Att lapa sol i Jönköping

41

I helgen har jag besök av bästaste HP!
Nej, inte Harry Potter, utan Hanna Palmqvist – som varit min vapendragare under de senaste 17 åren av mitt liv… Idag har vi promenerat runt på stan i Jönköping, pratat barndomsminnen och njutit av solen vid Munksjöns norra ”strand”. Jag har druckit mitt livs första Latte, som vi köpte med oss från Esspresso House. För mig är det en sån där chic och lyxig grej som tjejer unnar sig i New York när de är på väg till sitt superhippa jobb… Inget Elin Kero, 23, dricker i Jönköping för att hon inte har något bättre för sig. Nä. Jag är nog inget för varma drycker egentligen. Förr hade jag tagit ett glas mjölk, men då jag numera ingår i föreningen Laktosintollerant, får det bli en Cola. Men det är inte fel det heller – Cola på glasflaska.

Ikväll ska vi ut och äta på Twin om vi lyckas få plats.
Annars blir det En Italienare och En Grek som i vanlig ordning. Vad ska ni göra? 🙂

41 responses to “Att lapa sol i Jönköping

 1. Gräva ner mig i soffan framför en film med en gigantisk hink med kroppkakor framför mig… Eller ja, en tallrik. Hade föredragit palt men småland verkar inte ha sådan i färdigt format och det tar lite väl länge att göra egen. Varit på visingsö hela dagen, är nu helt slut. Värre än A6. Oh mah god nature. Finns dock fruktansvärt fina smycken/ringar på någon affär där ute… 😮

 2. Espresso house chokladbollar är bäst! Åt där idag jag med 😉 Om du gillar iste kan jag även tipsa om deras iste grön passion, mmmmmmm!

 3. Här ska det grillas med familj + en vän, sen ölas på Bishop Arms är tanken.

  åh mysiga Jönköping, jag vill tillbaka dit! var ju första gången ja var där i onsdags O:

 4. Hejsan!

  Väldigt fin blogg du har där!
  Jag undrar om du skulle vilja ha ett länkbyte med mig?
  Det skulle innebära att vi la upp ett eller flera inlägg och skrev lite BRA kritik om varandras bloggar, samt la till varandra i länklistan.
  Tacksam för svar inom snarast.
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Felicia på Twilighteclipse

 5. … men det kunde varit Harry.

  Elin, skulle inte du kunna lägga upp photoshoptips oftare? Om du har tid? ^^ Jag vet, jag vet, moderskeppet hit och dit – men du är så himla bra på att förklara sånna där "tipsiga" grejer! Vore kul ^^

 6. Kära Elin… det här har inget alls med inlägget att göra, men varför är din blogg invaderad av nelly reklam?

 7. Kära Elin… det här har inget alls med inlägget att göra, men varför är din blogg invaderad av nelly reklam?

 8. Om jag skriver som så här. Du kunde inte testat latte för första gången på ett bättre ställe. Espresso house ska ha det absolut bästa, har visserligen blivit besviken ett par gånger. Nu har du i alla fall testat, min så kallade drog 🙂 Latte. Annars är det te som gäller. Riktigt härliga bilder! Saknar Jönköping, lite lite lite ..

 9. Hej 🙂 Det är såhär att varje vecka intervjuar jag inspirerande bloggare och publicerar sedan svaren i min blogg. Det skulle vara jättekul om du ville vara med! så vad säger du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.