jag skulle vilja vinna för att jag älskar verkligen att fotografera, men då min systemkamera är stor och klumpig kan och vågar jag inte ha med den överallt då jag är rädd att förlora eller ha sönder den. Då missar man att kunna ta dom spontana bilderna som enligt mig blir dom mest personliga och bästa bilderna. Jag skulle bli otroligt glad och tacksam om jag vann! 🙂
  Kram!

 169. Jag vill hemskt gärna vinna denna kameran därför att jag alltid haft ett stort fotointresse och skulle vilja börja exprimentera med tekniker och ta fina bilder. Med denna kameran skulle jag kunna känna hur jag kan utveckla fotografi till en fin hobby som jag velat så länge.

  Tack för en kanonfin blogg! 🙂

 170. anledning till att jag skulle vilja vinna denna kamera är för jag har vela ge min lillebror en kamera i födelsedagspresent eller i julklapp dock när man är fattig student och bor själv så är det svårt. speciellt när han vill alltid låna min systemkamera som tog länge innan jag hade råd med att köpa när han hälsar på. han är världens bästa lillebror, han har varit min bästa vän och stått vid min sida när alla andra lämnat mig i svåra stunder. det skulle vara en bit på vägen till att säga tack till honom. Få visa uppskattning och låta han också få utvecklas lite inom fotografi, för det är vårat stora intresse. hoppas jag vinner den, för hans skull! kramar

 171. När jag tänker på dem jag en gång förlorat, så blir jag så otroligt tacksam för att jag lever i en tid då kameran uppfunnits. Ett foto kan leda till så många känslor och påminna en om stunder man kanske hade glömt. Jag vill ha möjligheten att visa mina barn och barnbarn vilka fantastiska människor jag fått lära känna och inte minst om alla äventyr som jag fått varit med om under min livstid.

 172. Jag vill helt enkelt vinna den för att jag länge behövt en kamera att filma med och en kamera som jag kan ta med mig lite överallt utan att behöva bekymra mig över en stor systemkamera som jag är alldeles för rädd om (eftersom jag lyckats ha sönder två objektiv hehe). Och dessutom är det ju ett plus att denna har HD-filmning också!
  Skulle bli sjukt, otroligt superglad om jag vann 🙂
  /Fanny

 173. Min fin fina kamera har just gått sönder, precis innan min syster skulle lära mig hur man fotograferar på riktigt. Hon är väldigt duktig och jag hade sett fram emot det så länge eftersom jag åker till Asien snart. Vill så gärna kunna ta fina bilder under resan för att göra ett album, men nu är jag helt utan kamera. Därför skulle jag bli himla glad om jag vann den 🙂

 174. Hej!
  Jag skulle vilja vinna den här kameran dels för att det verkar som en väldigt bra kamera, men också för att det är ganska klumpigt att ta med systemkameran (sen har jag en analog men den är svintung så det är också lite jobbigt att ha med). Jag är mitt uppe i tiden då man upptäcker saker och gör galna äventyr med sina vänner väldigt ofta, och det skulle vara guld att vinna den här kameran så man kan fånga de här ögonblicken och minnas dem i all evighet. 🙂

 175. Vet inte om jag kan delta om jag bor här på landet i finland.. Men skulle så hämskt gärna vilja delta om det fungerar! Just nu andvänder jag mig av en canon 1000D som är dels stor och klumpig och så har jag bara ett objektiv och det är jätte dåligt. Har så sällan med mig min stora klumpiga kamera så det skulle vara så händigt med en liten kamera som man kan ha med sig i handväskan. Pusshej !<3 p.s du tar otroligt fina bilder men hur många kameror har du egentligen ?(:

 176. Jag vill vinna den för att lat (motivationshandikappad!) som jag är så tycker jag ofta att det är jobbigt att släpa med en stor systemkamera överallt så denna skulle passa superbra! Dessutom är den en bra sak att ha att fota med medan man sparar ihop till bättre objektiv till systemarn, som jag gör just nu 🙂

 177. Jag skulle vilja vinna denna kamera för min systemkamera är så stor och klumpig, den börjar gå sönder också, den är flera år gammal. Objektiven är det detsamma med, men tonåring som jag är har jag inga pengar över till att köpa både en ny, smidig men fortfarande en bra kamera som gör lika bra ifrån sig som en systemkamera eller objektiv. Man tjänar inte så mycket pengar som 15 åring, sen är det toppen att ha med sig en lite mindre kamera när man sitter på hästryggen och ska ta en härlig tur i skogen och samtidigt kunna föreviga dessa stunder och minnen! 🙂 När jag läser om denna kamera verkar den vara bättre än min systemkamera.

 178. Jag vill jättegärna vinna en! Har bara min stora systemkamera och vill helst inte släpa med den på alla roliga saker jag och mina vänner gör, så därför blir det bara kassa mobilbilder vid sådanna tillfällen.. Denna fina sak vore perfekt!! KRAM

 179. Jag och tvilling syrran skulle vilja vinna kameran då vi just nu delar på en digitalkamera tillsammans. Vi har blogg båda två och tycker att det är kul att fotografera!.Hade varit jätte kul om vi vunnit! 🙂

  Ha det bra!:)

 180. Jag jobbar på ett rätt nystartat företag som bedriver drop-in tjänster i Stockholm, dropin nanny kallas det. Eftersom jag är med och bygger upp verksamheten och har ansvar för deras facebooksida vill jag också ha möjlighet att ta ordentliga foton. Dessutom vill jag använda kameran i mitt eget nystartade företag där jag nu håller på att starta en webshop och vill satsa på fina och imponerande foton.

 181. Hejsan,
  Om jag ska vara helt ärlig så är jag inte jätteintresserad av kameran själv, jag har redan en fantastiskt kamera som jag är supernöjd med.

  Men nu är det såhär att min syster ska ut och resa i Australien i fyra månader. Hon är på mig hela tiden om att "kan inte jag få ta med mig din kamera till landet down under?". Jag är lite i valet och kvalet om hon ska få ta med sig den eller inte, vill ju såklart att hon ska dokumentera och minnas allt hon upplevde när hon var där.

  Så därför skickar jag in en liten kommentar för att försöka vinna den här kameran och för att ge min syster en fin överraskning innan hon drar iväg.

  Det skulle betyda otroligt mycket för både mig och henne att vinna. Det blir en vinst för oss båda isåfall.

  /Lovisa

 182. Jag skulle vara mer än glad om jag vann denna kamera då jag blev rånad på min lilla digitalkamera när jag bodde i Barcelona. Dock hade jag min systemkamera också men det var för jobbigt att dra med den till stranden när man ville bada, eftersom rånrisken är ganska stor. Denna lilla skönhet skulle jag kunna bära med mig överallt, för snart ska jag ut på nya äventyr igen 🙂

 183. Jag ingen egen kamera har
  utan får bara låna från far.
  min egen dröm är att ha en sån kamera
  och jag lovar, bilderna kommer bli storslagna.
  jag kommer fota allt från höstens vackra löv
  eller kanske t om söta små små föl.
  Hoppas att du den riktiga vinnaren ska finna
  men visst hade det varit riktigt kul att vinna 🙂

 184. Hej på dig!
  [snälla läs igenom allt innan du tar bort detta, tack]
  Jättefin blogg måste jag bara få börja med att säga! 🙂
  Jag är med i en fototävling och behöver just din hjälp. Vinner man, så vinner man nya läsare till sin blogg och en länkning som denna tjej har i sin blogg.
  Och jag har typ inga som läser min blogg.
  Mitt tävlingsbidrag är nummer 5, längst ner.
  Så kommentera om just du tycker att min bild ska vinna.
  och rösta gör du här: http://juliaaj.blogg.se/2011/october/finalisterna.html

  Kram Tilda *

 185. Jag skulle vilja vinna kameran för att min systemkamera är klumpig och jag är dessutom så försiktig om den att jag knappt vågar ta med den någonstans. Det är därför lättare och smidigare att ha med sig en kompaktkamera när man hittar på spontana saker med vänner och familj.

  Det skulle därför vara hur användbart som helst att vinna denna. Dessutom har jag på senare tid börjat intressera mig för film och skulle tycka det var jätteroligt att även kunna filma min vardag, fotopromenader och roliga stunder 🙂

 186. Jag skulle väldigt gärna vilja ha en liten kamera som komplement till min stora systemkamera. Hur awesome skulle det inte vara med en liten systemkamera också då? Hade varit kul att prova ett annat märke än canon som jag är van vid.
  🙂

 187. Åh, om jag ändå haft en sån kamera när jag åkte till USA i våras. Då hade jag haft några fler kilo till övers i resväskan och hade kunnat shoppa några kassar mer än jag gjorde. Nästa gång jag drar på en tripp hade det suttit gött med en lättare och smidigare kamera utan att behöva gå ner särskilt mycket i bildkvalitet.

 188. Hej! Jag vill vinna denna kameran för att jag älskar att fotografera! Jag har tyvärr ingen kamera som jag kan filma, men jag vill jättegärna ha en, men jag har inte råd. Jag vill även kunna utvecklas en hel del som fotograf.

 189. Älskar din blogg och dina foton!
  Jag skulle vinna för att jag har inte själv råd till någon kamera och mina föräldrar vill inte köpa någon till mig. Jag går fotolinje så man är väldigt beroende av en kamera. Just nu får jag låna av skolan, men det är inte något man vill, man vill kunna ha en egen kamera och använda den när som.Jag älskar att fota, det är min passion. Vill bara ge mig ut i naturen just nu och fota dem härliga färgerna 🙂

 190. Jag skulle så gärna bli en stolt och duktig ägare till denna finfina kamera. Jag har aldrig haft råd att köpa en kamera å då jag just nu fick en ordentligt dyr mobilräkning ligger jag nu på minussidan (pengamässigt) dessutom har jag alltid varit estetiskt lagd men har aldrig riktigt våga utmana mig själv, rädd att göra fel. men nu är jag redo att bli duktiga på att fota! Hade blivit så otroligt glad om jag fick denna kamera! äger inte ens en digitalkamera .. finns inget härligare att kolla tillbaka på minnen genom bilder, men eftersom jag inte har en kamera är det mina vänner som har alla bilder.. Tack!

 191. Jag skulle vilja ha den där kameran. Så att jag skulle ha en mindre kamera att ta med när man åker någon stans, t.ex. till sjukhuset som jag snart har tillbringat 2 månader på med bara några nätter hemma eftersom jag har en infektion som inte vill ge med sig. Och eftersom jag tykcer om att fotografera kunde jag ju göra det på sjukhuset då när det inte finns mycket annat att göra.

 192. Å, perfekt! Går daglig rundt i fantastiske fotografier, men uten kamera å forevige dem med! Har rett og slett ikke råd til å kjøpe drømmekameraet.

 193. Det verkar ju vara en helt perfekt resekamera! Jag sålde min systemkamera och köpte en liten kompakt, för att smidigt kunna ha med i väskan på resa. Det är ändå bildkomposition som jag tycker är det roliga med foto. Fast... grymt med en så liten kamera som ger så bra bildkvalitet!

  Om jag vinner så lovar jag att börja fotoblogga från mina resor 😉 Ska till Bangladesh i december och någonstans (än så länge obestämt) över nyår. Japp, det är ett löfte!

 194. Jag skulle gärna vilja bli en ägare till denna kamera. Den skulle bli ett bra komplement till in stora klumpiga kamera som jag införskaffade för att "lära" mig fota. Dock är den så klumpig att det inte blir att jag tar med mig den ut. En liten kamera tar inte så stor plats och kan följa med i väskan på alla äventyr man åker på...

 195. Jag älskar att fotografera - och fotograferar väldigt mycket, hela tiden känns det som! haha 🙂 Jag har nu två systemare; en Canon 7D och en 40D - men jag känner att de är lite för stora för att ta med ut på olika utflykter och så vidare. Framförallt är jag väldigt rädd om dem, så de får ofta stanna hemma och jag ska någonstans. Hade varit roligt med en lite mindre systemare som jag kan ha med mig överallt! Jag hamnar nämligen ofta i situationer som denna "Åh nu skulle jag haft min kamera här!!" och så ligger den hemma på rummet... 😉

 196. Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna underbara kamera, inte till mig men till min lillasyster som nu går första året på media programmet, och som verkligen älskar att fota, ännu använder hon bara en liten digital kamera.. Skulle bli jätte glad ifall jag har den turen och vinner, och farmförallt så kommer jag ha en väldigt glad syster efteråt! Kram 🙂

 197. Ja, ja se ju att den där kameran skulle passa min hand som en strumpa på foten! Just därför skulle jag vilja vinna den. Sen ä de ju så att det är jobbigt att jämt släpa runt på systemkameran. Men eftersom att man är fotointresserad så vill man ju fortfarande ha den där snygga kvalitén på sina bilder. iPhonen räcker liksom inte alltid till vardagsbilderna. Det kan ju hända att just de där snygga motivet kommer fram eller att himlen är så otroligt underbar MEN man har inte med sig systemkameran just för att den är så jobbig att bära runt på jämt. Jag råkar ALLTID ut för det så skulle bli oerhört lycklig om den där kameran fick befinna sig i mina händer, som sagt den skulle ju passa min hand som en strumpa på foten!

 198. Jag har alltid velat haft en systemkamera! Nu mer än någonsin då jag och min sambo väntar barn. Vi vill ju ha fina foton på vårt barn, men just nu går alla pengar till andra saker som också är nödvändiga. (mer nödvändiga än en kamera enligt sambon...)

 199. Grymt! Jag skulle jätte gärna vilja vinna då jag har varit trogen med min Nikon D40 sen jag fick den i julklapp år 2008, den är ju lite stor och klumpig (speciellt för lilla mig som är en liten tjej på bara 1.50 cm!) och jag har inte råd att köpa själv då jag bor med min bror i en lägenhet och jag pluggar så ekonomin räcker inte till så mycket! Jag är väldigt insatt i fotografering och en liten och lättare kamera skulle vara helt underbart att äga för att kunna ta med den överallt istället för att bära med mig min kamera som jag har nu som har orsakat skador på min vänstra axel (eftersom jag låter den hänga på min vänstra axel och efter många timmars promenader så blir tyvärr musklerna lite skadade efter att ha varit där i 3 år...) Så det skulle vara jätte bra om jag hade fått chansen att vinna! Alltid spännande med nya kameror och att få lära sig någonting nytt, man blir som en ny fotograf igen med nya idéer!
  Tack så mycket!

 200. Gud vad kul 🙂
  Jag är med och min motivering lyder:
  Jag har ju senaste 2 åren blivit som många andra, en fototok. Jag har med mig kameran var jag än går även till Ica IFALL det skulle inträffa något som jag bara måste ha foto/film på. Om jag skulle vinna denna kamera så skulle jag faktiskt inte ha den själv, utan ge den till min pojkvän aka sambo då han själv har haft samma digitalkamera i 3-4 år och behöver en bättre då han för inte så länge sedan varit på konsert och festival och det blev tyvärr inte så bra bilder eller ljud på filmandet. Det skulle vara en så fin present till honom då han gjort så mycket för mig i alla år 🙂

  Tack och kram // Caroline

 201. Foto har kommit att bli mitt största intresse efter att ha föst det åt sidan i några år efter en misslyckad fotokurs på gymnasiet. Men så införskaffade jag mig en systemkamera och nu har jag äntligen börjat våga tro på att jag faktiskt kan ta grymma bilder - även om jag har väldigt mycket kvar att lära! Den här kameran skulle vara ett utmärkt komplement för att fånga lite mer spontana "i stunden-bilder" som jag vill bli så mycket bättre på!

 202. Jeg vil gerne vide cameraet fordi jeg virkelig har brug for en, da jeg lige har fået stjålet mit elskede camera, og har ikke nok penge til at købe et nyt 🙁 og min blog MANGLER et godt camera!!

 203. Min systemkamera, som mest ligger och dammar eftersom att den är lite för klumpig att ha med sig, skulle nog må bra av lite sällskap! Jag har inte riktigt känt mig motiverad till till att fotografera på ett tag, och jag tror en ny kamera skulle kunna bryta det mönstret! Jag kan se oss tillsammans på äventyr, festivaler, konserter, i främmande länder... Den skulle få uppleva mycket med mig helt enkelt! 🙂

 204. Jag har en Canon eos 1000d, som jag verkligen älskar, men tycker att den är jobbig att ta med sig överallt. Med kameraväskan och allt blir den rätt så tung. Jag älskar att fotografera, älskar att föreviga ett ögonblick. Det stör mig bara att jag inte alltid kan ta med den.
  Sedan tycker jag att det är riktigt roligt att filma, vilket jag inte kan göra med 1000d:n.

  Det skulle var riktigt roligt att vinna! Jag brukar aldrig vinna i tävlingar.

 205. Hejsan elin!:)
  Jag vill vinna kameran dels för att jag delar en digital kamera med min tvillingsyster (dock har hon tappat den i golvet så den är full med repor)och sen så är det jobbigt när vi båda behöver den, den slutar alltid med att den ena blir sur på den andre för att den inte får kameran när den behöver. Sen så fick jag låna skolans canon i en vecka, och vilken skillnad jämfört med min lilla digital kamera! dock fick jag bara ha den i en vecka..så hade jag vunnit denna super fina kamera hade jag varit världens lyckligaste och även gått framåt med min fotograferande! 🙂 håller tummarna . kram! (e mail: [email protected])

 206. jag är med och jag skulle vilja vinna kameran för att då kan jag ge den till julklapp åt min mamma,hon har alltid velat ha en bra kamera och eftersom jag inte har råd att köpa en bra kamera till henne så skulle jag bli jätte glad om jag skulle vinna en kamera! 🙂

  har gillat på bloglovin 🙂

 207. har en lillasyster som verkligen älskar att fota precis som jag, hon är som en mini me kan man säga. Tar jag fram kameran och börjar fota så vill hon också, men vi har ingen bra kamera till henne hemma förutom en digital kamera.. men den dör oftast hela tiden.
  Så hade varit en perfekt julklapp till henne från mig nu till jul

 208. jag skulle jätte gärna vilja vinna kameran! ^^
  Jag har en systemkamera som jag går runt och fotar lite med (har precis börjat fota). Men det är så jobbigt att ta med hela stora kameraväskan (haha, lite lat...) när man bara ska ut och cykla en runda eller någonting. När jag inte har med mig systemkameran så kommer det ALLTID något jag vill fota... Så om jag vinner denna lilla mini-kamera så skulle jag ju alltid kunna ha med den! 😀
  Skulle vara jätte roligt om jag vann, så nu är det bara att hålla tummarna! 🙂

 209. Om jag skulle vinna denna kamera, skulle jag ge den till min syster! Hon tjatar hela tiden om att hon vill ha en systemkamera, precis en sån som jag har. Hon har själv inte råd med en kamera, eftersom hon går i skolan, och inte jobbar. Skulle betyda så himla mycket för både henne och mig om jag skulle vinna denna! Hon fyller dessutom år idag, så vad skulle inte passa bättre med en kamera i present? 🙂

 210. Jag skulle jättegärna vilja vinna denna kameran. Jag skulle då gett den till min mamma, för att hon älskar att fotografera men orkar inte alltid släpa på en riktig systemkamera, så därför har hon ingen. Jag skulle blivit så himla glad om hon hade fått den eftersom att jag och min syster alltid får fina presenter av henne, men det är inte ofta vi har råd att köpa något riktigt lika fint till henne. :/

 211. Godmorgon!
  JAg är ett stort fan av att vara ute ocg går även ett gymnasum där vi är mycket ute. Och eftersom vi är ute på många långa turer där vi bär med oss allt ill man nju mer än gärna ha med sig kameran. Men att släpa på systemkameran blir ganska drygt i längden den är tung och så vill han inte gärna ha den hängade runt halsen om man skulle stöta i en sten eller tappa den i jokken man vadar över. Därför hade det varit perfekt med en lite om smidig kamera som man hinner fånga alla underbara ögonblick man vill minnas!

  Kram Emma 🙂

 212. Just nu är jag i stort behov av en kamera att ta BTS bilder med men som andra också kan använda lätt om det behövs. Denna skulle passa perfekt. Avancerad nog för mig, men enkel nog för andra att klara av!

 213. Oj, vad många som vill ha den kameran! Så även jag naturligtvis. Jag har en canon 1000D eftersom jag inte kan kosta på mig något mer. Jag är ute mycket i fjällen och min canon släpar jag nästan alltid med mig, men den är känns för stor och klumpig för vissa tillfällen. När jag åker slalom t.ex. vill jag kunna stoppa ner kameran i fickan då jag inte fotar. Och när jag reser. Och när jag är ute med katterna i skogen. Och när jag träffar vänner. Det finns många tillfällen då min kamera känns för stor. Bl.a. därför skulle jag vilja vinna.

  Om jag vinner kan du dessutom följa resultaten i min blogg, det vore väl nåt?! 😉

 214. Jag vill vinna eftersom mitt intresse för foto bara blir större och större och därför kan det ju vara bra att ha två stycken kameror som man kan välja på en är lite mindre och den andra är en aning större. Jag har alltid önskat mej en sån här kamera som inte är så klumpig! Den där kamera är ju också väldigt bra och den som vinner borde vara väldigt lycklig i såna fall. Jag hoppas jag vinner och skulle vara hur glad som hälst!

  Jag har gillat på bloglovin!:)

 215. Jag skulle jätte gärna vilja vinna kameran eftersom jag tycker det är så hemskt roligt att ta kort. Jag älskar att ta kort på typ fester, satt man kommer ihåg det liksom, mer än i minnet, grejen är bara den att min kamera som jag har just nu inte är så värst bra. Du får en bra bild 1 av 20 typ.

  Så den enda gången jag använder kameran är när jag ska knäppa kort på mina naglar som jag sedan lägger upp på bloggen. Skulle vilja använda kameran till så mycket mer. Men med en students ekonomi så kan man inte bara gå och köpa sig en bra kamera.

 216. Jag ska flytta till USA i Januari och plugga fashion design and merchandising 2år i Los Angeles och 2år i New York. Det kommer bli ett väldigt stor äventyr och jag vill kunna visa alla här hemma hur fantastiskt jag har det. Nu är allt som saknas en kamera 😉

 217. en kamera hade varit perfekt då vi, jag och min sambo, precis köpt två fantastiska kattungar som vi gärna skulle vilja ha fina foton på. Du vet väl exakt vad jag menar, Diesel!

 218. Jag vill fånga de ögonblick i vardagen som oftast går förlorade pga av att jag inte haft en kamera. Att fota något vackert som barn som springer och leker och jagar en katt som om det var det mest roliga i hela världen. Eller när mina morföräldrar sitter och dricker kaffe och pratar om hur det var förr... sådant som man vill göra starkare än bara ett minne i bakhuvudet, utan även ha något att titta tillbaka på senare och minnas och berätta om.

 219. Jag skulle vilja vinna denna kamera för att jag har aldrig ägt en kamera förut(förutom familjens, vilket spelar ingen roll :P)Jag äger direkt ingen nytt (elektronisk) förutom min mobil som är 8 år gammalt. Jag har önskat mig en systemkamera i två år nu, men brist på tid och pengar kommer jag inte få den fören om några år. Jag har blivit fotointresserad på senaste tiderna och det skulle vara väldigt trevligt ifall man kunde börja någonstans. Om några år så kommer jag köpa en Canon EOS 550D 🙂

 220. Hejhej!
  I maj nästa år åker jag till London. Det är en resa jag planerat länge, har alltid varit fascinerad av England, och nu snart är det äntligen dags! Det enda som saknas för att resan skulle bli komplett är, ärligt talat, den här kameran så att jag kan ta kort och minnas allt lika vackert som det var(som jag hoppas det blir).
  Ha det bra!//Tora

 221. HEJSAN Elin!!
  jag skulle hemskt gärna vilja vinna den här kameran eftersom jag själv inte har råd att köpa någon kamera. samtidigt som jag går på ett gymnasium med inriktning för foto, så är det förmodligen en självklarhet att jag borde ha en kamera. men jag har aldrig haft råd att köpa någon. så om jag vann den här underbara kameran skulle jag inte behöva få hitta andra sätt för att få möjligheten att fota!
  hoppas jätte jätte mycket att jag vinner:D
  kram<3

 222. Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna kamera för att jag behöver en liten kamera, som tar väldigt bra bilder som man kan ta med sig överallt. Jag har länge velat köpa en bra kamera som är i mindre format men har inte haft råd. Jag skulle behöva en som jag kan ta med min när jag reser, träffar kompisar, går på stan och gör roliga saker så jag kan ta bra bilder till att fylla ut min fotovägg, kram

 223. Vad roligt med en tävling! 🙂
  Här kommer mitt bidrag 😀

  En liten kamera i pocketsize,
  men ändå med finesser som är nice.
  Det är faktiskt vad jag behöver,
  för foto är något som gör att jag glöder.
  Min stora kamera är besvärlig att kånka
  och att köpa en liten också!? - Det kan inte min plånka…
  Att vara student är ju ändå himla kul
  men allt man önskar kan man ju inte hoppas på till jul.
  Vill du vara en novembertomte för mig,
  så gör du mig till världens gladaste bloggtjej!

