Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Efter en lång dag...

Haha... klockan är alldeles för mycket och vi sitter bara och flamsar på hotellrummet.
Fototräffen imorn alltså... vi ses vid Koppartälten i Hagaparken (man hoppar av vid Haga Norra busshållplats, som man åker till med buss 515 från Odenplan). Kommer bli suuuperkul! Ta gärna med er egen penna också om ni har möjlighet 🙂

Nu ska vi sova, kempe kleem! ;D

30 comments on “Efter en lång dag...”

 1. Ååh jag vill så gärna!!! Om jag nu inte var strandad som jag är skulle jag åkt dit! Men busskortet gick ut idag 🙁
  Ha det så roligt!

 2. Det låter roligt med en fototräff. Hoppas att du får roligt i Stockholm. Finns säkert mycket att fotografera där i sommar.

 3. Det låter roligt med en fototräff. Hoppas att du får roligt i Stockholm. Finns säkert mycket att fotografera där i sommar.

 4. Hej, undrar om du kan ge mig ett tips på kamera, ska köpa ny, och jag vill verkligen ha en som tar fina porträtt bilder (älskar att ta kort på människor) Tacksam för svar 🙂 / Jenny

 5. Ack stockholm. Sambon och jag skulle ha åkt dit nu i veckan men bestämde oss för att strunta i det då biljetterna var så sjukt dyra med så kort varsel. Därav klänningsshoppingen, haha. Ekonomiskt tänk är grejen, typ "biljetterna skulle ha kostat 1400.. såå.. nu kan jag shoppa för de pengarna! :D". One down two to go nu, har två kvar att fota och lägga upp på lookbook!

 6. Riktigt schyssta bilder.. jag har en fråga - går du på några bloggevents? Hur får du inbjudningar till dessa?

 7. hej!
  jag bara undrar eftersom du jobbar på scandinavianphoto om du skulle kunna berätta om Tamron Objektiv AF 18-270/3,5-6,3 AF Di II VC PZD till Canon är värd pengarna? jag går på högstadiet så jag har väldigt lite pengar... Men vill anvnda objektivet till att fota de mesta, för har bara kitobjektivet till min canon eos 500D nu. Vet du om det är ett bra objektiv eller kan du rekomendera ett annat(inte för dyrt)?:) tacksam för svar!

  p.s din blogg äger!och dina bilder är gudomliga:)d.s

 8. Fin header du har,jag tycker själv mkt om att fotografera.

  Skulle gärna vilja ha en sådan kamera som du,så man kan ta bättre bilder.