Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Vinnare, Väskor & Vimmel

Sitter på jobbet, eftermiddagsfika nu!
Tänkte först meddela vinnaren i väsktävlingen, grattis Linda! Jag slumpade fram ditt namn, du kommer att bli kontaktad av Väskor&Sånt.
Sedan tänkte jag höra om det är någon som är intresserad att extraknäcka lite som vimmelfotograf i Jönköping? Jag har nämligen varit i kontakt med Nöjesnytt och de behöver en frisk fläkt! Mejla mig på blogg[a]elinkero.se med intresseanmälan, bloggadress/några bifogade bilder, så kanske jag kan ordna något! 🙂

Ps/ Till alla livechatt-tittare:
Jag har lyckats låsa upp min telefon nu! Och jag fick salta balkar igår kväll! 😉

34 comments on “Vinnare, Väskor & Vimmel”

  1. Damn, jag hade gärna tagit chansen till detta jobb. Det är nu jag borde bara åka iväg och leva livet. Göra något för min egen skull. Våga bryta mönster.

  2. Vimmelfotograf? Innebär det att fota på krogar och liknande eller mer.. Vätterfesten, speciella tillfällen som händer i jönköping, resturanger osv?

  3. Tack för svar! Känner mig lite mer på det klara men pendlar lite fram och tillbaka. Tänkte poppa in på ScandinavianPhoto 😛 vid frihemsplan imorn och klämma lite. De hade bara dyr-varianten av Sigman dock men ändå..

    Hade gärna plåtat fulla och glada människor men Jönkan är lite långt att åka..

  4. ..läste just igenom din flik "vilket objektiv ska jag välja" och inser att jag varit en sån där jobbig som frågar massa som du redan förklarat fint o klokt.. Dum-fia.. Tack för att du tog dig tid iaf..

  5. Hejj, titta in min Hiss och Diss!! 🙂 och säg gärna vad du tycker om min nya header!! <3 Måste säga att din blogg är super duper fin!!<3 Kram Sara