Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

SommarpackningEn fin bild på bl.a. Olivias saker, som jag tog igår.

Enkel. Vet inte vad det är som är fint egentligen, men jag gillar den.
Appropå longboard, så testade jag det för första gången vid detta tillfälle också. Jag kan inte direkt säga att jag var en naturbegåvning. Snarare en fegis. Jag förstår absolut inte hur man kan styra och hålla balansen på den samtidigt. Så är det med det! Haha.

Ps/ Gillar att jag har skrivit att jag tog Olivias saker.. Haha. Menar förstås att jag tog bilden 😉

59 comments on “Sommarpackning”

 1. Sicken fin stråhatt! Vart är den köpt? 🙂
  Longboarding samt skateboarding är inte min starka sida, jag har verkligen inget balanssinne och ingen kordination...hemskt, haha!

 2. Ja visst är den fantastisk 😉 Jag liggandes på en pläd i en kompis rum haha. Ja man får sina bästa ideer mitt i natten haha.

 3. Ja, som du sa är bilden enkel, men otroligt fin!! Jag vet inte vad det är som gör bilden så härlig, kanske färgerna? Jag vet inte, men underbar bild hur som helst! 🙂

 4. Provade att stå på en longboard för ungefär ett år sedan då jag vikarierade i en lågstadieklass. Ungarna svishade runt på skolgården och tyckte att jag skulle pröva. Fick ju hålla mig i två stycken åttaåringar för att inte ramla av!

 5. Riktigt läskigt, jag har känt Olivias kusin (vill inte nämna namn)sen jag var ett... Världen är liten!

 6. Hej!

  Vad tycker du om tattoos på tjejer?
  och vilken tjej har den sexigaste tycker du?:)
  Mvh missbill!

 7. Hej, vilken fin blogg du har 🙂

  Jag har en liten tjänst att be dig om.
  Jag är i final i Airtours fototävling och behöver din hjälp! Jag skulle verkligen uppskatta om du ville gå in och rösta på mitt foto, "Hej Manhattan". Det är lätt som en plätt och tar mindre än en minut. Lämnar du en kommentar kan du själv vinna 10.000 kr i presentkort hos just Airtours.

  Det tar mindre än en minut och är lätt som en plätt.

  Rösta här: https://apps.facebook.com/airtours-foto/?new=1&p=photo&id=380

  Tack på förhand!

 8. Skriv felet märks inte särskilt mycket, fast när du skrev om det kunde jag inte hålla mig från skratt. Det ser jätte mysigt ut, skulle kunna ta väskan och pallra mig ner till stranden direkt. Kul det där med longboard, skulle också vilja prova!

 9. Riktig härlig bild 🙂 Jag skulle oxå vilja åka longbord men det funkar inte för mig, jag sitter större delar av åkturen på rumpan ^^

 10. Riktig härlig bild 🙂 Jag skulle oxå vilja åka longbord men det funkar inte för mig, jag sitter större delar av åkturen på rumpan ^^

 11. Åh, jag vill ha en longboard... Så jäkla roligt, men jag har också svårt att styra o hålla balansen samtidigt 🙂