Live Photoshoot med Julia C

89


Modell: Julia Clevler. Makeup: Fanny Axelsson. Foto: Jag.
Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 135/2,0 L USM + Reflexskärm Silver

Dessa bilder fotade jag inför deltagarna på Fototräffen i Stockholm.
Det är extremt svårt att fota med så många ögon på en, även om man vet vad man gör… haha. Så det var definitivt en utmaning. Även för Julia, som så modigt satt modell. 🙂

89 responses to “Live Photoshoot med Julia C

 1. Med en fantastiskt vacker modell och en fantastiskt duktig fotograf så kunde ju resultatet inte bli något annat än just fantastiskt!

 2. Vi gick i samma skola innan sommarlovet.För nu ska ju hon börja i gymnasium,hon är otroligt fin och man undrade alltid vad hon skulle ha på sig varje morgon när hon kom och lika fin är hon alltid 🙂

 3. Gud vilken fin bild den i mitten var, när hon lutar sig mot väggen. Helt underbar.

  Förresten, jag skulle bli jätteglad för alla som skulle vilja klicka sig in på min blogg och lämna konstruktiv kritik på ett klipp då jag sjunger och spelar en låt som heter Desperado. Skulle verkligen uppskatta det supermycket!

 4. Foto nr. 2, säger jag bara. Foto nr. 2! Det är precis sådant här du behöver och förtjänar Elin. För att utvecklas som fotograf. Tycker verkligen att det är dags att du får komma in i den "riktiga" foto-branschen! Och göra jobb med professionella modeller för stora uppdragsgivare!

 5. Elin, du anar inte hur mycket du o din blogg betyder för mig! Du ger mig all inspiration man kan få! Blir alltid så glad när du uppdaterar och jag kan itne förklara… Du är helt enkelt bäst Elin, Jag blev fast FÖRSTA sekunden jag kom in på din blogg! Du o din blogg betyder så obeskrivligt mycket! Puss och kram skumbanan! <33333

 6. Hej! Sugen på lite nya smycken? Jag har börjat designa egna smycken som jag säljer på bloggen. Har än så länge bara gjort två olika armband men om ni är sugna att kolla/ kanske köpa så gå in på min blogg och klicka sedan på kategorin "mina smycken".

  Kram Linda.

 7. Den andra bilden är grymt fin, vilket klädföretag som helst skulle betala mycket för en sådan bild! Fint Fotat Elin!

 8. Fantastiska bilder, de bästa jag sett på länge!! Sitter nu och funderar på om du använder action:) ska börja använda det tänkte jag.

  Kram Lotta

 9. woooow, den första bilden måste nog vara den bästa bild jag någonsin sett på din blogg. Skulle vara super om du skulle kunna göra ett inlägg om hur du redigerade bilderna! jätte fina bilder!!!!!!

 10. super vackara bilder, älskar ljuset! Hahah, det kan jag tro att det känns lite konstigt när så många står och kollar på en 😉

 11. Jag älskar att gå in på din blogg när du har uppdaterat för du är så himla begåvad.
  Du borde fota modeller till tidningsomslag, reklamer osv, för de här är såna bilder jag skulle kunna se i vilken tidning som helst!

 12. Hej Elin! Jag har lite frågor som jag skulle bli hemskt glad över om du ville besvara. Är nämligen riktigt sugen på att köpa mig ett till objektiv, ett fast. Kommer komma fotografera mycket porträtt bilder i framtiden. Både överdel men framför allt helkroppsbilder. Undrar lite vilket objektiv då som skulle varit bäst till min canon eos 60D? skulle ett 50mm/1,8 vara bra? eller är det mest för foton utan helkropp? eller blir det samma effekt med bländaren då jag kliver några steg tillbaka? ska jag kanske ha ett med större brännvidd i så fall? är det någon synlig skillnad mellan en bländare på 1,4 och 1,8? vill ha det rikligt med skärpedjup! och vill ju inte att det ska bli alltför dyrt heller då kameran kosta en del.
  tacksam för svar, kram jennifer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.