Dagens Sysselsättning

35

Tillägg: Jag har uppdaterat designen lite, så tryck Ctrl + F5 för att uppdatera sidan 🙂

Idag har vi städat på vinden. Vi har inte gjort det sedan vi flyttade in.
Allt detta (och mer därtill) fick plats i två förråd, trots att vi bara slängt in allting lite hur som helst.
Jag tror att vi rensade bort typ 80% av allt vi hade där inne. Det mesta var tomma kartonger, gamla inredningsprylar som jag tröttnat på och ”flytta hemifrån-grejer” som jag fått från diverse håll, men aldrig använt.
Det känns skönt att det numera är strukturerat i förråden och att man faktiskt kan gå där inne och få en överblick. Helt fantastiskt ju! Haha.

11-17 jobbade vi konstant. Och jag hann dessutom med att tvätta.
Jag är mycket nöjd med mig själv.

35 responses to “Dagens Sysselsättning

 1. Det är skönt att få rensa ibland faktiskt. Fast den bästa känslan är nog efter då man ser den totala förändringen!

 2. Hej! Hittade hit till din blogg ikväll, och gud vilka fina bilder du tar! Fin blogg med! Hur är läget med dig annars? Kramar!

 3. Att städa så där är så sjukt gött! Borde dock göras oftare, fast då hinner det ju iof. sig inte bli lika stökigt, så antagligen känns det inte lika gött. 😛

 4. Hej, nu kommer en väldigt udda komplimang, men jag har aldrig tänkt på att du har så stora bröst. Det låter så fel när man säger så, och antingen garvar du röven av dig eller så är du totalt avskräckt. Med din humor så skrattar du nog nu. Men ja, de är fina 🙂 Och det klär dig. En lite kul sak jag noterade var att du har inte ritat stora bröst på din profilbild.
  Förlåt för den konstiga kommentaren xD Men jag hoppas du tar det på rätt sätt 😛 Keep up the good work!

 5. Nöjd ska du vara! Det där är ett sånt jobb som gör att man känner sig duktig men som ingen ser eller kommenterar 🙂

  Tack för tipset om att högerklicka på bilden, det hade jag inte tänkt på. Ser ju också att du har lite fototips på din sida. Ska jag kolla in lite närmre

  Kram!!!

 6. Åååh, jag vet hur hemskt det där är.
  Min pappa flyttade nyligen ur huset vi bott i under nästan 20 år och gissa hur mycket vi hade på vinden? Det hemska var att pappa behållt lätt 100kg bokräkningar också, fruktansvärt faktiskt xD haha.

 7. Åååh, jag vet hur hemskt det där är.
  Min pappa flyttade nyligen ur huset vi bott i under nästan 20 år och gissa hur mycket vi hade på vinden? Det hemska var att pappa behållt lätt 100kg bokräkningar också, fruktansvärt faktiskt xD haha.

 8. Snacka om få kartonger ni hade på vinden då xD fast ärligt talat så har jag inte äns lust att gå upp på våran vind och räkna hur många vi har 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.