 224. att fotografera har alltid varit något jag tycker är jätteroligt! att vinna en systemkamera vore guld värt för mig pga att jag inte har råd att köpa en själv och fotofrafering håller jag på med varje dag! därför bore jag vinna
  din bligg är jätteinspirerande!
  kram

 225. Har aldrig testat Sony som kamera men skulle gärna vilja göra det. Vad kan då vara bättre än att vinna en? Sen att kameran är otroligt snygg och verkar grym gör ju bara saken bättre.

 226. Jag skulle vilja vinna kameran för att jag skulle kunna ta med den överallt och fånga allt som jag skulle vilja ta kort på när jag är ute bara vanligt, som jag oftast tänker ,nu önskade jag att jag hade kameran med mig.

 227. Jag skulle vilja vinna för att min älskade systemkamera gick söner när jag var med om en bilolycka, jag hade turen att klara mig men kameran gick tyvärtr sönder. Som vanligt brukar jag ha med mig kameran överallt men nu när den är trasig får jag nöja mig med mobilkameran.

  kram, Maja

 228. Jag skulle vilja vinna denna kamera för min gamla kamera har gått sönder och jag har varken råd att lämna in den på lagning eller köpa en ny... och jag älskar att fotografera, så det känns som om jag har ett jättehandikapp nu som inte kan uttrycka min kreativa sida och fotografera eller likande..

 229. Hej, jag vill vara med och tävla!
  Min motivering är att om jag vinner denna tävling, går kameran till min lillasyster händer. Hon vill jättegärna ha en egen systemkamera och jag vill gärna henne en kamera, men jag kan inte för jag har inte råd. Men det är något hon verkligen önskar 🙂

  Håller tummarna och hoppas! 🙂

 230. Jag och min familj äger en nikon D80, älskar kameran! Vi var super nöjda tills vi såg att D90n kom ut.. Vi kan nämligen inte filma med våran som man kan med D90n...
  Att filma är något som jag tycker är superkul! Spelar egentligen ingen roll vad det är jag filmar, jag älskar det oavsett vad!
  Och HD-filmning i en såpass liten kamera känns som det skulle passa mig helt utmärkt.
  Drömmen är att skapa en grym snowboard film!
  Att fota med så känns denna kameran också som en grymt bra kamera!
  Så, för att förverkliga min drömmar om att skapa en snowboard film så tror jag den här lilla godingen skulle hjälpa mig väldigt mycket!

 231. Hej!

  Brukar inte ha så tur, men försöker ändå.
  Jag vill egentligen vinna kameran så min lillasyster kan få den.

  Eftersom du själv har ett syskon som du står väldigt nära o som är din bästa vän så vet du säkert hur det är.

  Saken är den att jag även precis fått veta att jag ska bli moster och ska bli så spännande!! Därför vill jag att hon ska ha en bra kamera att fota med, så jag får se fina bilder på bäbisen när hon tyvärr bor i ett annat land :/

 232. Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna kameran! Det är så otroligt tung och opassande att ha med sin systemkamera med olika objektiv osv ibland. Det skulle passa utmärkt med denna när man ska någonstans och måste bära på den! Systemisen är oftast för tung... Skulle vara världens gladaste om jag fick vara ägaren till denna kameran. Och dessutom skulle det vara roligt att pröva en annan sorts kamera, och att få ha en alldeles egen (har alltid fått min pappas gamla eller delat med honom). Jag brinner för fotografering! Kram!
  (gillar inlägget på bloglovin)

 233. Fotografering är det bästa som finns. Att tillslut få fram den där bilden som förmedlar precis den känslan man vill locka fram är verkligen.... magiskt. Jag har länge velat ha en lite mindre kamera som får plats i handväskan så att man inte missar den där fantastiska platsen bara för att min välanvända Canon 450d inte får plats.

  En smidig och liten kamera som man ändå kan använda till så mycket! Inspelningsfunktionen skulle också användas flitigt eftersom jag gillar att fånga stallets hästar och ryttare på bild. Att filma dem vore ännu häftigare!

  Andas djupt, sök frid!
  /Sara

 234. Jag vill vinna en kamera för att jag just nu håller på att spara till en systemkamera. Men det är inte lätt när man går i skolan och inte tjänar pengar. (Jag har gjort lite små jobb men de pengarna måste jag lägga till framtida studier). Jag tycker det är så häftigt att man kan ta så fina bilder. Men man måste ju lära sig också(kamera gör ju inte allt jobb). Jag skulle jättegärna vilja vinna kameran (den verkar smidigare än en sysytemk. också) för att jag vill lära mig att foto och ta fina naturbilder 🙂

 235. Jag vill vinna denna kameran för då kommer jag lätt kunna fånga alla saker i vardagen och det blir hur bra bilder som helst. Man ska ta mer bilder i vardagslivet för det är det man glömmer av lättast.

  Jag kommer att använda den varje dag, och ta skojiga bilder.

 236. Ja men jag kan väl prova och tävla för en gångs skull jag med 😀
  Min motivering är att jag vill ge denna kamera till min kompis Frida, som hjälpt mig renoverat huset. Hon har tjatat länge nog nu om att jag ska hjälpa henne att välja ut en kamera, men det vore ju grymt att ge en till henne som tack 🙂 Eftersom hon ställt upp dag och natt helt gratis!

 237. Skulle verkligen, verkligen vilja vinna den där kameran! Min systemkamera är alldeles för otymplig för att dra med sig överallt, så då är det väldigt många tillfällen som jag skulle vilja ha foton från, som jag helt enkelt inte har. Jag har också nyligen startat en fotoblogg, och då kan det krävas att jag skapar mycket nya bilder, så att jag har något att uppdatera om.. Så en kamera som kan följa med mig överallt i mitt liv vore den perfekta lösningen! Håller tummarna, stenhårt!

 238. hej ! jag skulle vilja vinna denna för att mitt objektiv till min systemkamera just nu är ur funktion och tills jag har råd att köpa ett nytt eller laga det jag har så skulle jag behöva något annat än min mobilkamera.. inte den bästa kanske! Den här kameran har jag kikat på ett tag och varit jäkla sugen på, så det vore ju hur kul som helst om jag fick vinna den 😀

  tack för en grym blogg ! kram maggan

 239. Hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna den kameran för att jag ska slippa dra med mig min klumpiga kameraväska varje gång jag går någonstans. Jag är absolut en sådan person som fotar och dokumenterar allt som jag tycker är värt det. De gångerna som jag har velat fotat men inte tänkt på att ta kameran med mig är otaliga. Därför tycker jag att kameran skulle sitta fint i mina skapar-händer. Jag har funderat länge på att köpa något liknande men i slutändan så har jag tänkt om och valt att lägga pengarna på det som behövs som bl.a mat till mig och min familj.

  <3 Kram Stephanie

 240. Jag älskar att fotografera fast jag mestadels har på auto :)och trycker av. Men ute i naturen finns så otroligt mycket att fota och det gör att jag ofta har kameran med mej. Nu är det så att det är en tung jäkel jag slarvar omkring och dessutom både hund och koppel. Så en liten smidig vore rena himmelriket! Håller tummarna, please!
  Kram/Anette

 241. Jag vill vinna den här kameran för att det händer ofta att jag är ute och fotar event som inte tillåter systemkameror, därför skulle en liten söt som denna vara perfekt att använda vid sådana tillfällen. Sedan skulle det förstås underlätta ibland att bara bära på en liten kamera och lämna den stora hemma... 😉

  Tack för en superbra blogg!

 242. Jag skulle gärna vilja vinna den! 🙂 Jag har ingen mindre kamera än systemkameran. Jag känner att jag behöver en lite mindre vid speciella tillfällen då man inte vill bära på sin stora kamera.

  Jag har gillat på Bloglovin

 243. Åh underbar!
  Jag skulle vilja denna kameran då den är perfekt att filma när min nyfödda kusin tar sina första steg och allt mysigt som han kommer göra! Och sen så älskar jag att fota och min kamera har gått sönder och har inte direkt råd att köpa ny :/

 244. Jag skulle vilja vinna kameran eftersom jag alltid drömt om att utveckla min kreativa sida inom foto men aldrig haft råd med en riktig systemkamera. Jag pluggar PR/marknadsföring i Jönköping och hade velat använda egentagna vackra foton som komplement till den grafiska formgivningen jag gör.
  Med vänliga hälsningar, Hanna

 245. åh vad kul men en sån här tävlig, jag skulle vilja vinna denna kameran så att jag kunde ta med en lite mindre kamera än min systemkamera när jag ex, ska ut på stan, det blir inte lika tungt och man får ändå bra bilder! Mycket roligare än att ha med små skruttiga digitalkameror/mobilkameran.

 246. Åååh det är inte sant, en kameratävling?!? Jag har funderat och funderat på att köpa en kamera (utöver min mobilkamera) och nu när jag ÄNTLIGEN bestämt mig går jag till tandläkaren och tadaaaa... Måste OPERERA ut en visdomstand som kostar endast 3000 kr för att komma åt att laga tanden som är dold av visdomstanden á 1000 kr till.... Pang bom där sprack den kamerabudgeten för min pinsamma studentinkomst 🙁 Skulle vara evigt tacksam om jag vann!!

  Hoppar in och gillar på bloglovin på en gång!

 247. Åååh det är inte sant, en kameratävling?!? Jag har funderat och funderat på att köpa en kamera (utöver min mobilkamera) och nu när jag ÄNTLIGEN bestämt mig går jag till tandläkaren och tadaaaa... Måste OPERERA ut en visdomstand som kostar endast 3000 kr för att komma åt att laga tanden som är dold av visdomstanden á 1000 kr till.... Pang bom där sprack den kamerabudgeten för min pinsamma studentinkomst 🙁 Skulle vara evigt tacksam om jag vann!!

  Hoppar in och gillar på bloglovin på en gång!

 248. Åååh det är inte sant, en kameratävling?!? Jag har funderat och funderat på att köpa en kamera (utöver min mobilkamera) och nu när jag ÄNTLIGEN bestämt mig går jag till tandläkaren och tadaaaa... Måste OPERERA ut en visdomstand som kostar endast 3000 kr för att komma åt att laga tanden som är dold av visdomstanden á 1000 kr till.... Pang bom där sprack den kamerabudgeten för min pinsamma studentinkomst 🙁 Skulle vara evigt tacksam om jag vann!!

  Hoppar in och gillar på bloglovin på en gång!

 249. Jag befinner mig för tillfället i USA. Jag har en grymt bra systemkamera som jag älskar, dock kan jag inte alltid ha med den överallt och missar därför många underbara tillfällen, platser och människor att fota. This is once in a lifetime experience-resa, inte vill jag väl då missa att fota allt som kommer i min väg? Därför vill jag vinna kamera, så jag kan fånga varenda litet ögonblick.

 250. Min stackars systemkamera vill inte fungera ibland och batterierna går ut väldigt snabbt efter man fotograferat i en hel dag.
  Så därför skulle jag vilja ha en reservkamera.
  Som jag kan ha i väskan hela dagen
  Så jag fånga rätt ögonblick på bild
  Så att jag inte behöver bära runt på en tung kamera, vilket jag heller inte får.

  xx

 251. Jag skulle så gärna vilja vinna!
  Jag är väldigt intresserad av av fotografera, men har bara min dåliga mobil att ta kort med. Det vore så kul att få en riktigt bra kamera för en gång skull! Jag har länge velat ha en bra systemkamera.
  😉

 252. Hejsan! Jag är gärna med och tävlar. skulle jättegärna bli bättre på att fota och så, men har inte pengar att lägga på en systemkamera. Jag har redan en kamera men den är inte så bra så därför vore det perfekt om jag fick en sådan kamera 🙂
  //Moa

 253. Jag vill vinna kameran så att jag kan ta bilder i fin kvalitet av min dotter även utan för hemmets fyra väggar. Systemkameran blir allt som oftast en pryl för mycket att dra med sig när man ska ha barn, barnvagn, skötväska och allt där till med sig ut genom dörren. En sån här fin liten kamera skulle vara perfekt att få ner i skötväskan. Och lillan skulle bli förevigad på så många roliga ställen!

 254. Hej-hallå!
  Äntligen en tävling där man kan vinna en kamera (okej, det kanske finns på andra bloggar, men nu såg jag det här)! Jag skulle vilja vinna den kameran för att jag älskar att fota (haha, konstigt!). Men nu är bara problemet det att min mamma har en bra kamera, och den lånar jag hela tiden när jag ska fota, ung. varje dag alltså, och hon behöver den i sitt jobb. Så när hon sedan ska ta fram kameran så är den urladdad, och ibland kan hon inte ens hitta den för att jag lagt den inne på mitt rum. Dessutom är den kameran ganska gammal, den var väldigt bra på sin tid kan man säga. Men idag är den nog en medelklass, men mamma är inte fotograf, bara konstnär, så hon behöver bara en kamera som kan fota hennes former (det är det hon gör; former). Så kameran man kan vinna här, skulle vara en perfekt kamera för mig! 🙂 Jag siktar så klart på att köpa en grymme-bra senare när jag blivit en vuxen dam, men just nu skulle den här kameran vara... ALLT! 😀
  Har alltid velat fota månen, har försökt med okej resultat, men skulle vara bättre med den här kameran. Närbilder är ett av det jag gillar att fota mest, och det skulle bli så grymt bra bilder med en ny, bra kamera!
  Och min lillasyster kunde KANSKE få låna den och spela in filmer, hon tycker det är kul. 🙂 Och sedan vill jag bara bli bättre och bättre på att fota!
  Nu har jag snackat länge! Så skulle bli en gryyyyymt glad chey om jag vann! 😀 😉

  //Tilly

 255. Jag skulle vilja vinna denna kameran för att ge den till mina föräldrar! Mamma & pappa älskar att fota! Jag har sagt att dom gärna får använda min systemkamera men dom förstår inte hur man ska göra med alla intällningar... Och varenda digitalkamera dom har köpt har bara varit konstiga & dåliga även fast dom har betalat mycket pengar för dom... Så det skulle kunde vara underbart att få dom att få upp hoppet om kunna ta fina familjebilder igen!
  - Har även gillat på bloglovin!

 256. Jag fotar just nu med en nikon, Men känner att den är jobbig att släpa runt på jämt! dessutom går det inta att ha med sig en så stor till stallet heller. Så därför skulle jag vilja vinna. Jag tror att jag skule fotografera mycket mer om jag har en lite mindre och behändig kamera som jag kan ta med överallt!

  (gillat inlägget på bloglovin.)

 257. Jag har redan en Sony systemkamera som jag älskar, men den är stor och jobbig att bära runt på... Denna skulle vara riktigt perfekt och jag har faktiskt funderat på att köpa en!

 258. Jag skulle vilja vinna kameran eftersom jag älskar att fota men just nu så har jag bara en liten kamera som inte är speciellt bra. Och ja.. Min plånbok råkar gå på diet..

 259. Hej!
  Jag skulle vilja vinna kameran för att jag har hört så mycket bra om den och det skulle vara jätte smidigt att ha med den i väskan. Jag vill också bli bättre på att fotografera och med dendär kameran skulle jag få mycket mer motivation att bli en bättre fotograf. 🙂

 260. Jag skulle vilja vinna kameran eftersom jag har en systemkamera men den är så jobbig att ta med överallt. Tex. nästa vecka då ska jag till Stockholm då vill man ju fota mycket! 😀 kram

 261. Jag skulle vilja vinna för att min kamera så fint fick fötter inne i en butik och hamnade i nån annans klåfingriga små händer, hoppas personen i fråga får någon slags förbannelse för den fräcka kamera stölden av både väska kamera minneskort... 🙁

 262. Jag skulle vilja vinna denna kameran för den kameran ja har nu är så klumpig att ha med sig sen har jag aldrig vunnit någon tävling! 🙂

 263. Att bejaka konsten kan vara svårt
  Livet som fotograf är mycket hårt
  Släpa på kamera, stativ och blixtar
  Man får vara glad om ryggen det fixar
  Allt för att bilden ska bli perfekt
  Men är det värt det om kroppen blir defekt?
  Tänk så smidigt det vore ändå
  Om grymma kameror kunde va små
  Sony har svaret på min gåta
  Med en NEX-5n blir det en fröjd att plåta!

  Hoppas på all tur i världen, och har gillat på bloglovin.

 264. Jag skulle vilja ha denna kamera för jag har i flera flera år velat ha en bra filmkamera som man dessutom kan fota med och ha med över allt, men har tyvärr inte råd att köpa någon. Därför vore det en dröm som gick i uppfyllelse om jag skulle vinna denna kamera. Då skulle jag kunna börja filma, vilket jag absolut älskar..och dessutom kunna fota precis när och var jag vill. Nu håller vi tummarna <3

  Har även gillat inlägget på bloglovin' nu 🙂

 265. Åhh en helt underbar kombination av litenhet och system, precis vad jag har drömt om!!
  Nu växlar jag mellan min klumpiga system (som är jättebra men följer alltför sällan med pga storlek) och Iphone (som alltid är med men som inte tar några höjdarbilder). Så jag önskar mig en sådan just för att alltid kunna ha den med mig på alla resor och i vardagen utan att tumma på kvalitén. Tänk att alltid få ha en bra kamera till hands... Hade varit helt underbart för en fotogalning som jag!

 266. En liten pocketkamera av kanonkvalité har man väl alltid användning av. Tänk så mycket lättare (i dubbel bemärkelse) fotolivet skulle bli.
  Varför jag ska vinna? Tja, min motivering är väl förmodligen lika bra eller dålig som alla andras, så därför kan det lika bra bli jag 🙂

 267. Jag skulle vela vinna kameran eftersom jag vanligtvis fotar med en Nikon systemkamera, men när jag är med mina vänner brukar/kan jag inte ta med den eftersom de inte är intresserade av fotografering, utan alla fotograferar med kompaktkameror. Systemkameran är stor och svår att ta med sig eftersom den tar så stor plats och jag får inte heller bära omkring med den utan att ha med en väska eftersom den också tillhör mina föräldrar och de är rädda om den. Därför brukar jag oftast låta bli att fotografera tillfällen när jag är med mina vänner som t.ex. födelsedagskalas, kvällar, övernattningar, äventyr osv. (det är ju synd), men om jag hade denhär kameran skulle jag smidigt och på mitt sätt ändå kunna fotografera tillsammans med mina vänner utan att skiljas ur och inte heller behöva ha en enormt stor resväska med mig när vi reser (om jag nu tar med den på resan). Dessutom skulle jag få många fina minnen att titta på när jag blir äldre. Om jag hade råd skulle jag självklart köpa mig en sådan kamera, men nu råkar det vara så att jag studerar och inte helt enkelt har de pengarna. 🙂

 268. jag har en canon eos 1000D, den tar jättebra bilder! men eftersom den är så stor skulle jag vilja ha en mindre som man kan ha i en lite väska,

  ps. Din blogg är grymt bra! 🙂

 269. Är 18 år och ska flytta till Australien snart har ingen egen kamera och det skulle vara så sjukt kul att kunna dokumentera allt här hemma och där borta. Är också super intresserad av foto men har aldrig haft chansen att utveckla det.
  Tack för den här möjligheten och måste säga att din blogg kicks ass! 😀

 270. Ända sedan jag gick foto på gymnasiet har jag velat äga en BRA systemkamera. Dessutom gick min digitalkamera sönder i somras, så det enda jag numera har att fota med är min smartphone-telefon. Hade varit helt underbart att ha en liten mini systemkamera att bära med sig i vinterns äventyr!

 271. Åååh jag hade veeerkligen behövt en ny kamera. Jag har haft min i 4 år (en 350d) nu och den var begagnad när jag köpte den. Jag känner inte att den räcker till riktigt längre till studio och fotojobb. Hade jag haft råd hade jag gärna köpt en ny men tyvärr räcker inte pengarna till. Vill gärna ta mitt foto till nya höjder och utvecklas och det är jobbigt att "sitta fast" och inte komma någonstans med det enda man känner att man är skicklig på 🙂

 272. Sicken tävling! 😀
  Jag borde vinna för att jag är Jkpg-bo i mitt hjärta och för att jag för 1,5 år sedan sålde min första system, min nikon, för att jag var i behov av lagliga snabba cash. Nu tar jag bilder med en canon-kompakt och även om den är canon så finns det inte så mycket manuellt att jobba med, ibland känner jag att jag kan göra mer med min iphone...Så därför ska jag vinna, för att få uttrycka min kreativitet i väntan på att jag lyckas spara ihop till lägenhet och canon 600d 😉
  Heja håve.

 273. Det är svårt det här,att komma på en motivering.
  Men efter jag funderat en stund så kom en bild av min bror upp i huvudet.
  Och jag skulle vilja denna kameran pågrund av att han snor alltid min kamera,och han älskar att fota med den,han fotar allt som rör sig! Och det är roligt att se!
  Vi bråkar ju som alla syskon,men man vill även ge sina syskon det dom önskar sig. Så jag tyckte denna tävling för klockren,det är värt ett försök helt enkelt!

 274. Min motivering till varför jag ska vinna är: att jag är gravid, har varit på jakt efter en mindre kamera fast som ger bilder i bra kvalité när lillen kommer. Det är inte alltid lätt att bära med en stor systemkamera när man väl vill fånga vissa ögonblick med en liten plutt. Jag hoppas att jag vinner, en bra kamera som ska fånga livets underbara ögonblick! <3

  Kram/Vesna

 275. Jag älskar fotografering och allt som det innebär. Känslan att kunna dokumentera alla stunder i sitt liv, de vacra lika mycket så som det inte så vackra. Jag hade en nikon d80 som blev stulen i sommras och den innehöll en underbar Amsterdam resa som jag nu bara har mentala minnen av. En ny kamera nan inte ersätta gamla bilder men det skulle göra mig väldigt mycke gladare. Hoppas att jag skulle kunna åka till Amsterdam m, igen

 276. Ska jag vara ärlig så vill jag vinna den här kameran egentligen för egoistiska skäl. Jag vill kunna fota med en enkel, liten men bra kamera.

  Jag vet att min mamma skulle bli väldigt glad över ifall jag vann den här kameran eftersom hon ständigt tjatar på mig att jag ska fota henne (hon har alltid massa knasiga idéer som hon vill att jag ska fånga på bild).

  Det är min främsta anledning, puss!

 277. Jag är definitivt med!
  Motivering: Jag önskar mig en kamera! Men jag behöver verkligen en ny telefon, och då vet jag att jag inte kommer få en kamera på länge. Och det står jag inte ut med! Plus att jag fotar väldigt mycket, älskar att fota! Kram!:) Jag följer dig på bloglovin också!:D

 278. Jag skulle jättegärna vilja vinna denhär! Om jag skulle "orka" hade jag haft med min systemkamera överallt, men med tiden har det blivit mindre av det eftersom det blir jobbigt att bära på en stor, tung väska i längden och samtidigt vill jag kunna göra roliga saker utan att vara rädd om att min dyrare system och nått objektiv på nått sätt skulle gå sönder eller tappas bort.. Så därför vore det sjukt skönt att ändå kunna ha en Bra kamera (som också är liten, enkel & kan användas manuellt och som lätt kan läggas i skol/handväskan) med sig varje dag man går ut och inte är säker på vad som kommer hända 🙂

 279. Jag är med, har gillat inlägget på bloglovin 😉

  Jag tycker att just jag ska vinna eftersom jag har velat ha kameran ändå sedan du visade din första video med det, ägde verkligen! Blev helt fast över att den kunde fokusera medans den spelade in. Själv kan jag inte filma med min systemkamera, känns lite surt.. Förut brukade jag låna min lillasyrras kompaktkamera för att filma, men den har gått sönder så ljudet funkar inte. Så jag kör på webbkamera istället, en sån som sitter i datorn, inte så kul att släpa med sig datorn om man vill ut och filma precis.. Guud jag kan bara tänka mig hur bra det skulle bli om jag hade den där. Även praktiskt om man ska iväg också, ibland brukar jag strunta i kameran och lämna den hemma eftersomm den är så stor. *Aja, hoppas jag vinner! Puss <3*

 280. igen och jag hoppas att denna kamera följer med mig dit 😉 älskar din blogg kraaaam!! (ursäktar att det råkade bli flera inlägg, min dator är knasig)

 281. Super fedt konkurrence, jeg vil rigtig gerne vinde kameraet! Jeg rejser ret meget, og jeg elsker at fotografere, men alligevel får jeg aldrig taget ret mange billeder, når jeg er i udlandet, for mit spejlrefleks er så stort og tungt at slæbe rundt på. Det er rigtig ærgerligt, og med en nyt og mindre men stadig godt kamera som det her, ville jeg helt klart fået taget mange flere billeder! Hvilket ville være skønt, for jeg ærgrer mig hver gang jeg ser noget at fotografere, men ikke har mit kamera med, fordi det er så stort 🙁
  Og så er Sony mit ynglingsmærke!
  - Ida / couturexx.blogspot.com

 282. Jag skulle vilja vinna eftersom det vore bra att ha en liten kamera till hands då man t.ex. är ute på stan. Det är, som du vet, ganska tungt att gå okring med en normalstor systemkamera i väskan. Det vore alltså alldeles ypperligt att ha en liten kamera till hands då det behövs.

