Rött hår och Canon kanonen

31

Jag i mitt väldigt röda, nyfärgade hår, för många veckor sedan.
Nu har det blekts jättemycket, så jag är lite orange-rosa-brun i skallen. Men så kan det va… Ska färga det imorgon igen och det blir troligtvis inte rött denna gång… Orkar inte ta hand om det över sommaren, så tar en paus fram till hösten… Vad det blir istället får vi se! Jag har inte bestämt mig än…

Well well, nu ska jag bort till Sanna en sväng och fota i “hennes trädgård”. Awesome!

31 responses to “Rött hår och Canon kanonen

  1. Jag har också varit rödhårig, men gav upp det helt. Krävs för mycket underhåll. Är ju så kort tid det är den färgen man vill ha de! Nu är jag brunett.

  2. Den där kameran skulle jag velat haft nyss när jag fotade fotboll… Egenskaperna på höga iso på min 1D (originalet) är inte så bra… och inte mycket att beskära av heller (4mp)!

  3. Jag tycker att du ska satsa på något mot det blondare hållet någon gång, Elin! Du har ju rockat svart, brunt, rödbrunt och rött. Varför inte köra på blont någon gång?

  4. Jag ser verkligen upp till dig Elin! Du är min förebild, jag vill bli som dig när jag blir stor! Vara så klok, söt, duktig och bäst!! 🙂
    Lycka till med allt! Du är bäst!!!!kram

  5. Jag ska köpa en 7D idag, men vet inte om jag ska köpa deras demo-ex och spara 2000 men inte veta hur kameran behandlats, eller köpa en helt ny.
    Vad hade du gjort?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Jag godkänner integritetspolicyn * for Click to select the duration you give consent until.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Cart Item Removed. Undo
  • No products in the cart.