Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Städa eller filma?

Foto: Syrran, med 5dmkII + 50/1,4

Idag blir det lite omstyrning på grund av vädret.
Det var tänkt att jag skulle ut och testfotografera med en tjej som kommer att vara delaktig i ett lite större framtida projekt. Men så kom snön och vi hade väl inte riktigt planerat för det... hehe.
Jag steg upp klockan sju imorse och började tvätta, så jag är klar om 40 minuter. Efter det vet jag inte vad jag ska göra längre. Antingen ska jag småstäda lite. Eller så duschar jag och spelar (sedan, haha) in en rolig film till er.

Få se vad det blir av det hela 😉
(Iaf smart av mig att fråga er, för ni kommer ju inte säga städa direkt haha)

56 comments on “Städa eller filma?”

 1. Tips! Gör allt skit först, sen gör det roliga! 🙂 jag tycker det roliga blir ännu roligare om man har kämpat lite 😀

 2. Kolla gärna in min makeupblogg, där du kan läsa om bra produkter jag rekommenderar, se sminkningar, få tips och trix. Den handlar om hår,smink.. ja allt som har med skönhet och göra helt enkelt. MISSA INTE inlägget om den bästa budget primern om en stund! =)

 3. Hej! Jag tycker att din blogg är intressant för du har så många fina bilder och så 😉 Men kan du inte typ ha en "redigeringsskola" så du kan visa lite hur man kan redigera bilder?:D För jag vill gärna kunna det XD

 4. HEJSAN! Jag har en försäljningsblogg där jag säljer snygga kläder, accessoarer och elektronik för att spara på naturens resurser för en absolut minimal peng. Välkommen in och kolla bland kategorierna så är jag säker på att du kommer hitta något som du är sugen på! Om du har frågor kommentera något inlägg eller skicka mig ett mail på, [email protected]
  Ha det bra! 🙂

 5. Hej! :).. Jag provar att skicka både här och på mailen! 🙂

  Jag har nu under min gymnasietid lånat en kamera (canon 450D) från skolan, och nu när jag tar studenten så måste jag alltså lämna tillbaka kameran..

  Sitter nu här och försöker hitta en bra och billig kamera, och har hittat en 50D på tradera (http://www.tradera.com/Canon-EOS-50D-43-55-250mm-43-50mm-43-2GB-43-Vaska-43-Laddare--auktion_340230_129830382) Men jag vet inte om den är något bra? Så jag tänkte höra med dig.. Du har ju liksom bäst koll på kameror! 😀 haha.. Vill ju inte heller gå från en sämre (och mer nybörjaraktig) kamera än 450D, vill ju kunna utvecklas liksom! :)..

  Hoppas verkligen att du svarar! 🙂 kramar Celie!!

 6. Ville bara önska dig en fin fredag och hoppas du får en fortsatt toppen dag/kväll 🙂
  Ps. Grym blogg du har också ^^,

  Kramar Elin (flickan med kameran)

 7. En rolig film!

  Måste bara säga att jag har följt din blogg i lite drygt ett år nu! Det här är trots det min första kommentar!
  Jag tycker din blogg är så grymt bra!

  Kramiz

 8. Fin bild av dig!

  Var det du som ritade bilden av den "Fråga mig nånting" flickan till höger? Det var söt!

 9. Sv aha okej:) ni har nog faktiskt mer snö hos er där nere än vi här uppe just nu! det har inte storm snöat här på ett tag liksom 🙂

 10. Ush, har också städa på schemat idag. ^^
  Blev lika förvånad över snön som du. Trodde att våren var påväg. Fast det var igår. Idag är det sol och 5 plus och snön har nästan smält bort helt. Fåglarna kvittrar till och med! 🙂
  Älskar din blogg. Har lite svårt bara att komma ihåg att läsa den. 😉 Haha!

 11. Heej, din blogg är sjukt awesome!
  Jag har en liten fråga och hoppas du hinner svara på den ^^
  jag funderar på när man tar närbilder på små saker, är det bättre att köpa ett macroobjektiv eller flera sånadär mellanringar?
  puss :*