 283. Vad roligt, jag fotar väldigt mycket och har alltid tyckt att systemkameran är för klumpig och då jobbig att ha med sig när man tex är med kompisar eller går på stan. Det hade därför varit kul om man hade en grym kamera som inte är lika klumpig men som man ändå kan ta gryma bilder med.
  Btw, jag tycker din blogg är jätte bra och jag har fått jätte bra idéer och fototips från den 😛 fortsätt så, kram becka!

 284. Vad roligt, jag fotar väldigt mycket och har alltid tyckt att systemkameran är för klumpig och då jobbig att ha med sig när man tex är med kompisar eller går på stan. Det hade därför varit kul om man hade en grym kamera som inte är lika klumpig men som man ändå kan ta gryma bilder med.
  Btw, jag tycker din blogg är jätte bra och jag har fått jätte bra idéer och fototips från den 😛 fortsätt så, kram becka!

 285. Jag skulle vilja vinna den här kameran av hela mitt hjärta, för att i min tur ge den som födelsedagspresent till min älskade lillasyster. Hon fyller nio år den första november och har själv bara en liten skruttig kompaktkamera som t.o.m har problem med skärpan. Dessutom driver hon en liten pysselblogg och hon är verkligen fantastisk med pyssel och allt dess innehåll. Det som är synd är att hon dock sparar pengar till annat och därför inte prioriterar kameran först. Jag har dock velat ge henne den ultimata presenten för hur mycket vi än bråkar, så älskar jag henne hur mycket som helst i grund och botten. Det skulle betyda att det blev bra bilder och som tur är har vi Adobe Photoshop CS5 så att vi kan redigera bilderna så att hon blir nöjd. Det kanske låter lite bortskämt men jag hoppas ändå på att vinna tävlingen. Min älskade fina lilla syster (ja, Elin, du har ju en syster så du förstår nog vad jag menar trots att man kan tjafsa) är värd det bästa och jag hoppas på att få chansen att ge henne den här kameran.
  ("Gillning" av inlägget på Bloglovin' är redan klar!)

  Ha en bra dag!
  Kram, Maja

 286. Hej Elin!

  Jag är bara 12 år, och min dröm är att bli fotograf! Men det enda problemet till att jag inte kan utvecklas så bra är att jag bara har en liten kompaktkamera. Den tar hyfsat bra bilder, men jag kommer liksom inget vart. Jag vill ha mer funktioner och mer utmaning! Jag vill kunna utvecklas mer, och det spelar ingen roll om jag får en bättre kompaktkamera eller en systemkamera. Men jag vill som sagt ha utmaning inom mitt fotograferande, annars blir det ingen fotograf. Jag vill testa & jag SKA bli bra på vad jag vill! För att jag har kämparglädje, och vågar man inte så blir det inte av något av ens dröm. Jag vill helt enkelt vinna denna kamera för att jag vill följa en stor dröm jag har i livet och våga/ta fler chanser i livet. Det skulle vara en STOR upplevelse för en liten tjej som jag 😀

 287. Hej! Jag skulle vilja vinna för att det är en perfekt födelsedagspresent till min pojkvän. Jag tror han skulle bli mycket glad över denna lilla kamera som är lätt att ta med sig och dessutom skulle det lösa mitt aktuella problem (jag vet inte vad jag ska köpa just nu och jag är rätt "fattig") 🙂

 288. Jag skulle vilja vinna den här kameran då jag älskar att få minnen på bild! Jag har en systemkamera men den är stor och klumpig så den ids jag inte bära med mig, den fotar jag mest bara min häst med. Har ingen bra kamera på mobilen så jag får tyvärr aldrig fina minnesvärda stunder på bild, och det är ju synd tycker jag! Älskar verkligen minnen och jag är dendär som kan sitta i timmar och kolla på gamla bilder och bara tänkta tillbaka, minnas och njuta. Hoppas jag vinner men annars önskar jag grattis till den som vann, Kram!

 289. Det skulle vara en fantastisk överraskning att vinna denna fina kamera. Jag har tänkt länge på att köpa en bra liten mindre kamera, som man kan ta med sig istället för det stora huset. Men som student får man tyvärr prioritera annat.

  Med hjälp av en mindre kamera som jag skulle kunna ha med mig överallt i väskan, skulle innebära mer utforskning, experiment och kunskap. Det skulle kunna bidra till att jag utvecklas mer inom foto och får fram mina kvaliteter i bilderna.
  (svårt att förklara hur jag menar, men man vill ju inte vara som alla andra. Man vill ju ha det där lilla extra). Så jag tror helt klart att jag skulle kunna utvecklas till en bättre fotograf med den möjligheten att använda en mindre kamera.

 290. Jag har världens bästa storasyster. Hon är lätt att prata med, lätt att vara med och lätt att ha roligt med. Trots att det skiljer sju år mellan oss, har hon varit som min bästa vän ända sedan jag var liten. Det var hon som lärde mig att läsa, hon som lärde mig att skriva och framförallt hon som lärde mig vikten av att vara generös och bry sig om andra. För sån är hon. Alltid. Jag vill ge något tillbaka till henne. Hon förtjänar bara det bästa i livet, och hon förtjänar den här kameran.

 291. Hejsan!
  Jag har sedan ca tre år tillbaka fotat med en Nikon D40 som nu börjar sjunga på sista versen. Jag fotar gärna på olika tillställningar och gärna bara vardagsbilder med, men allra helst gillar jag att fotografera hästar! Tycker också om att filma när jag tränar tillsammans med hästarna eller bara när de leker i hagen, men jag äger själv ingen filmkamera(oj nu låter jag som världens mest bortskämda unge!). Jag låter det här klippet tala lite för vad jag vill använda kameran till. http://www.youtube.com/watch?v=5HbbiJ9LG40

  Det finns säkert hur många som helst som förtjänar att vinna kameran mer än vad jag gör. Men egoistiskt nog hoppas jag ändå att jag ska vinna den.
  Kram! 🙂

 292. jag skulle jätte gärna vilja ha den där kameran! jag har eg ingen bra orsak, mer än att jag vill kunna utveckla mitt fotande och min blogg. och att ha en bra men liten kamera att ha med sig och kunna göra dom där små ögonblicken till stora. jag vet inte vad jag ska säga, vill bara gärna ha kameran för min egen skull 🙂

 293. Jag vet att det är mycket text men snälla läs det!<3:)

  Hej Elin! Jag skulle gärna vilja ha kameran derför att:
  Jag har fotat länge men äger själv bara en digitalkamera. Jag lånar familjens systemkamera. Men den får jag inte göra allt med. Alla idéer jag har går inte att utveckla och bli sanna. Nu är det ju så roligt också att systemkameran jag nu lärt mig är Sony a55, så jag hoppas att denna är lite lik i sättet i alla fall! Hoppas jag vinner 🙂
  Kram Frida!

 294. Jag skulle vilja ha den kameran för att jag älskar att fota och jag ska vilja ha en liten och bra kamera. Jag har redan en som är gammal och stor så jag skulle Jättegärna vilja ha den kameran. Jag Älskar värkligen att fota! 🙂

 295. Sedan jag fick en systemkamera i julklapp har mitt fotointresse ökat enormt mycket. På ett halvår gick jag ifrån att inte veta någonting om fotografering till att sträckläsa fotoböcker och drömma om ett liv som fotograf. Tyvärr är ju systemkameror ganska klumpiga (läs enormt!) och för att utvecklas mer skulle jag behöva en kamera som är liten och lätt att med sig, men som fortfarande tar bra bilder.
  Felicia.

 296. Ja.. jag har väl egentligen ingen bra förklaring på varför just jag ska ha den, det finns säkert fler än mig som skriver bättre motiveringar.
  men du ska veta att jag är sjuuuukt foto intresserad.
  det är något jag gärna skulle vilja syssla med i framtiden. Det är något speciellt med att knäppa en bild Och vara nöjd med det man tagit. Den känslan är övervinnerlig!att kunna bli lite stolt över sig själv också!
  praktist och bra!

  ja? det va väll det jag ville få ur mig.
  ha en toppen dag!
  kram.

 297. Åh jag skulle vilja vinna denna kameran för jag tror (eller jag vet) att den skulle bringa tillbaka mitt fotointresse. Läste en fotokurs med en hemsk föreläsare om tog död på min fotograferingslust totalt och jag vill inget hellre än att få tillbaka den. Puss för en underbar blogg förresten 🙂

 298. Jag vill vinna den för att jag har länge velat ha en systemkamera. Jag älskar att fota men fotar än så länge med bara mobilen och familjens digitalcamera, så jag vill gärna ha en en camera. Jag läser ofta din blogg och den ger mycket inspiration. Skulle vilja bli lika bra som du på att fota. Ha det bra! kram 🙂

 299. Juste ville bara säga att jag har gillat! Och att jag följer din blogg som en riktig freak, på många andra bloggar klickar jag på "mark as read" knappen men på din har jag aldrig gjort det! Vill bara säga att din blogg är en stor insperationskälla för mig och jag ser upp till dig!

 300. Jag vill vinna kameran så att jag verkligen har möjlighet att fånga varenda ögonblick av mitt liv och spara härliga minnen. Jag har så otroligt fina och underbara människor och djur i min omgivning, men systemkameran följer tyvärr med alldeles för sällan pga sin storlek..

  Som du kanske själv vet blir det ju lätt så att det är man själv som håller i kameran i princip hela tiden, vilket är lite synd. Jag vill ha fler bilder på mig tillsammans med vänner, familj och hästarna, så den vridbara displayen skulle verkligen komma till användning! 🙂

 301. Jag vill jätte gärna vinna den här kameran för att jag aldrig har med min systemare i vardagen och skulle gärna vilja bli bättre på att ta vardagsbilder!

 302. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna denna kamera, för att få upp mitt fotointresse igen genom att kanske kunna ha med kameran överallt. Jag verkligen älskar att fota och föreviga alla fina ögonblick i livet, men när man inte orkar släpa med sig den "stora och klumpiga" systemkameran så händer det att man missar väldigt mycket, tyvärr. Skulle vara hemskt kul om jag vann denna kamera och kunde sitta där i min gungstol när jag blir gammal och kolla igenom alla fotoalbum med en massa spontana bilder på mina fina vänner, familj, släkt eller kanske bara på den fina naturen! Som att leva sig in och vara med om dessa fina händelser en gång till, precis det man vill som gammal och gaggig! Och tänk att allt detta skulle kunna bero på en endaste liten kamera, och en tävling på en superfin fotoblogg.. ibland kan en så liten sak senare komma att betyda allt!

 303. Äntligen en kamera-tävling! Väntat på det här enda sen i somras nästan.. Älskar att knäppa en massa härliga bilder! Blir så himla många och fina bilder på olika minnen osv. På helgerna brukar jag oftast hänga på fester och det är nästan aldrig någon som har med sig en kamera. Blir väl 2-3 bilder med sin Iphone men that's it liksom?.. Så om jag har en sådan här kamera tror jag nog bilderna skulle bli super bra + att jag får en massa minnen som jag kan dela med mig av på mig egna blogg & facebook 😉 Håller nu tummarna och hoppas på det bästa liksom!

 304. Håper jeg kan delta selvom jeg bor i Norge! Jeg vil veldig gjerne vinne dette kameraet fordi det er mye lettere å ta med seg hver dag rundt omkring, så slipper jeg å bære på det store og tunge 5D mk II! Det er så mange ganger jeg kommer opp i situasjoner der jeg så inderlig skulle ønske at jeg hadde med meg kamera, men har ikke alltid plass til å ta med systemkameraet mitt. Da er det utrolig kjekt med et kjempefint Sony kamera som ikke tar så stor plass og som jeg kan bruke hver dag. Er utrolig interessert i fotografering, og med dette kameraet kan jeg få dekket behovet mitt for et mindre kamera.
  Som sagt, håper jeg at jeg kan delta selvom jeg bor i Norge og ikke i Sverige! Nå gjenstår bare å like på bloglovin 🙂
  - Frida Solheim

 305. jag skulle vilja ha den här kameran för att jag verkligen vill ha en , har tjatat på min mor o far om en kamera men deras ursäkt är att dom inte har pengar till det. Vet att de är de jag helst vill ha i världen för en nära vän till mig har en systemkamera som jag lånar rätt ofta o tar kort , DET ÄR DE BÄSTA JAG VET. Brukar även ta långa promenader o upptäcker den vackra naturen o de är en smidig o bra kamera som fattas bara , du gör mig en stor tjänst i mitt liv om jag får kameran , tusen tack i förhand om de blir jag!

 306. Jag skulle vilja vinna denna kamera för att min har gått sönder och behöver en ny eftersom jag är fotograf och just nu har inga pengar för jag studerar i London. Min mamma skulle bli väldigt glad om jag kunde fortsätta fota och skicka bilder hem till Sverige från mitt äventyr i London. Det är min motevering och tack på förhand!

 307. Jag vill vinna den för att den enda kameran jag har just nu är den på min mobil, och lets face it, Den är inte så bra. Jag har heller inte råd att köpa någon bra kamera.

 308. Jag skulle jätte gärna vilja vinna den här kameran !
  Jag har velat ha en systemkamera hur länge som helst , men eftersom dom är så dyra , har det aldrig blivit av att jag köpt en . Jag har ett stort intresse för fotografering , men fotar just nu med en digital kamera , bilderna blir okej , men självklart mycket bättre med en systemkamera .
  Håller tummarna 🙂

 309. Hej Elin!
  Jag har på sistone insett hur kul det är att filma och klippa ihop små filmklipp från minnesvärda stunder och skulle så gärna göra det oftare, men det är inte alltid som systemkameran får åka med då den är så stor och klumpig. Denna kamera skulle göra det möjligt för mig att göra fler filmer likt dessa: http://vimeo.com/user7419973/videos , vilket skulle vara helt suveränt för mig och mina vänner.

 310. Hejsan Elin!

  Jag vill vinna kameran eftersom att jag, sedan ett år tillbaka, fattat ett stort intresse för foto. Men trots att jag älskar att fota, så vågar jag aldrig ta med "stora" kameraväskan till speciella tillfällen. Därför skulle jag gärna vilja vinna denna kamera, så att jag kan ta fina bilder i nya sammanhang!

  Kram!

 311. Jag skulle vilja vinna kameran eftersom jag behöver en mindre kamera. Det är tungt att bära omkring en stor systemkamera. Jag lämnar den oftast hemma och därför har jag få bilder som bara är till för att vara minnen t.ex bilder på vänner och släkt. Dessutom är jag en person som oftast fyller väskan med allt mellan himmel och gjord så kameran får inte riktigt plats och fattig konststuderande som jag är så är inte ett kameraköp något aktuellt just nu.

 312. Jag skulle vilja vinna kameran därför att jag älskar att gå på konserter, och hittills har jag bara kunnat föreviga dem med en mobilkamera, eftersom att man inte får ta med sig stora kameror till konserter. Jag har gått på många konserter och allt jag har kvar från dem är suddiga mobilbilder, det skulle vara jättekul att vinna en liten systemkamera som man kan ta med sig in! Det är min motivation. Kram 🙂

 313. Jag skulle vilja vinna denna kameran för jag vill ha den lättheten att slippa ta med den stora kameran. En liten kamera är behändig plus att det blir bra bilder! Ibland missar man ögonblick som man vill minnas då man inte har med sig kameran, en liten kamera gör så att man inte missar detta ögonblick.

  Man förgyller sin tillvara om man alltid har en kamera med sig oavsett storlek. Älskar att fotografera och vill göra det hela tiden utan att ta med bjässen.

 314. Jag är gärna med och tävlar 🙂
  Jag skulle vilja ha denna kamera för att den är lätt att ta med så det är lättare att använda när man vill ta kort med kompisar om man är i skolan eller på stan.
  Dessutom gillar jag och filma, men har ingen bra kamera som man kan filma med, vilket är väldigt synd.

 315. Hej jag är en i mängden som skulle vilja vinna. Jag fick min kamera för två år sedan och delbetalningen ar klar ca nu, därför vågar jag inte skada den genom att ha med den till tex evenemang då man vill ha mindre saker med sig. Så därför hade jag viljat vinna <3

 316. jag vill vinna därför att ofta när jag är ute på grejer väljer jag att lämna kameran hemma, eftersom den är så stor och dyr och jag vill inte förlora den. Ändå vill jag ha något att fota med, men studiebidraget räcker inte riktigt till, därför skulle det vara görkul att vinna denhär kanonprylen!

 317. Jag skulle jättegärna vilja vinna kameran för att jag älskar att filma och fota men min kamera jag filmar med nu är en gammal kompaktkamera med jättedålig kvalitet. Det gör att filmerna bli sämre och inte lika kul att fota med. Och för att jag älskar att fota men det är inte alltid man kan eller vill ta med en stor kamera så då är en sån här perfekt. åh, de skulle vara så kul om man vann den. Jag vinner aldrig saker så om jag skulle göra de skulle jag jubla högt 😀 !!

 318. Hej Elin!
  Jag är en tjej på 14 år och har radan stora planer på att bli fotograf, jag vill gärna vinna för att jag älskar att fota lika mycket som jag gillar att leva haha;)
  Jag har inte råd att köpa en Canon (jag har inte så mycket pengar och det skulle ta minst 2 år innan jag skulle få ihop till den kamera jag tänkt) och eftersom denna kamera verkar sjukt bra ser jag detta som en stor möjlighet.
  Jag lever för fotografi och vill också bli fotograf!
  Eftersom jag inte har en egen systemkamera brukar jag få låna mina kompisars kamera ca. 2 gånger i månaden men såklart utvecklas man snabbare och bättre med en egen (eftersom jag satar ganska stort på fotografering).
  Fotografering är alltså en stor del av mitt liv så att vinna skulle vara jättekul!

  Ha det bra och tack på förhand! 🙂

 319. Hejhej!! jag brinner verkligen för att fotografera och skulle bli den lyckligaste i världen om jag skulle vinna den här kameran 🙂

  Kanske inte den bästa motiveringen som du läst men det är svårt att hitta rätt ord för att visa hur mycket jag verkligen vill vinna denna tävlingen! För det vill jag verkligen jättemycket!!
  Kram 🙂

 320. Nu tänker inte jag börja klaga på mina problem eller hur synd det är om mig och att jag därför ska få den. Nej absolut inte, tvärt om! Jag är en super glad sprätt som hemskt gärna skulle vilja ha den här kameran eftersom jag älskar att fotografera och har presic börjat på john bauer gymnasiets estet media linje! Det skulle vara en stor möjlighet att utvecka min kunskap inom fotografi och ta den till en högre nivå. Jag menar om jag ska bli fotograf som Patrick Demarchelier måste jag ju ha en kamera som kan hjälpa min på vägen!!

 321. Jag vill vinna kameran för att jag vill lära mig att fota & ta fina bilder ute i naturen !
  Har gillat på bloglovin med.
  Blev nr; 238.

 322. Hej! Jag skulle vilja vinna den här kameran, för att jag vill ge den till min kompis. Hon har alltid varit fotointresserad, men hennes familj har dålig ekonomi så därför kan hon itne få någon bra kamera. Och det är hennes födelsedag om lite mer än 1 månad, det skulle vara helt fantastiskt att få ge henne denna kameran då! Hon är den bästa kompisen man kan tänka sig! Därför vill jag vinna denna kameran så att jag kan ge den till henne, för det förtjänar hon verkligen!!

 323. Jag skulle gärna vinna för att en extra kamera hade varit bra! Jag är inne på min första systemkamera & det hade varit trevligt med en liten ibland så man slipper asa runt på den stora & kanske fota självporträtt så man får med mig & kamera 🙂

 324. jag vill vinna den här kameran för att min gamla systemkamera har gick sönder för snart två år sen o jag har inte haft råd att laga den.. snyft... sen är jag sjukt taggad på idéen om att kunna filma i HD!

 325. Om jag skulle vinna, vilket är ett stort om när det finns så många fina människor som deltar i din tävling men nåväl jag gör ett försök i alla fall. Var var jag.. jo om jag skulle vinna så skulle jag ge kameran till min syster. Hon gillar verkligen att fotografera, fastän hon inte riktigt vill medge det. Problemet är bara att hon inte har någon kamera, och det gör ju hela fotograferandet mycket svårare.

 326. Anledningen till varför jag skulle vilja vinna den här kameran är för att jag älskar att fotografera och vill gärna dokumentera allt som händer under dagarna. Men min systemkamera är alldeles för stor och tung att bära med överallt så hade behövt en grym, lite mindre kamera att kunna bära med överallt där inte systemkameran kan följa med.
  Vill gärna ta tag i min blogg om mig och min hund, men kan inte ta med kameran till våra träningar eller många av de aktiviteter vi håller på med. Så denna kameran hade varit perfekt för att kunna bevara minnen från allt som händer under mina dagar samt alla de roliga grejerna som jag och min kära hund hittar på varje dag!

  Håller tummarna hårt och Maxx håller tassarna!

 327. Mitt mål är att sprida kreativitet. Jag övar mig varje dag på att bli en bra pedagog.

  Emilia Johansson, 22år, allkonstnär. Studerar rytmikpedagogik på Musikhögskolan Malmö.

 328. Om jag skulle vinna skulle det va sjukt roligt. Jag ska resa till London snart med min bästavän. Jag har en Nikon D90... Den är så jobbig att släpa runt på i en storstad, när det dessutom finns riktigt stor risk för att den ska bli snodd. Den får ju liksom inte plats i en inner jackficka, som då denna kameran gör. Hade varit riktigt roligt om jag skulle vunnit kameran. Men ja, kram på dig !

 329. Har gillat inlägget på bloglovin' 🙂

  Jag skulle jättegärna vilja vinna denna kamera och ha den som "familjekamera" då jag själv redan har en systemkamera. Alla mina syskon förväntar sig hela tiden att jag ska ta bilder när vi är ute och reser eller fångar minnen med kameran, vilket jag dock inte har något emot, däremot skulle jag gilla om någon annan också kunde ta kort för att få olika perspektiv och så vidare. Jag menar två personer tar helt olika bilder, vilket gör det så himla intressant. Dessutom skulle jag kunna använda kameran när jag inte vågar eller "orkar" ta med mig min stora vilket gör att jag kan spara ännu fler minnen på bild. Men som sagt så även mina syskon + deras respektive (jag har fyra syskon och alla de har varsin sambo) och mamma kan få ta kort lite också, flera av dom är riktigt nyfikna på min kamera men inte tillräckligt för att skaffa en egen och därför skulle denna kamera vara perfekt för mig och min stora familj 🙂 Även fast jag är minstingen och den enda som bor kvar hemma så är vi väldigt nära varandra i min familj och hälsar på varandra ofta och umgås mycket, precis som det ska vara 🙂 Dessutom får min ena syster utökning i sin egen lilla familj snart, då hon är gravid och det skulle vara perfekt för henne att kunna ha den här kameran då och ta massor bilder på den lille 🙂

  Nu blev det väldigt långt här, hehe, men jag hoppas innerligt att jag vinner för det är min fina familj värd! 🙂

 330. Hej! Jag skulle gärna vilja vinna den här kameran för att jag älskar att ta kort. Och är inte den med mest pengar om man säger så så har kanske inte råd att köpa en egen. Därför skulle jag vilja vinna en för att lära mig mer om kamera och ta kort eftersom jag älskar att göra det. Kram.

 331. OH. Värsta sammanträffandet! Jag var precis ute för att fota självporträttsbilder med min gamla d40. Ställde kameran lite ostadigt på ett staket och satte mig på en trappa med fjärrkontroll i handen. Tog några bilder - funkade bra. Sen helt plötsligt tyckte den att blixten skulle åka upp och vips så åkte kameran i marken. Om den bara hade blivit lerig hade det varit okej, men det går inte att zooma längre! Jag sörjer! 🙁 Går dessutom mediagymnasiet o ch läser foto så det är inte så lyckat att gå runt utan kamera.. SUCK. Så därför vill jag supergärna vinna, för jag var så klantig med min älskling! Har längtat efter en kamera som kan hänga med överallt och sa till mig själv igår att jag skulle börja ta med mig systemkameran även om den är stor och tung, så gick den sönder. Dendär skulle passa perfekt!

