Santapola och Gilraen

39Ibland känns det som att jag har träffat alla fotobloggare,

(Har ju i alla fall träffat 11 av 19 på topplistan på Bloglovin’ och det är väl ändå inte så pjåkigt va?), men Gilraen och Santapola har det dröjt ganska länge innan det ordnats en träff med.
Emmas blogg hittade jag för många herrans år sedan (jag hade precis börjat blogga och hade inga läsare alls, jag minns att jag tyckte att hon hade så häftiga bilder på sin blogg… haha… sånna saker minns jag, annars är jag som en guldfisk..) och Saras tror jag att jag hittade genom Sabbaa (min blogg-brorsa, som slutade blogga för 1,5 år sedan – shit var det så länge sedan?!).

Aja, vi träffades i alla fall idag och det var en trevlig liten visit, vi var ute och fotade i Hagen,
som var full i mygg och gammalt bajs…

39 responses to “Santapola och Gilraen

  1. Haha så romantiskt med mygg och bajs. Men det blev ju vackra bilder ändå. Som vanligt. Kan du inte ta lite fula bilder? Så man får lite omväxling liksom.

  2. Vet du vart det finns en bra fotokurs för nybörjare i närheten av Jönköping? Jag har en Nikon kamera 🙂

  3. Mmmm, tasty mygg och bajs! Låter himla roligt det där med era fototräffar, du och di där andra fotointresserade (ok, tänkte skriva nördarna) i bloggvärlden.

  4. Jag läste också Gilraens blogg förr, när hon typ precis börjat med det. Det var sannerligen länge sen. Varför går tiden så fort?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.