Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

BTS Movie / Alice in Wonderland

Här kommer filmen som vi... försökte... filma samtidigt som vi fotade.
Det är inte alltid enkelt när man bara är två och båda är upptagna med betydligt viktigare saker än att vakta min lilla Canon G11 haha... Men så här blev det i alla fall. Lite stoff.
Det här var nog en av de snabbaste fotograferingarna jag gjort. Inte planeringsmässigt, men... fotomässigt. Syrran frös och jag behövde ju bara EN enda bild.

Här är förresten syrrans blogg, som nog för övrigt är den mest länkade bloggen hos mig... 😉

67 comments on “BTS Movie / Alice in Wonderland”

 1. Det är alltid så konstigt när man får se en blogg man följ länge lägger upp videos på dom själva. Det är lite spännande att höra hur du låter och vem du är. Jag gillart:)

 2. Elin, jag blir lika förundrad över dina fotoskills varje gång du publicerar nytt material! Jag fullkomligt ÄLSKAR Alice in Wonderland-bilden! Kul att få se lite av processen också.

 3. jättehätte fin bild... och jag brukar inte fråga sånt här eftersom jag VET att det är jobbigt och att de säkerligen är svårförkalrat.. men har verkligen försökt att få de där "sagolika" ljuset som du fick till i bilden, fast de inte riktigt fanns i verkligheten.. HUR lyckas du?

 4. Sjuukt bra bild! Du har fångat både temat och känslan perfekt.
  Lätt att du skulle delta med den i nån fototävling eller utställning. Du har helt klart talang för fotografering. Hoppas du kan börja jobba med det på heltid!

 5. roligt att du är så engagerad och gör videos och allt till oss, det uppskattas! 🙂

  och slutresultatet blev verkligen helt fantastisk, så vacker bild!

 6. Alltså du gör bara så grymma BTS movies 🙂
  Gillar dendär bilden stort! Skulle nästan vilja ha den upphängd i mitt rum med din autograf på 😀

 7. Tänkte kolla med dig eftersom du ändå jobbar på Scandinavian Photo. Jag har precis pajjat mitt Canon 100-300mm och vill ersätta det senare. Jag vet inte riktigt vilket jag ska ersätta det med åh tänkte kolla om du vet något grymt objektiv som liknar det. Har kollat på Canon EF 70-200mm f/4L IS USM.

 8. Sjukt vilken grymt najs blogg du har! Inspirationen flödar när man kollar igenom dina inlägg, askalas! 🙂

 9. Du är så duktig! Blir alltid lika inspirerad utav dig och önskar jag själv hade pengarna att köpa en systemkamera och fota lite mer.

  Kram Sanna

 10. Grymt bra bild - eftersom jag själv har en bildidé om just Alice eller rättare sagt "The Mad Hatter" så blev jag väldigt nyfiken vad du gjort nu - ser alltid bra bilder hos dig.
  Slutbilden är underbar och jag hade själv gärna tagit den.
  Ha en bra vecka.

 11. Tips till dig <3

  Kör inte så!! Det gör ont att se! Ha inte händerna/fingrarna i ratten! Jag fick lära mig den hårda vägen, det gör sjukt ont! Bröt av flera ben i hela handen när ratten slog runt.

 12. Åh, bilden blev så underbar!! 😀 Och vad roligt att se in action liksom, din fotoglädje smittar verkligen av sig 😀

 13. Super kul film. Det bsta var när det var någon fågel som hördes i bakgrunden och då sade ni "så roligt är det inte" Alltid lika kul att se på filmerna. 😉

 14. Alltså du är så grym! Jag älskar verkligen den där bilden. Skulle nästan kunna tänka mig att ha den över soffan... men.. skulle kanske vara lite konstigt 😛
  Men den är verkligen otroligt fin. bra jobbat av både dig och absolut din syster som fick sitta och frysa 🙂

 15. Alltså du är så grym! Jag älskar verkligen den där bilden. Skulle nästan kunna tänka mig att ha den över soffan... men.. skulle kanske vara lite konstigt 😛
  Men den är verkligen otroligt fin. bra jobbat av både dig och absolut din syster som fick sitta och frysa 🙂

 16. Hej!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!

 17. Jag gillar verkligen dina dokumenterade fotograferingar! 😀
  Det syns att du är er passionerad fotograf 🙂