 332. Jag vill vinna för att jag har min systemis men jag känner mig väldigt begränsad när jag ha den. Eller när jag fotar med den så har jag alla möjligheter men när jag ska på tex. konsert så får man sällan ha systemkamera. Och sedan så skulle det vara skönt att ta den lilla kameran och ta med när man ska till kompisen. Min familj har två sjukt dåliga kompaktkameror och jag tycker att bilderna blir bra som med en bra kompaktkamera, när man reser iväg så skulle det vara skönt att slipper släpa på sin stoora kamera.

 333. Jag vill vinna kameran för att jag inte har någon kamera just nu och skulle verkligen vilja ha en. Annars måste jag vänta tills jag kan köpa en egen eller tills jag "kan hantera en riktig kamera". Jag vill så gärna ha den!

 334. Jag skulle vilja vinna den för jag behöver verkligen en ny kamera! Min är så gammal och dålig!Jag älskar verkligen att ta bilder, så det blir ju roligare om man vinner en sån här bra kamera! 😀
  Hoppas verkligen på vinst!
  P.s Din blogg äger! <3

 335. Va glad jag blev när jag såg denna tävlingen! För jag skulle jättegärna vilja vinna denna kameran. Dels för att det är jätteroligt att fotografera olika kameror (nya som gamla) plus att min systemkamera är ganska tung med orginalobjektivet. Det är lite jobbigt att ta med till tjejkvällarna eller andra saker när man vill ta "lätta" kort. Och så kan jag även fota min systemkamera med en bra kamera för att ha till att visa utrustning m.m. 😀

 336. Varför jag vill vinna? Enkelt. Jag älskar att fota! Jag brukar låna min systers kamera men har alltid velat haft en egen. Det suger att vara utan kamera, speciellt när man ser något fint fotoobjekt. ;/

 337. har gillat:)
  jag skulle ge kameran till min syster för hon ÄLSKAR och ta kort! hon brukar ta massa kort med mammas kamera fast mamma vill inte hon springer omkring med den hela dagarna!;) Min syrra skulle bli jätte super glad om hon fick denna kamera! det lovar jag 😀
  hon är bra på att ta kort också, & de skulle va kul om hon fick en egen kamera!
  hon skulle få den i julklapp då 🙂
  <3

 338. åh jag älskar verkligen att fotografera! när jag var mindre lånade jag alltid pappas digitalkamera och fotograferade blommor och liknande som jag tror att dom flesta gör i början! nu använder jag inte hans längre utan jag har en egen typ likadan. jag kanske inte har det mest fantastiska anledningen men jag älskar verkligen att fota den följer med titt som tätt och jag skulle gärna kunna se mig om några år som en fotograf. jag tycker mina bilder blir fina för jag får som med känslan i dom men jag skulle vilja ta mitt fotande till en annan nivå! och jag och mina vänner brukar filma filmer som man kan skratta åt,hehe och denna kameran kan man ju filma med också!:)

 339. Jag vill vinna den kameran för att jag inte har någon system kamera och det skulle vara kul att ha en så att man kunde ta fina kort. Den kameran är inte heller så stor så det passar mig med tanke på att jag vill fånga ögonblicket, så jag kan ta med mig den överallt, inte bara när jag ska fota utan när jag vill fota också 😀

 340. Hej! 🙂 Jo, jag har en systemkamera och jag kan fota lite grann - men jag vill utvecklas och inspireras mest hela tiden. Dessutom skulle en liten positiv överraskning vara extra omtyckt. Jag kämpar hårt med skolan och handbollen! Därför förtjänar jag jag den lilla, smarta och kononfina kameran! :))

 341. Jeg vil gjerne vinne, fordi jeg tror at jeg ville tatt flere bilder hvis jeg hadde et kamera som er lett å ta med seg (jeg har nybegynnerkameraet d3000 fra nikon fra før av, og det er ikke alltid så lett å få med seg). Jeg håper virkelig jeg kan utvikle mine evner innenfor fotografi, og det er ikke annet å gjøre enn å øve, øve og øve. jo flere bilder jeg får tatt jo bedre blir jeg forhåpentlig vis. Elsker også at kameraet kan filme, noe som hadde vært supert å få mulighet til!

 342. skulle vara underbart med en mindre kamera att ta med mig när jag går ut och inte pallar ha med min stora kamera, och att ha med sig till skolan 🙂 inte särskilt roligt att gå och bära på en övertung väska med en tung kamera i när man bor två timmar bort från skolan :c

 343. Hej Elin!
  Jag vill ha denna kameran för att jag var tvungen at sälja min gamla systemkamera. Jag älskar foto och konst och inspireras av dig! Vi har även fått bebisar nu i släkten som jag gärna skulle vilja fotografera med min konstnärliga ådra! Det är bara kameran som saknas! 🙂

 344. Jag ska vinna denna kamera för att jag har foto som ett stort intresse och ser det som ett sätt att koppla av på. Dessutom att fota läker mina sår. Mina kamera gick sönder för ett tag sedan och har länge velat ha en ny men har inte råd, det gör mig irriterad för att jag varje dag hittar saker jag skulle vilja fota men inser jag att, nej juste jag har ju ingen kamera.

 345. Jag skulle vilja vinna kameran för att jag då skulle fota ännu mer än vad jag gör nu. Har en Canon EOS 1000D men tycker att den är så jobbig att bära med mig så oftast får den tyvärr stanna hemma, vilket är väldigt tråkigt! Sen skulle jag också dela med mig av den till min kära familj såklart, för jag tycker att vi behöver ta mer bilder när vi gör saker tillsammans 🙂

 346. Åååh vad kul! 😀
  Jag vill vinna för att jag inte har någon systemkamera, men har verkligen ett STORT intresse för fotografering! Det är ju det jag vill jobba med i framtiden 🙂 Har en digitalkamera just nu som ser ut som en system, men absolut inte lika bra såklart. Hade höga förväntningar om den, men den var inte riktigt som jag tänkt mig. Så jag skulle bli jätte glad om jag vann denna lilla guldklimp! 😀
  Kram!
  Gillar på bloglovin!

 347. jag är väldigt fotointresserad, och har en kompaktkamera som jag haft i 5-6 år. sen har jag en nikon d60 också, som jag haft i 3-4 år. jag vill gärna byta upp mig när det gäller både systemkameran och kompakten. d60n känns oftast rätt så tung och ivägen när man ska ut på vissa saker, så då blir det oftast att jag slänger ner kompaktkameran i väskan. vilket ofta reulterar i att jag inte tar några bilder alls knappt, just för att den inte alls är bra. enda gången den duger är ute om det är sol, och inte för mycket gult på bilden. (allt gult smälter samman till en "klump"). och studentlivet är hårt, 1050 i månaden räcker inte så lätt till en ny kamera. så av dessa anledningar skulle jag få ännu mer inspiration och ta mycket mer bilder om jag just vann denna kamera, som jag hört så mycket posotivt om!

 348. Hej jag skulle vilja vinna för jag verkligen älskar att fota, men tar inte med min systemkamera överallt. Skulle vara skönt att ha en kamera att ha i väskan, när jag är ute med min hund och så! 🙂

 349. Jag skulle vilja vinna kameran för att de är så himla praktiskt när den är lite. Perfekt kamera att ta med sig på festival då man vill ha bra bilder, men kanske inte vill släppa runt på en stor systemkamera. Så de hade passat perfekt nu när jag ska på en massa festivaler till sommaren. 🙂

 350. Jag har alltid älskat att fotografera, men jag har aldrig haft chansen att äga en egen kamera! När jag var hos mormor på Kreta fick jag låna min morbrors (Som då också var där) verkligen "high tech" kamera, (Som jag egentligen inte fattade någonting av x'3). Jag var säkert ute i flera timmar och fotograferade! Min speciella (öh) "talang" måste nog vara porträttfotografi. Så otroligt kul! Jag fick mycket beröm för mina ovanliga motiv som utedusch och mormors fötter (haha). Hur konstigt det än låter, så blev faktiskt de bilderna finast! Stor kram 🙂 // Ariadne

 351. åh! jag skulle gärna vilja ha den kameran för att den är liten och smidig! jag är en sådan person som älskar at fota allt. natur, människor och sådana minnen som bara dyker upp! Min systemkamera äs så klumpig, så jag använder inte den så ofta ute bland folk. tycker den är för klumpig, så denna sony kameran är ju perfekt! om jag skulle vunnit denna kameran så hade jag blivit super glad, jag hade ju även kunnat fota fler roliga tillfällen när jag har den med mig överallt. Min kamera är ganska dålig på att filma! när man väl fått in fokusen så måste man sitta exakt på det sättet, annar blir det suddigt! och denna sony kamera ändras fokusen automatiskt 😀 jag filmar ganska mycket med mina vänner, filmar naturen och även djur! så denna kameran är ju perfekt för mig. jag skulle blivit den lyckligaste personen i världen om jag vunnit denna kameran!

 352. Jag vill vinna denna kameran till min kusin i julklapp. Hon är en riktigt bra fotograf men kommer inte så långt med sin kompaktkamera så tänkte detta vora perfect till henne! :)♥

 353. Hej! Jag är en 16-årig tjej som gillar att blogga. Jag gillar att ta bilder på vardagliga saker, men det blir oftast att jag tar dem med mobil eftersom den är smidigare än systemkameran. Därför skulle det vara perfekt att ha en Sony NEX-5n, som är liten och smidig med tar fantastiska bilder. Bilderna på min blogg skulle bli i mycket bättre kvalitet då.

  Kram

 354. Jag skulle vilja vinna den för att sedan kunna ge den till min bästa vän som länge har pratat om att skaffa just en sån kamera. Hon har länge försökt att skrapa ihop till den, men ännu inte kommit halvvägs i pengaväg. Jag vet hur mycket det skulle betyda för henne om jag gav den till henne som en överraskning för hon är så ivrig om att komma in i fotovärlden och börja ta det där med foto mer seriöst. Men det skulle också betyda en massa för mig som hade kunnat åstadkomma med en sån sak. 🙂

 355. jag vill vara med och tävla .
  Jag har en nikon d3000 som jag köpte för egna pengar förra sommarn. Jag hade sparat till den i över ett år. Men nu har den gått sönder och jag har inga pengar och vill verkligen köpa en ny kamera. Jag är en sån som inte är bortskämd. Skulle aldrig få en ny kamera bara så där. lever på barnbidraget,som går åt till mycket annat. Så skulle va grymt att vinna en grym kamera av en grymt bra bloggerska! 🙂 kram!

 356. hej jag skulle jätte gärna vilja va med.

  För jag vill verkligen ha en kamera 😀
  för jag vil kunna fånga dom fina och vackra ögonblicken som finns här på vår jord ♥

 357. Oj, den här sortens tävlingar gillar jag! 🙂 Senast idag tänkte jag på hur bra det skulle vara med en mindre systemkamera, som är bra och som skulle rymmas i handväskan. Jag började i somras blogga och min utmaning med bloggen var att fotografera och publicera 1 foto om dagen, har gjort detta nu i 105 dagar! 🙂 En ny minisystemkamera skulle verkligen förgylla dagen och komma till väl användning.

 358. Jag har gillat på bloglovin' och vill gärna vinna 😀 Jag vill vinna för att jag gärna skulle vilja lära mig att fota bra. Just nu har jag bara mobilkameran och en gammal digitalkamera som äter batteri... Inte det mest optimala... Förutom att lära mig att fota vill jag gärna kunna föreviga alla minnen i bra kvalitet och detta verkar vara en perfekt kamera för det! Så, jag hoppas verkligen att jag vinner! 😀

 359. Hej! Jag heter Lina och är 21 år gammal.
  Jag vill vinna kameran för att jag har varit intresserad av att fota sedan jag gick fotokurser i gymnasiet. Jag har en egen systemkamera, en Canon EOS 400D, men den har blivit sämre under åren och jag hittar ingen motivation till att fota så ofta längre, vilket jag tycker är väldigt tråkigt eftersom jag älskar att fota egentligen. Jag tror att en ny kamera, med nya funktioner och användningsområden, skulle få mig att hitta inspiration igen och komma tillbaka på banan. Jag vill kunna utvecklas och bli bättre, men jag har inte tillräckligt mycket pengar för att själv köpa en ny kamera. Eftersom Sony NEX-5n är i en mindre storlek har man även möjlighet att ta med den överallt, och då inte behöva planera sina foto-turer på samma sätt som med en större modell.

  Jag tycker att du är en stor inspiration och vill också ha möjlighet att utvecklas mer i mitt fotande.

  // Lina Hansson

 360. Jag tycker jag ska vinna kameran eftersom jag sparar varenda öre till en språkresa och vi har en familjekamera men jag får inte ta med mig den till resan och då skulle det vara hur kul som helst att ha med sig en liten kamera som jag kan fota med och så sparar jag minnen!

 361. Jag har visserligen en systemkamera, men jag älskar att gå på konserter och då får man ju oftast inte ha med den. Därför skulle det vara så fint att ha en riktigt bra kamera som man får ta med sig in.

 362. Jag skulle så gärna vilja vinna denna kamera eftersom att jag har en systemkamera redan men den är så stor & klumpig så den går inte att ta med om man ska någonstans & känns lite väl extrem till fester, vardagsbilder & annat. Så denna kamera vore så perfekt & min stora passion är fotografering så jag hoppas hoppas att jag vinner denna!! Ha en toppen dag, kramar.

  Har gillat inlägget på bloglovin också.

 363. ärligt talat så har jag aldrig fått tummen ur röven att köpa en kamera trots att jag tänkt på det så många gånger. jag är ingen fotograf alls av något slag men jag älskar att fånga ögonblick med bara ett klick! i mars månad åker jag till australien för att göra mina två bästa vänner sällskap i några månader och då tror jag att denna kameran hade varit perfekt för att fånga alla underbara ögonblick vi kommer att dela! 🙂
  KRAM!

 364. Jag skulle väldigtväldigt gärna starta en pyssel/lifestyle-blogg, men då skulle jag behöva en bättre kamera att visa upp mina alster med. Jag kan tillägga utan att ljuga, att jag aldrig vunnit en tävling som den här så det skulle verkligen lysa upp min vardag.

 365. Kan börja med att säga att jag älskar att fota. På den senaste tiden har jag blivit mer och mer intreserad av fotografering och redigering av bilder. Tycker sånt är så sjukt kul. Brukar lägga upp bilder på bloggen så ofta som möjligt. Men det kommer ju dagar då man blir att uppdatera med gamla bilder bara för man inte alltid orkar släpa med systemkameran över allt, den är ju inte precis den lättaste att släpa med. Så att vinna en systemkamera i mindre format vore ju som en dröm som gick i uppfyllelse. För hur ljuvligt skulle det inte vara att kunna fotografera allt det där man annors går misste om, som när man t.ex står och väntar på bussen bara för att kameran ligger hemma och sedan efter en tung skoldag kunna komma hem och veta att man har massor av bilder att redigera. Det skulle göra mina dagar så mycket bättre. Nu hoppas jag bara att turen är med mej och att du får en fortsatt bra dag (:

 366. Om jag skulle få en Sony nex hade min utrustning varit komplex! Tänk så bra det skulle va, jag skulle kunna filma, fota varje da'! Enkel att ta med o snygg som få, så ska jag fota något ovan från behöver jag ej stå på tå. Med dess vinkelbara skärm blir att enkelt som en lätt matte-term! Så om jag vinner denna Sony sak hade jag allt blivit för jädra gla'!

  Puss o kram ha det bra! ÄLSKAR DIN BLOGG btw!

 367. Jag vill jättegärna vinna denna kameran eftersom jag inte kan filma med min nuvarande kamera, i och med att jag går en utbildning där jag sen väljer inriktningen foto/film och planerar att välja film inriktiningen så vore det superbra att ha någon kamera som man kan filma med! Jag har tyvärr inte råd med en sådan kamera och om jag vann denna kameran skulle det hjälpa mig jättemycket i min utbildning.
  Helt underbart att man får chansen att kanske vinna denna kameran, tusen tack för möjligheten och även tusen tack för en så grym blogg!

 368. Ifall jag skulle vinna denna kamera hade jag alltid haft med den vart jag än gick. Eftersom jag inte har någon iphone/bra mobil så är det väldigt jobbigt att dra runt med en tung vanlig systemkamera för att fota ögonblicksbilder/vardagliga bilder. Så kameran hade varit perfekt för mig! 🙂 Jag hade även använt kameran till att spela in videos när jag sjunger och spelar gitarr! kram♥

 369. Lika mycket som du skulle vilka tävla ut en kamera, lika mycket skulle jag vilja vinna en kamera! Och speciellt en liten bra kamera! Jag som älskar att blogga, men tycker mina inlägg blir så tråkiga utan bilder! Om jag skulle få äran att vinna denna kamera så tror jag att mina blogginlägg skulle bli mycket roligare och jag kan äntligen få visa alla mina läsare att jag faktiskt tycker det är roligt att fota! Men min webbcam och mobilkameran fungerar inte i längden!
  Tänker också på min student nu till sommar! Hur ska jag på
  Bästa sätt minnas min student? JO, med bilder såklart! Men att springa runt med en klumpig systemkamera vill jag inte.. Därför önskar jag extra mycket att du väljer just mig! För just nu måste jag i första hand lägga alla mina pengar på studenfix, studentklänning m.m !!
  Att få en tidig studentpresent av dig skulle verkligen göra mig superglad! Och jag kan inte beskriva med ord hur förväntansfull jag är här bakom datorn nu!!
  Snälla nevnarinen! Det skulle uppskattas sjukt mycket!
  Kram på dig så länge! Så får jag bara fortsätta drömma då;)
  Kram kram / Madeleine

 370. Jag har det alltid så svårt att komma på en motivering till varför just jag ska ha den. Det finns säkert så himla många bra motiveringar till varför någon annan skulle vinna istället. Men det skadar ändå inte att försöka. Jag skulle vinna kameran då mitt intresse för foto har ökat ganska mycket på senaste tiden. Lägger undan pengar varje månad för att jag senare ska kunna köpa en kamera, men då studiebidraget inte är speciellt högt och man har massor av andra saker som måste införskaffas så tar det sin lilla tid tills man fått ihop till en kamera. Det skulle vara helt underbart om jag hade turen och vann den här kameran!, slipper då vänta tills om några år då jag kan betala den själv 🙂

 371. Jag är fototokig! En bra anledning till att jag vill vinna är att jag brukar försöka ta med mig min systemkamera (+två objektiv) med mig nästan överallt, men jag brukar få väldigt ont i ryggen och nacken när jag går omkring långa stunder (vilket man ofta gör när man vill fota!), så på senaste tiden har jag lämnat kameran hemma, vilket är jättetråkigt, för jag älskar att fota och att dokumentera mina dagar med bilder i bloggen! (underbar tävling i alla fall!)

 372. Jag skulle vilja vinna den här kameran för att jag tror att den skulle vara helt perfekt åt min lillasyster! Hon tycker själv inte att hon tar så fina kort eftersom att hon har fel kamera så då skulle jag vilja ge den här kameran till henne eftersom att dom flesta säger att den är superbra! Skulle vara otroligt roligt om jag kunde vinna 😀 Evig tacksamhet! Kram

 373. Jag skulle vilja vinna den här kameran för att jag tror att den skulle vara helt perfekt åt min lillasyster! Hon tycker själv inte att hon tar så fina kort eftersom att hon har fel kamera så då skulle jag vilja ge den här kameran till henne eftersom att dom flesta säger att den är superbra! Skulle vara otroligt roligt om jag kunde vinna 😀 Evig tacksamhet! Kram

 374. Jag skulle vilja vinna den här kameran för att jag tror att den skulle vara helt perfekt åt min lillasyster! Hon tycker själv inte att hon tar så fina kort eftersom att hon har fel kamera så då skulle jag vilja ge den här kameran till henne eftersom att dom flesta säger att den är superbra! Skulle vara otroligt roligt om jag kunde vinna 😀 Evig tacksamhet! Kram

 375. Vilken härlig tävling!
  Jag skulle vilja vinna kameran för jag behöver en mindre kamera. En systemkamera har också en längre tid varit min högsta önskan, och därför vill jag ha en. Har ett litet intresse för foto och en bra kamera skulle vara bra att utforska med.

  Har gillat på Bloglovin~
  Kram

 376. Jag är med !
  Och jag skulle vilja vinna en Sony NEX-5n för jag fotar väldigt mycket och brinner för det . Har också velat kunna filma när jag fotar t.ex . Eller ja , filma överhuvudtaget och med tanke på att jag bara har en systemkamera(Nikon D3000) som jag dessutom inte kan filma med , blir det lite svårt , haha . Skulle också behöva en liten smidig kamera man kan ta med sig om man åker nånstanns , som in till stan med kompisar eller liknande 🙂

  Gillar inlägget på bloglovin !

 377. Fin blogg vill jag börja med att säga!
  Åhh! Jag skulle verkligen vilja vinna den kameran för att Jag har velat ha en systemkamera jättelänge, har tjatat på mamma och pappa men dom säger att vi inte har råd 🙁 Min kamera jag har nu kan man nästan inte kalla för en kamera den har typ 5 mpx, kan inte zomma någonting typ, man kan inte fixa skärpa, bilderna blir suddiga, blixten funkar inte och den stänger av sig helatiden utan anledning! Så jag skulle verkligen vilja ha den kameran skulle bli superglad! Det skulle säkert dom andra oxå bli men jag skulle bli extra glad! <3 Ha det super och titta gärna in på min blogg!

 378. Åh vilken rolig tävling, passar mig perfekt för tillfället!

  Jag har bokat en resa till London med min bästa vän i Februari, och under en kväll ska vi gå på konsert med vårat favoritband. Resten av dagarna ska vi vara "turistiga" och se massor av seevärdheter och sen självklart shoppa massor! Jag har tänkt mycket på hur jag ska göra på resan, jag har verkligen ingen bra resekamera! Min systemkamera väger alldeles för mycket och det får jag inte ta in på konserten heller, vilket är jättejätte tråkigt. Därför behöver jag som har ett fotoöga en kamera som presterar minst lika bra som min systemkamera men som är smidig, vilket denna precis verkar vara! Om jag vann skulle jag kunna bevara resans alla höjdpunkter i form av fotografier. Det skulle betyda jättemycket för mig!

 379. Min motevering är för att jag inte har så mycket pengar, och inte kan jag jobba heller eftersom jag är tolv år, och jag kan inte köpa en sådan själv eftersom jag inte har råd. Jag har en kamera redan, men den är jobbig att ta med sig överallt, och därför önskar jag mig en väldigt liten system kamera. Det skulle vara sååå skönt att kunna bära med sig den var som helst liksom!

 380. Eftersom jag varken har en mamma som gått bort i cancer, lever på vatten och bröd eller precis flyttat till ett land långt bort från familj och vänner (vilket jag iofs är väldigt tacksam och glad för!), så är jag fullt medveten att min chans att vinna är minimal. Men man ska aldrig säga aldrig, haha! Jag vill vinna eftersom jag helt enkelt inte har en kamera. As simple as that! Efter drygt ett års sparande - blev den stulen ur min väska i skolan! Så nu är det bara att börja om från ruta ett och leva på halva barnbidraget igen...!

  Kram!

 381. Hej! Först vill jag bara säga att vad roligt att du anordnar en tävling där man har chansen att vinna något så bra som en kamera (: Det är sjukt svårt att motivera varför just JAG skulle vinna... Men jag är en mycket fotointresserad tjej som faktiskt har stora framtidsplaner med fotografering. Kanske sälja mina bilder? (: Just nu driver jag en blogg och kan tyvärr inte lägga upp mycket bilder eftersom jag inte har en kamera som jag kan ta med mig där jag är, så det är ju super med den här tävlingen! Det skulle inte gå att beskriva min lycka om jag skulle vinna...! Hoppas du får en fin eftermiddag/kväll!
  Kram <3

 382. ÅH!!!!!!!!!
  Varför jag vill vinna en kamera, jo jag har en systemkamera men jag lämnar den hemma så många gånger och efteråt ångrar jag mig så mycket. Jag vågar inte ta med mig systemkameran till vissa platser för den är så stor och jag får inte plats med den någonstans. Tung är den också! Jag vill ha en extrakamera men då jag är rätt ung så har jag inte råd att köpa en egen kamera och på födelsedagar m.m. önskar jag mig bara bättre grejer till systemkameran.

