Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Läsarfråga / Keratinbehandling

Har fått en massa frågor om den här keratinbehandlingen som jag gjorde, som alltså reparerar håret, gör det mer lätthanterligt, minskar frissighet och skyddar mot UV-strålar.

Så här gick det till:
De tvättade mitt hår två gånger, sedan applicerade de keratinet i håret och sist fönades och plattades håret med keratinet i. Man ska sedan gå med keratinet i 48 timmar och håret får absolut inte bli blött, så man får inte tvätta det... och man får akta sig för regn... 😉 Det känns lite som att håret är fett när man har det i, men som tur var så såg det inte lika illa ut som det kändes... haha. Mitt hår är väldigt platt naturligt, så det låg verkligen slickat i två dagar, men det är sånt man får ta - resultatet blev ju jättebra.

Här är lite fler bilder.

På Nikita Hair kostade det 1670:- och då fick man med ett speciellt Schampoo och Balsam (som förlänger varaktigheten)...

16 comments on “Läsarfråga / Keratinbehandling”

 1. Elin, en fråga.

  När jag fotar människor som sitter vid ett fönster så blir oftast bilderna och människorna väldigt mörka, har du något tips på hur man ska få bättre bilder på människorna och att bilderna inte ska bli så mörka?

  Har försökt ändrat bländare till högre, men kanske inte är det man ska göra?

 2. Håret verkar ju bli rakt efteråt, skulle vart megaskönt att slippa bångstyriga lockar... Men blir det inte typ... utväxt? ^^

 3. Jag hoppas du läst om denna behandling och att ångorna som blir när de behandlar ditt hår är cancerframkallande. De rekomenderar mask och om du är ammande eller gravid kan detta vara jättefaligt.
  Ganska otäck tycker jag :-/

  Bra blogg btw 🙂

 4. Hej Elin.
  Jag har verkligen funderat mycket på den där behandlingen och när jag sett bilder som du länkade till google förra gången, så kände jag mig tveksam.

  Jag har naturliga lockar, kommer de försvinna om man gör en sådan behandling eller blir de mer lättskötta, efter att behandlingen sköljts ur.

  Funderar på om det är värt pengarna 😛
  Tack på förhand.