Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

God morgon

Sitter och dricker té, lyssnar på musik och redigerar bilder.
Tog den här bilden nyss på min tekopp och mitt trivselljus. Tyckte den blev fin på något enkelt sätt och det fick mig att tänka på att jag tar alldeles för få enkla bilder. Känner alltid att jag måste ge mig ut någonstans långt bort för att ta spännande bilder, när det i själva verket finns massor hemma att leka med.
Till exempel ett ljus och ett fint band. Och en tekopp. Mot bakgrund av trä...

Har inte varit i fas den senaste tiden och har därav tappat en massa inspiration.
Men igår hittade jag en blogg som tände ett litet ljus i mitt inre. Det var länge sedan jag hittade en sådan blogg. Som jag bara fastnar i - som ett mysigt, välordnat och fantastiskt vackert skyltfönster. Man blickar in och känner en sorts längtan att gå in. Så känner jag med den bloggen. Man vill bara kliva längre in och drunkna i arkivet.
Helt Enkelt

Translate / Good morning! I'm drinking a cup of tea and editing photos in the light from my candle. I haven't felt so inspired lately and I feel sad about it. But yesterday I found this wonderful blog and it makes me feel so... pleased. Check it out! 🙂

57 comments on “God morgon”

 1. Vilken härlig bild! Det ser riktigt mysigt ut och den utstrålar verkligen höstkänsla (tycker jag)! 🙂

 2. Åh riktigt mysig och fin bild! har också kommit ifrån det enkla lite... så mkt stress med skolan också, + prestationsångest 😛

  tack för bloggtipset och för påminnelsen om att fota mer enkelt igen! 😀

  kram!

 3. Hej!
  Tänkte kolla om det fanns möjlighet att du kunde göra en tävling där man kan vinna valfri ring ur min höst/sommarkollektion(även ha med bilder på ringarna som jag mallar över. Och kanske även länka till min blogg så man kan gå in & kika och få lite mer info om den som gör ringarna?

  Lowi 🙂  

 4. Häftiga utebilder i all ära, men oftast blir det hemmabilder för min egen del. Det är ju där jag spenderar större delen av livet. Tycker även att det inspirerar till att fixa och greja hemma bland detaljerna.

 5. Blir alltid lika glad av dina bilder. De är så varma och goa, även om det är snö eller en byggnad du tagit kort på!

 6. Hejsan! Jag undrar, du som uppenbarligen kan en del om kameror, vilken kamera skulle du välja av Panasonic Lumix g3, Sony alfa nex-5 och canon g12 om man ska fotade rörliga objekt (ofta i rätt dåligt ljus) och filma?
  De varkar likna varandra, både användningsmässigt och i prisklass men jag har ingen koll sååå...Undrar om du kunde hjälpa till? 🙂
  mvh julia

 7. Helt enkelt är helt enkelt en blogg för mej! Jag önskade att jag inte köpt ett hus i metall, för det som fanns i ett av inläggen såg precis ut som vårt hus! Den hade jag velat ha!! Tack för tipset!

 8. Naturligtvis min vana trogen, kommer jag inte ihåg att skriva allt, innan jag postar kommentaren!
  Bilden din var jättefin! Läckert med punkterna över GOD MORGON texten, de matchade muggens prickar/fyrkanter...

 9. Vet inte om det är jag, men är det inte lite "Sagan om ringen" över den där bilden? handstil på texten, bord i trä, ljussättningen osv?

  Kanske bara är jag som är lite väl Sagan om ringen skadad xD det är en väldigt fin bild i vilket fall! well done 🙂

 10. Anna-Malin (helt enkelt) är jätteduktig men det är du också! Har redan länge njutit av era bloggar. 🙂 Tack för álla fina inspirerande inlägg!
  Kamomilla

 11. Hei 🙂 For en utrolig fin blogg du har! Og bildene dine er kjempe nydelige 😛

  Ordentlig herlig stemning i bildet her!

  La deg til på bloglovin også jeg 🙂

  Ha en god helg!

 12. Hej, vilken blogg, vilken insperation. Är bara tvungen att fråga vad den heter eller vart den finns att hämta hem. 🙂