  Jag är ett fotofreak, måste bara få lite kläm på det också. Jag vill vara en sån där som har tusen bilder från tonåren! Nu har jag inga "vardagsbilder" alls, tar bara kameran med mig på "finare tillfällen". Med den här skulle jag fota, i princip hela tiden.

 383. ååh vilken bra tävling !

  nu är det såhär Elin, att jag skulle vilja vinna denna kamera då foto är mitt största intresse men jag pluggar andra året på sam-ekonomi och hinner inte komma hem förrän det är mörkt ute en enda dag. jag har massor med dö-tid när jag väntar på bussen i stan (oftast över en timme iaf), och det finns så mycket jag skulle vilja fota, men eftersom min väska väger 5-10kg varje dag (ingen överdrift, jag har vägt den) så går mina axlar sönder utan några kilo kamerautrustning extra. det skulle betyda guld att vinna denna och kunna ägna tid åt min passion fast skolan tar upp så mycket tid, just nu hinner jag aldrig röra min kamera. Kram!

 384. Jag skulle vilja vinna denna kamera eftersom jag fotar väldigt mycket med min mobilkamera, allt runt om kring mig. En liten systemkamera skulle göra det så mycket enklare och kvalitén på bilderna skulle bli tusen gånger bättre. Jag vill utvecklas och lära mig mer om fotografi och känner att jag kommer inte utvecklas med min mobilkamera utan det är DEN här kameran som kommer lyfta mitt fotografernade!

 385. Hej!
  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna den här kameran. Nu i höst flyttade jag närmre 60 mil hemifrån för att uppfylla min livsdröm att bli veterinär! Det är sjukt häftigt att få uppleva sin dröm, men jag saknar min underbara familj där hemma och jag vet att dom saknar mig. Med denna kameran skulle jag kunna ta fina kort av min vardag och skicka hem till mina nära och kära, eller skicka hem kameran och låta dom ta bilder av sig själva och deras liv utan mig!

 386. Jag vill så gärna, gärna vinna för att min förra, älskade digitalkamera stendog för ett tag sen, saknar den av hela mitt hjärta och vill så gärna kunna fotografera mer igen och utvecklas mer som fotograf (inte för att jag är något bra på det alls nu). Brukar aldrig vinna på sådana här saker så det vore verkligen hur underbart som helst att göra det nu! Dessutom verkar ju kameran kanonbra 😉

 387. jag skulle vilja vinna kameran för att jag älskar foto men har inte råd att köpa en bra kamera. kort och gott så är det min enda motivering, kanske inte är världens bästa men iaf ärlig

 388. Jag är läst din blogg i flera år och du tar alltid så himla fina bilder. Kollar du in min blogg så ser du ens massa dåliga iphone bilder. Jag äger ingen riktigt kamera utan har nöjt mig med min telefon. Det vore jättekul att faktiskt ha en riktigt kamera och kunna ta bättre och finare bilder. Din blogg är jättebra! 🙂 jag blev nr 290 att gilla på bloglovin, kram!

 389. Jag vill vinna denna kameran då jag vill att min älskade mor ska få en fin julklapp. En julklapp som hon förtjänar och en julklapp som jag vet att hon kommer gilla. Jag skulle ha svårt att inte ta denna kameran som min egen, men då jag vet att min mor behöver en bra kamera så skulle hon få den. Anledningen? Hennes kameror har inte varit bra, någon av dem.. och hon vägrar låna någon av mina kameror som har bra bildkvalité. Därför, om hon får en ny kamera så behöver hon inte använda sina skruttkameror. Och vi som oftast är dem hon knäpper kort på, behöver inte tänka 'jahapp..' när hon sträcker sig efter kameran.

  För våra minnen förevigas på kort, och då vill man gärna ha sina minnen med bra kvalité.Så att man vill kika på bilden och minnas.. Inte gömma bilderna i en skolåda..

  Jag håller mina tummar och tår. Tack Sony för möjligheten.

 390. Jag har alltid älskat att fotografera.. När jag var liten fotade jag alltid mina dockor och mjukisdjur och lekte fotograf.. hha. Just nu är det min dröm med. Fotografering är verkligen något som jag älskar att göra och alltid kommer att älska! Folk kanske inte tror att jag kommer fortsätta med fotografering, och att det kanske bara är en tillfällig hobby. För jag är ju faktist bara 13 år..

  Just nu har jag bara en vanlig digitalkamera som jag delar med familjen. Jag har försökt spara till en bättre kamera, men det är väldigt svårt för att våran familj inte är alls så rik, så jag kan inte spara ihop pengar av mina föräldrar så enkelt. Och annars vet jag inte vad jag kan göra för att få pengar.

  Jag skulle vilja ha en bättre kamera för att kunna lära mej och förbättras. Jag vill bli mycket bättre på fotografering, det är verkligen något som jag älskar att göra..
  Såå det är varför jag skulle vilja vinna en Sony NEW-6n. 🙂

  Och Tack för en super bra tävling! ♥

 391. Min gamla G7a börjar bli väldigt sliten nu så jag skulle behöva en ny. 😉 Jag kanske skulle få en nystart och börja fota lite mer igen då. Fotade massa när jag var i 16års åldern. Men dum som jag var valde jag G7an istället för en system när mamma undrade vad jag ville ha. G7an valde jag ju för att jag ville ha en smidigare kamera än en system. Så den här från Sony skulle ju passa mig perfekt!

 392. Jag vill jättegärna vinna, har gillat på bloglovin.

  Jag vill vinna för att jag har ska äntligen få åka på språkresa och självklart vill jag föreviga den i bilder men jag tror inte att jag kommer att kunna bära med mig mig systemkamera hela tiden och därför skulle det ju vara perfekt med en mini-systemkamera! 😀

 393. Om jag vinner ska jag ta med den över halva jordklotet, fota järnet och dela med mig till alla av mitt äventyr!
  Foto är en stor passion och det finns så många stunder jag vill föreviga, tex resan till Thailand med min familj <3

 394. Åh vad underbart det skulle vara om jag vann!
  Jag fotar med min Canon G11, som är en jättebra kamera absolut. Men jag saknar ändå vissa kvaliteer som finns hos en systemkamera. Anledningen till att jag köpte G11:an och inte en systemkamera var just att den var såpass liten att man enkelt kunde ta den med sig. Nu börjar jag funera på systemkamera, men det är så dyrt att jag inte kommer kunna köpa en på väldigt länge. Skulle därför vara toppen att vinna den här, som är både smidig och bra!
  Det är så coolt att man kan fånga ett ögonblick på bild som man sedan kan skriva ut och TA på. Dessa ögonblick förtjänar att bli omhändertagna av en bra kamera.

 395. Jag vill gärna starta en blogg och jag vill att min blogg ska ha bra bilder och inte bara text, men jag har ingen kamera och min mobilkamera ska vi inte ens snacka om =S
  Och jag har dessutom stort intresse för fotografi (:

 396. Jag skulle göra vad som helst för att få ha en egen kamera! Jag älskar att fotografera (och vill även bli en berömd fotograf som får åka och fota exotiska djur och allt möjligt när jag blir stor) men jag har inte alltid tillgång till en kamera eftersom jag måste låna mammas hela tiden. Jag skulle vilja ha en bra systemkamera men dom kan vara rätt stora och svåra att ta med sig. Det skulle vara så mycket enklare att ha en Sony NEX-5n, eftersom den är liten och lätt att ta med sig överallt! Jag skulle bli överlycklig om jag vinner den! Det skulle vara en riktig dröm som gick i uppfyllelse!

 397. Även fast jag vill vinna en sjukt mycket, så vill jag vinna den åt min kompis i första hand. Hon älskar att ta kort och vill skapa en egen blogg, fast varje gång jag säger till henne att göra det så envisas hon om att hon inte ska göra det förrän hon fått en riktig kamera (:

 398. Jag är en mode och fotogalen tjej som går ut nian nu i vår. Just nu fotar jag alla mina bilder med en välanvänd iphone-kamera, vilket funkar sådär. Iallafall så är en av mina drömmar att gå någon typ av fotolinje på gymnasiet, men eftersom att de flesta skolor inte ger ut systemkameror och jag inte har råd med en så är det väldigt tråkigt. Om jag vann denna skulle jag definitivt söka foto linje på något gymnasie, jag skulle även försöka fånga hela det sista året med min underbara klass på bild samt skaffa material till bloggen.

  Tack för att du gör det möjligt för mig att kanske få göra något jag verkligen vill! Nu håller jag alla tummar och tår!

 399. Hej, jag vill grymt gärna vara med!
  Jag skulle vilja vinna den här kameran eftersom mitt största intresse är att fota, nu har jag en sån "vanlig" system kamera som är ganska stor och klumpig att ha med sig, dessutom har jag kollat in liknande varianter på mindre systemkameror, tyvär har jag inte pengarna att kunna köpa så jag får väl helt enkelt hoppas på ett litet mirakel här nu om att vinna denna tävling. Kram! 🙂

 400. I would like to win it because I have a great camera but it's hard to drag it everywhere. I wanted to have a smaller lens but it's so expensive! So when I'm going to a concert or sth like that and I don't want to take my camera with me because it's heavy, I only have my mobile for taking pictures of bad quality..

 401. Jag har gillat på bloglovin!

  Jag skulle vilja vinna för att det är jobbigt att släpa med sig systemen hela tiden, och då vore denna lilla kameran perfekt! Plus att den kan filma i HD och har en vinklingsbar skärm, så det vore kul att kunna filma den! Jag älskar verkligen att fota, och skulle vilja ta fotograferandet till en ny nivå, genom att kunna ha med en mini-systemkamera överallt! 🙂

 402. Jag skulle vilja vinna denna kameran för att:

  Jag älskar förstås att fotografera och det skulle även vara kul att prova på en lite mindre kamera. Den är inte lika klumpig att förflytta sig med som en systemkamera och då kan man ta med sig denna OCH få bra bilder ändå! Så helt enkelt något bra att ha, om inte ge bort till någon som verkligen vill ha en kamera! {Skulle kanske gå till min bästa vän som jag känt i 11 år och vi har varit bästa vänner sedan dess, så.. hon vill gärna ha en, så hon hade jag kanske gett bort detta till! }

 403. Jag är med för att jag vill så jättegärna vinna denna kamera, dröm kamera typ! Och det kommer att bli så mycket lättare om man kunde ta med kameran på "fester", utomlans och alla andra möjliga ställer, för att just slippa denna tunga kamera, jag får ju så himla ont i ryggen av den och jag vill ha en vanlig kompaktkamera så jag hoppas verkligen, för det skulle göra mig gött 😀

  Jag skulle sköta den som min egna bebis, pussa på den varje dag, tvätta den så att det inte finns några handavtryck och sen så ska jag lägga den fint i min säng så att den får sova gott, så mycket skulle jag ta hand om den, bebis <3

  Jag har gillat 🙂

 404. Varför jag skulle vinna den där charmiga kameran?

  För att jag har i år gått och tvekat inför att sälja min älskade Nikon D40x, den har hängt med mig överallt och hjälpt mig fota allt jag vill, nu när jag vill bli en mer avancerad fotograf men inte har ekonomin för att köpa en ny så håller jag på att sälja den, just nu har jag bara själva huset kvar och den måste in på lagning innan jag kan sälja(Det har hänt något med den inbyggda blixten).

  Så om jag skulle vinna den där lilla söta kameran skulle det bli mycket mer aktivt i mitt liv och hjälpa mig tillomed i skolan då jag går Media inriktning Rörlig Bild och filmar mycket, har även ett intresse av att kunna filma vad som helst och det skulle därför då vara ultimat att ha en sån liten kamera som fungerar med allt!
  Men självklart även för att ta fina bilder som man kan ha i evigheter som minnen..

  Jag skulle bli jättelycklig om jag vann kameran och det kanske skulle kunna hjälpa mig med en del av sorgen för min älskade första kamera.
  Kram

 405. Du vet när man är ute och går och så ser man plötsligt bara någonting som skulle vara perfekt på bild. Bilden är färdigproducerat i ditt huvud, det enda som behövs är kameran. Men den är sönder. Du måste lämna den där vackra platsen och försöka minnas den i huvudet som den vackra bild du såg.
  Så kände jag idag när jag gick hem från skolan.

 406. hejsan!
  skulle jätte gärna vilja vinna denna kameran, för jag älskar att ta vardagliga foton som gatofoton och eftersom man inte vill dra fram sin stora systemakamera så är det lättare att ta fram den lilla som är minst lika bra. sen har jag alltid viljat kunna ta med min kamera över allt, för de är inte så smidigt att gå runder med en stor..den lilla är det bara att slinkra upp ifrån fikan o fota på allt fint man kan hitta!
  kram♥

 407. En 3 i 1 kamera
  Liten
  Foto
  Video

  Perfekta kameran att ta med sig eller bara ha omkring sig, för att fånga ögonblicken som annars går en förbi i vardagen!

 408. Jag vill så himla gärna vinna denna kameran för att ge den i julklapp till mamma och pappa. De har velat ha ett mellanting mellan kompakt- och systemkamera hur länge som helst, men alla pengar har gått åt till renovering av hela huset. Så ja, jag skulle verkligen uppskatta om jag vann, då jag inte har pengar till att köpa en ny kamera i butik och ge dem..
  Kram!

 409. Min bästavän har insjuknat i ändtarmscancer. De upptäcktes för sent och den går tyvärr inte få bort. hon har cirka 3 år kvar berättade hennes pappa för mig och skulle jag vinna skulle jag ta massor med fina bilder på min älskade vän!

  tusen tack för en super bra blogg!

 410. Jag håller på att samla in pengar till min lägenhet som jag ska inreda när jag går ut 9:an. Har inte råd med en kamera så det skulle ju faktiskt inte vara helt fel att vinna en!

  Fina bilder du tar! 🙂

 411. Jag älskar att fotografera och skulle vilja utveckla mig och kunna få fram betydande och personliga bilder som berör människor.För tillfället har jag en digital kamera och jag vet att det till större delen inte beror på kameran om vill ta bra bilder men det skulle verkligen vara en känsla att få ha sig en egen systemkamera och kunna variera sig med olika kameror.

  Så att om jag skulle vinna denna kamera skulle det vara ett stort steg för min utveckling inom fotografering.

 412. Hej!

  Varför jag vill vinna kameran:

  Jag har fotograferat i flera år, och vill så mycket ha en liten smidig kamera, för att kunna ta med sig den överallt. För det är väldigt jobbigt ha med sin stora feta systemkamera som någon lätt kan sno. För nu måste jag även låna mammas hela tiden och vill bara ha en egen liten kamera som blir mycket smidigare, för att kunna få allt på bild vad man än gjort.

  Mvh Annika öström

 413. Min älskade, älskade canon eos 400d har gått i graven. Samtidigt som mitt fotointresse vaknade till liv igen. Passande! Vill just nu fota allt, överallt, hela tiden. Men som 17-åring lever jag på ett studiebidrag och har därför inte råd med en ny kamera. Denna skulle vara perfekt, då den samtidigt är liten och smidig. 🙂

 414. gillat på bloglovin.
  till våren sticker min tvillingsyster till spanien för att volontärarbeta på en hundgård och blir borta i tre hela månader vilket suger rätt så hårt. kommer såklart sakna henne massor.
  om jag vann kameran skulle hon få den och vi skulle kunna titta på alla fina bilder på hundar som fått en gnutta hopp i livet tack vara henne när hon kommer tillbaka. vi har nämligen alltid gjort så när den andra inte har varit med och det är bland de finaste stunderna i mitt liv. 🙂

 415. jag är nästan alltid i farten och vill ta kort med min system så ofta som möjligt. det är såklart roligare om man tar kort med kompisar, men ingen jag känner har riktigt fastnat för fotografering. det hade varit enormt kul om jag hade fått denna kamera, så jag kan dela med mig av mina få kunskaper, och själv bli bättre på fotografering. visserligen är min kamera inte så jättestor, men ibland klumpig att ha med. så den hade varit rolig att dela med mig till kompisar så att de blir bättre och kan vara med och ta kort utan att det blir för svårt, samtidigt som jag skulle kunna springa runt och ta en massa vackra bilder utan en stor kameraväska hängandes över axeln. 🙂

 416. Oj!
  Jag läser dagligen fotobloggar, kikar i fotoforum, läser fototips, spanar på fotoreportage och drömmer fotodrömmar. Mycket foto alltså. På pappret. Jag drömmer om att utveckla mitt eget fotograferande - både rent konstnärligt men även för att fånga alla minnesvärda stunder i livet - men har så svårt att hitta utrymmet. Min älskade systemkamera i all ära, men den är inte smidig att bära med i skolväskan eller jackfickan - då när alla de där ögonblicken uppenbarar sig. Därför önskar jag mig så innerligt denna kamera, så att jag kan omsätta mina visioner till verklighet!

 417. Hej, Jag skulle verkligen vilja vinna denna grymma kameran! Jag har precis börjat blogga och jag tycker att det är sjukt kul. Efter att min gamla kamera gick sönder så har jag inte haft råd att köpa någon ny, så jag äger ingen kamera idag. 🙁 Vilket är skit tråkigt för jag älskar verkligen att fota. Förr hade jag med mig min gamla kamera vart jag än gick, jag tog kort på allt möjligt. Nu känns det väldigt tomt att inte kunna fånga "ögonblicket". Jag kan inte ens ta bra kort med min mobil. 🙁 Det skulle underlätta för mig om jag skulle vinna denna kameran, för då kan jag lägga ut min bilder på min blogg och då skulle mina släktingar som bor långt bort kunna se hur jag har det och vad jag gör på dagarna. Jag hoppas verkligen att jag vinner, för jag brukar aldrig, & då menar jag det, aldrig vinna något så här stort så det skulle verkligen underlätta livet för mig.

  Tack så mycket för chansen! Ha det bra, älskar din blogg också! 🙂
  Hälsningar Malin

 418. Vill bara säga så här, visst jag vill jättegärna vinna denna kamera men samtidigt så vill jag inte det. Läste igenom några kommentarer och fastnade särskilt för en. Det var någon som hette Ännie som hade blivit påkörd. Och jag har ingen speciell anledning till varför jag vill ha kameran, jag vill bara ha den för att kunna foto bilder till min egna blogg. Hoppas du väljer ut en värdig vinnare.

  Kramisar från Lisa <3

 419. Just nu fotar jag med en liten digitalkamera men jag funderar på att köpa en systemkamera, tyvärr har jag inte råd. Min kamera kan inte fota så bra i "kvällsljus" och den fångar inte heller alla fina färger på ett bra sätt, det kan ju också bero på att jag är nybörjare men det skulle ändå vara kul att experimentera med en ny kamera 🙂 hoppas jag vinner 😀 <3

 420. Jeg fortjener ikke å vinne noe mer enn andre, har vel lyst på det av samme grunn som de fleste andre, at det er praktisk og lettere å ta med seg rundt 🙂

 421. Jag vill vinna för jag äger bara en stooor systemkamera som är jätte jobbig att ha med sig överallt och jag tycker vanliga digitalkameror tar bilder med så dålig kvalitet. Hade vekrligen haft nytta av denna på fester och så! 😀 kram!

 422. Jag skulle så gärna vilja vinna!
  Älskar att fota, och har gjort det sen jag fick min ''första'' kamera i 5 års åldern, dock en sådan engångs kamera men vad gjorde det? Fotade allt som galning och älskade det.

  Älskar utmaningar och nya saker! Din blogg insiperar mig verkligen till att göra det också så TACK!

  vill verkligen vinna, VERKLIGEN!!!!!
  KRAMAR PÅ DIG!

 423. Jag verkligen älskar att fotografera men tyvärr så blir det inte så ofta jag gör det eftersom min kamera är så tung. Liksom på de här spontana kvällarna som man grillar med vännerna, tänk då att ha en bra men lätt kamera att ha med sig. Det skulle verkligen jag behöva! 🙂

 424. Kan inte säga mer än mitt hjärta finns hos fotografi och allting som tillhör <3

  skulle så hjärtligt gärna vinna, skulle aldrig ha råd med en själv..
  tack för inspiration & bra blogg! KRAM

 425. åh va kul, hade inte vart fel att vinna den. Jag hade velat vinna den just för storleken. Jag har en systemkamera men jag fotar så sällan utanför mitt område där jag bor då jag aldrig orkar släpa med mig den vilket gör att jag heller inte utvecklas lika mycket i fotograferingen. Dagligen ser jag bilder jag hade velat ta i stan eller saker jag hade velat filma men så ligger kameran hemma och så missar man den perfekta solnedgången med fåglarna som flög förbi, eller träden som skapar så fina linjer i staden, allt de missar man för att kamera fått stanna hemma. Visst jag älskar min systemkamera säkert mer än min katt (förlåt Leo) men det är inte samma sak som när man sprang omkring med sin lilla kompakt kamera och fick med nästan hela livet på bild och film.

 426. Jag skulle jättegärna vilja vinna denna kameran eftersom jag skulle vilja ha en bra kamera, som inte är lika stor och klumpig som en systemkamera. Systemkameror är ju jättebra och jag älskar verkligen min, men vid vissa tillfällen vill man ha en kamera som är bra, men som fortfarande får plats i fickan. Sedan är det även för att man inte vågar släpa med sytemkameran överallt på grund av stöldrisken.

  Massa fina motiveringar, kram ♥

 427. Jag är med!

  Jag och sambon delar på våran stare kamera nu.
  När min sambo är borta och jobbar till sjöss tar han med sig dusts kameran och jag får fota med min iphone .

  Så denna tävlingen passar perfekt och skulle göra både mig och sambon glad!

 428. Jag skulle villja vinna den för att kunna fota mina framgångar. För imorgon, tisdag börjar mitt nya liv.
  Jag ska kämpa mig ner mina 20 kilo för mycket och jag måste ju kunna dokumentera detta utan att behöva krångla med den värdelösa webkameran på datorn..

  Jag tror också att denna kameran skulle vara en bra motivering för mig att lyckas..
  Att igen kunna se bra ut framför kameran inte bara lyckas bakom 🙂

 429. Jag vill vinna för min pappa skulle aldrig gå med på att köpa en sådan kamera till mig. Jag har länge velat ha en sådan men eftersom varken jag har pengar och min pappa inte vill gå med på att köpa en sådan till mig så skulle detta vara ett perfekt tillfälle.
  Jag verkligen ÄLSKAR att fota och det ända jag fotar med är min mobilkamera. Och jag känner att den inte är den bästa. Men jag måste ju på något vis fota.
  Har gillat på bloglovin också.
  håller tummarna nu.

 430. Jag är med! jag skulle vilja vinna för att just nu delar jag och min tvillingsyster på en systemkamera. För det första så är kameran inte särskilt bra och för det andra så brukar vi bråka väldigt mycket om vem som ska ha den osv..

  så det skulle vart perfekt om jag vann denna kamera så jag och min syster slipper bråka om kameran! skulle vart världens bästa tidiga julklapp! 😀

 431. Hej! Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna den här kameran för jag ÄLSKAR att fotografera och min canon eos 350d har precis gått sönder 🙁 Det är jättetråkigt att inte kunna fota nu när det är höstfint ute med alla färgglada löv. Därför skulle jag bli oerhört glad om jag vann den här kameran och kunde fota igen! Du är btw jätteduktig på att fota och du inspirerar verkligen! 🙂 kram

 432. Åååh vet att det här är lönlöst för jag vinner aldrig nåt men det här är nåt jag verkligen vill ha så måste testa!!!
  Förra måndagen blev jag påkörd av en bil, jag kom undan med bara en hjärnskakning och lite blåmärken i princip men min kära kamera gick totalt i kras, jag fick endast ut 1500 för skadan (trots att kameran va värd 6000) och de gick till att betala kurslitteratur, jag är en student på KTH och har tyvärr inte så mycket pengar att röra mig med så just nu klarar jag mig på mobilkameran vilket verkligen inte räcker för att fotografera 🙁
  Hoppas jag kan vinna den här tävlingen, annars får jag väll hålla tummarna för att jag kanske kan få lite julklappspengar! =)

 433. Varför jag vill vinna denna söta kamera:
  Jag har tyvärr ingen kamera själv men jag skulle väldigt gärna villja ha en. För jag ska åka till Norge med min skola snart och skulle vilja kunna fota då. Även när jag hälsar på hos mina kusiner eller hos min kompis som bor i Sollentuna skulle jag villja kuna fota. Min familj har en husvagn som vi brukar åka runt med på sommaren till olika fina platser som jag skulle vilja kuna fota ur min synvinkel och få fina minnen av. Jag älskar att fota och skulle vilja ha en bra och smidig kamera som man kan ta med sig överallt utan problem!

