Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Videoblogg... typ...
Som vanligt så handlar inte mina videobloggar om någonting... haha...

Får ta och skärpa mig alltså! Vad kan man videoblogga om egentligen som är meningsfullt?!

32 comments on “Videoblogg... typ...”

 1. Hej vad använder du för verktyg/hemsida för att ladda upp dina videobloggar nu, e det videofyme ? 😉
  hoppas din lördagskväll är fin,kram !

 2. jag har en fototävling på min blogg,kika in om du vill vara med! 🙂

  du är super,super söt.
  och ditt hår är jätte snyggt!:)

 3. Men hallå vad vacker du är kvinna! Och vem säger att videobloggar ska vara meningsfulla, spontanitet for the win liksom 😀

 4. Så många fina bilder här!!! Hoppas att din mammas fot blir bättre snart! Ha en fin helg!

 5. Älskar dina videobloggar! De är liksom du 😀 Och jag måste säga som typ alla som kommenterat innan mig, du är sjukligt vacker! Speciellt i ditt röda hår! Och lockarna!! 😀
  O både du och Hanna passar så himla bra i hatt! ;D

 6. Hallå raring!

  Har du läst de "nya" Pakkseböckerna (jo, de är sant), eller en bok kom ut i höstas å en kommer ut i hm... på måndag tror jag å sen blir det fleeeeeer. Än så länge finns de bara på engelska, andra böcker yp vanliga romaner (helst historiska) läser jag gärna på engelska men min fantasy vill ha av bekvämlighetsskäl ha på svenska.

  Å så en fråga till Sagan om Is och Eld av RR marin, har du läst dem? Om inte göööör så. (de ska filmas nu å det kommer säkert att bli urbra).

  De där böckerna som du håler på med, eller gjorde härom veckan, Arvet efter Boleyn etc... jag har läst några av dem å sure, de är helt ok, inte det allra allra bästa jag läst men klart läsvarda. (det saknas magi, alver och/eller drakar för att få högsta betyg av mej)

 7. Du är så fin i håret 🙂

  Jag såg i inlägget över det här att något kom från Boohoo.com och jag undrar om det fungerar bra att beställa därifrån? Det tillkommer inga avgifter eller så? Tittar in på deras sida då och då, men jag är alltid lite nervös när jag beställer från något annat land haha.

 8. Härlig videoblogg! 😀 Lät som om du hade en trevlig kväll. Jag var ute och firade en kompis som fyller 19, så jag hade också jätteskoj. ^^

 9. Hahaha oh vill också va så härlig som du 😉 tycker ändå inte du är pinsam eller dum när du videobloggar, bara sådär härlig så man får ett leende på läpparna 😀

 10. haha, sjukt go personlighet haru ;3
  din blogg blev direkt uppklickad till favorit raden, hihi du bör va stolt x'3
  kram pårej <3
  btw, ditt hår....skulle mörda för att få de Ô.Ô

 11. hej elin!
  Sjukt grym blogg!
  Men jag undrar vart du köpt din klädställning som syns i videon?? har letat efter en sådan sjukt länge men hittar ingen snygg... och nu såg jag din o blev typ... KÄR!
  Väldigt(!!!) tacksam för svar 🙂

  /m

 12. Vet inte om du skrivit det någonstans i bloggen men tänkte fråga vart du laddar upp dina videos någonstans? Tycker det ser så himla snyggt ut (designen på själva videon, innehållet ser ju alltid bra ut vart du än skulle ladda upp, hehe) och jag håller på och letar efter något bra men inte riktigt fastnat för något ännu.

 13. Haha dina videobloggar är så sköna 🙂 Jag gillar dom! Har dock en fråga om hur du fokuserar när du filmar. Hur man använder autofokusen/manuellt, kanske inte ska ta och skriva världens längsta kommentar som jag brukar göra när jag undrar något, utan det är bara ett litet önskemål från mig om ett inlägg som handlar om just fokusering när man filmar. För när jag använder autofokusen låter och vrider sig objektivet som sjutton och jag har ingen aning om hur jag ska göra 🙂 Kram på dig!