Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Va i helvete...


Var fan kom snön ifrån?!?!?!?!
VI HADE VÅR HÄR! Snacka om att bli totalt grundlurade!
För 15 timmar sedan gick jag här, ovetande, i solens sken och njöt av den första riktiga vårdagen.
Och vad händer när man vaknar morgonen därpå? Det har kommit 3dm NYSNÖ!!

I can't belive it!!!!
Jaja, jag ska till Norrbotten om två veckor, så... Time to get used to it...

66 comments on “Va i helvete...”

 1. Vi har också fått massa massa SNÖ.
  Man blir skapligt arg med tanke på att solen lyste igår & man hörde fågelkvitter. och så vaknar man upp i detta. Skapligt surt. Men det sägs bli massa plus grader nästa vecka så hoppas detta smälter bort nu! Ha en kanoners dag!

 2. re; Men ååååååh, varför skulle jag flytta till Umeå för?!?!?! Jag måste prata med mamma, för jag vill så badly se dig på riktigt! Jag har ta mig fan följt din blogg sen början av 2008 och läser den minst 2500 gånger per dag! I'm a true fan 😉 Hahaha!

 3. re; Men ååååååh, varför skulle jag flytta till Umeå för?!?!?! Jag måste prata med mamma, för jag vill så badly se dig på riktigt! Jag har ta mig fan följt din blogg sen början av 2008 och läser den minst 2500 gånger per dag! I'm a true fan 😉 Hahaha!

 4. re; Men ååååååh, varför skulle jag flytta till Umeå för?!?!?! Jag måste prata med mamma, för jag vill så badly se dig på riktigt! Jag har ta mig fan följt din blogg sen början av 2008 och läser den minst 2500 gånger per dag! I'm a true fan 😉 Hahaha!

 5. Visst är det underbart med snö? Inte har man ju blivit less av de tidigare 6 månaderna med snö heller, det får gärna komma mer! (Läses med ca. 2 ton ironi!)

 6. Åh, jag ber om ursäkt för frågebomben men jag måste slänga in en till, haha! 🙁 Angående väskan i detta inlägg: http://nevnarien.se/2011/march/jordnara.html förstås. Är det några obehagliga nitar eller så under den? - och - Har den några mindre fack inuti?
  Borde väl egentligen kunna maila och fråga webshoppen men jag har mailat dem förut och fick vänta på svar flera dagar och måste jag göra det så dör jag nog, haha! Lovar att jag ska sluta fråga nu. 😀

 7. svar; Haha, tack så mycket! Nu har jag i alla fall frågat klart. 🙂
  Låter bra. Gillar verkligen inte väskor med nitar på undersidan och det är så himla poppis nu så man vet ju aldrig, bäst att fråga. Tack igen!

 8. Åh fy faaaan!!! Fan om det kommer till Gotland! :O

  Och du Elin, dina Alice in wonderlandbilder är AMAZING!! Fan så jävla grym du är!!

 9. Vi norrbottningar känner lite skadeglädje, vi har lite smått vårväder, ingen nysnö här inte!
  (Dock tusen snöhögar överallt, vitt landskap med en skymt av bar mark..)

  🙂

 10. vad ska du till Norrbotten och göra jag bor dära och säger att det är ingen höjdare bara kyla och snö, bläh :p

 11. Hej! Samma sak hos mig, igår red jag i tröja och ingen hade typ jacka, och idag är hela världen vit o.O Hemskt!

 12. Känns så där lagom B när man precis lämnat ifrån sig skidor och allt, då man trodde att våren äntligen var kommen...men så fel man kunde ha då!

 13. Är jag verkligen den enda som tyckte det var mysigt med snön imorse? Låg så vit och fin och knarrade under skorna. Satt på föreläsningen och kikade ut på ungarna som verkade helt överlyckliga över att kunna göra snögubbar igen. 🙂

 14. ojnej :/ hur fan kommer det snö i mitten på mars?? Som tur har det inte kommit snö här i alla fall (Finland)... Här har det smält idag 🙂 detdär kanske jag får äta upp x)

 15. här uppe i piteå har det inte kommit snö på länge faktikt 🙂 vägarna har börjat bli bara och det gillar vi 🙂 Så du kanske blir förvånad när du kommer upp 😉 Fast nog har vi ju kvar en hel del snö omän inte på vägarna. 😉