 434. Hej! Skulle vilja vinna kameran då jag redan har en systemkamera som man inte orkar släpa med överallt. Älskar att ta bilder som man senare ska minnas. Tex om en kompis har fyllt år och ska på fest, då orkar man inte släpa med en stor otymplig kamera utan vill kunna ta underbara bilder med en mindre! Jag har länge tänkt köpa en mindre kamera med då jag endast är 15, har jag inte råd, trots att jag har två extrajobb! Jag vill helt enkelt kunna ta bra och fina minnesbilder som man senare kan titta på och blicka tillbaka 🙂
  Tack på förhand!

 435. Jag tänker inte skriva någon snyfthistoria, utan jag vill vinna den här kameran för att jag jämt går runt och tar "mentala bilder" i huvudet. Alldeles nyss innan jag kom hem så såg jag en fin orange katt som klättrade i ett träd, jag såg framför mig hur fin bilden hade kunnat bli. En sån där riktig ögonblicksbild, och besvikelsen över att inte ha en smidig kamera till hands just då var verkligen stor!

  Jag vill kunna göra mina mentala bilder jag tar jämt och ständigt till verklighet 🙂

 436. Hej Elin!
  Jag är med och tävlar och här är min motivering:

  Jag äger en stor och klumpig systemkamera som är omöjlig att alltid bära med sig. Väldigt ofta, det vill säga varje helg och någon gång under veckorna umgås jag med mina vänner. Vi gör många underbara saker och jag vill så gärna dokumentera allting i bilder men kan inte det därför att min kamra är så stor och tung att ta med sig.
  För någon vecka sedan åkte jag och några fina vänner till en liten mysig stuga i skogen och jag var tvungen att lämna min kamera hemma eftersom att jag hade för mycket packning annars. Så en sådan där liten och enkel kamera skulle vara perfekt så att jag kan dokumentera alla de ögonblick som betyder mycket för mig!
  Kram Sofia

 437. jag skulle vilja vinna den kameran för att... Den är väldigt smidig att ha med sig vart som helst i stället för att gå och släpa på en stor klump till kamera. (min nikon) När man är på tjejmiddag t.ex. super enkelt att bara ta upp den och fota, istället för att ställa in massvis med olika inställningar på systemen för att anpassa ljuset.

  Har gillat inlägget på bloglovin! 🙂 Kram.

 438. Jag älskar verkligen att fotografer och vill utvecklas mer!! Och det tror jag jag kan med den här kameran 🙂
  jag har en helt okej kamera men lite för stor och klumpig för att ta med sig överallt. Så en liten och smidig kamera skulle vara perfekt så jag kan bevara alla mina upplevelser 🙂

 439. Jag skulle vilja vinna kameran för min egen skull. 🙂
  Jag håller såklart med om allt som står ovan, men ibland måste man unna sig själv lite också och inte pga att man inte har råd utan för att det blir en vardagslyx istället. Jag tycker om fotografering för att det föder kreativiteten som kan behövas då och då för att vardagen ska kännas intressant. 🙂
  Hoppas att du åtminstone läser mitt inlägg, för det finns ju såå många andra! Tack för en inspirerande blogg!

 440. Jag borde vinna denna kamera. Så är det bara. Jag vinner aldrig någonting. Tur i spel är inte min grej (däremot tur i kärlek, så jag ska väl inte klaga), men denna gång borde det vara min tur.
  Jag skulle gärna vilja ha en kamera som är lätt att ta med överallt, smidig att ha i väskan. Inspirationen att fota finns, men med denna kamera skulle det bli enklare att göra det till en del av vardagen. Eftersom jag pendlar till jobbet varje dag (tåg) så känns det inte riktigt aktuellt att kånka på en stor systemkamera.

  Snälla....jag ber på mina bara knän! 😉

 441. Jag skulle vilja vinna denna kameran för att det skulle göra mig fantastiskt glad. Den skulle passat väldigt bra eftersom jag både är den typen som filmar och den som fotograferar och när jag gör det är jag ofta på vift och då passar storleken på kameran utmärkt 😀
  Man skulle nog säga att den passar väldigt bra in i min vardag!..och min icke vardag för den delen också! ;D

 442. Hej!
  Jag skulle vilja vinna Kameran eftersom att jag ÄLSKAR att fota, men har en ganska dålig kamera. Mina föräldrar har inte råd att köpa en ny, eftersom att mamma håller på och startar nytt företag och pappa lever på minimilön.
  När jag såg Inlägget, tänkte jag: Wow. Här är min chans.
  Och eftersom att jag ALDRIG har vunnit någon tävling, så skulle det här betyda guld. Jag kan göra nästan vad som helst, en bild säger mer än 1000 ord, och det är sant. <3
  Puss på dig, och kommer följa din Blogg även om jag inte blir vald! (Den är BÄST!)
  KRAM, Pärlan

 443. jag tror att jag skulle få så många fina foton, först och främst ifrån min vardag att placera i mappar på datorn. jag har en stor otymplig systemkamera men det är så sällan som jag tar med mig den när jag är i skolan eller umgås med vänner. jag saknar verkligen spontana äkta bilder som inte är så planerade och "uppstyrda". när jag tänker efter så är den ändå de bilderna som betyder mest för mig. skulle bli så himla himla glad om jag fick denna fina kameran, speciellt nu när jag snart drunknar i plugg och deprimerande höst regn.

  Kram Anna

 444. Jag skulle jätte gärna vilja vara med och tävla om kameran, för jag älskar att fota, är ofta ute med mina vänner som har systemkameror och fotar och har kul, jag har alltid velat ha en bra kamera men har aldrig haft råd till , om jag hade vunnit den här kameran så hade jag kunnat göra min blogg så mycket mer inspererande och jag skulle ha så kul med den både provat fotografering och med mina vänner, och det skulle bli så fina bilder när man åker bort, nu är det bara att hålla tummarna på att jag ska vinna, hoppas verkligen att det blir jag!

  Jag har gillat på bloglovin, ha en bra dag :)!

 445. Jag skulle verkligen vilja ha den här kameran för har länge velat ha en ny kamera eftersom att min gamla är heelt förstörd och sen vill jag gärna lära mig att fota bättre och då kanske det hjälper en påvägen om man har en lite snäppet bättre kamera 🙂 Jag kanske inte är världens fotoblogg men du skulle hjälpa mig jätte mycket att börja fota om jag skulle vinna, min dröm <3 Men tack på förhand!

 446. Jag skulle vilja vinna denna för min lilla alltiallo kamera sjunger på sista versen. Linsen har ett hack (så kan det gå när barn leker med ens saker utan uppsikt) och kameran bestämmer själv när det passar att ta kort eller när det är slut på det roliga och stenvägrar starta igen på ett tag.

 447. Jag skulle vilja vinna den kameran för att jag gillar att fotografera, och det bästa av allt är fina bilder. Har länge önskat mig en bättre kamera än den jag har, men har inte fått någon. Jag älskar att fota och det vore tusen gånger roligare om man hade en kamera som visade bra resultat!

 448. Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna grymma kamera för att jag inte har en egen kamera. Lånar min farmors och farfars kamera lite då och då, inte alls för ofta. jag driver en fotoblogg och det är ju ganska så smidigt att ha en egen kamera då, tycker iallafall jag och mina läsare. Aldrig vunnit något innan så detta är kanske en chans. Skulle underlätta hur mycket som helst.

  kram, jonnajensens!

 449. Hej!

  Skulle jätte gärna vilja vinna denna kamera!
  Älskar att fotografera men kan inte längre göra det då min gamla kamera blev snodd 🙁
  Håller tummarna och tårna!

  Puss & kram
  Annette

 450. 3-barnsmamma med stort fotointresse. Älskar att ta närbilder på barnen och på växter, djur och mycket mera. Jag lever för fotograferandet men har bara en liten billig kompaktkamera. Tyvärr räcker inte ekonomin till för inköp av en bättre kamera som jag önskat mig under flera års tid ust nu, så vem vet, kanske är detta chansen för mig?

 451. Åh, jag älskar att ta kort men gör de knappt längre eftersom jag inte ens har en hyffsad kamera längre.. Så för tillfället är de bara mobilbider som gäller vilket är väldigt tråkigt..
  Skulle bli hur glad som helst om jag vann den och jag menar, är inte de en perfekt 'julklapp' till sig själv?
  Håller tummarna nu! Kram

 452. Just nu har jag en systemkamera som jag verklgien älskar , men nu på senaste tiden har den börjat krångla. Inte nog med det så är den väldigt stor och inte alltid så praktisk att ha med sig. Alla förväntar sig alltid att jag har min kamera med mig till allting! Älskar att dokumentera allting i bilder. 🙂
  Dessutom har jag nu tagit tag i att lära mig photoshop så försöker att fotografera så mycket jag kan 🙂
  Har gillat inlägget på bloglovin 🙂
  Kram!

 453. Jag vill vinna kameran eftersom jag har hålt på med fotografering nu i ungefär två år. Nu vill jag lära mig att fota med en ny kamera. Dessutom behöver jag en kamera som är mindre och lättare att ha med än min systemkamera.

 454. Jag vill vinna för att jag älskar att fotografera, dessutom pluggar jag Digital design och denna lilla smidiga kamera hade kommit till väldigt bra nytta i mina studier såväl som fritid och mitt framtida yrke. Speciellt då den har filmfunktion som min systemkamera saknar och är lättare att ha med sig överallt! Att det är en kickas kamera gör det ju ännu bättre eftersom man med all rätt är lite kräsen när det gäller kameror 😉

 455. Min kamera gick precis sönder och reperationen är alldeles för dyr. Letar därför efter en ny, denna skulle vara perfekt.

 456. Hejsan! Jag skulle vilja vinna kameran för att jag är väldigt fotointresserad men har inte pengarna att köpa en kamera - en bra sådan. Dessutom så har jag precis börjat på trädgårdslinjen på gymnasiet och det skulle då bli ännu bättre att plugga på alla blommor och växter om man kan ta kort på den och få med alla detaljer!
  Jag tror också att det skulle gynna min kontakt med min pappas sambo med en kamera, då jag skulle kunna åka med på hästtävlingar och fota henne!
  åååh, nu håller jag tummarna!

 457. Jag har mängder med resor på någon och de hade varit perfekt att få dokumentera dessa med en Sony NEX-5n. Man vill ju få fina bilder från alla sina upptåg, men ändå inte släpa på en stor och klumpig kamera!

 458. Jag vinna den eftersom jag kort och gott inte alltid orkar släpa med mig min systemkamera. Då skulle det vara så mycket lättare med en liten kamera. Som tillexempel i början av nästa år, så ska jag åka iväg till Asien, men eftersom vi ska backpacka så får min älskade systemkamera inte plats. Just därför vill jag verkligen verkligen vinna den här kameran!

 459. Jag skulle vilja vinna kameran för att jag precis har börjat på gymnasiet och då skulle jag vilja ta en massa bilder på mina kompisar och det som händer. För allt som händer nu är betyder väldigt mycket för mig!

 460. Wow en sån här liten kamera hade varit smidig att ha! Jag har ingen annan kamera än min systemkamera och det hade varit bra med en liten att ta med på olika event och party! Jag saknar ofta bilder från dem kvällarna för att jag inte vill ta med sytemkameran!

 461. Hej, så svårt det är att få till en bra motivering du! Men det är väl på så sätt att jag skulle gärna vilja ha med en "lagom" stor kamera som är ens helt egen, jag ska inte ljuga för jag har en system kamera som jag fått efter pappa när han skaffade en ny.Den är däremot inte helt min egen. Till min tanke nu: Om jag vinner skulle jag ge "min" stora fina systemkamera till min syster till 100%, hon förtjänar den bättre och då skulle jag ändå ha en liten charmig kamera att fånga inspiration och ögonblick med.En sån man kan ha med sig lite var stans! Du vet sådana där ögonblick man vill stoppa ner i en ask med siden band? Det finns inga askar för det (än), men kameror som räddar sådan för ens minne i alla fall!

  Som många andra sagt: Skulle bli väldigt lycklig, lyfta på hatten och buga samt bocka djupt om jag vann! ♥ Kram

 462. Åh, det där med motiveringar är verkligen inte min grej. Men jag skulle vilja vinna kameran eftersom att jag ÄLSKAR att fota, och går digital design på gymnasiet just nu där vi lär oss mer och mer varje dag om foto och redigering. Jag är även en sån person som verkligen vill ta med mig min kamera ÖVERALLT, vilket inte är så lätt då jag har en stor, klumpig systemkamera. Är så himla rädd om den så vågar inte ta med mig den överallt. Då hade det varit superbra att ha denna lilla, men grymma kamera att kunna ta med sig i väskan vart jag än går! Hade verkligen underlättat för mitt fotande!

 463. Jag vill vinna den här kameran då jag har en Canon 1000D som jag tröttnat på och jag har aldrig haft någon Sony.
  Om jag vinner den här kan jag ge den gamla till min lillasyster eller storasyster då båda går och tar min med jämna mellanrum, samt jag slipper skaffa ett extrajobb för att kunna köpa en ny då jag är en vanlig gymnasieelev.

 464. Åh, jag skulle hemskt gärna vilja vinna en "mini" system kamera. Har en Canon EOS 450D just nu men som du säger så kan det vara skönt att ha med sig en lite mindre kamera ibland. Fotar väldigt mycket men oftast bara då jag får inspiration för annars tycker jag nästan att det är tråkigt. Bara nästan(A) Hoppas iaf på att jag vinner, hihi.

  Ha en kuuung dag, kram!

 465. Det skulle sitta fint med en liten "ha-i-väskan" kamera eftersom man missar så otroligt mycket fint när man inte orkar släpa med sig stora kameran överallt...

 466. En systemkamera i ministorlek... Alla hobbyfotografers dröm antar jag?! Om jag fick chansen att vinna skulle det vara perfekt för en fattig student som jag själv. Jag är en stooor kameranörd och spenderade nyss hela sommarlönen för att köpa mitt drömobjektiv, men hur nöjd jag än är så saknar jag fortfarande att ha något litet med mig i väskan... Och när man inget jobb har och lever på 1000 kr i månaden så skulle jag bli så överlycklig om jag fick en perfekt mini-system!!

 467. Hej! Jag älskar att fota och fånga fånga minnen med kameran. Mitt problem är dock att jag inte får låna min pappas kamera när jag är ute med kompisar och när jag ska till olika ställen med andra än min familj och det är just såna tillfällen, när jag är med mina vänner, som jag skulle vilja fånga ögonblick och spara till minnen. Kanske göra ett fotoalbum. Jag ska också till Stockholm helgen vecka 43 med en av mina kära systrar och tycker det är väldigt synd att jag antagligen inte kommer kunna få till några bra bilder då att spara. Därför skulle jag behöva en egen kamera som är min egen och smidig att ha med sig. Kram

 468. oj så många kommentarer redan! Men alltid värt ett försök 🙂
  Jag har hört så mycket om den kameran och den verkar toppen! Jag skulle vilja vinna den för att jag är en fullt galen foto intresserad tjej som är ute och fotograferar mycket. Men vid vissa tillfällen då man verkligen vill ha med sig sin kamera och den stora klumpiga kameran är alldeles för stor då hade den kameran varit väldigt smidig att ha med sig istället. Jag ska ut och resa om två veckor och då hade det varit himla passande att ha den med sig i handväskan då man kan ta otroligt häftiga bilder från flygplansfönstret eller när man väl är framme och man ligger på stranden. Nej det skulle vara en ära att få vinna den kameran och jag skulle ha varit en toppen glad tjej långtid fram över!

  tack så länge! 🙂

 469. Vilken roligt tävling!
  Om jag vann kameran så skulle mina svärföräldrar få den i julklapp. De ställer verkligen alltid upp, i vått & torrt, och detta skulle vara ett perfekt sätt att visa hur otroligt tacksam jag/vi är över det 🙂

 470. jag är med & jag har gillat !
  varför ska jag vinna ? jadu .. har en system nu, vill dock förnya mig men pengarna finns såklart inte där. så att vinna en hade ju varit toppen! hihi (:

 471. Wow vilken kul tävling^^
  Ok min motivering går då såhär;)
  Jämt när man ska ut nånstans med tjejerna så vill man ju jättegärna ha kameran med sig för att få lite minnen på bild. kruxet är ju då att dra med sig stora dunderklumpen som tar upp väldigt mycket plats och som inte är så smidig att ta fram under dansgolvet för att föreviga minnet. ^^

  Wiho det var min motevireing

  Kram ///Frida

 472. jag hade väldigt gärna velat vinna denna kameran, för min systemkamera är ganska osmidig. tex när jag ska ner på stan med mina kompisar och vill ta några foton, måste jag alltså kånka på min kamera med ner där.
  jag har letat efter en och har inte riktigt hittat en som jag vill ha. pengar är något jag med måste tjäna ihop. så om jag ska köpa en sån här kamera tar det nog evigheter.
  hade blivit världens lyckligaste om jag vunnit!

 473. jag skulle vilja vinna denna tävlingen, för då skulle jag ge den till min älskade mamma. Jag är bara 13 år och har inte råd att köpa något riktigt fint som jag vill.. Men nu då jag har chansen att vinna en så tar jag den !

  Jag vill kunna ge denna till min mamma för att hon alltid finns där för mig och vill mig väl. Hon bryr sig verkligen och vill dela med sig av sin kärlek, det är det som gör att jag gråter nu då jag skriver om min mamma.

  Detta skulle betyda så himla mycket, att kunna visa henne att jag älskar henne, nu då jag och min pojkvän precis gjort slut... då behöver jag henne som mest och jag vill kunna visa hur tacksamm jag är över det stödet jag får från henne.

  Tack så mycket !!♥

 474. Jag är med!

  Jag tycker att jag borde vinna denna kameran för att jag behöver en liten kamera som jag kan ta med mig när jag är ute på äventyr och inte orkar släpa på min stora systemkamera. Jag bloggar själv och det är alltid kul att ha lite extra bilder som jag kan visa alla bloggläsare. Har också hört och läst om denna kamera och den ska vara riktigt bra så en sån enkel och bra kamera hade varit suveränt!

  Kram! ♥

 475. Jag skulle vilja vinna kameran då jag har haft ett stort fotointresse en lång tid nu men sedan jag började att läsa din blogg så har mitt fotointresse vuxit.Jag äger bara en simpel digital kamera. Har velat ha en systemkamera men har inga pengar till en, då de kostar en hel del.Jag kan inte beskriva hur gärna jag skulle vilja ha en bra kamera. Visst, man kan ju ta bilder med en digitalkamera men jag känner att man inte kommer så långt med den. Visst, det är "jag" som tar bilderna men jag vill kunna ta bilder av bättre kvalite. Det skulle verkligen göra min dag om jag vann.

 476. Åh, den här kameran skulle passa så bra när jag åker till Kina för att studera nu till våren. Då slipper jag släpa runt på min systemkamera och bli misstagen för att vara en japan 😉

 477. Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har en systemkamera (en Canon EOS 1000D) som jag tycker är jättebra men när man är ute på små tripps eller om man bara ska på bio eller middag eller nåt och vill ha några situationsbilder till bloggen så är en stor fet systemkamera inte det bästa för det kan bli vääldigt klumpigt. Du förstår säkert? Det är väll därför du har din G12 (du har väll en sån)?
  I alla fall, mina föräldrar har funderat på att skaffa en sån här kamera till familjen men de kostar ju lite mycket så det blir nog antagligen inte av. Jag skulle bli överlycklig om jag vann för det gör jag aldrig, fast det är inte så att jag kommer vinna för alla andra har sina små påhittade historier om att de inte har någonting och att jag vet inte riktigt om jag tror på dem dock. Men det är ni som väljer och det blir inga sura miner här. Jag är lycklig ändå! Fast en extra "julklapp" är ju inte fel!
  Kram på dig Elin! Älskar din blogg 😉 <333

 478. Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har en systemkamera (en Canon EOS 1000D) som jag tycker är jättebra men när man är ute på små tripps eller om man bara ska på bio eller middag eller nåt och vill ha några situationsbilder till bloggen så är en stor fet systemkamera inte det bästa för det kan bli vääldigt klumpigt. Du förstår säkert? Det är väll därför du har din G12 (du har väll en sån)?
  I alla fall, mina föräldrar har funderat på att skaffa en sån här kamera till familjen men de kostar ju lite mycket så det blir nog antagligen inte av. Jag skulle bli överlycklig om jag vann för det gör jag aldrig, fast det är inte så att jag kommer vinna för alla andra har sina små påhittade historier om att de inte har någonting och att jag vet inte riktigt om jag tror på dem dock. Men det är ni som väljer och det blir inga sura miner här. Jag är lycklig ändå! Fast en extra "julklapp" är ju inte fel!
  Kram på dig Elin! Älskar din blogg 😉 <333

 479. Jag skulle jättegärna vilja vinna för att jag har en systemkamera (en Canon EOS 1000D) som jag tycker är jättebra men när man är ute på små tripps eller om man bara ska på bio eller middag eller nåt och vill ha några situationsbilder till bloggen så är en stor fet systemkamera inte det bästa för det kan bli vääldigt klumpigt. Du förstår säkert? Det är väll därför du har din G12 (du har väll en sån)?
  I alla fall, mina föräldrar har funderat på att skaffa en sån här kamera till familjen men de kostar ju lite mycket så det blir nog antagligen inte av. Jag skulle bli överlycklig om jag vann för det gör jag aldrig, fast det är inte så att jag kommer vinna för alla andra har sina små påhittade historier om att de inte har någonting och att jag vet inte riktigt om jag tror på dem dock. Men det är ni som väljer och det blir inga sura miner här. Jag är lycklig ändå! Fast en extra "julklapp" är ju inte fel!
  Kram på dig Elin! Älskar din blogg 😉 <333

 480. Jag äger en systemkamera som är stor och tung. Detta stora och tunga har börjat ta död på mitt fotointresse. Min förebild är Annie Goldin och min dröm är att kunna fotografera min vardag bit för bit med en liten nästan osynlig kamera. Jag vill utvecklas och är verkligen i behov av en mindre kraftfull kamera (så som denna) för att inte mina drömmar ska krossas. Jag vill även utvecklas inom rörlig bild och inte fastna i stillbilden... Jag hoppas verkligen att jag har fotogudarna på min sida i denna tävling <3

 481. Hejsan!
  Jag drömmer om att vinna denna fantastiska kamera därför att jag skulle väldigt gärna vilja ha en kamera som är lätt att ha med sig. Varför vill jag då ha en kamera med mig? Jo jag vill fånga det vackra av varje dag på bild. Detta vill jag göra för att påminna mig själv och och andra i min omgivning att uppskatta det vackra i det runtomkring oss. 🙂

 482. Jag hade gärna vunnit kameran, det hade passat alldeles utmärkt eftersom att min förra kompaktkamera gick sönder när en kompis lånade den... Jag är min umgängeskrets festfotograf, det är alltid jag som får langa upp bilderna på söndagsmorgonen på facebook. Systemkameran känns för klumpig att ha med sig, så en ny kompaktis hade passat helt galet bra! Du är förresten en utav mina stora förebilder, grämer mig fortfarande över att jag var bortrest när du var i Boden och hade läsarträff...

 483. Jag är en 17-årig tjej som älskar att fota trots att jag inte kan så mycket alls om inställningar och sådant egentligen. Men jag lär mig! Iallafall så ska jag och tre kompisar åka till Thailand i mars för att förhoppningsvis ha världens bästa resa. Det som känns jobbigt är att jag är lite halvrädd att ta med mig min systemkamera då vi ska resa runt och så, och jag har länge kikat runt på liknande kameror som denna men inser om och om igen att jag aldrig kommer ha råd att köpa någon. Jag har sparat pengar i snart ett år och fortsätter tills vi åker för den här resan, och det skulle göra mig överlycklig att få vinna men också få föreviga denna resa i fina bilder! Nu fortsätter jag bara att hoppas, också får jag helt enkelt vänta och se! 🙂

 484. Hej!
  Om jag skulle vinna denhär kameran skulle jag och min syster dela den. Hon ville jätte gärna ha en bra kamera men har inte råd, så den skulle vara perfekt utöver min egna och då också för min syster som ingen kamera alls har.
  Emma

 485. Jag skulle vilja vinna denna otroliga kamera, för att jag jobbar som Au pair i England, jag har en bra system kamera, men som tyvärr är lite förstor för att ha med sig när man har 3 ungar att springa efter, speciellt när den ena ungen behöver sitta på höften halva dagarna. Med denna kamera skulle jag kunna dokumentera mitt underbara år här, genom att alltid bära med mig den i ficken.

  Ha en fortsatt bra dag!

