Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

LIVEWOW! Tack för en jätterolig 1½ timme med chatten!

Trodde aldrig jag skulle sitta så länge... Det var jätteroligt och tack alla ni gulliga som skriver till mig, det var grymt svårt att hänga med och det blev väldigt mycket mmm åt slutet, så då var det dags att avsluta... men vi kör en gång till snart igen tycker jag!
Och nästa gång stänger jag av chatten och kör i kommentarerna på bloggen istället, för det var jättesvårt att bläddra bland alla som skrev haha.. så jag kom efter hela tiden ;P
Puss på er!

79 comments on “LIVE”

 1. Neeeej, vad coolt, haha!
  Bara för att jag är så fruktansvärt kreativ idag: Huuur är vädret hos dig nu? 😉

 2. Hur gick det till när du och Erik förlovade er? Bestämde ni det tillsammans eller friade han "på riktigt"?

 3. fattar hvis du inte fattar norska, men her er mitt spørsmål på kind of svenska: Hej, du har en jette cool blogg, hvor finnar du insp.?

 4. Hur gick det till när du och Erik förlovade er? Bestämde ni det tillsammans eller friade han "på riktigt"?

 5. är det bara jag som tycker att hon pratar tyst?

  handlar du på tradera någongån?vad va ditt senaste köp isådanafall?

 6. Vilken bra timing du har. Jag öppnade en marabou och letade efter någon bra film att kolla på, men så råkade jag gå in på din blogg och så satt du där och pratade om näsblod. hahaha

 7. har du en ritplatta till din dator, eller ritade du med musen dina bilder som du gjort i photoshop?? ha det bra :))

 8. Jag hann kolla en stund, grymt 🙂

  Jo många skrev ju, inte alla som vågar ringa riktigt hehe. Men först och främst tog jag de som ringde, och sedan var det bara att lägga på när en ny kom upp. Men annars kan man ha hur många som helst:)

 9. fasen, läste ju det innan idag men missade det ändå! måste göra det igen snaaaaaaart!!! får väl ställa klockan nästa gång hihi, kram!

 10. Hejsan Nevnarien 🙂

  Älskar dina fina bilder som du tecknar. Du är så otroligt duktig. Jag undrar om du ritar på beställning?

  Älskar din blogg.

  Puss&Kram
  a.w.larsson

 11. Jag förstår vad du menar! Och du är ju ung ännu, så senare i livet så kanske du är vid en punkt då du vill ha barn. Eller inte! Man vet ju aldrig! Bara man är glad, och nöjd med sitt liv.
  Jag blev gravid när jag var 17 år, min son är idag två år. Och detta med kreativiteten har naturligtvis varit jobbigt - MEN, precis som jag skriver i mitt inlägg så har upplevelsen att få barn tillfört väldigt mycket också! Givit mig ny inspiration. Men, som sagt, man får hitta nya sätt att förverkliga sig själv, tillsammans med sitt barn. Och det har varit väldigt magiskt det också. Tufft. Men magiskt. Jag gör kanske ingen karriär just nu, men I've got time. Just nu står jag lite på standby, jag kan erkänna det. Men jag kommer igen. Då jävlar...!
  Jag kikar in här och läser till och från. Gillar din blogg.

 12. Ahhh trist att jag missade detta. Du får göra om de igen snart, jag hade tyckt det var superkul att få se dig i en livechat 😉