Alltid bäst i obäddad säng

87
Några sötisbilder på Diesel som jag hittade precis när jag satt och rensade minneskortet.
För nu ska vi ut och fota och då måste det vara tomt!! 🙂

87 responses to “Alltid bäst i obäddad säng

 1. SÅ HIMLA UNDERBAR! man smälter bara av att se honom!

  jag har också en liten fråga, jag har en kattblogg på tumblr, cuddle-me-kitty.tumblr.com och jag undrar om jag skulle kunna få lägga upp bilder av Diesel där och länka till din fina blogg? Kramar!

 2. Vilken sötnos :3 katter har verkligen en vis tendens att lyckas underhålla sig själva med i stort sätt inget alls. Man kan säga att de är proffs på att improvisera ut ifrån miljön som de befinner sig i helt enkelt xD

 3. Hej!
  Jag älskar dina bilder!
  Tänkte bara fråga vad du har för utbildning?
  Jag går sista året på gymnasiet och vill gärna gå någon fotoutblidning på högskola efteråt 🙂 Skulle gärna vilja jobba i fotobutik eller så 🙂

 4. Åh Elin, du har verkligen världens sötaste katt. Och Diesel har verkligen en fantastisk fotograf till matte. Kombinationen kan ju inte bli annat än oslagbar!

 5. Bedårande. Särskilt de två översta! Akta bara så han inte blir en riktig kuddbitare. Har en sån här hemma och hon har ätit upp varenda hörn på varenda kudde här! Lite smått irriterande vill jag lova! ;O)

 6. åh, söta katter ♥
  btw, det ser ut som den rasenav katter jag har hemma xs
  Är det ragdoll ? xd

 7. åh vilken underbar katt, vad är det för ras? 🙂 Gillar hur den tuggar på kudden på första bilden 😀

  svar: tack för tipset. Får se om jag kanske ändå färgar permanent, kanske räcker med en omgång då?

 8. hej ! jag bara älskar dina bilder ! Men vilken kamera har du för tänkte köpa en någongång hehe! och så undrar jag hur du fått designen så komplicerad ^^

 9. Herregud vad söt! Visste inte att du skaffat katt! Så himla fin han är! Vilken uppfödare kommer han från? Kommer lätt bli ragdollägare someday. Kram!

 10. Föresten, tänkte fråga dig som känner Maria privat om hon inte bloggar längre? Minns inte adressen, men mariiaaaa någonting. Sen undrar jag om Sabbaa inte finns kvar heller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.