Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Mysljus & Mumsböcker


Ikväll blir det läsning i skenet från ljusen.
Finns det något mysigare än att krypa upp i soffan med en filt, en kopp te, mjuk pepparkaka och en bok, när lågorna fladdrar på vardagsrumsbordet? Det är helt tyst här hemma och det kan vara skönt ibland. Lite kvalitetstid för sig själv. Tid som jag behöver i mängder.

Nu ska jag drömma mig bort med Jack och Aliena.

62 comments on “Mysljus & Mumsböcker”

 1. Måste bara säga att jag blev jätteglad när jag såg att det var du som knackade på min axel på centrum i lördags 😀 blev jättenervös, haha!

 2. Åh, nej finns inget bättre än en bok på kvällskvisten ju 🙂

  Okej, hela bilden i A3 alltså. Låter som att det är svårare än att rita i A4. Jag köpte precis hem en bunt blödfritt A3 så får väl ta och prova då 🙂

 3. Fasligt mysiga foton. (: Och gud vad sugen på mjuk pepparkaka jag blev bara för det... (x Undrar om jag orkar baka en imorgon när jag kommer hem ifrån skolan (är min längsta skoldag i veckan, så jag är inte hemma förens strax efter 18:00 om tågen inte är försenade, så jag kanske inte orkar om jag har otur)...

 4. Nej det finns verkligen inget bättre. Fast jag föredrar några bitar choklad istället för mjuk pepparkaka;) Den översta bilden var jättefin och man kan verkligen känna den mysiga och lugna stämningen!

 5. Hej Elin! Jag har lite funderingar kring stativ.. jag har ett skralltigt stativ från typ Jula nu som knapt fyllt sin funktion under det senaste året. Jag ser att du har ett Velbon CX 660, är det nått du skulle rekommendera? Har du gjort några tester på stativ tidigare i din blogg? 🙂

  /Kristofer Göthe

 6. Jag är nästan lite sotis på dej som har så mycket braigt kvar att uptäcka och läsa för första gången, jag menar, resten av den första boken å så de två som kommer efter... Myyyysigt.

  Å du, jag såg en film härom dagen som du nog skle gila, den fick inte riktigt full poängpott men ändå, Jack från TV-versionen av Svärdet... var med. Filmen heter Black Death och utspelar sig på medeltiden, när pesterna härjade i europa.

  Nu, mitt i natten ska jag lägga mej och läsa (om) en annan favorit, Paksenarrion, bok 2.

 7. Jag är så himla glad över att du berättade om den här fantastiska serien. Hade aldrig hört om den innan!

  Jag blev helt förälskad i den!!

  Tack för en suveränt bra blogg!!!

 8. Hej!
  Ville bara säga att det ska bli kul att ses på bloggfesten 🙂 Jag är också bjuden!

  Ska du bo på hotellet eller?

  Mvh/ Gabriella

 9. Vill bara säga tack så hemskt mycket för att du verkligen tar dig tid att svara på dina läsares frågor. Är så otroligt tacksam för att du hjälpte mig 🙂 Det är inte många bloggare som ens svarar. Så tack tack tack! Älskar din blogg och du är en stor förebild för mig inom fotografin. Åter igen - TACK!

 10. Har tänkt att köpa boken enda sedan jag såg första delen på TV 🙂 Vet någon vart den finns att köpa billigt?

 11. hur tar du foto utan blixt utan att det blir suddigt? 🙂 jag vet inte vad jag ska fixa på kameran för att få bilden o inte bli suddig..
  jag har en Sony a300 - systemkamera (:

  uppskattar svar! 🙂

 12. Åh, det ser ju fantastiskt mysigt ut! Jag ska försöka göra något liknande nu i veckan, men det är svårt att gå lugn och ro här hemma.. Hittills är transporten mellan punkt A och B något som jag alltid ser fram emot för då får jag läsa! Men det vore skönt att inte bli åksjuk..

 13. Svärder och spiran är ju jätte bra! tyckte inte om den från början men den blev bättre och bättre! gillar din blogg jätte mycket! Många kramar!

 14. Åhh, Ken Follett! Han är riktigt grymm. Men svärdet och spiran har jag tyvär inte läst. Borde kanske göra det..??

 15. Måste bara fråga. Tycker du att boken (böckerna?) är bättre än tv-serien?, en stilla undran bara från min sida =)

 16. Det finns mängder med snygga och välskrivna bloggar från en massa talangfulla tjejer/damer men faktiskt inte alls lika många från killar/herrar..vad kan detta bero på?
  Har du tagit upp det nån gång?

  Min känsla är att lika många killar som tjejer gillar konst eller foto - kan det ha att göra med att man måste uttrycka sig i ord eller på ett mer öppet sätt för att budskapet skall gå fram?
  Tycker i alla fall att jag hittar fler bloggar som tjejer gjort och kvaliteten är kanonhög.

  ..det kanske är så att tjejer helt enkelt är bättre på detta??..

 17. Tack för svaret Elin - jag antar att du har bättre koll än vad jag har , håller med om att det kan anses som mesigt eller rättare sagt har gjorts men ändå har tjejer ett stort försprång inom detta området.
  Skoj tycker jag att du jobbar på det företag jag helst köper mina grejer på - mest i Mölndal eftersom de är så himla trevliga och kunniga.
  Ha det super.

 18. Hej! Dina bilder är så sjukt vackra. Varenda bild är helt gudomlig, och det är så häftigt att bara sitta och kolla igenom alla dina bilder... 🙂 ! Blir grymt inspirerad och jag älskar verkligen hur du fotar, färgerna är underbara! Det är verkligen ögongodis, haha 🙂