Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tändsticksområdet

Jackan är gammal, kofta med fransar från Indiska, Klänning från Vero Moda,
Handskar från Asos.com, Väska från Have2Have.se och skor från Nilson.

Idag har det tagits bilder på Tändsticksområdet här i Jönköping.
Det är verkligen hur fint som helst där, har fotat två bröllop där och nu även min kommande headerbild... (Jag tror iag att jag kommer att ha den till min nya design som jag ska påbörja någon gång när jag har tid, får se när det blir haha...). Annars har jag inte hunnit med så mycket som jag hoppats, men jaja.. det är en helg nästa helg också..

Translate / I was wearing this today when we were out taking photos - I'm going to change my design here soon and I needed a new picture for my header 🙂

73 comments on “Tändsticksområdet”

 1. gymmar du?
  om inte , tränar du ngt annat? ngn sport.
  förutom sport, springer / cyklar / går du eller något annat bortsett från en sport (ex. fotboll)?
  varför gör du det du gör?
  vad tycker du om de? 🙂

 2. Høsten er så vakker ! Skulle gjerne hatt disse fargene noen måneder ekstra 🙂 Gleder meg til å se ditt nye design 🙂

 3. Hej jag vill vinna kameran för att jag har ingen och behöver en. Jag älskar att fota och jag ska gå på ett gymnasium med media så jag kommer behöva en kamera och jag skulle gärna vilja vinna denna kameran. Jag har också prövat att använda den och jag vet hur man gör så det skulle vara bra om jag vann den. 

 4. Snygg outfit! 🙂 den nya hårfärgen passar dig hur bra som helst! Love it /Vesna

 5. sjukt fina bilder!
  checka gärna in min nystartade blogg.
  gillar kommentarer och tips på hur min blogg kan bli bättre! 😀 Tack

 6. Förlåt att jag frågar om kameragrejer, skulle aldrig orkat svara på alla kommentarer om sånt men vafan. Ser i din exif att du kört 50/1.4 men är det verkligen på 1.4? blir ju sjukt skarpt i jämfört med min. Måste vara något fel på min optik i så fall. Blir nästan aldrig skarpt på 1.4 utan mer lummigt och sjukt mycket grön abberation.

 7. Jag gillar att du är så ärlig i din blogg. Att du faktiskt säger att du inte har hunnit med tusen saker eller att du är på topp hela tiden. Ofta när man går in på andra större bloggar så verkar det som om deras liv är så perfekt och sockersött hela tiden. Tack för du inte är det!

 8. Hej! Jackan du har är så vansinnigt fin och jag har försökt få tag på en själv. Var köpte du den eller vilket märke är det?