Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Yrande snö under bokläsardagen

Fotad av Christel vid Piren på första advent, här finns lite bilder från den dagen! 🙂

Idag är en bokläsardag och det snöade nyss lika mycket som på bilden.
Det tog mig ganska lång tid att slita mig från Svärdet och spiran nu på morgonen. Jag har läst snart en fjärdedel av boken sedan sent igår kväll. Det säger väl ganska mycket om dess karaktär. Hehe. Han skriver precis som jag vill skriva min bok och det är både positivt och negativt. Positivt, för att det börjar glöda i fingrarna på mig och negativt, för att den påminner mig om att jag är ung och utan erfarenhet för att frambringa sådana makalösa beskrivningar. Men men. Jag bygger ständigt på ordförrådet och jag har lovat mig själv att titta mer när jag är ute. Nog för att jag är bra på det, men jag kan bli bättre... hehe...

Det är mitt mål för 2011. Betrakta mera.

42 comments on “Yrande snö under bokläsardagen”

 1. Fin bild 😀 jag har mest svårt för dialoger och inre monologer när jag skriver (vilket är förjävligt eftersom 90% av en bok innehåller det -.-') Men när det sker dramatiska händelser har jag jättelätt för att sätta ord på det. Om du har skrivtips kan du kanske posta ett inlägg om det? Om du inte redan har gjort det? ^^ ♥

 2. Du är bäst på att ge mig inspiration! Jag älskar också Svärdet och Spiran om din bok blir ens hälften så bra som den så kommer jag garanterat läsa din bok om och om igen! Hoppas du får ge ut din bok i framtiden 🙂

 3. är bilden redigerad? 🙂
  isf, hur redigerar du bilder?
  vilken slags photoshop använder du?
  om du nu använder photoshop vill säga..

  kram

 4. Äh, tänk inte så, tänk istället på han som skrev dem populära Eragon-böckerna, han började skriva första när han var 15år:) Tror man bara behöver ett par bollplank som kanske kan hjälpa en med nya insikter o sen är det bara att skriva:) Är säker på att det kommer bli jättebra!:)

 5. jag har funderat på ett zoom-objektiv till min nikon d60 ett tag nu och vill ha ett med prisklass runt 2000-3000 kr. Jag kollade på scandinavianphotos hemsidan och hittade "Nikon Objektiv AF 18-105/3,5-5,6G ED VR AF-S DX".

  Så då blir min fråga; hur långt kan man på ungefär säga att den zoomar som max? och föredrar du någon annan? jag kan inte säga att jag direkt har kollat runt för mycket men jag har dock inte så mycke kunskap heller.

 6. För övrigt blev jag inspirerad av din skrivarglädje eller vad man ska säga, och satte mig och skrev hela upplägget på den bok jag har tänkt skriva i 3 år nu;) Feels good, förutom att jag egentligen skulle ha pluggat:P

 7. Wow! Du är helt fantastisk på det du gör!
  Men, jag undrar om du tar betalt för att göra bloggdesign åt andra? Önskar att jag kunde göra själv, men jag kommer verkligen inte underfund med hur man gör!

 8. Hejsan! Har kikat in på din sida en hel del och tycker du är en fantastisk inspirationskälla. Jag har upptäckt promarkers för inte så jättelängesen och sitter och försöker skapa fram lite konstverk, men det går lite si och så med det. Jag undrar om du har tid att svara på lite frågor kring din teknik och hur du går till väga?

  Dina bilder du gör är väldigt vackra och detaljrika och jag undrar lite hur du lyckas med det?

  Jag tycker nämligen att det är en total omöjlighet att få tuschen smått och det blir mest kladd och bilder blir förstörd.

  Kan de möjligtvis vara så att dina bilder är av en större variant så det går eller har du något knep att få det smått?

  Jag tycker det hade varit väldigt givande om du ville skriva ut måtten på din bilder som du gör.
  Sen är du ju helt fantastisk på att få till skuggningen, men där antar jag att det är övning som ger färdighet 🙂

  Hoppas på svar!
  Keep up the good work!

 9. Jag vet inte om du har märkt det, och det är inte en så stor grej. Men jag säger det i alla fall. 🙂
  Om man kollar in arkivet, och så klickar man på April 2007: Så ser designen jättekonstg ut.
  Skitbra blogg i alla fall, kollar in den så ofta jag kan! 🙂

 10. Hade jag tagit en liknande bild här i Strängnäs, så hade det varit regn istället för snö på bilden xD

 11. Det är väl på tiden att jag tackar för en otroligt inspirerande blogg. Jag fick min första systemkamera i december och dina bilder har inspirerat mig väldigt mycket, och tack för alla tipsinlägg!

  Ha en bra dag! Mvh David

 12. oh, älskar din blogg, så fina bilder.
  tjejen du har talang, men vi har nått gemensamt & det är att vi älskar att fota.