 486. Vilken rolig tävling! ^w^

  Jag skulle vilja ha denna söta kamera för att jag älskar foto och min dröm är att åka till Japan och kanske bli naturfotograf. Men grejen är att jag har ingen bra kamera, så jag kan inte träna. Älskar att leka med min systers systemkamera, men man kan inte direkt säga att hon uppmuntrar min entusiasm, utan brukar för det mesta bli sur och rycka den ur mina händer. Och jag skulle verkligen bli överlycklig om jag vann en kamera, för jag har inte pengarna till att köpa en egen. Den här kameran var så så liten och smidig också, vilket underlättar om man bara vill gå ut efter skolan och fota mysiga höstbilder.

  Kram!//Amanda <3

 487. Jag har gillat inlägget.

  Jag skulle vilja vinna för att kunna fota mer bilder, då jag bara har en stor och dålig systemkamera. Jag vill kunna ha med kameran när jag är i stallet och när jag rider, utan att kameran blir för klumpig att ha med sig, men ändå få bra bilder.
  När man är ute och rider i skogen, och på andra ställen, finns det alltid något tillfälle på ridturen där man tänker "åh, nu skulle jag haft en kamera". Man stöter ofta på fina solnedgångar och liknande som skulle fastna så bra på bild. Jag kan inte heller ta kort med mobilen...
  Jag har en hästblogg och då vill man kunna visa massa fina bilder från ridturer och på hästen. Så just nu är bloggen lidande, pga bildbrist.
  Att ha häst är dyrt så jag har inte råd med en kamera, så jag får hoppas att jag vinner den här då!:)Den är ju också smidig att ha med till vänner och på fester, som man vill ha foton från, men som den sällan blir några bilder från..

 488. för jag vill vinna kamran är för jag vill ha en bra kamra till min blogg jag älskar att fota i naturen och det skulle vara bra att ha en krama som man bara kan he på och ta kort 🙂

 489. Vore otroligt praktiskt och smidigt att vinna denna lilla "babykamera", som ett litet syskon till min stora systemkamera. I början på nästa år ska jag bli farmor <3 (till mitt första barnbarn) och där finns en ännu större anledning till att vinna en "babykamera" 🙂

 490. Jag skulle vilja denna kameran till min lillebror som har blivit mycket fotointresserad nu på senaste (antar att jag har smittat av mig) men vi har inte råd att köpa en kamera till honom tyvärr och jag bor inte hemma och min behöver jag till skoluppgifter och för mitt egna intresse. Jag önskar jag kunde köpa en kamera till honom för jag tycker att man ska uppmuntra såna intressen men jag har tyvärr bara mitt studiebidrag som inkomst, så för min lillebrorsskull hoppas jag på vinst!

 491. Hej! (Jag blev nummer 367 att gilla inlägget)

  För första gången i mitt liv vet jag vad jag vill göra. Pressfotografi verkar spännande, roligt och allt förutom ett kontorsjobb! Men med skolan nu orkar jag inte riktigt bära runt på min pappas systemkamera när jag vill fotografera, utan skulle egentligen vilja ha en lite mindre kamera - men med liknande funktioner! Det är ju Sony NEX-5n i ett nötskal 😀

 492. Jag äger en systemkamera och det är mest den som används i famlijen även om en liten kompakt finns så är det systemen som används och det skulle därför vara lite roligt om jag/vi vann denna kameran eftersom den är smidig och lätt att ta med:) Hare bra!

 493. Jag vill vinna för att jag ska ge den till min bästavän, Melina! Hon önskar sig så gärna en system kamera, men hon tycker dom är för stora och krångliga! Och den här är så himla lätt och smidig! Och hon kanske kan förstå sig på den också.. haha!

 494. Hej!
  Jag skulle vilja vinna denna tävling utav många anledningar! Jag älskar att fota och drömmer om att bli fotograf när jag blir stor. Jag skulle vilja ha en bra kamera att kunna bära runt på i min lilla väska för att kunna ta en bra bild då tillfället kommer! Jag har massa släktingar i USA och Ungern som är mycket intresserade av min vardag, så jag skulle gärna vilja erbjuda dem sjukt bra bilder från min vardag! Känns ju lite onödigt att ta med sig systemkameran vart man än går liksom ^^! Dessutom är jag bara 13. Skulle gärna samla ihop till en själv istället för att försöka vinna denna tävling, men en månadspeng på femtio kronor kommer man inte långt på... 🙁 Min morfar brukade lära mig att fota ända tills han dog för några år sedan och nu vill jag gå i hans fotspår, han var nämligen fotograf. Skulle göra allt för att göra honom stolt...
  Nu ska du inte behöva höra mer om detta!
  Nu är det bara att hoppas på det bästa!
  Kram!

 495. Det skulle vara så kul om jag vann den här kameran! Jag har länge tänkt på hur bar det vore att ha en liten systemkamera, för jag älskar att fota. Som det är nu använder jag min pappas, men den får jag inte ta med överallt och så är den för otymplig att ta med. Därför vore det jättebra och kul om jag vann den här lila, perfekta kameran. 🙂

 496. Jag skulle väldigt gärna vinna den kameran! Har suttit och läst på om den flera gånger. Jag fotar vanligtvis med min Canon EOS 60D, men tycker den är för stor och tung vissa tillfällen - jagar och är mycket ute i skog och natur och jag vill ha med mig kameran varje gång för det finns så mycket fint att fota!! men med allt annat jag måste bära med mig blir det väldigt tungt så ska jag ut på längre turer blir den tyvärr ofta bortprioriterad ur ryggsäcken. Har provat olika kompaktkameror men inte hittat någon som ger mig den kvalité jag vill ha på bilderna, därför vore denna perfekt!

 497. jag är med! Jag gillar detta på bloglovin. 🙂

  jag vill vinna för att jag lever för att fota, och har alltid velat ha en systemkamera så länge som jag minns. Jag vill bli fotograf när jag blir stor, och fotar väldigt mycket med min egna kamera. Jag har fotat i flera år, jag har sparat till en systemkamera väldigt länge nu och kommer snart att ge upp hoppet. Jag vet att det är jättemånga som vill vinna denna systemkameran. Men det finns ingen! INGEN som vill ha den mer än mig.. Jag lovar,
  det skulle betyda allt om jag vann denna systemkameran och om jag hade vunnit den så skulle jag fotat heeeela tiden.. Och en sak till, jag är så galen, att jag till och med drömmer om systemkameror! 🙂
  många kramar nathalie ♥

 498. Jag skulle verkligen vilja vinna denna kameran. Jag drömmer om att bli fotograf och har gjort länge. Det skulle vara smidigt och bra att ha den för den är lite och lätt att ta med sig då det blir för klumpigt med systemkameran ibland. Jag älskar att fånga ögonblicket och med en liten och lätt kamera skulle det göra mitt liv lättare som fotograf. Jag älskar verkligen att fota. 🙂

 499. Jag är gärna med och tävlar om denna kamera.
  har redan en systemkamera men ibland känns det lite jobbigt att behöva släpa med sig den och ifall man skulle vilja ta med den till t.ex. skolan så är jag rädd att någon skulle stjäla den så då skulle det vara bra att ha en liten kamera och eftersom jag är lite kräsen med kvaliten så skulle denna kamera vara perfekt. Har en vanlig digital men det är så dålig och ganska gammal. Men denna kamera ser väldigt bra ut oh det skulle vara så kul att kunna ta bra bilder med en lite kamera också 🙂

 500. Hei hei! Skulle gärna önska att jag hade en liten smidig kamera,jag kunde fånga alla vackra ögonblick på bild, fota allt liv, om det nu är i en storstad eller vid en lite sjö i skogen. Allt man får uppleva i det vardagliga livet! Dokumentera vänner och känslor! Grymt!

  Mvh Johannes

 501. Hej Elin! Jag skulle vilja vinna kameran eftersom att min stora är så klumpig att ta med sig överallt. Jag vill ha en liten, bra kamera att ha med sig för att fota härliga vardagsögonblick som man vill spara. Den här kameran vore perfekt eftersom att den är liten, smidig, bra och snygg!
  Håller tummarna och hoppas!
  Kram till dig och tack för att du gör världens bästa fotoblogg ♥

 502. Hej 🙂
  Jag skulle vilja vinna den där kameran för att jag skulle behöva ha en lite mindre kamera som inte är så stor och klumpig att ha med mig i väskan, Jag älskar att ta "ögonblicks bilder" och fånga de där speciella stunderna och då skulle det vara mycket enklare att slänga fram en liten Sony NEX-5n än en stor systemkamera ( och att ta fram sämsta mobilkameran är inte ens ett alternativ ). Du är en stor insperations källa och förebild för mig, keep it going girl 😛 Det skulle betyda mycket att vinna en sån här cool pryl 🙂
  Kramar Sara

 503. Jag är med, gillar detta på bloglovin'!

  Jag skulle vilja vinna den här kameran för att jag fotograferar mycket och jag har börjat bli mer intresserad av att filma. Det skulle vara jätteroligt att pröva på den möjligheten också. Pröva mig fram och upptäcka ett nytt intresse. Det skulle kännas så fint att kunna fånga ögonblick längre stunder. Film är fantastiskt fint! <3 kram från mig!

 504. Hej Elin!

  Det hade verkligen varit hur grymt som helst att få vinna denna kameran! Jag har själv fotograferat med Sony i 10 år nu. Först med en analog minolta som jag fick när jag gick medieprogrammet inriktning foto på gymnasiet, och nu med en Sony A100 som jag haft sedan 2008. Jag gillar verkligen sony men dessvärre är min nuvarande kamera trasig och så gott som omöjlig att fota med. Jag har vart i behov av en ny nu i över ett år men har inte råd att köpa en, därför kom ju denna tävlingen helt perfekt lägligt!! 😉

  Så därför tycker jag att jag ska vinna - och för att jag är från bästa väschöttaschlätta!! (västgöta-slätten för er som inte förstår!) 😉

 505. Jag skulle vilja vinna eftersom att jag älskar att minnas tillbaka. Varje dag måste jag ta åtminstone 2 bilder för att jag ska kunna andas ut och inte stressa sönder. Jag älskar alltså att blicka tillbaka och kunna kolla tillbaka på bilder för att minnas saker. Jag vill minnas varenda dag i mitt liv, livet är något underbart som man inte ska blunda för. Jag vill minnas allt! Det skulle vara betydligt mycket enklare om man hade en liten lätt kamera, så att jag kunde bära med den överallt 🙂

  Det är verkligen otroligt viktigt för mig att skapa minnen eftersom att jag knappt kommer ihåg hur mitt liv har sett ut såhär långt. Jag har minne som en guldfisk...pinsamt men sant. Haha!

  Kram på dig!

 506. Hej Elin!
  Här är min motivering:

  Enda sedan min mamma dog i cancer i juli så har jag och min bror bott hos min pappa i hans lilla tvåa, och vi har inte speciellt mycket pengar precis.
  Jag hade visserligen inte högar av pengar innan heller, så jag har heller aldrig haft en gigantisk systemkamera eller något annat avancerat, men jag har alltid älskat att fotografera. Systemkamera eller inte, så är det alltid lika underbart roligt att fånga olika ögonblick på bild.
  Jag är en väldigt kreativ tjej som älskar att rita, pyssla och framför allt spela in filmer med mina vänner eftersom jag drömmer om att bli regissör/skådespelerska. En sådan här kamera hade alltså varit guld för mig eftersom den också kan filma i HD.
  Jag är inte bäst på att skriva motiveringar... men jag hoppas att den här duger. För jag vill så OTROLIGT GÄRNA vinna den här kameran!
  Tack och hej..
  .. utan leverpastej. (för det är inte gott.)

 507. Oj vilken svår fråga att besvara. Alla vill väl vinna en kamera? I varje fall alla dem som läser din blogg, för dem borde vara fotointresserade. Är man intresserad så älskar man att fota. Så är det för min del i alla fall! Jag har en bra systemkamera som jag är nöjd med, men det vore extra kul att ha en lite mindre också då jag inte kan ta med min systemkamera överallt då den är för stor. Skulle så gärna vilja fota i skolan, men dit vill jag verkligen inte ta med min kamera då den skulle vara ivägen, skulle synas jätte mycket=skulle säkert bli stulen. Har man då en liten kan man stoppa ner den i fickan eller väskan 🙂 Perfekt!

 508. Oj vilken svår fråga att besvara. Alla vill väl vinna en kamera? I varje fall alla dem som läser din blogg, för dem borde vara fotointresserade. Är man intresserad så älskar man att fota. Så är det för min del i alla fall! Jag har en bra systemkamera som jag är nöjd med, men det vore extra kul att ha en lite mindre också då jag inte kan ta med min systemkamera överallt då den är för stor. Skulle så gärna vilja fota i skolan, men dit vill jag verkligen inte ta med min kamera då den skulle vara ivägen, skulle synas jätte mycket=skulle säkert bli stulen. Har man då en liten kan man stoppa ner den i fickan eller väskan 🙂 Perfekt!

 509. Oj vilken svår fråga att besvara. Alla vill väl vinna en kamera? I varje fall alla dem som läser din blogg, för dem borde vara fotointresserade. Är man intresserad så älskar man att fota. Så är det för min del i alla fall! Jag har en bra systemkamera som jag är nöjd med, men det vore extra kul att ha en lite mindre också då jag inte kan ta med min systemkamera överallt då den är för stor. Skulle så gärna vilja fota i skolan, men dit vill jag verkligen inte ta med min kamera då den skulle vara ivägen, skulle synas jätte mycket=skulle säkert bli stulen. Har man då en liten kan man stoppa ner den i fickan eller väskan 🙂 Perfekt!

 510. Hej Elin,
  Så sent som tidigare idag då jag fikade med min bästa vän, pratade vi om foto o hur en kamera kan fånga minnen att blicka tillbaka på. Vi pratade om att vi lever för minnena o hur fantastiskt det är att ha detta på foto så att man faktiskt kan titta på något samtidigt som man minns de där speciella stunderna. Jag har sen ungefär ett år tillbaka drömt om att ha en bra kamera att utveckla mitt nyfunna intresse för fotografering o att kunna "capture the moments". Att kunna vara kreativ. Varje månad vill jag lägga undan pengar till en bra systemkamera men har inte kunnat göra det då min inkomst precis har kunnat täcka mina utgifter.. Jag inspireras mycket av din fotoblogg o längtar som ett litet barn tills jag sparat ihop till den dära kameran jag redan har spanat in. Därför hoppas jag på att få kunna vinna denna kameran, så att jag nånstans kan börja med min dröm..!

 511. (insåg att jag hade glömt att skriva med min mailadress i min förra kommentar, så fick skriva till den och kommentera igen.) Här kommer min motivation igen:

  Jag vinna den eftersom jag kort och gott inte alltid orkar släpa med mig min systemkamera. Då skulle det vara så mycket lättare med en liten kamera. Som tillexempel i början av nästa år, så ska jag åka iväg till Asien, men eftersom vi ska backpacka så får min älskade systemkamera inte plats. Just därför vill jag verkligen verkligen vinna den här kameran!

 512. Jag skulle vilja vinna kameran till min pappa.
  Han vill så gärna följa med mej ut och fota men han har ingen kamera. Och den är liten så han kan bära den med sej lätt. En bild säger mer en tusen ord..Tack

 513. Jag har nyss börjat gymnasiet på Broby Grafiska i Sunne och går Estetik & Media och inriktning fotografi från och med nästa år.
  Jag skulle behöva en egen, smidig, liten och bra kamera som man kan ta med sig istället för the big one. Har dessutom aldrig provat Sony, så det skulle vara ytterst trevligt!

  Kram! 🙂

 514. Åååh klart man måste vara med och tävla. Även om chansen är gryyymt liten så kan man ju inte klaga om man inte är med x)
  Jag borde vinna för flera anledningar! Dels är jag en fattigstudent och äger nu bara en skitkamera. Men även för att jag på tisdag flyttar upp till göteborg (där jag pluggar) från halmstad och skulle verkligen börja mitt "nya" studentliv med att ta fler bilder för även om jag skrivit blogg nästan varje dag säger en bild mer än tusen ord! Jag vill kunna kolla tillbaka på studenttiderna och liksom kunna titta på hundra (kanske tusentals?) bilder och bara njuta av hur bra kvalitet bilderna har. För visst är det så att det inte är lika kul att fota om bilderna ändå inte blir bra? Med en ny grym kamera skulle jag nog bli den där jobbiga fotografen som ska föreviga varje jäkla stund 😉

  Kram och tack för en grym blogg! Har följt dig sen gymnasiet (?).Började följa dig när du gjorde den är kortleken i... ja, något nytt program som jag inte är insatt i. Shit, tiden går fort!

  Ha det bäst! =)

 515. Jag skulle gärna vela ha denna kameran på grund av att jag inte har någon som ens kan ta hyfsade kort. Jag håller på att lära mig grunderna inom foto och det skulle vara kul att ha en egen kamera att kunna experimentera med.Jag skulle bli superförvånad om jag ens vann man man kan ju alltid hoppas. Om jag nu skulle vinna så skulle jag använda kameran väldigt mycket både i vardagen och ute med min bästa vän som verkligen älskar fotografering. Det var hon som tipsade om din blogg och denna tävlingen. Håller tummarna 🙂

 516. Det är en smidig kamera att ha med sig i väskan när man reser, när man umgås med vänner och när man är i skolan. Att kunna låta sina vänner och familj följa sitt liv men även att ha bilder att kolla tillbaka på. Den skulle vara bra i praktiskt taget alla situationer! Det skulle vara kul att vinna kameran och kunna fånga världen alla dagar!

 517. Jag har gillat inlägget på bloglovin!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna, jag har för tillfället en systemkamera och det skulle varit riktigt skönt att bara kunna slänga ner en mindre kamera i väskan och dra. - Men i detta fallet så skulle jag gett den till min syster, i julklapp kanske. Hon e yngre än mig och hon ser upp till mig och speciellt när jag fotar, hon vill verkligen lära sig och sparar till en kamera. Jag känner att jag mest idiotförklarat henne lite, litegrann..duvet småsyskon.
  Men har insett hur glad hon skulle bli, och jag vill verkligen göra något för henne. Så det skulle vara perfekt!

  förresten..Tack för en grym blogg! 😉

 518. Möjligheten att jag kommer vinna kameran är typ 1 på 1000 och att du läser den här kommentaren lika så, men för den här undeeeerbara kamera måste jag försöka. Jag har utvecklat mitt fotointresse sen ca 2 år sen, jag älskar verkligen att fota, dock är min kamera ganska fet och jobbig att ta med överallt + att det är endast en nybörjar kamera som inte funkar helt. min största dröm är att bli fotograf och genom att vinna denna extremt braiga kamera skulle typ, jag kan inte förklara men jag skulle verkligen inte kunna förklara hur lycklig jag skulle bli då! Älskar din blogg, stor insperationskälla.
  p.s har gillat ditt inlägg på bloglovin.

 519. En kamera som är lättare än dessa stora klumpiga systemkameror, skulle jag mer än gärna hänga runt halsen, skulle fota den där vackra bröllopsvalsen. Skulle minnas dom roligaste festerna och slippa pesterna. Ta med överallt både till varmt och kallt. En kamera jag kan ha en rolig stund med och aldrig glömma minnen, utom den där otäcka stora finnen.

 520. hej , jag skulle vilja vinna för att vi är ute och reser mycket & ibland kan det vara ganska klumpigt att ha med sig sin systemkamera om man t.e.x ska va på stranden eller om man bara inte har plats i bilden oså , vi har varit på hur fina ställen som helst , men har inte kunnat fota alla för att jag inte har haft med min system , den är ganska stor och klumpig vid vissa tillfällen , du vet nog vad jag menar. Därför skulle ja vilja vinna för att den är smidig men tar ändå väldigt bra kort , så behöver jag inte missa så många olika ställen .

 521. Jag skulle gärna vinna denna lilla skapelse! Har en Nikon D40 just nu som jag ska sälja då den, tyvärr, bara ligger i garderoben och tar plats. Jag tycker om att fota men tycker den stora kameran är för bökig att släpa runt på så det blir aldrig att den följer med mig ut! Fick jag denna skulle jag garanterat bättra mig o föreviga många fler ögonblick i mitt liv än vad jag gör idag. Håller tummarna!

 522. Åh vilken underbar tävling! Jag skulle vilja ha den fräcka kamera då jag älskar hålla på med foto & film. Och systemisen är ofta för klumpig för att ta med sig över allt så blir ofta att den ligger hemma när man vill knäppa de där fina korten, min kamera går häller inte att filma på, vilken jag saknar så det är ett stort plus i kanten om man säger så! 🙂

 523. Hej! Jag vill vinna denna kameran för att jag har en systemkamera men min,lilla kompaktkamera har gått sönder. Så därför vill jag ha denna som jag kan ta med på resor och liknande, eftersom min andra är lite klumoig för det. Du har förmodligen fått massa lika dana svar redan, men det vore kul att vinna nån gång 🙂

 524. Hej:)

  Jag skulle vilja vinna kameran för jag älskar att ta med mig kameran ut på stan t.ex. Men systemen är väldigt opraktiskt att ta med. Då hade det varit underbart med en bra liten kamera! Då hade jag tagit med mig den överallt!

  Håller tummarna!

 525. Wow! Med den skulle jag äntligen kunna bräcka mina tekniknördar till arbetskollegor, när det pratas elektronik i alla dess former på var och varannan fikarast!

  Och såklart, utöver det, ta ännu grymmare foton.

  (Gillar på bloglovin!)

 526. hej! 🙂
  det va en mycket fin kamera!
  Jag skulle gärna vilja vinna den kameran för jag har länge velat ha en system kamera.
  Min syster har en systemkamera, men hon bor många mil ifrån mig, så tanken på att låna hennes är utesluten. Och min mamma har inte riktigt råd att köpa en till mig. Och såklart så ÄLSKAR jag att fota!
  kram 🙂

 527. Hai!
  Jag har en Nikon systemkamera som är skapligt bra, duger för mig 😉 Men det går inte att filma med den... Och det bästa jag vet är videoklipp från när man var liten, och jag vill ju ha fler videor från tonåren och men jag har inget att filma med så är det ju lite svårt... 😉
  jag älskar ju att fota, om jag inte fotar med kameran så fotar jag med mobilen, och det blir ju inte alltid så bra kort med mobilen... så då skulle det vara UNDERBART med en liten kamera i väskan som man kan ta fram och fota lite med då och då 🙂
  Skulle bli sjukt glad om jag vann 😀
  Kramar

 528. Jag vill vinna kameran för jag har alltid viljat ha en sån sorts kamera och försökt spara till en men lyckas ej. Jag gillar att fota små saker och kameran är smidig att ta med sig 🙂

 529. Som många andra här så skriver oxå jag att jag skulle vilja vinna den här för att kunna ge bort den till min lilla tös i julklapp som inte har ngn kamera mer än i telefonen...

 530. Tja vad har jag för motivering som stucker ut? Ja jag vet inte om jag har det men jag skulle verkligen vilja ha denna kamera för jag har fotat ett tag men med en liten digitalkamera, jag har sparat ett tag för att få en systemkamera men har inte samlat ihop så mycket pengar. Så jag skulle bli superglad om jag vann denhär för då skulle jag kunna utveckLas mer i fotandet och det skulle bli mycket roligare att foto och den såg liten och praktiskt ut att ta med sig.

 531. Jag skulle vilja vinna kameran för att faktiskt kunna göra något av mitt stora fotointresse. Den enda kameran vi har hemma är nästan sämre än min mobilkamera men används ändå nästan hela tiden. En ny, grymt mycket bättre kamera skulle förgylla både min höst och mina foton något helt otroligt!

 532. Jag skulle vilja vinna denna underbart smidiga och super snygga kamera för att kunna fånga alla mina minnen på bild, eftersom att min systemkamera är alldeles för klumpig blir det ofta att den aldrig kommer med och då blir det ju också så att många, många minnen inte heller kommer med på bild och detta är ju otroligt synd tycker jag. Sedan har jag sedan flera år tillbaka velat ha en videokamera, har faktiskt suttit och dräglat över denna ett antal gånger, hehe ( typ 1000 ). Jag har heller ingen möjlighet att spela in videos och det är ju bland det roligaste som finns.jag reser ganska mycket och denna kamera skulle vara perfekt och ha med sig eftersom den e så liten och bra, alla funktioner är ju lika bra som vissa stystemkameror och de gör ju bara saken ännu bättre. Att vinna denna skulle vara som en dröm som gick i uppfyllelse lite grann.

  Kort sagt, den är bra till allt och alla och vem vill inte ha denna?

