Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Systrarna Kero - "Myggdansen"

En skum film, jag och syrran spelade in igår kväll.
Den är väldigt osammanhängande, men det speglar väl oss... haha.

71 comments on “Systrarna Kero - "Myggdansen"”

 1. OmG, va jag skrattade när jag såg på den här filmen. :DD Du såg så bra ut när du bara kom upp mitt i allt och sa vaa? och vadå? x'D Och det såg ju precis ut som dina händer där i slutet. :PP Där skrattade jag mest. 😀 Gör snälla snälla flera sånahär videos. :DD

 2. Hahaha så sjukt underhållande, ville inte att den skulle ta slut... Jisses vad sköna ni är, kunde inte sluta skratta!

 3. Tittar in och talar om att din blogg är grymt fin, och dina bilder likaså! 🙂 Undrar också va du rekommenderar för systemkamera när man är som jag, nybörjare?

 4. Hahaha, vilken härlig video! Så mycket sommarlovskväll över det hela liksom, och det påminner om alla sommarlovskvällar jag spenderat med min egen lilla syster yster. Och skrattet på slutet var ju oerhört smittsamt!

 5. Jag skrattade så jag grät i slutet när Hannas händer skulle vara din händer, åh herregud vad kul det såg ut. Nu måste jag kolla på den en gång till 😉

 6. :O haha, vilken stor trädgård ni har där, avis! Änskar att jag hade en trädgård med massor med blommor fast jag skulle nt ha orken att fixa dem xD

 7. trodde alltid du var en sån här lite tråkigare photo-boggerska, ahha men du är fan klockreeeeen! 😀

  Stor trädgård ni hade btw!

 8. Hahah så härligt att se när syskon kan ha så roligt tsm!:)
  Bara varit i Skara en gång i mitt liv och då var jag inte särskilt gammal, men av vad jag kommer ihåg så var staden urmysig!
  Oerhört vacker är du också.

 9. Haha, jag skrattade sönder!!!! så himla roligt rakt igenom!! fler såna här videos! 😀
  "let's slå oss ner on the grusgolv"
  hahahaha! 😀

 10. Haha vad fina ni är. c: Påminner sjukt mycket om mig och min lillasyster. Så är det liksom ingen annan som förstår allt det roliga. Syskongrej.