Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tudorsfrukost & Kattblogging

Nu på morgonen (morgonen slutar om några minuter när jag ska hoppa in i duschen och göra mig iordning), så har jag slappat ordentligt. Pappa jobbar och syrran åkte till skolan vid åtta - då kom det en kissemiss inspringande till mig och ville ha uppmärksamhet. Så vi hängde lite framför datorn, hon bloggade lite och hjälpte mig även med några bankärenden. Vid nio bestämde sig jag och mamma (som olyckligtvis gått och brutit foten och nu är sjukskriven) att vi skulle käka god frrukost och kolla på The Tudors. Jag har redan sett alla tre säsonger som finns på DVD, men jag kände att jag ville se om dem direkt.. hehe. Så nu sitter vi igen och har sett fyra avsnitt av säsong 1. 

Senare ska jag och syrran bowla... så nu ska jag hoppa i duschen!

31 comments on “Tudorsfrukost & Kattblogging”

 1. Hi!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!

 2. Det låter som en toppendag! Bilden du har som header är verkligen en otroligt fin bild på dig! Du är så vacker:-)

 3. Måste verkligen börja om på The Tudors missade en massa avsnitt förut och när det väl började på Tv igen fattade jag ingenting 😛 Haha men så kan det gå ibland tur att man kan köpa dom på DVD. Liite dyra dock, men är det värt pengarna?