Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Schweppes

Detta klipp är sponsrat.
En ny reklamfilm från Schweppes!

På senare tid när jag sett sånna här klipp, som är snyggt gjorda... samt vissa scener i filmer, så blir jag som medveten om allt som egentligen händer runt omkring. Vartenda ryck i kameran.... att skådisarna verkligen spelar... Det är nästan lite underhållande att tänka att det inte bara är de där två som pratar... utan det är en hel crew runt omkring med mikrofoner, filmkameror, smink och diverse andra prylar.

Lite jobbigt om man kommer att tänka på det mitt i en väldigt fängslande scen dock.... 😉

17 comments on “Schweppes”

  1. Har blivit likadan när det gäller ljussättningar, kan komma på mig själv mitt i en film med att tänka "där hade jag velat tagit kort" eller "varför har de inte tänkt på det där?" osv.

  2. Jag undrar bara när jag kommer i en reklamfilm. Av någon mirakulös orsak är jag inte upptäckt än.
    Gå in och titta på min blogg. Visst håller ni med mig? Skulle inte jag vara perfekt?

  3. Jo det är verkligen många människor som är inblandade i såna grejer. Jag läste en kurs i tv-produktion en gång, då fick vi göra en egen tv-show. Man inser vilken stress och hur mkt planering det är bakom!

    Har ni också snö i Jönköping? Här i Linköping yrde det nyss, flingor stora som bomullstussar!

  4. Jag gillar att du skriver att inlägget är sponsrat. Det gör att man känner en respekt för dig för att du inte "lurar" dina läsare 🙂

  5. Måste tipsa om att du borde kolla på tv-serien a game of thrones, producerad av HBO! Har bara gått några avsnitt än så länge(och inte ens det i Sverige) men det är underbart. Massa intriger och framförallt massa medeltidsinspirerad fantasy!

  6. Åh jag är också sån! Kan vara jättestörande ibland när man ägnar mer tid åt att tänka på allting runt omkring i filmen istället för att hänga med i vad som verkligen händer i scenen.. haha.