 533. Jag skulle vilja vinna denna underbart smidiga och super snygga kamera för att kunna fånga alla mina minnen på bild, eftersom att min systemkamera är alldeles för klumpig blir det ofta att den aldrig kommer med och då blir det ju också så att många, många minnen inte heller kommer med på bild och detta är ju otroligt synd tycker jag. Sedan har jag sedan flera år tillbaka velat ha en videokamera, har faktiskt suttit och dräglat över denna ett antal gånger, hehe ( typ 1000 ). Jag har heller ingen möjlighet att spela in videos och det är ju bland det roligaste som finns.jag reser ganska mycket och denna kamera skulle vara perfekt och ha med sig eftersom den e så liten och bra, alla funktioner är ju lika bra som vissa stystemkameror och de gör ju bara saken ännu bättre. Att vinna denna skulle vara som en dröm som gick i uppfyllelse lite grann.

  Kort sagt, den är bra till allt och alla och vem vill inte ha denna?

 534. Jag skulle vilja vinna denna underbart smidiga och super snygga kamera för att kunna fånga alla mina minnen på bild, eftersom att min systemkamera är alldeles för klumpig blir det ofta att den aldrig kommer med och då blir det ju också så att många, många minnen inte heller kommer med på bild och detta är ju otroligt synd tycker jag. Sedan har jag sedan flera år tillbaka velat ha en videokamera, har faktiskt suttit och dräglat över denna ett antal gånger, hehe ( typ 1000 ). Jag har heller ingen möjlighet att spela in videos och det är ju bland det roligaste som finns.jag reser ganska mycket och denna kamera skulle vara perfekt och ha med sig eftersom den e så liten och bra, alla funktioner är ju lika bra som vissa stystemkameror och de gör ju bara saken ännu bättre. Att vinna denna skulle vara som en dröm som gick i uppfyllelse lite grann.

  Kort sagt, den är bra till allt och alla och vem vill inte ha denna?

 535. Jag skulle vilja vinna kameran för att det verkligen hade varit skönt med en mindre kamera som utan problem skulle rymmas i skolväskan bland alla skolböcker. Den här veckan har jag sett ungefär fyra/fem helt underbara höstmotiv när solen har varit helt fantastisk bland alla härliga höstlöv men SÅKLART så har jag inte haft med mig systemkameran. Det är sånna gånger, då jag ser något som jag vet skulle bli så himla bra bilder av, jag önskar att man hade haft plats i skolväskan för systemkameran. Tyvärr är det oftast inte möjligt. Jag önskar att jag bara kunde slänga ut alla skolböcker ur väskan och istället fylla den med kamerautrustningen men jag tror inte jag kommer lyckas så bra på matteproven då...

  Jag gillar inlägget på bloglovin 🙂

 536. Hej!

  Min motivering till att jag ska vinna denna kamera är att jag har ett stort intresse att fota konserter och spelningar men utan fotopass så får jag inte fota med min systemkamera. Och tyvärr har jag ingen mindre kamera att använda mig av. Så därför skulle det underlätta mitt framtida fotandes om jag vann denna systemkamera i mini-format som jag skulle kunna använda att fota spelningar!

  Håller tummarna!

  / Elin

 537. Wow. Har länge velat ha en sådan kamera. Men har inte riktigt haft råd. Och den här lite kamera skulle var helt perfekt att han med sig i stallet och på ridturen. Samt att den hade suttit fin fint på resan till Maderia i jul och nyår.

 538. hej!
  Jag älskar att ta kort men jag vill inte bara ha en kamera att fota snygga bilder med utan också en kamera som jag kan ''leka'' med mina vänner med. Vilket betyder att min kamera ska vara lätt att ta med sig och ta snygga bilder vilket denna kamera verkar kunna göra!

  I vintras började jag använda mammas systemkamera att ta kort med, jag tog kort på allt man kunde hitta som kunde göra sig snyggt på kort och la upp det på min blogg. Jag fick bara använda kameran hemma inte ta med mig den någon annanstans. Men en vecka efter jul inträffar något som inte får hända, jag river ner kameran i marken så objektivet går sönder. Jag fick och ville inte använda kameran mer.

  Just nu har jag en digitalkamera samsung men grejen med den är att det inte går att ladda över bilderna till min dator utan fick lov att ta min brors dator och ett usb-minne. bilderna blir inte heller så bra.

  Jag skulle verkligen vilja ha denna kamera så jag kan ta knäppa bilder med mina vänner, bevara familjestunderna och ta snygga fotografier.

  kram

 539. Jag skulle vilja vinna denna kamera för att jag precis blev tvungen att sälja min systemkamera pga av att ekonomin i funkade och då blev det den som åkte för att den var värd mest! Dock så ångar jag mig för fota är något av det roligaste jag vet!<3

 540. Hej!

  Jag skulle vilja vinna kameran eftersom den skulle förgylla min vardag så otroligt mycket. Jag är en sådan där person som älskar att stå framför kameran och bli fotograferad, men jag känner att jag inte har en tillräckligt bra kamera för att få fram det jag vill. Att få vinna en kamera skulle inte bara ge mig en boost i självförtroende utan jag skulle även kunna utveckla mina kunskaper inom foto och redigering. För hur roligt är det egentligen att redigera bilder som är tagna med en kamera som knappt kan ta en bild utan att den blir suddig? Nej, om jag fick vinna kameran så skulle jag verkligen få upp glöden för fotografering igen.

 541. Ja de e svårt och motivera när jag ser att över 500 andra med säkert alla är värda att vinna. Men jag hoppas att min motivering håller ändå 🙂
  Jag vill vinna denna kamera så jag kan ta fina bilder när jag ska ut och dansa eller bara på min lägenhet. Jag vill ha en kamera som jag kan bära med över allt. Om jag vinner då lovar jag att starta en fotoblogg och publicera bilder på hur glad jag är med min då nya kamera.
  Lycka till å läsa igenom alla kommentarer! Hoppas din praosyster hjälper dig 🙂

  Kram kram

 542. Jag vill vinna för att ge utlopp för min kreativitet. Att kunna fånga fina ögonblick i vardagen och spara.

 543. Jeg har så lyst å gå seriøst inn for street photography, og dette kamera hadde jo vært midt i blinken for meg. Lite, lett og mer usynlig i bybildet enn speilrefleksen, åh et slikt ønsker jeg meg - håper jeg vinner! 🙂

 544. Da har jeg likt innlegget og følger bloggen din på bloglovin!
  Jeg synes jeg skal vinne siden jeg aldri har hatt mitt eget kamera siden jeg og ingen i min familie har råd til det... jeg, mine foreldre og mine besteforeldre deler på et gammel kamera med halvknust linse...
  så om jeg hadde vunnet hadde du ikke bare gledet meg! men tre genransjoner!

  Masse klemmer fra meg <3

 545. Hej!
  Jag vill så gärna ha en kamera! Om jag fick den så skulle jag ta med den till Västindien, vi har en segelbåt där!
  Jag hade velat ta kort på allt som jag älskar i Västindien: naturen, människorna, maten och havet!Det är så svårt att förklara för folk som aldrig varit där hur havet glittrar på kvällen och hur vackra människorna är når dom vill att man ska smaka på deras frukt. Hur vacker månen är på kvällen när allt är mörkt och sist men inte minst: min underbara familj! <3
  Grattis till den som får den!
  Tack Nevnarien!

 546. Att kunna ta urläckra porträtt,
  vore med denna lätt som en plätt.
  Men utan pengar att sätta på sprätt,
  hoppas jag i denna tävling få äganderätt,
  till en superkamera som är komplett!

  Kram! 🙂

 547. Hej!
  Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna kamera då jag tror det skulle utveckla mitt fotograferade enormt mycket! Idag har jag problemet att jag aldrig orkar släpa med mej en tung systemkamera, vilket gör att jag sällan fotograferar annat än när jag bestämt mej för det. Dessutom är jag grymt nyfiken på hur denna kamera fungerar, och vad man skulle kunna göra med den!
  Skulle vara jätte kul att kunna utveckla mitt fotograferande!:)
  Hälsningar Lisa

 548. Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna för jag har drömt om den här kameran sedan den lanserades. Tajt budget som studerande mamma gör ju inte saken bättre. Nu håller jag tummarna stenhårt! Kram

 549. Kommentaren min ble borte så jeg prøver igjen 🙂
  Jeg har så lyst å gå inn for street photography, og dette kamera hadde vært midt i blinken. Lite, lett og usynlig i bybildet i forhold til speilrefleksen - åh jeg håper jeg vinner! 🙂

 550. Jag skulle väldigt gärna vilja vinna kameran eftersom jag har så otroligt mycket idéer och inspiration till bilder, det enda som fattas är en kamera. Och vad vore bättre än finaste Sony NEX-5n? Min matblogg skulle blomstra och mitt liv med den! 🙂

 551. Jag skulle vilja vinna den för att kunna fota mera, klumpiga systemkameran tar jag med mej på crosstävlingar och enstaka gånger plockar jag upp den hemma, så skulle behöva ett smidigare alternativ för att ta vardagsbilder osv. !

 552. Jag är en tjej som tycker det är kul att fota och vara i stallet, gärna kombinerat! 😉 I september så blev min häst skadad och jag fick beskedet att det var en kronisk skada så jag aldrig mer kommer att kunna träna och tävla, än så länge så är framtiden fortfarande lite oklar och veterinären är inte så positiv men nu så har jag äntligen fått börja rida igen, långsamt går vi framåt men går skadan upp (det är en senskada) så är det kört och jag kommer att få avliva min fina vän. Länge har jag funderat på hur kul det skulle vara att kunna rida och filma ifrån hästryggen när vi myser omkring ute i skogen men jag vågar inte ta med min systemkamera då den är så stor - det är just därför jag skulle vilja vinna denna kamera, för att kunnda dokumentera tiden som kan bli den sista med min fina Felix <3

 553. Jag är en tjej som tycker det är kul att fota och vara i stallet, gärna kombinerat! 😉 I september så blev min häst skadad och jag fick beskedet att det var en kronisk skada så jag aldrig mer kommer att kunna träna och tävla, än så länge så är framtiden fortfarande lite oklar och veterinären är inte så positiv men nu så har jag äntligen fått börja rida igen, långsamt går vi framåt men går skadan upp (det är en senskada) så är det kört och jag kommer att få avliva min fina vän. Länge har jag funderat på hur kul det skulle vara att kunna rida och filma ifrån hästryggen när vi myser omkring ute i skogen men jag vågar inte ta med min systemkamera då den är så stor - det är just därför jag skulle vilja vinna denna kamera, för att kunnda dokumentera tiden som kan bli den sista med min fina Felix <3

 554. Hej Elin!
  Kände på denna lilla, söta kameran förra helgen och det var kärlek vid första ögonkastet.
  Kompakt, snabb och nästan helt brusfria bilder. Vad mer kan man önska...:)
  Med denna kamera i handväskan skulle jag aldrig mer behöva missa en bild, så självklart vill jag gärna vinna kameran.

  Ha det gott
  Anna

 555. jag skulle vilja vinna denna kameran eftersom jag är ute mycket och älskar att fotografera, dock är min kamera alldeles för stor och klumpig för att kunna ta med på alla dessa ställen.. Därför skulle det vara kanon att ha en sådan kamera som man bara kan dra upp och knäppa ett kort på det man vill som är minst lika bra! 🙂

 556. Hej!

  Fick sälja min systemkamera förra året, behövde pengarna så att säga. Har tillhandahållit mig med en liten sketen digitalkamera sedan dess, där det är 50/50 om bilden blir i fokus eller inte. Det är inte speciellt roligt då jag är en fartfylld person som gärna tar kort på hästar och min katt (och hon är ALDRIG stilla, haha), vilket gör det ännu svårare att knäppa en skarp bild.

  Jag saknar också de granna färgerna som systemkameran gav mig. Och att få filma i HD... Då kanske jag kan uppfylla min lilla dröm om att få göra en egen musikvideo till favoritlåten Awolnation - Sail.

  Håller alla mina två tummar 🙂

 557. Hej, mitt namn är filip och är 14år, min familj är inte så jätte rik och skulle göra vad som helst för att få en bra kamera och jag har följt din blogg jätte länge och skulle vilja vli lika bra som du hoppas du läser detta skulle vara kul och kunna ta bra bilder 🙂

 558. Hej
  Jag vill vinna denna kameran, för att jag älskar att fota och har ingen egen kamera. Jag använder alltid mammas och pappas. Jag kan ta flera hundratals naturbilder i veckan och gillar att redigera dom på datorn. Jag skulle blivit överlycklig om jag vann.
  Ps. Jag älskar din blogg <3

 559. Oj, vilken möjlighet! Nu fick jag total blackout. Vad kan man skriva som beskriver hur gärna man vill ha en sådan grym kamera?

  Kan bara säga att fotografering är det absolut bästa jag vet. Jag älskar att fotografera, och ingenting skulle vara bättre än denna kamera. Åh, vad gärna jag vill vinna 🙂

 560. Hej Elin!
  Kände på denna lilla, söta kameran förra helgen och det var kärlek vid första ögonkastet.
  Kompakt, snabb och nästan helt brusfria bilder. Vad mer kan man önska...:)
  Med denna kamera i handväskan skulle jag aldrig mer behöva missa en bild, så självklart vill jag gärna vinna kameran.

  Ha det gott
  Anna

 561. Jag har en systemkamera en SONY a390 och jag älskar den och jag älskar att ta kort, men sen är det ju också som du skrev att det skulle vara jätte smidigt att ha en systemkamera fast i miniformat! Och jag skulle bli över överlycklig om jag fick den. Och jag skulle typ dö av att få den av DIG! Du är typ min "idol". Jag bor i Jönköping och som du själv vet så är ju Jönköping en enormt fin stad och det skulle vara fantastiskt att få visa upp den till alla andra i andra delar av Sverige. Med hjälp av denna kameran! <3 Hoppas hoppas hoppas! 🙂

 562. Jag vill vinna kameran för jag vet att jag skulle använda den varenda dag. Jag älskar att fotografera men har inte haft råd med en kamera.

 563. Hej! 🙂
  Den här kameran skulle jag vilja vinna åt min lillasyster som är 12 år. Hon driver nämligen en egen blogg och har ingen kamera att fota fina bilder med, ibland får hon låna min D3100 men det är så jobbigt för henne att inte kunna ha en egen kamera. Sen så är min systemkamera inte så jättesmidig att bära runt på. Så det skulle verkligen vara optimalt för henne med en min-systemkamera som tar schyssta bilder.
  Jag skulle bli jätteglad om jag vann den här kameran åt henne så att jag fick göra min underbara lillasyster glad <3

 564. Jag skulle vilja vinna för jag har som mål att bli en bra mode/second hand-blogg. Jag har ingen kamera jag någonsin kan ta med mig, bara min mobil - och den inbyggda kameran har ju inte direkt världen bästa kvalitet. Jag vill kunna ta outfit-bilder överallt så jag kan lyckas med min blogg och bli stor en dag. Jag vill även kunna fånga mitt roliga studentliv på bild så jag kan minnas det för alltid. (och med min studentbudget kommer jag aldrig ha råd med denna fina kamera). Kameran jag använder på språng är egentligen mina föräldrars (och den är typ 100 år) så det kanske är dags att lämna tillbaka den nu...

 565. Oj vad det känns svårt att komma på en motivering lika långa och fina som vissa andras, men man får väl göra det enkelt för sig och bara skriva! Ja, ifall jag hade lyckligtvis vunnit denna kameran, så hade jag gett den till min tvillingsyster Ellen utan tvekan. Själv är jag fotonördig och allt som kommer till den delen och har egen systemkamera. Dock vet jag att min syster vill hemskt gärna ha en kamera och detta hade nog varit något fint att ge henne! Tycker hon är värd detta eftersom att bättre tvilling får man leta efter.
  Kram Matilda

 566. Hej jag är med! 😀 Jag skulle vilja vinna denna kameran för att jag vill ha en lätt kamera att ha med sig, när man chillaa med kompisar eller är på någon tjejkväll! min dröm är att verkligen satsa på fotografi och det skulle vara så otroligt roligt att ha en alldedes egen kamera som bara är min som jag kan ta mina bilder med! Vi ska åka utomland snart och jag vill ha en kamera att fota med, eftersom att spanien är så otroligt fint! Min lilla kompaktkamera är sönder och det skulle vara så kul att få en ny! Som en julklapp, haha! Håller tummarna och hoppas jag vinner! Kram! :DD <3

 567. Hej! Jag skulle gärna vinna denna kameran för att jag håller med alla om att det kan vara klumpigt att ha med sig sin systemkamera, den är tung och lite jobbig. Jag skulle delat med mig med denna kameran till hela min familj, min lillebror tycker om att fotografera men han tycker att min är för stor så då hade han kunnat andvända denna istället! En kamera som man helt enkelt kan ha med sig överallt så att man inte missar att fånga ett enda ögonblick på bild! 🙂

 568. Jag vill vinna denna kameran För jag fick en liten digitalkamera för några år sedan. Den fungerar knappast. Värken jag eller mina föräldrar har råd att köpa en ny. Ibland får jag låna min kompis kamera för att min egna inte fungerar som den ska.
  Kram

 569. Heii 😀
  Jeg vil gjerne vinne kamerate. Jeg har lenge tenkt på å kjøpe meg ett litt mindre kamera, og jeg føler at mitt Nikon D40 ikke holder for meg lengre etter som jeg nå snart er ferdig med 2 år på media og kommunikasjon på videregående skole. Jeg trenger noe som kan gi meg bedere mulighet til å ta de bildene jeg ønsker, og at jeg kan ha muligheten til å filme med mitt eget kamera, og ikke med min iPhone.
  I Februar reiser jeg til Kenya gjennom et skoleprosjekt, og til denne turen trenger jeg virkelig ett litt mindre kamera som jeg kan ta med meg både på skolen vi skal besøke, på safari, og på besøk i Mathare-slummen som ligger like utenom Nairobi. Jeg ønsker å ha muligheten til å fange de øyeblikkene som er verdt å fange på film/foto, og jeg ser frem til å dele de bildene jeg tar med leserne mine. Det å kunne dele bra bilder, og bra filmer gir også en glede til de som leser bloggen min, ikke bare for meg. Gjennom dette prosjektet bygger vi også nye vennskap over landegrensen, og med bra bilder har jeg muligheten til å dele det vi opplever med de elevene på den kenyanske skolen.
  Jeg vil gjerne vinne kamerate, og jeg håper så utrolig mye på at du velger meg.

  Klem Silje 🙂

 570. Jag skulle vilja vinna kameran då jag älskar att fota. Jag har redan en systemkamera och tar mycket bilder med den, men jag är gravid nu och har BF på onsdag (26'e oktober). Och jag har ingen annan kamera än min system, och jag vill så gärna ha en enkel, liten och smidig att alltid ha med mig. Dock har jag inte ekonomin till att införskaffa en själv, så att vinna vore verkligen ett under!

 571. Hej Elin! Du vet inte hur mycket jag skulle vilja vinna den där kameran! Jag har alltid velat ha den, det är den perfekta kameran! Men min ekonomi tillåter inte mig att köpa den.. Jag skulle äntligen kunna ta med en annan kamera än min telefon till alla saker jag gör som är värda att minnas! Åh, hoppas!

 572. HEJSAN!
  Det har hänt jättemånga gånger att jag inte har kunnat ta kort på ett fint ögonblick för jag har inte haft en liten, smidig kamera med mig i min väska. Min kamera är alldeles för stor att ta med sig. Min högsta dröm är att utvecklas och bli en bra fotograf ( som du). Tror att ha 2 kameror är ett bra sätt att utvecklas. Mer foton. Mer ögonblick. Mer minnen. I sommar ska jag jobba järnet så jag kan köpa en liten kamera och sedan en man kan filma med. Jag och mitt band ska spelas in. Vi behöver en smidig videokamera. Så jag ska jobba. Denna kamera skulle passa mig perfekt! Vinner jag inte kommer jag kämpa för att köpa en!

 573. Hej! Du har en jätte häftig blogg.
  Men jag skulle jätte gärna vilja vara med!
  Jag har en kamera som är jätte dålig:/ fotar mest med min mobil som inte är så mycket bättre,har önskat mig en systemkamera i typ 5 år nu men har inte haft råd...Minna kompisar har och har provat att fota med den dom säger själv att dom tycker jag är duktig och borde köpa en men jag har ju inte råd så.Men blev väldigt glad när jag såg att du hade en tävling om det här! Så skulle bli så himla glad om jag fick den där! 🙂

  Kram <3 http://www.sannanylind.devote.se

 574. Hade jag haft en sådan kamera hade den fått följa med överallt.
  Då skulle jag ta kort på allt hela tiden och kunnat bli världens bästa fotograf.
  Sen skulle jag ta lite mer kort och bli ännu bättre..

  Hoppas jag vinner! =)

 575. Jag skulle kunna skriva att jag verkligen älskar att fota och att jag verkligen behöver kameran men jag tror jag hittar på en egen historia 🙂

  Jag har alltid gillat att fotografera. Just nu äger jag en hederlig digitalkamera som tar dugliga bilder, men efter att ha fotograferat mycket med människor med en systemkamera och sett skillnaderna så blir jag jäkla avundsjuk!

  Eftersom jag är en fattig student så har jag kämpat hela sommaren för att kunna köpa en macdator som ska kunna hantera Photoshop utan att protestera så skulle jag gärna vilja vinna kameran.

  Ha det bäst!
  /Angelica

 576. Oh spännande! Har en canon, 450d men som sagt så är den ju väldigt klumpig att dra med sig till skolan eller på fest! Den här vore perfekt till just det, riktigt ögongodis 🙂

 577. Perfekt!
  Jag ska, som estet(bild tredje året, arbeta med mitt projektarbete. Detta skulle vara värt guld. Jag ska skapa en bok med mina egna bilder i olika teman. Sen ska jag sälja boken och skänka pengar till välgörenhet. Kameran skulle, kort sagt, vara en räddning och en otrolig möjlighet för mig och mitt arbete!
  Tack fina du!

 578. Oh spännande! Har en canon, 450d men som sagt så är den ju väldigt klumpig att dra med sig till skolan eller på fest! Den här vore perfekt till just det, riktigt ögongodis 🙂

 579. Jag skulle vilja vinna den här kameran för att kunna ge den till min fina mamma!
  Hon ska ut på världens häftigaste resa till Indien snart, men så har hon ingen kamera att dokumentera allt med! Jag, och resten av familjen förstås, vill ju ha bilder på allt roligt hon kommer att få vara med om 🙂

 580. Supersvårt att försöka hitta på nån "bra" motivering, men jag skulle verkligen vara i behov av en smidigare och mindre kamera än min systemkamera, för att kunna fota mer, för att alltid ha en BRA kamera med sig! 🙂 Både som minnen till mej själv, mina vänner och så förstås bilder till bloggen...

 581. har just tagit bort min blogg men hoppas att man kan vara med i tävlingen i alla fall!

  Motevering: jag skulle vilja ha kameran för att:
  jag älskar att fota och ta bilder! det är min hobby, jag brukar ta bilder på kompisar, stylar håret sminkar och väljer kläder och sen det roligaste av allt att ta bilderna!! jag tar även på landskap!
  grejen är att jag skulle vilja fota mer men min kamera är så stog och klunpig och tung så därför skulle jag vilja ha kameran!, så jag kan ta bilder utan att behöva känna att den tar sån plats och att den är klumpig att ta med sig !!

  kramar Erika <3

 582. Supersvårt att försöka hitta på nån "bra" motivering, men jag skulle verkligen vara i behov av en smidigare och mindre kamera än min systemkamera, för att kunna fota mer, för att alltid ha en BRA kamera med sig! 🙂 Både som minnen till mej själv, mina vänner och så förstås bilder till bloggen...

 583. Jo jag borde vinna eftersom jag är en sådan där typisk foto nörd som helst skulle vilja sova med kameran under täcket. Min kamera är med nästan över allt! När jag är med vännerna inne i Jönköping så tar kameran hela väskan! Klumpig att ha med sig helt enkelt, så tar man digital kameran och bilderna blir skit! Så där går man släpandes på den stora kameran även om mödan är värd så skulle chansen att få en liten och nätt kamera som dessutom äger vore guld värt! Om jag bara haft pengar skulle jag köpt den själv men det är så mycket annat som kostar, behöver utrustning till kameran för att kunna utveckla mitt kamera intresse och hästen behöver saker! Tänkt att få vinna denna lilla kamera! Wow vilken chans!

 584. Jeg liker innlegget - Bloglovin. For en flott konkurranse. Har ikke vært borti lignende. WOW!
  Jeg ønsker meg dette kamera for å gi en gave til min ektemann. Vi skulle eegentlig gi hverandre bryllupsgave men hadde ikke råd. Dette hadde vært en perfekt bryllupsgave <3 <3 <3